Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 22:46:13
|
|
|
|
Jo@n
|
Majček, bejbifona nimam, tako da bodo kar vrata priprta. Če bo pa pestra noč, ga pa privlečem s postlo vred v dnevno... Trnuljčica, šla sva na vaš konec, razlike za eno mesečno položnico, je pa res da smo, odkar se grejemo na klimo, postali kar megauporabniki... K pa ohranjevanje okolja, se nihče ne vpraša, koliko nafte smo na ta račun manj pokurili. In vseeno prišparal. Čakanje v službi: trnuljčica, mogoče je pa model mislil, da ljudje čakajo v tistem trenutku, pa te je pobaral, če misliš še dolgo zabušavat in šopingirat . Aja, pa čestitke za pridnost in uspavanje. Jabček, kako je Jure, sta se že nehala crkljat? Imaš srečo da Majček romantiko zganja, drugač bi te že v mižale in crkljanje spodila. Srečka, kako goflja?
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 26.11.2008 22:48:16 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 22:50:22
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 .pa ne kompliceri s posteljico, baby fon si daj zraven in problem rešen.Brina je v svoji sobi, midva v svoji, oboja vrata so zaprta, baby fon pa na ON in je....v bistvu še boljš spim ker ne slišem glih vsakega globokega vdiha Priznam,da nisem niti 1x do sedaj šla gledat če otrok "diha ", če me razumete. Tudi zjutraj, če se zbudim pred njim- 1x na 1000 let, ampak se tudi zgodi -recimo danes, ga nikoli ne grem gledat v sobo, če spi. Oz kakšno je "stanje". In če sem zato slaba mama, sem ... Moj mir je zlata vreden. Ne ne nisi slaba mama,si bolj flegma..mirna ,,,saj ne vem kako naj povem da se bom prav izrazila,jaz bi bla tud rada bolj ,flegma,samo ne znam bit ,mi včasih rečejo da sem ---posesivna--in hočem da vem kaj se z vsakim otrokom dogaja.Dokler so bili dojenčki oz.dokler niso sami znal poklicat na pomoč kadar se je ponoči kaj dogajalo so bili vedno čekirani,Ponavadi se ravno kakšno -bruhanje -začne ponoči in če slišim da se nekaj dogaja prej ukrepam oz.sem pripravljena na kakšen izbruh.Se je že zgodilo letos ,da sem sredi noči prišla v sobo kjer spita fant in drugorazrednica in sem jo našla ležat v bruhanju.Nisem jo slišala ko me je klicala ker sem imela zaprta vrata in mi je blo tako hudo da še nekaj dni si nisem odpustila,ravno tako rada vidim da imam dojenčka zraven sebe ,ker se velikokrat naredi da ne podre kupčka in potem to izbruha,sej si nebi odpustila če bi spal u drugi sobi in jez nebi prišla pravočasno do njega in bi blo kaj narobe..Jaz ravno zaradi tega ne maramn da so dojenčki že od rojstva v drugi sobi..če je zraven tebe lahko takoj vstaneš in ukrepaš tko pa se vedno bojim da nebi slišala če me kateri od otrok kliče..Evo zdej sem pa napisala cel roman..
