|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
26.11.2008 20:02:09   
clericv6
Hoj,

nekaj čtiva je pa le bilo user posted image . Ste kar pridne, to mi je pa zelo všeč.

Nile: čestitke za preobrazbo! Sicer ne vem, kako izgledaš (ne prej in ne zdaj), ampak če se ti dobro počutiš, je gotovo super! Se pa prav prileže taka stvar, kajne?

Tasyo: na žalost zelo dobro poznam te situacije s selitvijo in adaptiranjem, tako da ti čisto nič ne zavidam! Lahko ti zaželim le obilo sreče in en zvrhan koš dobrih živcev...

BM: no, tale tvoja prigoda je pa res obup! Govorim o previjalnici! Pa kaj ljudje res ne znajo počistiti lastne svinjarije za sabo? Pa še nič jim ni nerodno.... Eh, se ne splača razburjati (priznam, da se mi je dvignil pritisk, ko sem prebrala), ker ne bo nič bolje.

Spomin: spet se ničesar ne spomnim (pa vedno VSE preberem, prisežem!), tako da bom kar zaključila za zdaj...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 251
26.11.2008 20:03:16   
clericv6
No, saj sem vedela, da bom pozabila- Majček: super slikice user posted image . Sem se prav nasmejala.... Pa komentarji so tudi kul.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 252
26.11.2008 20:15:55   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Big mama joj tale vaš račun je pa res velik. No, res vas je več kot 1x več kot nas, ampak vseeno. A grejete se tudi na elektriko? Mislim kakšen elektr radiator ali pa klima...

Nimamo klime ,el.radiator sem pa ene parkrat uključla,hiša je pa velika pa 9 ljudi stanuje noter(še mama pa ata),pa hlev je zraven vključen ,pa električen pastir velik laufa,sušilc, pa vsak dan dva-trije pralni stroji,pa tri zamrzovalne skrinje...tko da če vse skup vržem mamo ogromno stvari ,katere rabjo elektriko.....

Nakup je bil v Mulerju uspešen ,sem dala 55 e,za res velik stvari za jerneja..mleko,robčki za rito.frutki.6 pakiranih robčkov za ritko skupaj pride 7 e,v mercatorju al pa kje drugje pa 4 pakirani za skoraj 12 euser posted image
Pred mano na blagajni pa je bla sama g.Saška Einsigler--pustila pa je 115 e za kozmetiko....

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
26.11.2008 20:24:38   
scorpiogirl
Hvala bejbe za čestitke user posted image Srečka, ti si me pa spet skor v jok spravila user posted image

Sky, mislim, da je Joan stručko za take zadeve user posted image samo, da se mal pokaže naokol user posted image

Majček, res krasne slikice. je prava mala navihanka tale vaša Brina user posted image

za kej več komentirat je pa tud meni ušlo iz spomina user posted image pa ponavadi lepo sproti odprem okenček in komentiram ... dons sem pa že po obrokih brala, je pa ušlo skozi luknje ... več sreče prihodnjič user posted image

dons je bil pa en tak lep dan ... točno taka zima mi je všeč user posted image ful lepo belo, bela drevesa, pa sonček user posted image pa še do dragega sva z malim šla user posted image pa še nč ne kaže, da bi prov kmal šel domov user posted image sej drugač ni nič hudega, je to najhuje, da ga ni doma user posted image
na faksu je mali pomagal, da mi ni blo treba ful čakat user posted image user posted image user posted image najprej pravi v knjižnici, da bom morala 2 uri počakat na tisto diplomsko, ko je videl malega, je pa rekel, da bo čez pol ure user posted image (o tem, da očitno mal natuser posted image študente, da jih čakajo, ne bom). sva šla do trgovine, pa je blo pripravljeno. med fotokopiranjem sva si pa s sošolko eno kavico privoščili pa fajn čvekec user posted image
škoda, da se nismo dobile, k ste že čvekale user posted image Joan, sem imela čokoljat s sabo user posted image no, pa je dan vseen hitro minil. hvala tastu, ker je zabaval pesjanarja user posted image

no, zdej pa kej napište ... na tv ni nič ... če ne bo nič čvekanja, bo treba it seminarsko pisat user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 254
26.11.2008 20:24:48   
Krista28
Ojla,

