|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
25.11.2008 12:04:56   
resnično srečna
eh jest pa čakam DD...pa purana sem v paco vrgla...potem moram pa kuhinjo še malo odkaosirat...je bomba padla...sam je huje kot una na Hirošimo...

pa lenaaaaaaaa sem danes...se mi ne da anke nič...pa zunej spet sneguje neki na potiho...eh beda od vremena...pa še mala tečka se kar nekaj zbuja in sploh še ni naspana...

no ja bo že...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.11.2008 13:07:07   
lepa posadka
Hej...

Da se še midva s Tomažem pofočkava,... Noč nekaj takega kot pri ostalih. Kar nekaj. Sicer so ta veliki spali, je pa ta mali imel kakšno postajo več kot ponavadi... pa že ponavadi jih je veliko. No, tole jutranje odhajanje od hiše naju vedno tako spravi v akcijo in ven na zrak, tako da četudi je bila noč zanič - se hitro prebudiva. Tako sva zjutraj opravila še nakup pri najboljšem sosedu. Načeloma ne hodim tja, samo ene krispije jejo otroci pa grem vsake tri kvatre tja in tam pustim en kupček dnarja... Pa tisto vrečko sem dvignila, ki se mi zdi btw prou fajn.

Potem pa je mali šel v pančevo... jaz pa v svinjski posel... dobesedno. Pa še ni konec. Popoldan se delajo še klobase, pa ocvirke bom topila... MM pa ima spet službo v NG... to bo še zanimivo. HB nimamo danes nič v mestu z otroki in bodo lahko vrteli mašino, hihi.

Vreme pri nas je prou nagravžno mokro... o snegu ni ne duha ne sluha. Več sreče prihodnjič.

Pozabljivost... na trenutke se kar zamislim sama nad seboj. Pa, ko kam odhajamo... letim še 10x nazaj v hišo po kakšno reč.

Kuharija danes... sproti kar nekaj za Tomaža. Ta veliki pa nekaj svinjskega, pa ajdovi žganci...

Eva... glede kruha... nič ne promoviram, da ne bo pomote. Sicer pa sem mnenja, da lažje otroček mal pocuza kruhek, ko še nima zobkov, ker potem si lahko res že kakšen košček odgrizne. Jaz dam vedno kakšno trdo skorjico... ne za jest, bolj za igrat in dlesni čokat... pa se mali kar trese od navdušenja :-)))

Srečka... tvoje kuharce imajo pa simpatične naslove. Jaz bi pa tako: kuharica, ki sama še skuha.

Sasy... upam, da vročina mine brez pretresov... pa če bodo flekci al ne.user posted image  za korajžnjega Nikca.

Joan... naj mama dobro skuha...princ pa naj te razveseli s pridnostjo :-)

Evo...celo Tomaž postaja lačeeeen... šibam.

Ja še tole:Kiari inJernejčku čestitke za tako lepe besede... :-)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 177
25.11.2008 13:25:11   
NiLe
heeej ... mi2 sva nazaj s hitrega shopinga v Domžalah user posted image ... Tia je dobila novo zimsko vrečo JANE - oranžno-bež, Lea škorenjčke, mami pa nič user posted image ... še v špara sva šli in nabavili obvezen futer.

Ker je odspala samo eno 15-minutno kitico, sem jo prej prepričevala, da zaspi in ob spremljavi instrumentalne glasbe na osnovi citer je omagala user posted image ... jo pa imam malce na sumu, da bo tudi ona dočakala zobek, ker ima rahlo izboklinco, pa včeraj je imela tako rdeča lička kot da bi imela malce vročine ... no ja, pustimo se presenetiti.

Še današnji jedilnik ... men se dozdeva, da pri sadnih malicah stalno ponavljam eno in istouser posted image .

Z: mlečna sadna kašica
M: dojenje+jogurt z žitaricami
K: pire z bučko in papriko
M: banana
V: kašica in dojenje ... pa seveda vmes dojenje za uspavanje ...

Naše kosilo: špageti s tunino omako in motovilc z jajčkom ...

Šibam za štedilnik!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
25.11.2008 13:43:56   
simvir
Hej!

Mi smo se danes že potepali, pa popoldne se bomo tudi verjetno, zdaj je pa čas za spanjeuser posted image .

