Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 19:18:11
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Reby čestitke za jajčka in pa brez tablet. Pa naturlih, da si ti tud ena fajn pupa. Saj katera na RR pa ni? No jaz pa kar z narkozo. Se* tudi tebi še enkrat čestitke za lepo število jajčk. Pa naturlich, da si ti tud ena fejst pupa. Pa katera na RR IVF in Borbi pa ni. Ultro pizderaj pa že danes vzemi, a nisi slišala sosede, ko sem prišla v tvojo sobo spraševat. Si zgleda še kar na pol sanjala . Shadow za dve vstavljeni in držim pestke za ostali dve za frižider. Hvala. Ma zgleda da sem res pa kar podpis pod tvoj post. reby - ti si bila v MB? Bambi, Se* - čestitke tudi vama, ste bile zelo pridne, Bambi, pri tebi me je skoraj kap, toliko jajčec, super. Meni je nehal s punkcijo, ko je bila spunktirana voda krvava - ker sem imela endometriozo. Sem vesela tudi za tistih 6 jajčec :) Bila pa sem pri Rešu v Postojno. Sem gledala, če gre katera s foruma tud danes tja, pa ni bilo nobene. Bambi, kako to, da si ti imela narkozo?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 19:18:55
|
|
|
|
bambi75
|
Hope kako je luskan tvoj Lovro in kako lepo spančka. . Upam , da krči čimprej minejo. Hope pa si res boga, da spet ne smeš nič jest. Pa saj bo bolje. Hvala vsem za lepe želje, upam da bo tokrat res bolje.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 19:23:10
|
|
|
|
Abra
|
Sonček, ne bit žalostna sej je po eni strani fajn, če veš, kako bo malčku ime. Je pa očitno med ivfovkami to zelo priljubljeno Poleg Hope ima tudi Sayuri Lovrota, pa še ti če nočeš, ga ne bomo omenjali
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 19:25:36
|
|
|
|
sonček33
|
Od nekdaj sem želela imeti Lovra. Vidim pa da jih je zadnje čase kar veliko. No obstaja še možnost da bo Lenart ali Voranc.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 19:31:31
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Od nekdaj sem želela imeti Lovra. Vidim pa da jih je zadnje čase kar veliko. No obstaja še možnost da bo Lenart ali Voranc. Ne se sekirat, če je malo bolj popularno, če je tebi na prvem mestu, naj kar tako ostane. V starševski šoli so babice neki pametovale okrog imen kaj jih pa briga. Valda ne boš sosedov spraševal Midva sva pa tudi tu še čisto brez še dobro, da si je treba samo eno ime zmislit.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 19:33:43
|
|
|
|
sonček33
|
Zdej si me Abra spomnila na MŠ: Nam je una tam rekal, da moramo otroku povedat, kako bi mu bilo ime, če bi bil npr. punca, če je fant, in obratno, češ da jih učitelji v šoli velikokrat vprašajo, kako pa bi bilo tebi ime, če ne bi bil ... in da so potem ti otroci zasmehovani, če ne vedo povedat odgovora. Halo???? Nisem mogla verjet svojim ušesom.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 19:41:29
|
|
|
|
gloria
|
Sonček sory ...a si huda
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 19:42:05
|
|
|
|
Abra
|
Ma te babice so tričetrt govorile take bedarije. Če bi se malo skoncentrirale, bi ta šola lahko bila krajša ... pol pa take nasvete V MŠ so nam npr. rekli, da v porodnišnico pride matičarka prvi ali drugi dan, da izpolniš papirje.. danes sva bila na upravni enoti, da sva podpisala zapisnik o očetovstvu in nama matičarka reče, da v porodnišnici te sploh ne bi smeli spraševati teh podatkov, da tista administratorka, ki hodi, definitivno ni matičarka ... pol jim pa verjami. Danes sem ravno šla na wc, ko so dali anketo za pisat, še dobro, da sem se ji izognila če bom slučajno vseeno šla rodit v LJ se jim ne bi rada v naprej zamerila
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 20:05:07
|
|
|
|
mismis
|
