|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
26.11.2008 8:30:05   
resnično srečna
jutro...

no naša noč je bila pa super...sicer je Iza včeraj ob 16.30 zaspala pa se potem ob 20ih zbudila...sva se previli pa povečerjali pa malo je ponorela ob 21ih je pa že spala...

in prvo tankanje je bilo šele ob 4ih...in potem budnica ob 6.30...zdajle je pa ena tečka pa bo tud spat letela...če se kmalu ne bo začela zabavati...no ampak mislim, da je že našla nekaj za zabavo...

jest pa šibam še Daši zajtrk pripravit...je madam lačnaaaaaaa...potem pa pride ponjo mamica, da jo pelje v službo...no sej meni kar paše, ker takale kot sem se mi ne ljubi ven...

Posadka...joj ti si res ena naspidirana pupa...jaz kljub kmečki izobrazbi nisem nikoli sodelovala pri kolinah...smo bolj brezmesna familjija od vedno...kar se pa urejenosti nog in rok tiče...ma sem taka zanemarjenka, da je joj...pod tušem si zribam staro kožo z nog in če mi slučajno kaj kapne na možgane si celo namažem s kremo...Avon ima drugače kar dobro kolekcijo za nego nog...samo če ta stoji v omarici ni kaj prida v pomoč...kar se nohtkov tiče...he he...včasih ko sem bila samska in na faksu sem imela take nohte, da so jih ženske iz prve klopi v zadnjo hodile gledat...je imela ena pupa veselje in mi jih je urejala...sedaj sem pa kratkonohta...samo ščipalka laufa...oh ja...ampak zato imam pa malo sončico...he he

petek...upam, da se vidimo...jaz sem namreč vsa zatečena...me je v soboto dobil veter...pa imam po mojem gronolom...no še zbiram pogum da grem do zobarja...ker bo po mojem mesarsko klanje...he he

Sasy ...navadno se pikice pojavijo šele, ko vročina že čisto izgine...morda jih pa pri vas sploh ne bo he he

varstvo...joj teli naši čmrlji...jaz matevža nisem nikoli pustila do 3 leta...pa še takrat s težkim srcem...sicer pa ko sem se po 7ih dneh vrnila domov se mi je zdel popolnoma drugačen...velik, odrasel...resen he he...Iza je pa za nekaj uric že bila sama...a ne ketrin he he...pa z očkom, ko sem bila v bolnici...pa ji ni nič manjkalo...se mi pa zdi, da če me ne vidi sploh ni težka...da bi jokala za mano...če pa slučajno mimo priletim in je ne vzamem v roke je pa ogenj v strehi...no ja....bo že preživela he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 226
26.11.2008 8:33:17   
lepa posadka
Grrrrr....dobr jutr.... če pa sedaj tudi mi ne dobimo zobkov, potem pa naj me koklja v rit brcne. Noč za znoret... Dojili smo se ene 5x, pa vmes hud jok in odrivanje... pa grizel me je... in to mene, k se po svetu hvalim, da me otroci ne grizejo, hehehe. No, zjutraj se mi je res zdelo kar malo otečeno po dlesnih... Bomo videli. Kakorkoli že, prav kitica bo danes v dvoje. Pa stajico tudi postavim danes...

Sicer pa se pri nas počasi izpod megle riše sonce. Upam, da bo mrzel in sončen dan. Prvo dozo svežega zraka imava v pljučih. Bo zadostovala nekaj časa in upam, da si bo Tomaž vzel čas za spanje....

Scorpio...čestitke, pa še na mnoga zdrava in vesela leta.user posted image

Jabolko in Jurček... upam, da sta se naspala in bo današnji dan lažji za oba.user posted image

Tasyo... menda te lahko mizar še z enimi vrati preseneti? Brez njih selitev ni možna? Saj vem, da si jezna, pa verjemem, da boš še ukrepala. Sicer pa datumi glede selitve niso glavna stvar. Prazniki pri taki luštni družinici ne morejo bit zato manj lepi. Sicer pa je do takrat še dober mesec...