Spet malo sneži, meni je tako lepo, ko skozi okno vidim pobeljeno okolico.

Tudi naš se je že zvečer parkrat zbudil, očitno so spet na pohodu zobki. Ste opazile, da se je vsem spanje v teh dneh poslabšalo. Sem šla gledat na koledar in je v četrtek spet ena luna. Mislim, da bo to to. Tudi moževa nečakinja ga že dve noči sračka (trenutno dobiva trojke).

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Aha, kot kaže bo tole ta dolga kitica. Seveda, ko sva pa povabljena k Domnu (plavanje) na obisk. Naš princ vedno, ko se kam mudi, potegne ta dolgo kitico. Ko bi pa jaz malo fraj cajta, ima pa kratke in redke...

Tole pa poznam. Takrat ko ni treba, je sigurno zelooo dolga kitica, ko pa pričakujemo da bodo spali, pa hitro aufuser posted image .

Še malo preštudiram šalčke in ti pošljem ZS.

Kuhanje - mi smo se ustavili pri tašči in dobili še kosilo, tudi za MMuser posted image . Hvala taščica. Edino Tevž še ni jedel kosila, on dobi pa bučke s polento.

Pozabljivost - tudi jaz sem še vedno pozabljiva, se mi zdi da je že malo bolje, ampak vedno kaj ostane doma, kar bi moralo z nami na potuser posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 179
25.11.2008 16:10:46   
NiLe
Opa ... kam ste se skriče aprilčice?? Smo padle na drugo stran user posted image user posted image , zato nas prestavim na prvo.

Mi imamo že pestro, vsi so doma, kosilo bo kmalu na mizi, tudi Tia je odspala eno normalno kitico ... po kosilu pa greva s tasrednjo v knjižnico na pravljično urico.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 180
25.11.2008 16:27:42   
resnično srečna
ufff Iza je šla s5 spat...če ne je...al pa ne šiba po tanovanju pa dela lumparije je pa v postelji...

ma zadnje dni ima tak apetit, da te kap...jaz ne vem kam da vso to hrano..in danes celo pijačo...poj pol krožnika..pokaže, da bi pila...pa spet pol krožnika...pa bi spet malo pila...ma je že kot ena velika donda...

smo pa po vrtcu letele v E. Lecrerca...Daša je namreč brez rokavičk...pa smo komaj našle nekaj zanjo...imajo same majcene za Izo...he he...no pa je Iza tudi dobila eno kapico...pa ene rokavičke, ki pašejo k bundici...da stalno ne prestavljam iz ene jaknice v drugo...

aja pa Ketrin sem si vzela Ajax milo he he...pa da sprobam tvoj recept za madeže...ker imamo pa že zbirko zelo svinjskih slinčkov...pa bi jih rada spet na belo spravila...če bo uspelo seveda...

drugače pa se kosilo še peče...ko takole kapljamo je kar težko imeti takrat spečeno, ko smo vsi na kupu...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 181
25.11.2008 16:30:48   
Jo@n
No, pa še malo od mene...
Mali (spet) spi. Seveda, ko pa je treba it k mojim na kosilouser posted image . Točno tako, kot pravi simvir, ko se mudi, bi spal, ko bi pa mami imela mal frej cajta je pa raztur... Krista, naš spalni model se je pokvaril ponoči, za podnevi pa se sploh ne bom pritoževala. Se mi zdi, da se mu slabša noč in veliko dnevne aktivnosti kar pozna... Hja, meni tudiuser posted image .

Posadka, lepo porihtajte domače dobrote. A obiske kaj sprejemate?user posted image

Krista, marmorni kolač... njami... Se spomnim, sem MM razlagala, kako je meni dober tak s ful kakava in malo belega, pa mi ga je naslednjič, ko sem prišla k njemu, kar spekel. user posted image  In mu je ratal tak, kot sem si ga želela. Pred davnimi, davnimi časi...

Teta rozi je tudi pri nas pogosto na obisku, po navadi letim nazaj gledat, če je likalnik izklopljen in zaklenjena balkonska vrata. No, v nedeljo sem pri pakiranju na obisk doma pustila Jakobovo kapouser posted image . Bi se najraje user posted image . Je pač tistih nekaj metrov od avta do bloka imel kapuco...