večer vsem skupaj... Reby, Bambi, Se*,...čestitke za dober pridelek celic . Res ste prave Kruce, nikar ne menjaj z dr. D-jem, verjemi tudi njemu včasih ni luštno, skoz tisto stvar gledati, še dobro, da mu doma sploh paše kaj delat Shadow, čestitke za , lepo ju cartaj in grej, da bosta ostali pri tebi Noki, čimprej to virozo iz tebe, hitro veliko spiti, da bo bolje. Žižek, maš prav, mene tudi redko kateri doktor na GK LJ gleda v oči, nekako se vsem oči ustavijo na mojem dekolteju. Sam bog ve zakaj Biba Bond, januar bo mimogrede tu, še prej pa nam bo spraznil denarnice. Potem pa jupi v postopek Konina, malčka palčka sta taka cukra, joj same cukre nam gor lepite za jutri pa tudi jaz navijam za nosečniški kvintet: Dakec - pregled Lučka 25 - UZ Jazzz27 - UZ Stijan - NS abra - UZ
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 20:26:07
|
|
|
|
Shadow
|
Hvala vsem za vzpodbudne besede in navijanje. Upam, da vas bosta pikici ubogali in lepo ostali pri meni. Če pa ne, bosta pa šli v kot na koruzo klečat!!!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 20:35:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
Najprej Shadow...navijamo zate in tvoja dva Biba 007 prid k meni,m jast kuham vsak dan, ker se že mal gnezdim Reby...bravo Bambi tebi tudi Se* super kokica Gigi čimveč čajčka, da prehladek mine. Enga tazga ti namenim Konina, kakšna dva čudeža imaš- lepotkota sta Hope, lefaxin poskusi. So super. Potem nadaljujem, moram tamalga dat spat..... skoz me neki motijo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 20:35:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes lubice moje, lepo, da me katera od vas pogreša. sem zbolela, en grda viroza me je čist sesula, tako da bolj ko ne vegetiram in imam komaj odprte oči. ko se pocajtam, se javim, do takrat pa se držite. lupčka vsem ! O nokica...pocajtaj se. zate.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 22:10:07
|
|
|
|
šopka
|
hej! jutri imam 2 UZ se pravi 10 dan .kdaj mislite da me čaka punkcija?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 22:13:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pa kje je zarja? Verjetno jo je včerajšnja stimulacija Matta tolk zdelala, al pa revi ne pustijo dihat v službi? ja dragi moj Shuki revici ne pustijo dihat.....sploh nisem mogla dans na RR, zdaj pa sem komaj prišla domov. Vmes je padlo še pivo, pa manikura pa malo šopinga pa čvek čvek in ja to je to...zdaj bom pa kr v pojstlo padla. Pa še ta me kr zdeluje..... Srce moje ti si ok vidim, pregled ok.....se vam jutri javim ker moj že peni, da me cel dan ni pol pa ga še doma zanemarjam. Poljubčka vsem!!!!!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 23:01:56
|
|
|
|
pikovit
|
Čer pupe moje , jutri začnem z prvo kontracepcijsko tabletko .Evo pa gremo novim zmagam na proti . Konina in Hope res so pravi angelčki .Upam,da se bo t aka sreča tudi vame kdaj zadela. Dejzi kje si ti????Te prav pogrešam Mlinčko družina en lep pozdrav in pozdravite mi Dejziko. Mismis,pri nas je stanje isto oz. je začel hoditi na terapije,vsaj nekaj se mu je začelo dogajati Žiži hvala za skrb,sem z pomočjo Abre nekaj naštudirala Noki hitro se pozdravi. Kajsi kako kaj?Je dragi še doma? Zvezdica živjo Zarja lep pozdrav pupa Punce moje imejte se ful lepo in lahko noč vam želim
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 26.11.2008 23:13:18
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike Četrtek, 27.11. Dakec - pregled Lučka 25 - UZ Jazzz27 - UZ Stijan - NS abra - UZ Navijam nosečkice naše drage Jaz sem danes v krasni družbi ene par drinkov spila . In prehlad je čudežno izginil . Bomo vidli kaj bo jutri Konina temu se pa reče stimulacija . Taka cukra Hope upam, da boš kmalu odkrila taprav recept. Sonček krasno ime Kar ostani pri tem. Nokica upam, da boš kmalu bolje Netka mislim nate. In še vedno držim pesti Kokoške iz MB centra ste mi dobro? Pijte veliko in počivajte. Bambika naj jih bo tokrat veliko oplojenih in naj počakajo in se lepo razvijajo Lučka si kar mislim, kolk ga meče. Jutri pa uživaj v pogledu na srčka Zvezdica hvala za čajčka Glorija srce sam, da te vidim se takoj dobre volje. Kar seješ radost Podganca si kar predstavljam kolk si huda bejba. Men si bla že v halji pred punkcijo dbestična (sploh so bli pa gležnerji seksi ) Miška sploh ni dvoma kam tebe gledajo . Mene sam v folikle na monitorju, k nisem nikjer tolk ekstra obdarjena Biba ja sem mislila v postopku, na čakanju, pirčku, stimulaciji... Blančika kaj dogaja? Si mal premislila kdaj boš test delala? Se* nič hudega, če si bila zadeta. Pri takem št. celic...HB, da je možnost narkoze Pikovitka kaj sta zgruntale? Mene res zanima Pupe vem, da sem še katero spustila. Ne bit hude. vse vas mam rada