Sasy... HB, da je Nik bolje... Preoblačenje teh malih ritk pa... ja, mei se zdi, da ni bil nobeden tako naporen kot je sedaj Tomaž.... pa verjetno sem že pozabila in tudi tokrat bo minilo. Me pa včasih prime, da bi mu kar eno prilimala na tisto belo rito :-)))

Eva... upam, da bolečina mine. Slišat ni nič fajn. Morda poskusiš s kakšno vročo kopeljo?

Pucanje noskov... sem se zadnjič hvalila, da se Tomaž pa kar sam nastavi. Ja, sedaj nekaj časa ni bilo treba, pa se je odvadil. Najhuje je dat fiziološko... še vedno mi je Sterimar s svojo šprico najbolj učinkovit. Včasih sem ga samo za rokice prijela in je bil miren... sedaj pa se čisto zvije in sva na koncu včasih oba mokra :-))) Babyvac je potem zabava.

Evo... slaba noč se pozna in je seveda tudi sedaj večja tečka... Greva pogledat v hladilnik :-)

Lep dan vsem.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 227
26.11.2008 8:44:50   
resnično srečna
Sasy vzgoja je hudič...no jaz moram trkat...Matevž je bil štrigula...je bilo previjanje na previjalni misija nemogoče...sem to potem kar sede izvajala...Iza je pa zlata...ona še nogice dvigne in jih drži lepo narazen...tko da res...sam se bojim, da bo tudi lahko čez noč postala grozljivka...he he

Scorpa...pa ne da se staraš he he...no vse naj naj na mlada leta...naj bodo še naprej "zadeta"...polna veselja in radosti...pa žuranja do norosti...pa naj dinarčkov toliko bo, da obračanje z njimi ne bo pretežko...in naj ta Nal veseli in prihrani čim več skrbi...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
26.11.2008 9:23:29   
tasyo
Tamala je zaspala, po mukah in ob joku. Res ne vem, kaj naj storim, da bo tale otrok bolje spal.

Scorpio, vse najboljše!!!!!

Ko se zbudimo in pomalicamo, jo bova midve danes mahnili malo na potep, ker je tako lep dan zunaj. Pa še mojstre prekontrolirat, pa bo dan okoli.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 229
26.11.2008 9:38:06   
tasyo
Posadka, pri nas bodo itak telefoni pregoreli, tko da upanje še vedno ostaja, sam zdej me je pa že čisto zadnji košček potrplenja minil... Grrrrr.
Vaša noč z zbujanjem in dojenjem - ja, kot bi opisovala našo, s to razliko, da  pri nas ni nič otečeno, vsaj meni se ne zdi. Itak ima pa eno belo piko že od pamtiveka tam spodaj, pa se nič ne premakne.

Srečka, ko bo Iza enkrat ugotovila, kako je luštno, da naga rita leta okli, bo tudi pri vas še zabavno. Naše previjanje je že dolgo problematično in je tudi ne uspem z ničemer zamotit. Tko da imava sedaj igrico - mami sleče pleničko, Lana malo zašiba po postelji, pa jo malo hecam in ji piham v trebušček, potem pa hitro nekaj v roke, medtem ko mažem rito. Potem pa ni več heca - treba je v plenico in amen. Pa se lahko zvija, stoka in počne, kar hoče. Jo primem za nogo in basta. Slaba vest? Jaz je nimam nič. Ker je vse za njeno dobro. Itak pa se mora naučit, da je mami šef in ne bo po njeno.
Smo imeli predvčerajšnjim šolo z nečakom, ki bo kmalu dopolnil tri leta. Lana je bila v poganjalčku, pa jo je hotel porivat, ampak tko, na grobo, da bi jo vzeli ven in bi šel on noter. Pa sem mu razložila, da tega ne sme, bla bla, Lana majhna.... In pokima, pa spet po svoje. Pa ga je MM prijel za roko in rekel, zdej pa dost. Mali v jok, ker ni bilo po njegovo, pa klical je mami, mami... Potem pa se je hitro sprijaznil, da pač tako ne gre in postal priden. Začuda to pali le pri nas... Ker pri babici lahko izsiljuje in doseže vse, kar se mu zazdi - vključno s skakanjem po sedežni in norenjem po hiši brez copat.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.11.2008 9:51:36   
lepa posadka

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo
lahko izsiljuje in doseže vse, kar se mu zazdi - vključno s skakanjem po sedežni in norenjem po hiši brez copat.