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 22:55:50
|
|
|
|
Isabellabina
|
jo@n--hvala veš da se bomo pogovorili z tastem in taščo--sta onadva pisana na položnici)in ukrepali.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 22:57:50
|
|
|
|
Jo@n
|
Ni za kaj. Pa lahko nočko!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 23:00:31
|
|
|
|
Isabellabina
|
No čvekice so odšle u mižule,,tko da jaz tudi odhajam.Nočko .Jo@n tudi tebi mirno noč.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 23:00:35
|
|
|
|
resnično srečna
|
Mah jest sicer sem otečena..ampak noben zobar me pa noče vzet...jao...sploh nimam pojma kaj nej naredim...ker tole je res kar nekaj...če katera koga pozna, ki bi bil pripravljen takoj vzeti...bi prav rada zamenjala mojega zobarja... ker imam zobarco na drugi strani Slovenije pa še rahlo nesposobna je...če grem pa v nuno dežurno moram pa prav fino plačat, ker je to nadstandardna storitev...ej zakaj že mi plačujemo dodatno in osnovno zdravstveno zavarovanje?... mater jest se bom kar po glavi z nečim udarla...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 23:05:21
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna Mah jest sicer sem otečena..ampak noben zobar me pa noče vzet...jao...sploh nimam pojma kaj nej naredim...ker tole je res kar nekaj...če katera koga pozna, ki bi bil pripravljen takoj vzeti...bi prav rada zamenjala mojega zobarja... ker imam zobarco na drugi strani Slovenije pa še rahlo nesposobna je...če grem pa v nuno dežurno moram pa prav fino plačat, ker je to nadstandardna storitev...ej zakaj že mi plačujemo dodatno in osnovno zdravstveno zavarovanje?... mater jest se bom kar po glavi z nečim udarla... Hm ja res je treba plačat nujno dežurno so od mene tud kasiral ker sem prišla tja med vikendom,če pa bi šla med delavnikom k dežurnem pa nebi nič plačala!!!!Porka motorka,pa še nobenga močnejšga tableta ne moreš uzet k dojiš Izo.Zoprna zadeva,
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 23:08:55
|
|
|
|
Isabellabina
|
Nič zdej pa res grem Srečka upam da te bo vsaj manj bolelo da boš lažje prenašala bolečino,jaz sedaj brez problema vzamem Ketonal,ker ne dojim več in bolečina hitro popusti
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 23:10:42
|
|
|
|
Jo@n
|
Boga srečka. pa cmokec, da te neha bolet. Kaj pa kakšen tablet proti bolečinam si vzela? Na žalost ti pri zobarjih ne morem pomagat.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 23:29:29
|
|
|
|
trnuljčica
|
Big mama jaz sem ugotovila, da so izrazi, bolj flegma, miren ali pa posesiven itd , odvisni od tistega ki te ocenjuje. Če poenostavim: zate sem flegma, za taščo- ker jim nisem pustila na morje vzeti 5 mesečnika sem posesivna, za moža preveč navezana na , ker baje mislim, da samo jaz znam... Ja vsake oči imajo svojga malarja. Glavno da ti počneš tisto kar čutiš, da je prav.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 23:43:20
|
|
|
|
trnuljčica
|
Srečka jaz ti bom v bolj bogo korist. Z granulomom sem v roku 1 tedna obletala 3 dežurna v Mb. Bila non stop na Lekadolih- res pomagal vendar največ 4 ure. Nato sem se po tednu dni odpravila v LJ, ker nisem več vedela kaj naj. K svoji zdravnici, ki je ravno dežurala. Ona mi je dala antibiotik, ker je okužba ratala sistemska. In poslala ( bila je sobota, saj sem med tednom delala) k zobarju v isti stavbi v zd. Ta mi je nato opravil to kar so vsi odlagali: omrtvil živec in začel zdraviti. Očitno sem se mu smilila in je poklical sošolko z faxa, ki dela v Mb in jo prosil, če me prevzame. Evo še jaz nisem prišla do zobarja po normalni poti. A ja hodim k šolski zobozdravnici . Bolje išta nego ništa. Ne hecam se, super je.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 26.11.2008 23:53:06