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.11.2008 23:27:04 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 5:10:36
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Dobro jutro!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 27.11.2008 5:29:15 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 7:12:45
|
|
|
|
Tina1
|
Dobro jutro vsem skupaj! Bemti kolk je mraaaaaaaaaaaaz zunej. Danes navijam in si navijanje sposodim za vse preglede nosečk Dakec - pregled Lučka 25 - UZ Jazzz27 - UZ Stijan - NS abra - UZ Krua hvala za kavico.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 7:24:33
|
|
|
|
tassi1
|
pr nas bo tudi končno akcija Dobila sem in v soboto začnem s femodenom, tako da počasi se tudi moj postopek približuje. Ker imam tablete za povišan pritisk, moram pri tem fomedenu bolj pazit na stranske učinke in takoj it k DR. če bi bilo kaj čudnega. Dejte mi prosim povedat kaj je normalno pri jemanju teh tabletk? jih nikol nisem jedla in ne vem na kaj točno moram pazit Drugač pa ,kruce fiks , prosim, če zjutraj skuhaš tudi vročo čokolado ali kakao (za tiste ki ne pijemo kave) Sej ne zameriš a, ne Nosečke dobro opravte danes,naj srčki veselo utripajo Ampak pr nas zunaj je pa prava sibirija ,
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 7:52:00
|
|
|
|
Serendipity
|
kruce - Mhhhmmmm! to mi je pa zdaj bilo prav za dušo! Sem vedela kam moram prit na jutranjo kavico tassi - jupi! Pupe - dobro opravite danes!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 7:55:26
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Punce sem prebrala samo zadnjo stran se opravičujem, ampak sem rekla da se moram javit potem pa grem počivat. No spunktirali smo 23 jajčk, ker pa že poznamo mojo situacijo od prejšnjih postopkov, grem v soboto malo pogledat situacijo, potem pa bomo videli kdaj bo ET. Ja pa še to Se* čestitke tudi tebi. Bravoooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Držim pesti da bo v soboto videt marsikej lepega !!!!!!! Lej našo Blančko kako rastura ta mesec ... gremoooooooooo Gretica, ti si imela pa danes moteno spanje. je okrog hiše spet motorka pela. kako si pa kaj ti? Bambi še tukaj četitke za 23 jajc. Sploh ne bejba, dokler je motorka pela sem tud jaz trapala okrog bajte, pol sem pa v komo padla, zdejle sem pa glih pršla domov, pa se ululala in se še preoblečem pa grem metlo jahat okol bajte, da se posprav in da bomo imeli "zer šene" dvorišče ... drugač sem pa čist OK ... ne sicer tko POLNO kot ti, vendar (delamo) na tem ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 7:58:02
|
|
|
|
Grethy
|
Jaz sem danes v krasni družbi ene par drinkov spila . In prehlad je čudežno izginil . Bomo vidli kaj bo jutri He he Žižek moj, to je zaradi krasne družbe, ne kr tko neki, pa čudeži ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 8:14:41
|
|
|
|
miska73
|
Dobro jutro družba. Jst glih tolko da nisem zamrznila ... brrrrrrrrrrrrrr... No zdaj sem lepo na toplem v pisani. Kruce hvala za kavico. Grem zdaj bit pridna.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 8:24:08
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Dobro jutro družba. Jst glih tolko da nisem zamrznila ... brrrrrrrrrrrrrr... No zdaj sem lepo na toplem v pisani. Kruce hvala za kavico. Grem zdaj bit pridna. Oj miškolinka moja, si skor zmrznla a ???? ... da ti ne govorim kako je blo v Kranju zjutraj ob šestih mraz ... preden sem avto spucala za štart, se mi je skor zanohtalo ... dizastr ... no ja ... do Celja sem se čist odtajala
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?