Se sam pofočkam...živi, zdravi, za kaj več pa nisem najbolj pri volji. Bom šla raje kar spat. V petek pa zihr pridem na čvek, ga prav rabim, res no...kar nekam daleč stran bi se odselila...no mislim s svojo familly...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 255
26.11.2008 20:48:05   
Jo@n
Čer!
Uspavanje je uspelo, čeprav je sprva bolj slabo kazalo. Celotna procedura je namreč potekala v napol zatemnjeni dnevni (kako lepo intimen prostor, samo kaj ko MM ni domauser posted image ), potem sem ga pa še budnega v spalnico odnesla in prižigala zvezdico do onemoglosti. Pa je rital in stokal, se dal na bok in zaspaluser posted image . Zdaj sem pa v dilemi, ga pustit samega v spalnici pri odprtih vratih, ali pa ga potem, ko se bom v dnevni končno odpravila spat, odvlečt s posteljo vred (HB ima koleščka) poleg mene.user posted image  Saj vem, kompiciram.

Drugače sva preživela lep dan, preverila sva Brinine gibalne sposobnosti, ona pa, če je Jakoba kaj v hlačah  user posted image  user posted image  user posted image . In imela čast spoznat našo novo aprilčicouser posted image , in med prvimi sva lahko pohvalila njen novi look. Vam povem, brez Tie in v novi podobi je bila.... čist neprepoznavna.

BM in računi za štrom. Verjetno ste na Lj elektru. Kot verjetno veš, se da dobavitelja el. energije tudi zamenjat, ljubljanski imajo progresivno zaračunavanje, nekateri drugi še ne. Prav zato (in ker pokurimo zaradi ogrevanja na klimo kar nekaj štroma), sva midva menjala dobavitelja in v decembru bodo hodile nižje položnice. Ne veliko, ampak vsak evro se pozna. Prav tako razmisli o možnosti novega odjemnega mesta npr. za kmetijo in stroje, ali pa da imajo starši svoj priključek in da položnico spravite na dve nižji. OK, imaš potem res za plačat 2x priključno moč, ampak ne padeš pa v najvišji razred po ceni kilovata.

Grem tole poslat, pa še malo pospravit...

Neposredna povezava do sporočila: 256
26.11.2008 20:59:52   
trnuljčica
Big mama če upoštevam št oseb plačate enako kot mi. Se pa strinjam z Joan, da lahko zamenjate dobavitelja. Še boljše, da prijavite več odjemnih mest oz priključkov(dve), saj se račun zviša avtomatsko mislim, da če presežeš 350 kw ur. Kot zaradi negospodarnega ravnjanja z elektriko. In pod izgovorom, da bi odjemalce prisilili k varčevanju. Čeprav takšne družine ki živijo skupaj na osebo dokazano porabijo manj elektrike. So ravno o tej nepravičnosti za razširjene družine, ki živijo pod enim števcem govorili na tv pred nekaj tedni.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 257
26.11.2008 21:06:00   
Jo@n
Sky, jaz se nekaj poskušam z ebayem, opravljeni so že prvi nakupi, čevlje še čakam.  Pogledala sem za kamero za Roka in stvar je sledeča:
Na ameriškem ebayu so cene med 35-50 evri (42-50 USD), je pa za njih kar povpraševanje in povpraševanje na licitaciji kar dviguje ceno. Ta cena velja nekje 6 ur pred iztekom. Je pa tako, da je na ceno iz amerike treba plačati tudi davek in carino, na robo iz eu tega ni treba. Na evropskih ebay straneh so cene okrog 65 za takojšen nakup, za licitacijo nekoliko nižje. Nekje je poštnina, drugje je zastonj.
Na nekaterih evropskih straneh z igračami pa se gibljejo okrog 60 eur.

Drugače spletni nakup ni nikakršen bavbav, malce je treba paziti le pri plačilu, pa da se povsod ravno ne vpisuje številk kartic, na katerih imate miljone.user posted image  Ravno zato je paypal super sredstvo za taka plačila (kjer ga seveda jemljejo).