Zdaj sem pa že lačna, me prav zanima, kako dolgo me bo mali princ še pustil čakat na zrezke v omaki, široke rezance in solato. Lahko njemu, ko je prej že nekaj po zelenjavi brskal in jo pljuval okrog...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 182
25.11.2008 18:19:09   
JABOLKO3
Živijo!

Jaz imam pa spet slabe novice... smo spet od dohtarja... Jurček je začel dopoldne kar nekaj jokat pa stokat, pa se je kar stopnjevalo, potem ga sploh nisem smela več iz rok dat, pa ni mogel ne spat, ne jest... okrog 2h sem mu dala žličko calpola, potem je pa še kako uro stokal, da sem ga ves čas nosila v naročju, nato pa le zaspal... ko sem ga šla k dohtarju naročat, mi je bilo kar jasno, kaj je... uho... in antibiotik seveda... ma, sem prav žalostna... sicer je rekla, da je vnetje še čisto na začetku, da pa z atb ne bi odlašala, ker se vse skupaj že kar vleče... eh, revež mali...tistih dveh zobkov pa tudi še ni na spregled... če ima katera voljo - rabim malo tolažbe...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 183
25.11.2008 18:35:52   
Jo@n
Joj, jabolko, pri vas je pa tudi non stop nekaj.user posted image Saj bo antibiotik prijel in bo Juretu bolje. A se je to iz prehlada razvilo, al kar tako?

user posted image za Jureta in
user posted image
za njegovo zlato mami, ki ji kdaj zmanjka energije.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 25.11.2008 18:36:32 >

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 184
25.11.2008 18:40:03   
Ketrin
Jabolkouser posted image Ne bit žalostna.... Dobro si odreagirala, da sta se šla pokazat... in prav da je dobil AB. Zdaj pa bo šlo le na bolje... Saj veš.... Ko trofne tisto nekaj tam gor, trofne orng... Se mi smiliš, prav zares... Ampak ker vem in sem 10000 % da si ti ena SUPER SUPER izkušena MAMA, verjamem, da boste tole rešili mimgrede. Pa danes ta velika 2 popokaj hitro v posteljo in se potem tudi sama z Jurčkom podajta pod kovter in se mazita, crklajta... Pa bo... Boš videla, kmalu bo vse dobro in Jurko bo spet govoril dej, dej, dej....

En koš telih user posted image zate in tisoč user posted image za Jurčka....

Mislim na vaju in držim pestke, da bo jutri bolje, da bo noč mirno in čimhitreje minila, da se vsaj malo naspiš in da bosta velika 2 prizanesljiva

Pa še velikega lupčka za pogum....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 185
25.11.2008 18:42:45   
lepa posadka
Jabček... vsaj veš kaj ga muči. Antibiotik bo hitro prijel pa bo bolje in si boš tudi sama oddahnila. En antiiotik ga pa tudi ne bo zacupral... Ja, verjetno se mu je že prej nabiralo... pa tisti kašelj, ko sluz ni šla čisto ven in se je kopičilo. Saj bo sedaj hitro bolje.

Jaz sem pa tudi besna kot tiger... cel dan nekaj delam in hitim... pa sem mislila, da bom v miru povadila s ta velikim... on je pa tudi že na meji z zdravjem in utrujen... pa ni nobenega efekta. Se mi zdi, da že pol ure eno in isto tuliva... Grrrr... sem šla ven, ker ne morem več!

No, Jabolko... drži se, pa HB da si šla k dr... Če bi se ponoči šele pošteno razvilo, bi bilo že lahko fejst hudo.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 186
25.11.2008 18:44:46   
clericv6
Ojoj, Jabček, tole pa ni dobra novica! Ampak saj bo, antibiotiki hitro primejo. Saj vem, da je zoprno, ampak zdaj se bo vsaj pozdravil.... Ubožček mali! Ampak imam občutek, da so naši aprilčki kar trpežni, tako da ni panike user posted image . Pa eno user posted image  za Jurčka!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 187
25.11.2008 18:48:57   
resnično srečna
Joj JABI...sej veš, da si sposobna vse premagat...tud tole...se pač zgodi...vsem se bo...pač otroci so hitro sposobni se prehladit potem gredo pa zadeve samo še naprej...

