Majček28
|
čer, danes je pa kar neki zatišje...pa Srečke ima očino bolečine...pa Ketrin je preveč zapravla....pa Scorpio proslavlja....pa Miša ima velik dela, da vse zobke sčistri, da o SpeliG sploh ne govorimo....pa Eva je čist mehka ko posluša mama mama...pa Krista ima slab dan....ja takle mamo Brina spnčka, sicer kasnej kot ponavad, ampak je pa popoldan od 15h-18h potegnila in ni čudn, da potem ob 20h ni šlo....mami je bla pridna pa nardila generalko stanovanja, jutri namreč dobim visok služben obisk....sem hotla jutri pospravljat pa bom (tokrat pa res ) spekla štrudl...je pita super ratala pa imam zdej spet mal volje ....če ga kaj ostane....pa seveda če rata...ga prinesem na plavanje probat.... Nile, super zgledaš, zdej si še mene zapalila....samo še čas si moram vzet Joan, se opravičujem, da je Brina tko direktna...očtno je bila zadovoljna z otipanim, da se je potem še tebi tko dobrikala ....pa ne kompliceri s posteljico, baby fon si daj zraven in problem rešen.Brina je v svoji sobi, midva v svoji, oboja vrata so zaprta, baby fon pa na ON in je....v bistvu še boljš spim ker ne slišem glih vsakega globokega vdiha Sky, kje pa s dobila novo P? Moja se mi zdi tko pasivna... Novopečena, a si že Ljubljančanka kako kaj napreduje selitev....pa tole s kihanjem...haloooo, kar pod tovornjak Tasyo, upam da se teli mojstri čimprej v red spravjo...naj ti ne vzame volje, naj ti da glas in poskrbi da te bodo slišali Jabček, crklanje je boljš kot vsak antibiotik....še kakšno nočko pa bo Jurček kot nov Trnuljčica, a ni lepo da te ljudje pogrešajo...veš da je tvoje delo nekaj vredno in cenjeno....verjetno pa ne dost plačano, da bi šla kaj prej nazaj ...verjetn sem pol pozabila pokomentirat, bom ponovila vajo