lučka 25
|
želvica, tisi taka kot jaz. Sem čakala s testom do naročenega datuma. Mal zaradi vraževerja od mojega, mal pa iz trme. Pa mi ni žal. Shuka, jaz tudi mislim, da bo ful vesel. Ko sem enkrat prišla po koncu jemanja klomifena, ker ni uspelo, me je tam tolažil, pa nakoncu prijel za roko in rekel:"Ne, ne bova obiupala, boste videli. Se bova še smejala.". Ko pa sem prišla zadnjič zaradi tistih krvavitev po neuspelem IVF, pa se je kar jezil, da to ni fer, pa da ga moram poklicati, ko se bodo krvavitve ustavile, da ga skrbi za mene. Vidiš, meni je on zakon, mi je veliko pomagal, vse je hotel narediti sam od HSG do laparo, šele na IVF me je poslal drugam. Pravi, da mu to veliko pomeni, če lako sam čim več pomaga, kar je v njegovi moči, pa še prej bom vse opravila, kot pa čakala v Ljubljani. No, zdaj sem se pa kar razpisala. Reby, ja tako je to s temi zdravili. jaz imam še doma tramala, ki sem ga dobila takrat ko se mi je hrbtenica sesedla. Ampak si ga nisem upala vzet pred punkcijo, ker bi bila vsa zadeta. Za jutri pa komaj čakam, kdaj bo 12 ura, da vidim moji dve pikici. Jaz kar računam na to, ves čas tako razmišljam. bambi, pa saj ti si tudi prava kokoška. Bravo. Upam, da se bo sedaj več celic oplodilo in te bo pričakala velika izbira zarodkov, še kakšen za zamrznitev. Do sobote počivaj, takrat pa upam, da izveš vesele novice, tudi za naprej. Kruce, so ti pa zmešale glavo te punce . Ja tem g se pa dostokrat dobro godi, ker lako vidijo marsikaj lepega. Zvezdica, ja zame kaj drugega skuhaj . Moj bi tako zelje ali repo jedel, ampak meni zadnje čase te vonjave niso prav preveč všeč. Se*, bravo tudi za tebe in 15 celic. Zdaj p le lepo počivaj, lepo pripravi pečico, da bo topla, ko boš šla po otročke. Shadow, bravo za . Lepo ju grej in naj v trebuščku ostaneta vse do sredi poletja. nokes, šc šc šc naj gredo bacili stran. Nimajo kaj za skakat ooli vas treh. Ti se kar pocajtaj, ko pa boš spet pri močeh, pa veš kje nas najdeš. biba, bo januar pa potem februar hitro tu in potem boš z velikim veseljem lahko pisala datume barvno in odebeljeno. Pa kuhinja naj bo kmalu gotova, da boš lahko spet ustverjala in kuhala v njej. gigi, moj si ma bolj mal cajt slino obrisat. je rekel, da do jutri še potrpi, ko greva na UZ, potem pa se ne bo več mogel zadržat. Kako pa ti, viroza pojenjuje? konina, zdaj sem pa ostala brez besed. Kako lepa cukrčka imaš. Prava lepotca. Samo uživajte in uživajte in uživajte.... Si mi prav polepšala dan. Jaz bi sedaj samo dojenčke gledala. Kicsi, samo da je vse v redu. V petek pa naj bo pogled na prelep.
|