in en AB ga ne  bo ubil...verjemi...bo pa treba paziti, da se to ne bo ponavljalo v nedogled...

je pa Ketrin tako lepo napisala...da...kapo dol...ubogej jo...pa boste res kmalu ok...

držite se...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 188
25.11.2008 19:33:51   
trnuljčica
Jabček Jurček bo sedaj le boljši... Saj to veš... Boš videla jutri bo že pol boljše, čez 3 dni pa bo zopet stari. Je le boljšek, da sta že danes dobila antibiotik, saj so ušesa najhujša ponoči... Jaz bi mu dala Calpol tudi pred spanjem- tudi če ne bo imel vročine- za bolečine. Bo lažje spal. Drži se.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 189
25.11.2008 21:12:08   
lepa posadka
Čeeer!

Pri nas je hiša v tišini. Vsi umiti in že veselo smrčijo. Midva s ta velikim sva se pobotala... je sam prilezel za menoj... potem še odšpilala, se vmes še nekaj zabavnega naučila... tako da sva bila na koncu oba zadovoljna. Sva se pa oba strinjala, da tista pol urna predigra ni bila zabavna :-))) Tomaž je moral bit to popoldne akr prilagodljiv. HB je imel danes ritem malo zamaknjen in je popoldan, ko je blo največ dela spal... babyphone pa itak vleče do sosedov, kjer smo pospravljali koline. Sedaj si že cel večer pojem:
klobase so narjene, so materi zročene,
so gvercane, so poprane, a niso še pečene :-)))
No, par sem jih popokala v skrinjo, ostalo pa gre v razsulo... jih ni čez prekajene klobase in šunke :-))) Mah, jaz sem preskočila večerjo, ker smo imeli prej degustacije, pa mi sedaj že manjka :-)))

Prehladi takšni in drugačni so ves čas na pohodu. Tudi moja mala fantiča sta oba nahodna... Oba sta na babyvacu parkrat na dan... Pa ta velikemu sem anredila eno pošteno inhalacijo... pa kar pod noskom sem namazala z Olje 31... Tomažu pa že iz vseh lukenj teče fiziološka :-))) No, upam, da samo pri tem ostane. Sicer pa je meni najhuje, ko še ne veš kaj je otročku. Ko enkrat veš, potem lahko ukrepaš.

Tako... privoščila si bom eno kopel za noge... morda celo zdržim brez kakšne dodatne hrane, čeprav bi vsaj malo krispijev... sem danes kupila ene take z jagodami in mandeljni... Potem pa upam, da se počasi že MM vrne. Ah, te ceste, mi vedno strah v kosti zvabijo...

No, vsemeno mirno noč. Jurčku pa še en poljubček.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 190
25.11.2008 21:12:42   
lepa posadka
A-ja, Trnuljka... a si že kaj preverjala?

Neposredna povezava do sporočila: 191
25.11.2008 21:18:58   
Majček28
čerrrr, se sem živa, me ni štrudl pokopal user posted image

Kar lepo po vrsti:
Jabček, zdaj ko imata AB bo hitro boljš....se še dobro spomnim, kako je pri nas bilo kakšen mesec nazaj, pa ko revica ni mogla povedat kaj jo boli....jaz pa sem imela tkoooo slabo vest, da sem jaz kriva...pa ni tko in ti tudi nisi...vneta ušeska in zamašen nosek sta stalnica otrok do 5 leta starosti- tko me je 'potolažla' na ORL...in nič hudega če je dobil AB, ušeska so zelo občutljiva in če jih ne zdraviš prav lahko pride do okvare sluha, tko da so AB v tem primeru najboljša rešitev....Pa dobr veš, da si super mama pa žena in meni dostikrat kakšno pametno življensko poveš, da jo potem sprobam na mojmu user posted image  
Z Jurčkom si pa danes privoščita crklanja, bo pasalo njemu in tebi...če te zasledimo na rr, te bomo pa po riti. user posted image

Čestitke za nove zobke in obmesčnice 

Spomin, pri men tko laufa, da sploh ne bom pokomentirala, ker ste mi naklofale 4 strani in mi je vse ušloooooo.....tale 'o' je pa tak kot luknja od ementalerja, a ne user posted image