|
|
|
|
scorpiogirl
|
mene pa šolska zobozdravnica noče več me je drugače tolk groza zobarjev, da me mora ful bolet, da se spravim h kakšnemu ... že od poroda se spravljam, da bi se prijavila na pregled ... pa še nisem poklicala. kljub temu da vem, da moram drugega poiskat ... ma, k en mejčkn otrok sem, kar se zobarjev tiče kaj je že novopečena rekla ... vse populit, da ne bo težav nč, grem tud jst vodoravno ... aja, sem se pozabila pohvalit, da imam nove, sexy oči lahko noč
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 0:11:55
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl mene pa šolska zobozdravnica noče več Saj pravim, da sem prišla do nje preko čudeža.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 0:12:38
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl mene pa šolska zobozdravnica noče več Saj pravim, da sem prišla do nje preko čudeža.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 0:13:31
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl mene pa šolska zobozdravnica noče več / Ja imajo določilo da lahko izjemoma imajo največ 10 % odraslih. To je pa zelo hitro, če imaš rodbino. Saj pravim, da sem prišla do nje preko čudeža.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 0:13:52
|
|
|
|
trnuljčica
|
Vtretje gre rado.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 0:44:24
|
|
|
|
trnuljčica
|
Sedaj pa mi ga je zopet uspelo uspavati. No, upam. Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 6:58:57
|
|
|
|
sasy20
|
Jutro! za vse Srečka kako zob???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 7:04:11
|
|
|
|
sasy20
|
No pa da še eno poročilo skup sestavim....naš dan super...mali mislim da se je zlizal in da ne bo fasal nič flekcev....ker je zdaj že cel dan in pol brez vročine ...no na plavanje vseeno ne greva da ne bo kaj prenesel za vsak slučaj...na kavico pa bova vidla če bova uspela priti ker sva brez avta...no mogoče pa se kaj zmenva....Uglavnm načofite se še na mesto naju...načvekjte se pa kaj dobrga popapcajte..... Sem sam na hitr preletela...govor je bil o elektriki...ja midva še čakava položnico pa me prav zanima koliko je višja... vse se draži...za pop .... Kaj še.....aja Majček in Misa super fotke...ja sej drugač ne more bit ko sta pa za model dva cukra aprilčka.... No tok za enkrat....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 7:15:05
|
|
|
|
NiLe
|
Dobro jutroooo vsem skupaj! Sasy, tnx za kavico ... jaz ravno uživam ob svoji jutranji dozici nekafeja in preganjem tavelkega, da sa obleče, ker imava ob 7.30 zobarja ... sem se oborožila s kapo, šalom in rokavicami, ker bom najprej sčistila avto .... zunaj je brrrrr -7 mi kaže na vremenski. Ostali člani še lepo drnjohajo v svojih toplih posteljah .... blagor jim! Srečka, kako si danes? Upam, ni bila prehuda noč. Jaz hodim k zobarju brez koncesije tko da ti žal ne morem pomagat. Šibaaaam ....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 7:26:29
|
|
|
|
sasy20
|
NiLe nč vama ne zavidam ker morta v ta mraz....no pa fajn opravta pri zobarju....aja pa komaj čakam da vidim preobrazbo.... Srečka sem zdej taščo klicala če kaj ve če ima naša zobarca še kaj fraj...oz če jemlje nove pa je rekla da načeloma ne....če pa že pa čakaš 1 leto kar pa tebi nikakor ne pomaga....tako da žal nimam koristnih informacij....Vseeno upam da je kaj bolje in da je malo popustila bolečina....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 7:42:39
|
|
|
|
sasy20
|
Še nekaj moram vprašati....dobila sem kašo od MILUPA, ki pa se meša z mlekom...tm sicer piše mleko milupa ali materino mleko...jst pa imam novolaca...a mislite da lahko zmešam s tem mlekom al morm po milupa mleko????