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 258
26.11.2008 21:08:45   
Jo@n

Big mama če upoštevam št oseb plačate enako kot mi. Se pa strinjam z Joan, da lahko zamenjate dobavitelja. Še boljše, da prijavite več odjemnih mest oz priključkov(dve), saj se račun zviša avtomatsko mislim, da če presežeš 350 kw ur. Kot zaradi negospodarnega ravnjanja z elektriko. In pod izgovorom, da bi odjemalce prisilili k varčevanju. Čeprav takšne družine ki živijo skupaj na osebo dokazano porabijo manj elektrike. So ravno o tej nepravičnosti za razširjene družine, ki živijo pod enim števcem govorili na tv pred nekaj tedni.

Big mama, če imaš glede tega kakšno bolj laično vprašanje (novo odjemno mesto, menjava dobavitelja), kar vprašaj. Sem šla čez vse to in ti lahko kaj povem iz prve roke.

Srečka, kako kaj gronolom?

Vsem želim eno mirno nočko.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 26.11.2008 21:16:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 259
26.11.2008 21:08:46   
lepa posadka
Čeeer!

Se samo pofočkam. V hiši je mir... le MM še malo brklja po kuhinji :-))) Hoče rpinest vse not od prejšnjih večerov, ko ga ni bilo, hehe. Jaz mu pa pustim :-))))

No, dan je bil prav super... pa sonček... pa obiski... pa sprehodi... pa glasbena... pa, saj res: v Muelerju sem kupila šolsko torbo za ta veliko... Sem rpav vesela. Je čist Luštna... ne preveč načičkana... pa z močnim hrbtiščem in ima še pošteno puščico notri in torbo za športno opremo. In vse skupaj je bilo 49 EUR... znižano iz 80. Po mojem bo vesela. V glavnem... mirno popoldne, brez pretresov. A-ja, no... so me klicali iz vrtca, češ da ta malo boli trebušček. Razsaja trebušna gripa in jih veliko manjka... No, zaenkrat ni še nič videti... pa vseeno sem dala Bio Gaia kapljice in kuham borovničke... bomo videli. Tomažek veselo pokašljuje... tokrat je zares prehlajen. Nos je deležen posebne nege večkrat na dan, hehe... Prsni koš sem namazala... več bomo pa videli ponoči. Slabše kot nocoj ne more bit, upam.

Tako... pridne bodite, svoje možičke objemite, otročkom sladke sanje zaželite in se dobro naspite. Pa pa.

Neposredna povezava do sporočila: 260
26.11.2008 21:10:31   
lepa posadka
Nile... komaj čakam, da te vidim. :-)

Sky... nekdo naj ti prinese iz Celovca... se mi zdi, da je tam tudi Toys'r'us. Najbolj anjfah.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 261
26.11.2008 21:15:15   
lepa posadka
Sky... aut toys... ga ima...samo meni se zdi velik denarja...

http://www.toysrus.at/multimedia/audio-videogeraete/digitalkamera-fisher-price-279951.html

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
26.11.2008 21:27:28   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Drugače sva preživela lep dan, preverila sva Brinine gibalne sposobnosti, ona pa, če je Jakoba kaj v hlačah  user posted image  user posted image  user posted image . In imela čast spoznat našo novo aprilčicouser posted image , in med prvimi sva lahko pohvalila njen novi look. Vam povem, brez Tie in v novi podobi je bila.... čist neprepoznavna.

he, he ... tole pa je kompliment user posted image ... naj povem še reakcije mojih najdražjih: tasrednja me je celo popoldne lubčkala in govorila, da sem lepa, MM pa je najprej komentiral, zakaj nisem blond user posted image - pa sem mu razložila, da ne morem kar takoj usekat iz temnorjave na blond, pa je pol pohvalil in rekel, da sem mu všeč user posted image ... aja, Tia pa me je najprej malo čukast gledala, sedaj pa se je navadila user posted image

... po otroških spalnicah je še vedno galama user posted image , Tia se še kar premetava po posteljci in nekaj gode - se sliši kot ejga, ejga user posted image user posted image ... zdej pa ne vem, al Črnuče spadajo pod Gorenjsko al kaj user posted image ...   jaz pa si bom nocoj privoščila malo manj neta in branje knjige G. Hauptmann - Laž v postelji ...