Kruhek, piškotki, jaz ji dam, ampak samo ko sem zraven, da mal 'čika'...obožuje pa skorico kruha ali pa pice, se kar trese

Joan, za tisto šalčko...izpolnujem oba kriterija....žal user posted image ....tko,da...barva mi res ni pomembna in tako kot si boš izbrala zase jo daj še zame...ti čist zaupam...velikost pa torej L...pa HVALA, ker si tko SUPER user posted image

Zdej pa moje poročilo:
nočka je bla spet super, samo eno tankanje in ustajanje ob 6.30...čez dan pa krizzzzzzaaaaa...pa nč spat al pa samo 20 minut...pa skor nč jest...pa bit tkoooo zaspan, da se kot balinček kotališ pa odbilaš po tleh...mislm, kr neki....pa to ni blo samo včeri ampak tud dons...upam da bo juti kej boljš
Štrudl....hmmmm....sem šla po 'nasvet' (to je bla taktika user posted image  ) en štuk niži in glej ga zlomka, so imel še neki štrudla na 'lagerju' pa so mi ga dal user posted image user posted image user posted image ....tko da ga nisem delala, pa vseeno hvala za vsa 'simpl' navodila...bodo š prav prišla
Sem pa dons nadila jabolčno pito ala sestra Vandelina...mal sem improvizirala pa pacala in je kar OK ratal....Joj, jaz sem tko leva za te stvari pol pa vas berem kako pečete torte pa pite pa štrudle pa kolače pa pice pakruh,...tko mim grede k da bi si šle jajčka na učko narest...pa Posadka pri vseh opravilih in otročih...no, in pol se mal zasekiram pa spet voljo dobim in se spravm kaj pečt, pol mi pa glih ne rata in sem spet na začetku zgodbe....to je men še hujš kot prvič otročka imet user posted image
Pa peko še Ketrin obvlada tko da si moram sama pisat pa še zapomnit user posted image

Kaj je zdaj s Sinsko...jaz mislim, da je nov poštar user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 192
25.11.2008 21:21:30   
clericv6
Dober večer,

vidim, da vas je kar nekaj gor, upam, da user posted image  že spijo? Meni se prav nič ne da danes.

Sem imela popoldan spet prigodo z user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Jehovo pričo! Kiaro sem po pol ure nošenja komaj uspavala, ko mi je user posted image  prišla zvonit. Ji nisem odprla, ker je Kiara še kar spala, pa je baba zmešana naredila en krog po bloku in spet k meni na vrata! Potem sem jo pa kar malo na ostro odpravila, je imela kar srečo, da sem se lahko zadržala. No, od našega spanja potem ni bilo nič do večernega uspavanja. Uboga Kiara je bila čisto preč od zaspanosti, ampak spat pa ne.... No, glavno, da zdaj spi.

Jaz res ne vem, kje mene najdejo s svojimi letaki in knjigami itd. Če pa niso jehovci, so pa mormoni. AAAAAAA....

Neposredna povezava do sporočila: 193
25.11.2008 21:22:36   
NiLe
Čeeer ... jaz bom pa vsak čas popiz... is fasala user posted image user posted image ... tavelka dva še vedno težita in ovijata očija okoli prsta, jaz pa sem že 3x uspavala Tio ... grrrrr ... malecka je bila budna od 3h popoldne user posted image user posted image ... ker mene popoldne ni bilo, MM ni uspelo popoldansko uspavanje, tako da je bila ob 19ih že čist adijo ... ob 20ih je končno zaspala ... aha, za cele pol urce ... je najbrž mislila, da je to popoldansko spanje user posted image ... sedaj se mi pa smeje iz posteljce ... porkaduš ... jaz pa sem imela plan lepo si kopel narest, pa knjigo brat ... sanja svinja kukurz user posted image user posted image ...

Jabček; so ti punce lepo napisale in upam, da Jurčku hitro primejo AB in da bo kmalu spet med zdravimi. Tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image  

Posadka; ti si pa taka carica ... cel dan pridno garaš, popedenaš vse prehlajene noske, vadiš s tavelkim in ob 21ih imaš vse postrojene v posteljah ...svaka čast user posted image ...  ah, pri nas pa totalna štala, še nobeden ni v sanjski deželi ... aja, tud meni je vedno tako težko, ko je moj na cesti ... naj se TM čim hitreje vrne v vaš topel dom.