Tasyo... zdele se bom pa zasekirala... skakanje po sedežni, pa prekopicovanje, pa gradnja hišice na njej, je pri nas eden glavnih hobijev. Pa copati so pri nas tudi bolj za obiske. No, saj tu se bomo morali molo bolj disciplinirat. Priznam...

Drugače pa se poslavljam za dve urici, hehehe... tole je poskus telepatskega delovanja na Tomaža in bi odspal eno dolgo. Pa, pa.

Srečka... ti in tvoje pesmice. Super si.

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 26.11.2008 9:53:32 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.11.2008 9:57:41   
Majček28
jutro...mogoče nas v LJ kotlu celo sonček preseneti user posted image

Naša noč pa superrrrr....Brina je prvič prespala noč...zaspala b 20 in auf ob 5.30....no, čeprav je zame on 5:30 še vedno noč???....potem pa žurka do zajtrka inpotem pa tkole....
user posted image
....še dobr, da je ostalo samo par žličk....in zdaj še spi....sej jaz bi tud pa me je rr zamikal user posted image

Scorpio vse najboljše in sej, ti je Srečka že vse spesnila...se pridružujem

Dons moram generalno narest ker jutri dobim služben obisk user posted image ...pa se mi tkooo ne da user posted image ...

...je še čist prezgodi, da bi vam kej pesnila pa bom rajš še mal slikc prilimala...

čao bejba, kva dogaja
user posted image

mmmmm, kolk se ti dobr lupčkaš
user posted image

kako bi jaz zdej to odprla pa šla mal štenge sprobat....
user posted image

a uganete kaj delam med večerjo.....
user posted image

patry on.....tole je pa cel žur
user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 232
26.11.2008 10:03:34   
Jo@n
Jutro!

Hvala vsem za kofetek. Naša noč je bila še kar, prvo godenje nekaj čez tri, drugo malo pred šesto. Oh, ko bi bilo več takih noči.

Jaz sem za nekaj dni izgnana iz spalniceuser posted image , je začel latex jogi na spodnji strani nekaj plesnetuser posted image , pa sem klicala proizvajalca in so ga odpeljali in bodo pogledali, če je zdravo jedro in zamenjali prevleko. Ja, tako je to, ko trije žez noč toiliko vlage izdihamo. Bomo pa zdaj še bolj izdatno luftali in še bolj odprli radiator. No, sedaj bom pa lahko iz postelje gledala tv. Jogi se namreč vrne šele drug tedenuser posted image .

Sva se hotela z malim malo povabit na obisk k znanki, ki je na bolniški, pa mi dečva ne dvigne telefona... Zdaj pa ne vem, a vseeno odpujsava v Lj in poiščeva kakšen babji čvek ter se ustaviva v moji službi, al kaj? Itak pa bo počasi čas za Jakobovo kitico.

Današnje kosilo:menda krvavice z repo. Mali princ bo pa brokoli in še kaj.

Scorpio, hepibrzdej!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
26.11.2008 10:07:16   
Majček28
Joan, a prideš k meni? Pa še katera če želi...bomo na toplem, če se pa sonček opkae gremo pa lahko na grad na sprehod....

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 234
26.11.2008 10:13:31   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Joan, a prideš k meni? Pa še katera če želi...bomo na toplem, če se pa sonček opkae gremo pa lahko na grad na sprehod....

