Majček28
|
čerrrr, se sem živa, me ni štrudl pokopal Kar lepo po vrsti: Jabček, zdaj ko imata AB bo hitro boljš....se še dobro spomnim, kako je pri nas bilo kakšen mesec nazaj, pa ko revica ni mogla povedat kaj jo boli....jaz pa sem imela tkoooo slabo vest, da sem jaz kriva...pa ni tko in ti tudi nisi...vneta ušeska in zamašen nosek sta stalnica otrok do 5 leta starosti- tko me je 'potolažla' na ORL...in nič hudega če je dobil AB, ušeska so zelo občutljiva in če jih ne zdraviš prav lahko pride do okvare sluha, tko da so AB v tem primeru najboljša rešitev....Pa dobr veš, da si super mama pa žena in meni dostikrat kakšno pametno življensko poveš, da jo potem sprobam na mojmu Z Jurčkom si pa danes privoščita crklanja, bo pasalo njemu in tebi...če te zasledimo na rr, te bomo pa po riti. Čestitke za nove zobke in obmesčnice Spomin, pri men tko laufa, da sploh ne bom pokomentirala, ker ste mi naklofale 4 strani in mi je vse ušloooooo.....tale 'o' je pa tak kot luknja od ementalerja, a ne Kruhek, piškotki, jaz ji dam, ampak samo ko sem zraven, da mal 'čika'...obožuje pa skorico kruha ali pa pice, se kar trese Joan, za tisto šalčko...izpolnujem oba kriterija....žal ....tko,da...barva mi res ni pomembna in tako kot si boš izbrala zase jo daj še zame...ti čist zaupam...velikost pa torej L...pa HVALA, ker si tko SUPER Zdej pa moje poročilo: nočka je bla spet super, samo eno tankanje in ustajanje ob 6.30...čez dan pa krizzzzzzaaaaa...pa nč spat al pa samo 20 minut...pa skor nč jest...pa bit tkoooo zaspan, da se kot balinček kotališ pa odbilaš po tleh...mislm, kr neki....pa to ni blo samo včeri ampak tud dons...upam da bo juti kej boljš Štrudl....hmmmm....sem šla po 'nasvet' (to je bla taktika ) en štuk niži in glej ga zlomka, so imel še neki štrudla na 'lagerju' pa so mi ga dal ....tko da ga nisem delala, pa vseeno hvala za vsa 'simpl' navodila...bodo š prav prišla Sem pa dons nadila jabolčno pito ala sestra Vandelina...mal sem improvizirala pa pacala in je kar OK ratal....Joj, jaz sem tko leva za te stvari pol pa vas berem kako pečete torte pa pite pa štrudle pa kolače pa pice pakruh,...tko mim grede k da bi si šle jajčka na učko narest...pa Posadka pri vseh opravilih in otročih...no, in pol se mal zasekiram pa spet voljo dobim in se spravm kaj pečt, pol mi pa glih ne rata in sem spet na začetku zgodbe....to je men še hujš kot prvič otročka imet Pa peko še Ketrin obvlada tko da si moram sama pisat pa še zapomnit Kaj je zdaj s Sinsko...jaz mislim, da je nov poštar