Grem se tolažit s štrudlom ... mi ga je moj dragi oči danes spekel in dostavil ... res je zlat!!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 194
25.11.2008 21:24:29   
Majček28
Punce, dejte mi povedat, a se vaši user posted image  tud tko derejo ko jim fiziološko dajete v noska al pa ko baby vac zalaufate?
Bina samo da vid, da grre v kopalnico in da se usedeva ba rob banje, doživi živčni zlom...pri vacu je pa podobno...kako ve to delate pa je 'baby friendly' 

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.11.2008 21:27:11   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Punce, dejte mi povedat, a se vaši user posted image  tud tko derejo ko jim fiziološko dajete v noska al pa ko baby vac zalaufate?
Bina samo da vid, da grre v kopalnico in da se usedeva ba rob banje, doživi živčni zlom...pri vacu je pa podobno...kako ve to delate pa je 'baby friendly' 

Pri nas je bilo vedno dretje, ko sem ji fiziološko nalivala, ko je bila pri meni v naročju (da je bila v sedečem položaju). Potem sem jo pa začela kar dajati v stolček za hranjenje in zdaj ji je zabavno, ker se zraven smeji user posted image  No, sicer potem pljuva ven, ampak ni več panike. Potem ji pa samo še z baby palčkami sčistim nosek in to je to user posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.11.2008 21:27:50   
simvir
Čer!

Otroci v postelji, eden že spi, drugi se pa še oglaša in vsake toliko pokliče.
Smo bili (no otroci so bili) na hitro povabljeni na rd enega štiriletnika, saj je praznovanje v soboto zaradi bolezni odpadlo. Nejc je bil nekaj časa kar sam tam, pa je bil kar zadovoljen.

Jabolko user posted image  za Jurčka, da bo kmalu bolje, pa da ab hitro prime. Saj veš če bi odlašala bi bilo samo slabše. Drugače so ti pa punce že lepo povedale, se jim pridružijem.

Srečka jaz sem tudi za Nejca iskala rokavičke tam, pa se mi je zdelo da imajo v njegovi velikosti samo punčkaste. Tevž je pa dobil svoje rezervne.

Nile midva s tavečjim greva pa v čet. na pravljične urice. Sigurno vama je bilo luštno.

Posadka si si verjetno kar oddahnila, ko ste svinjsko veselico pospravili. Ja čez prekajeno ga pa ni. Pri nas tudi stara mama še po starem dela, tisto je res najboljše.
Cest in vsega tega je pa tudi mene strah, no včasih me kaj spreleti. Pa moramo kar s pozitivne strani gledati na to, brez njih se namreč nikamor ne pride.

No zdaj je pa nekaj časa tišina, morda je tudi tavelik zaspal, grem preverit. Potem pa še kaj za v usta poiskat. Sem preveč lačna, da bi se uprlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 197
25.11.2008 21:30:47   
Majček28
Posadka ti si res carica Marica...jaz te tko občudujem...vse popedenaš in tud takrat ko ne gre se vse po planu, se lepo zmeniš, obrazložiš in na koncu happy end...pa še pečeš pa koline delaš pa sviraš pa poješ pa slikaš pa še vedno imaš čas za kopel in bandidosa user posted image ....a imaš ti kakšno posebno uro, ki kaj drugače bije, da imaš po celem dnevu še vedno čas user posted image
Ko bom velika bom Posadka user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 198
25.11.2008 21:35:16   
Jo@n
Nile, a ti dan polepšam?

Tia ima pa nove copatkeuser posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 199
25.11.2008 21:36:26   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Posadka ti si res carica Marica...jaz te tko občudujem...vse popedenaš in tud takrat ko ne gre se vse po planu, se lepo zmeniš, obrazložiš in na koncu happy end...pa še pečeš pa koline delaš pa sviraš pa poješ pa slikaš pa še vedno imaš čas za kopel in bandidosa user posted image ....a imaš ti kakšno posebno uro, ki kaj drugače bije, da imaš po celem dnevu še vedno čas user posted image
Ko bom velika bom Posadka user posted image

Ej, Majček, tale je pa svetovna user posted image user posted image ... pa točno tako je kot si napisala!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?