Brino čuvat, pospravljat al štrudel pečt? user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 235
26.11.2008 10:21:52   
Majček28
če imaš voljo za karkoli ti ne bom branla user posted image ....lahko pa samo zabušavavauser posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 236
26.11.2008 10:26:53   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

če imaš voljo za karkoli ti ne bom branla user posted image ....lahko pa samo zabušavavauser posted image

Ne me hecat, se ti bova res pred vrati narisalauser posted image . Samo zdajle mali princ uživa v bjutislipu.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 237
26.11.2008 10:42:43   
Majček28
nč te ne hecam, če želita lahko res prideta....brina je pa zdele končala lepotni spanec...kar se pa princa tiče pa glede na to, da spet misliš kam it bo verjetno tadoooolgp potegnu user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 238
26.11.2008 10:46:07   
Krista28
Jst tud gledam a bi šla proti Lj, al ne...bom vidla ko se Nadja zbudi...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 239
26.11.2008 10:53:42   
Jo@n
He, he, saj si res želim, da bi bila tadolga, je potem občutno boljše volje. Te user posted image  ko se zbudi, da narediva plan za zabušavanje in sprehod user posted image . Pa še Kristo lahko povabiva zraven user posted image

K znanki greva ju3 na obisk, ima danes dr. in sva dobila košaricouser posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 240
26.11.2008 10:58:56   
Isabellabina
Dan dečve moje

Naša noč---hja zobki malo nagajajo in smo malce slabše spali,pa kakali zlo redko ,no sej to že zdele ene tri dni....

Jabček---so vse druge tko lepo napisale ,da ne vem kaj bi jaz lahko drugače napisala.Saj bo,pa saj imaš že izkušnje in bo tik tak mim,je pa zoprno ,če je otrok bolan pa naj bo prvi al pa petiuser posted image

pucanje noska----ajaj bog ne daj da jaz to začnem špricat noter ,se dere in brani kot bi mu zlivala ne vem kaj noter,tud baby vac ni nič drugače....

Scorpio---še od mene user posted image Vse najboljše user posted image

Previjanje--tudi tu imamo že borbe,mali je začel raziskovati okolico sploh ker imam pult zraven z raznimi zanimivimi stvarmi zraven.

Drugače pa je včerajšnji nakup ostal napol opravljen.Bila sva ravno na blagajni v trgovini našega najboljšega soseda ,ko jernej prav lepo naredi nekaj v plenico.Ker pa je ta zadeva bla bolj redka ,je prišlo skozi .Še dobro da sem vzela sabo vse rezervno--no sej to itak zmer vzamem--pa greva v previjalnico in tam me skoraj fršlok zadane,namreč previjalna podloga je bila polulana in še pokakana ,ma me je vse minil in sem se spokala lepo domov saj z tako pokakanim nisem mogla it še v Lj.Ma ne vem,sem bla tko jezna in sem na informacijah potem povedala kakšno je stanje v previjalnici in tam doživim še en šok,..rekla je da ona nima nč s tem in da ne ve kdo tam čistiuser posted image user posted image user posted image ,ma ene mamice so očitno res malo packe da ne morjo počistit za seboj ko previjejo otroka.

Tko da moram zdaj vseeno it v Lj v Mullerja saj mi bo zmanjkalo mleka in še robčkov...

Ja moram pa še povedat da ima naša danes na OŠ Poljane nastop v tekmovanju pevskih zborov,in sem jo peljala v šolo malo kasneje saj pevcem odpade pouk.Je pa spet solistka,in jo je že zjutraj po želodčku zvijalo,pa sej to jo zmeri ,ko pa začne pet je pa vse vreduuser posted image user posted image

Aja Tasyo---Ti kar mal pop...i,pol se mal hitrej obrnejo.

Nič grem v plenici so spet dišaveuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 241
26.11.2008 11:20:53   
Isabellabina
o Majček----kakšne fajne slikice,presnet a vaša tud že sama vstane ,in tkole stoji?Naš je pa še takoooo priden ga dam na igralno podlogo sedet in tam sedi ali pa se zvrne na trebuh ali hrbet in ni znaka da bi počel še kaj drugega,je predebel da bi držal svojo težo in da bi se vstal..pa sej bo tud to enkratuser posted image .Tam pa  Brina sigurn kakšno risanko gleda al pa poročilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 242
26.11.2008 11:59:01   
Isabellabina
Ravno je poštar prinesu račun za elektriko in po podražitvi bomo sedaj mi plačali 93.75 euser posted image user posted image user posted image za zjokat,kolk je vse drago....

srečka...upam da ni gronolom in bo kmlau ok. tud jaz bi mogla mal do zobarja pa se ga tud bojim ,ma bi šla rajš rodit k pa k zobarjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
26.11.2008 12:10:19   
Isabellabina
Evo mi 3-je smo pojedl zdaj pa šibam u Mulerja,tudi danes velja ,če katero srečam tam, jo povabim na user posted image

Pa,pa

Neposredna povezava do sporočila: 244
26.11.2008 12:48:50   
JABOLKO3
Živijo!