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 263
26.11.2008 21:29:53   
Isabellabina
ega kakšno bolj laično vprašanje (novo odjemno mesto, me
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Big mama, če imaš glede tega kakšno bolj laično vprašanje (novo odjemno mesto, menjava dobavitelja), kar vprašaj. Sem šla čez vse to in ti lahko kaj povem iz prve roke.

Se priporočam!!Ker sem čisto aut v teh stvareh!

< Sporočilo je popravil big mamma -- 26.11.2008 21:30:25 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 264
26.11.2008 21:30:04   
NiLe
Posadka; držim pestke, da tamala ni prinesla trebušnega virusa in da bo Tomažek kmalu nehal smrkat. Pa seveda vam želim eno prijetno in mirno nočkoooouser posted image user posted image !!!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 265
26.11.2008 21:38:23   
novopecena
ajm alajv ajm alajv user posted image

jah takle mamo...šibanje okoli in okoli in kar zmanjka cajta za RR. ko so ustvarjali dan, se niso vprašali al bo 24h dovolj user posted image

Z Renejem sva superca user posted image : jemo kot veliki, rastemo kot plevel, kakamo kot svinje, žlubodramo kot kake stare mamce na placu,....
naše noči so kar fletne-zaspi okol 20h pa do 4h pol pa do 7h-ni pripomb. no pa saj so vmes slabi dnevi, da naute rekle da imam čudežnega otroka user posted image ko pridejo ti dnevi vso krivdo prevalim na zobke, ki pa nočejo ven. sem že rekla da ko bodo pogledali ven da jih bom populila, da bo mir user posted image

ste pa čvekaste ni kaj...sem vas pustila na nevemkateri strani 2. dela in danes odprem in mi sploh ne potegne da je že 3. pol pa gledam ja kje pa so vse strani (a so jih cenzurirali user posted image ) pol mi pa kapne, aja nov del user posted image

se mi je pa danes naredilo nekaj da sem pomislila da se mi scufalo. sem lepo na sprehodu skozi Celje s spečim Renejem v vozku in mi neki tip na semaforju KIHNE v vozek!!!!!!! pa kao nastavi roko za usta sam 30 cm od ust user posted image in se obrne proti cesti in čaka na zeleno-meni nič tebi nič....pa sem bla tko paf da sem stala par sekund pol mi pa dvigne pokrov in sem ga nahrulila kot prasca. sem najprej pomislila a bi šla v zapor če bi človeka porinila pod tovornjak al naj ga skloftam. sicer sem videla da se je tipčku kakšen kolešček v glavi v napačno smer vrtel sam ....vsaj opraviči se!!!!! grrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no mal sem spucala dušo-uf kako paše

vsem slavljencem še na mnoga desetletja user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 266
26.11.2008 21:49:16   
NiLe
Sej vem, da sem se za nocoj že poslovila, ampak sem še na hitrco prečekirala maile in tole sem danes dobila, pa sem se prav nasmejala user posted image user posted image user posted image :

Petnajstletnica pride k mami in ji potoži, da že 2 mesca nima
menstruacije.
Zaskrbljena mamica kupi tester in seveda, punčka je noseča. Sledi kričanje,
solze...

"Takoj povej kateri prasec je bil in če ne boš meni, boš povedala
očetu....!!!!"

Punca prime gsm in pokliče.

Po pol ure se pripelje pred hišo Ferrari. Iz njega izstopi moški, okol 40
let, lepo oblečen... pride v hišo in se vsede med mamo, očeta in hčerkico.

"Dober dan", pravi "vaša hči me je obvestila. Torej jaz je ne morem poročit,
ker že imam družino, ampak, če se rodi deklica, ji prepustim 3 trgovine, 2
stanovanji, eno vilo in 500.000 evrov na računu. Če je fant dobi 2 tovarni
in 500.000 na račun. Če pa slučajno zgubi otroka..."

Takrat se glava družine zdrzne, vstane, položi moškemu roko na ramo in
pravi:

"Jo boš pa kresnil še enkrat, a ne...."

Spi, dete, spi!

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 267
26.11.2008 21:56:37   
misa79
Čer še od mene.

Čez dan sploh ne uspem nič napisat, ker non stop lovim malega. Še dobro, da imamo malo stanovanjeuser posted image . Vse je za nekaj dobro, a ne?

