scorpiogirl
|
Čerrrrrrrrr Jabček, en velik zate pa ena za Jurčka. ostalo so ti pa že punce vse povedale Majček, ti me pa s svojimi komentarji skoz nasmeješ Posadka, jst se pa ful velikokrat spomnim, ko si enkrat napisala, kakšen lušten obred imate zvečer se mi tko lepo zdi, da se zahvalite za kaj lepega zvečer. se mi zdi, da se premalokrat spomnimo, da imamo veliko lepega naš piščanček spi. je bilo popoldne pestro, ker ni hotel zaspat. no, potem je zakinkal kar v kengurujčku in nadaljeval v avtu do Medvod. pa je žal preblizu, ko sem ga prestavljala v voziček, se je pa zbudil. in potem zabaval okulista, medtem ko je meni meril dioptrijo to smo opravili, se znebili še mal evrčkov, jutri pa že nove oči dobim so kolegi upoštevali moje želje in sem za rd dobila bon, tko da bom zdej vse vidla pa ne bo izgovorov za prah pa smeti po stanovanju ker se mi dons ni ljubilo do Ljubljane (sej sneg je lep pa to, samo na cestah, potkah pa pločnikih mi je pa čist ), moram it jutri. če je katera dopoldne za kavico, bo tud cajt moram še tasta poklicat dopoldne, da bo za pesjanarja poskrbel (je kar fajn, k ga z veseljem pelje mal na sprehod ), ker imam še en kup opravkov pa letanja in me do poznega popoldneva ne bo doma. Ketrin, a sta že dons nabavljala? kej fajnega dobila??? štrudl ... mi ga je tast spekel za rd in smo imeli pravo požrtijo sicer pa še zmer padam na čokoljat, mi peciva ne grejo tako (zelo ). danes sem spet zmazala eno čokolado, tko da bo mal treba nehat ... pol mi je pa slabo, k ne znam se ustavt Joan, bom imela jutri čokoljat s sabo, če prideš na kavo zdej pa pod tuš, pol je Haus, če bo volja, potem še mal literature za predelat ... bo kmal spet treba kakšno seminarsko oddat lahko noč, bejbe ... pa mirno noč