Eno hitro poročanje o stranju pri nas, ker je bolnikec ravno zaspal... noč sva preživela bolj ali manj v tesnem objemu, malo se dojila, malo calpol pila, malo tudi spala... sva kar v dnevni sobi na raztegnjenem kavču kraljevala... no, danes je malo bolje, vročino sva nazadnje odganjala ob 3h zjutraj, pa se še ni vrnila, tudi ušesek ga ne boli - no, vsaj videti ni, da bi ga, je pa začelo danes iz noska bolj tečt, tako da tudi z vacom nekaj ven potegneva - prej ni šlo namreč nič ven, samo par kapljic fiziološke sem nazaj pozaugala (sem že mislila, da kaj narobe delam, ko ste vse pisale, koliko ven spravite), zgleda, da se je le vse nekje bolj zadaj pacalo... je pa še bled, pa s temnimi podočnjaki, pa ne more dalj časa sedet, se kar nasloni z glavico in počiva... tudi porcije hrane so nekako na polovico padle, se pa več dojiva in tudi kompot kar z veseljem pije...

za nazaj sem res samo preletela, tako da nisem prav na tekočem...

lep dan vsem, pri nas je tak lep sonček, da ne govorim o pogledu proti severu...

Neposredna povezava do sporočila: 245
26.11.2008 13:14:59   
trnuljčica
Oznanilo:user posted image user posted image user posted image Mali princ je ponosen lastnik novega avtosedeža (duo). Prinesli so ga Miklavž, Božiček, Dedek mraz, skratka vsi, ki hodijo okoli ali bodo hodili... user posted image
Sem pa bila na blagajni presenečena kako to, da mi je zaračunala 30 evrov manj, če pa sem kupila še neke stvari zraven... Potem pa doma ugotovim, da je na sedežu nova cena (ki so jih čez noč pred 2 tedni popravili konkretno navzgor), ona mi je pa zaračunala staro ceno. Očitno je v računalniku še niso uspeli spremeniti. Hja, kaj pa skušajo ogoljufati kupce. user posted image Nove cene na stare sedeže...user posted image No, potem so mi še dali bon z 10 % popustom za nakup novega sedeža, ko temu poteče garancija. Vsaj nekaj...

'
No, sedaj sem se spomnila še ene prigode za to isto blagajno... Me en mlajši moški ogovori (pacient- mi je potegnilo šele po 10 sekundah), ala kdaj pridem nazaj, da je ambulanta nabito polna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem rekla, da nič prej kot  pred iztekom porodniške... Ja ko da jaz nimam pravic, do bolnišk, porodnišk,.... REGRESA ki ga še niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Že vidim, da bom morala spremeniti miselnost ko se vrnem...  Nič već bolj bolna k pacienti zdravit... Ma sem se morala mal spihatuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj sem pa tko user posted image , da ne vem kaj moram še komentirat- bom kasneje...

Neposredna povezava do sporočila: 246
26.11.2008 15:45:49   
trnuljčica
Tasyo dokler ne zaženeš user posted image in pol ni nič pri "mojstrih". Vem, smo banjo včeraj porihtali po 7 mesecih. Veš hudo teško je naročit deleuser posted image ...
Big mama joj tale vaš račun je pa res velik. No, res vas je več kot 1x več kot nas, ampak vseeno. A grejete se tudi na elektriko? Mislim kakšen elektr radiator ali pa klima...
Scorpio vse najboljše pa še eno user posted image si privošči.user posted image

Jabček lepo da gre Jurčku na boljše. Zdaj bo vsak dan tako. Pa fajn da si mobilizirala rezerve za pomočuser posted image user posted image