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 7:46:41
|
|
|
|
katka28
|
Dobro jutro... ...se spet na hitro oglasim, ker so zadnji dnevi pri nas norisnica....vse kar pocnem moram poceti z eno roko...al pa sploh ne ker sta obe roki zasedeni....nasa dva sta tako teckasta, se zvecer se veckrat vstanem samo zato, da jima dam dudo, ki pade ven....mi sploh ni blo nic jasno od kod taka sprememba....danes pa ugotovim, da jima zadnji zobki ven prihajajo in spet kar oba kocnika hkrati...saj ni cudno da je taksno stanje.. pa bomo ze se velikokrat spomnim na vas ampak mi ob solskih obveznostih...decemberskih zadolzitvah (izdelovanje voscilnic, adventnih venckov...) in otrokoma nekako ne uspe se cvekati na polno kot ponavadi... upam, da se stanje kmalu umiri in se vam pridruzim....jutri imamo posvetovalnico tako, da tezo in velikost povem naknadno.... To je na hitro vse...imam vas v mislih.... pa pa
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 8:18:23
|
|
|
|
Jo@n
|
Jutro! Tudi jaz uživam v kofetku, noč je bila še kar, sem se le 2x sprehodila iz dnevne v spalnico, vstala sva pa lih kar. Srečka, upam da si imela kaj od noči. Katka, saj vsak zobek enkrat pride ven, pa tudi decembra bo kmalu konec. Tudi me mislimo nate in na J&A. Ketrin, kako je bilo v šopingu? Sasy, mešaš lahko s katerimkoli mlekom (svojim ali AM), seveda delajo reklamo za svojo firmo. Lepo da je Nik bolje, če utegneta pa le uletita na kakav. Nile, pa ne da te zebe v novi frizuri ? Scorpio, korajžo v roke, pa pot pod noge in k zobarju. Saj res, jaz se moram tudi naročit, zadnjič niso imeli datumov za po NL. Sem bila pa od poroda že 2x. Pridna jaz. Intervencija v stajici...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 27.11.2008 8:26:27
|
|
|
|
resnično srečna
|
Ma sej mene sploh ne boli...vsakih 12 ur en lekadol v usta dam pa je...sem pa tko lepo zatečena da sem k bi mumps imela he he...se moj skoz reži...ja ja kar nej se... ampak res nimam pojma kaj nej naredim...tole je prava groza...drugače pa Big mamma dežurno plačaš v bvsakem primeru kao...vsaj tako sme prebrala...zobarca mi je pa včeraj rekla, da naj grem v prvi zdravstveni dom v dežurno...sam to mi je tko mimo...pa še z Izo čakat po ZD men ravno ni...sploh sedaj ko mala ne more bit 5 minut pri miru... bom danes še eno kolegico ki dela na Stomatološki vprašala za nasvet...ker tko kot je Jo@n rekla: Jezika šparat se ne splača... Trnuljčicase čisto strinjam s teboj...res je hudič to, ko moraš za vse uporabljat sedaj veze...in vraga da te pacienti ne pustijo na miru...to je tudi nekaj boljšega...mah ti si kar lepo privošči porodniško brez slabe vesti...se tako vsaj vidi kako so škrti v zdravstvu, ko niso dali zamenjave zate...al pa so jo pa je očitno nesposobna... Iza je postala pa prava lumpa...ma 5 minut ne več pri miru...no razen med previjanjem...ha ha...je včeraj 4x kakala...no ji hodi ven leva spodnja enkica...po mojem še kak dan pa bomo na dveh zobkih...ampak njej to ful očitno poveča apetit...in potem kaka in kaka in kaka...eno rundo je včeraj kar na previjalno naredila...ampak tako fino, da sem samo že umazano plenico preč dala...he he...res je sračka ena mala... NiLe ja bravo za preobrazbo...upam, da so te doma prepoznali he he...pa da te Tia ni preveč čukasto gledala... katkate čisto razumem...pri dveh mora to biti pravi hudič...sem pa danes na TV gledala o dveh mamah reportažo, ko imata trojčke...in da je hudič še večji so eni pri dojenju odkrili v prsih neke blice in ugotovili da gre za hitro napredujočega raka...kot bi se usoda hecala pišuka...jaz tega res ne bom štekala... no mi2 greva danes v mojo službo na brzaka...bomo baje imeli za novo leto pod smrekico trenirke pa grem probat kako veliko rabim pa kake barve...no so samo črne in rjave...tud prav...šenkanemu konju se ne gleda v zobe...joj spet zobi... pa danes končno spet malo velikega brata vidimo baje...se je odločil, da bo pri nas imel učne ure he he...če mu bo Iza pustila seveda... jedilnik danes...nimam pojma...bom potem malo pobrskala po skrinji...ampak bo moralo biti v večjih količinah, ker pride jedec he he... ej smao še nekaj...a sem jaz spet virus fasala al se je vam tudi v okencih nekaj podrlo in sedaj ni ikonic ampak tekst...govorim za okno kjer vnašate tekst... a je komu kaj jasno???
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?