Srečka ja pol pa hitro do zobarja... Granulom ne bo šel proč- vem iz izkušenj, ja rajši se ne spomnim...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
26.11.2008 17:24:37   
NiLe
Heeej ... uauuu, danes sem zdržala brez RRja do sedaj user posted image user posted image ... no, če po pravici povem, sem se pol dneva potepala, zjutraj nekako ni bilo časa, sedaj pa so otroci tako pridni, da sem hitro skočila čekirat.
V glavnem, danes je MM opravil preizkus bebjisiterstva za daljši čas - 5 ur in ga uspešno prestal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - da je bilo vse BP gre zasluga obema, še bolj pa Tii, ki se je očija usmilila in v tem času odspala 3,5 ure ... faca mala, kako zna biti solidarna z očijem, a ne user posted image ??? Mami pa si je privoščila preobrazbo - jap, spremenila sem si frizuro in iz temne dolgolaske postala svetlo rjava kratkolaska user posted image . S preobrazbo sem zadovoljna, za1x so pozitivne kritike - no, tudi dve aprilčici (Majček in Jo@n hvala za družbo in en kvik kofi brejk) sta jo videli in ocenili z user posted image
Prav fino se je bilo malo odklopit od user posted image in uživat solo.

Še čestitke Scorpio: vseeeee naj, naj ... bodi še naprej tako zagnana študentka in super mamica Nalu user posted image user posted image user posted image

Nič ne bo s komentiranjem ... Tia pravi, da je dost klofanja ... ja, ja, že grem user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 248
26.11.2008 17:56:01   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Hej, a potem v petek ob 11 ih v gradu Kodeljevo pri Difu?

Ja, nismo čist točne ... ko se zrihtamo, včasih še malo počakamo, da se shladimo, nato pa uletimo tja ... cca 15 min. čez 11.

Kje pa parkirate? Saj bi šla peš, ker nisem iz cukra, pa mali bi verjetno do tja odspal kakšno kitico, samo ne vem kakšna je situacija na pločnikih- a so že skidali??? Če ne bom parkirala pri MM v službi od tam imam 10 min peš.

Parkiramo na parkingu pred gradom oz. do parkinga prideš, da zaviješ pri Jovotu notri oz. kopališču Kodeljevo ... če ti je kaj lažje. Drugače pa se lahko komot sprehodiš, če imaš samo 10 min. peš od službe TM.
Pred DIFom je loterija dobiti frej parking.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 249
26.11.2008 18:54:23   
sky77
Ojla

Rimember mi. Ej babe ve ste čisto divje, par dni me ni gor, pa ste odprle že tretji del user posted image user posted image

No kaj je novo pri nas. Končno smo zamenjali P. Zdaj sploh vem kaj je dober pediater. je ženska takoj opazila da Rok diha večinoma skozi usta, prvič zdravimo vnetje ušes brez antibiotikov, dala nam je zdravilo za njegove pikice, skratka super je. Poglobila se je tudi v Brinine pikice in ko neha smrkati bomo naredili bolj podroben pregled njenega stanja.

Sem pa hotela Brino naročit na bioresonanco, pa letos ne sprejemajo več. Šele drugo leto user posted image  Tako da zdaj čakamo na novo leto.

Kaj se vam je dogajalo v preteklih dneh ne vem, ker nisem brala. Sem preletela samo zadnjo stran. Scorpio VSE NAJBOLJŠE user posted image

Vse naj naj za obmesečnice otročkom, pa za zobke in za plazenje, pa za vstajanje in spanje. Ter še vse ostale vragolije ki jih zganjajo user posted image user posted image user posted image user posted image

bI PA RABILA POMOČ. čE KATERA OBVLADA SPLETNO NAKUPOVANJE V TUJINI. ups caps lock. Bi Roku kupila tole zadevo
FISHER PRICE M8070
http://www.babygizmo.com/p/fisher-price_kid-tough_waterproof_camera_-_blue/m8070.html 
Če ima kakšna izkušnje z nakupi v tujini preko spleta (avstrija, nemčija, italija, ...)  bi prosila za pomoč. Ker Rok obožuje mojega digitalca, pa bi mu kupila njegovega. Sej so zadevo prodajali tudi pri nas, pa je bil moj bratec malo prepočasen in je zadeva razprodana

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?