No drugače pri nas vse po starem. Pridno nabiramo buške in si vsake toliko presekamo ustnico, a nas to ne ustavi. Tamali se penja po vsaki možni oviri, ki mu preseka pot.......Ma bo še pestro, dokler ne shodiuser posted image .

Pa še ena fotka od zjutraj............

user posted image

In kako jemo jabolko............

user posted image

Scorpio vse naj najuser posted image user posted image user posted image , Tasyo upam, da bo čim manj težav z delavci, Jabolko seveda, da je J. boljš, sej ma tak fajn mamouser posted image , Majček ful lepe fotke - ja no s takim modelom ni težkouser posted image .............. Sigurno sem še kaj pozabila. To pa zato, ker vas sproti berem, pa nimam časa takoj komentirat, zvečer pa se mi tud ne da še enkrat bratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
26.11.2008 22:01:52   
Majček28
čer,
danes je pa kar neki zatišje...pa Srečke ima očino bolečine...pa Ketrin je preveč zapravla....pa Scorpio proslavlja....pa Miša ima velik dela, da vse zobke sčistri, da o SpeliG sploh ne govorimo....pa Eva je čist mehka ko posluša mama mama...pa Krista ima slab dan....ja takle mamo user posted image

Brina spnčka, sicer kasnej kot ponavad, ampak je pa popoldan od 15h-18h potegnila in ni čudn, da potem ob 20h ni šlo....mami je bla pridna pa nardila generalko stanovanja, jutri namreč dobim visok služben obisk....sem hotla jutri pospravljat pa bom (tokrat pa res ) spekla štrudl...je pita super ratala pa imam zdej spet mal volje user posted image ....če ga kaj ostane....pa seveda če rata...ga prinesem na plavanje probat....

Nile, super zgledaš, zdej si še mene zapalila....samo še čas si moram vzet
Joan, se opravičujem, da je Brina tko direktna...očtno je bila zadovoljna z otipanim, da se je potem še tebi tko dobrikala user posted image ....pa ne kompliceri s posteljico, baby fon si daj zraven in problem rešen.Brina je v svoji sobi, midva v svoji, oboja vrata so zaprta, baby fon pa na ON in je....v bistvu še boljš spim ker ne slišem glih vsakega globokega vdiha
Sky, kje pa s dobila novo P? Moja se mi zdi tko pasivna...
Novopečena, a si že Ljubljančanka user posted image  kako kaj napreduje selitev....pa tole s kihanjem...haloooo, kar pod tovornjak
Tasyo, upam da se teli mojstri čimprej v red spravjo...naj ti ne vzame volje, naj ti da glas in poskrbi da te bodo slišali user posted image
Jabček, crklanje je boljš kot vsak antibiotik....še kakšno nočko pa bo Jurček kot nov
Trnuljčica, a ni lepo da te ljudje pogrešajo...veš da je tvoje delo nekaj vredno in cenjeno....verjetno pa ne dost plačano, da bi šla kaj prej nazaj

...verjetn sem pol pozabila pokomentirat, bom ponovila vajo

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 269
26.11.2008 22:05:29   
Majček28
sem hotla še mal klepetat pa imam boljšo ponudbo user posted image user posted image user posted image

nočko klepetulje

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 270
26.11.2008 22:06:28   
novopecena
jah selitev bo verjetno okoli novega leta oz. takoj po njem. sicer me je pa kar groza kolk dela me čaka s papirji. moram si zrihtat stalno prebivališče zame in malega, saj ga bo treba v vrtec vpisat, to pa brez tega ne gre. pa novi dohtarji za oba-katera pozna kerga fajnega otroškega iz tega območja-Šentvid?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 271
26.11.2008 22:11:41   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

sem hotla še mal klepetat pa imam boljšo ponudbo user posted image user posted image user posted image

nočko klepetulje

Šibaj,šibaj da si TM ne premisliuser posted image user posted image ,pa lahko noč

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 272
26.11.2008 22:15:49   
Isabellabina
Eh vsi spančkajo ,le Laura se še uči ker jutri pišejo,za petje so bili pohvaljeni s strani učiteljice,katero mesto so zasedli pa izvejo naslednji petek.

jo@n--lahko mi na ZS napišeš kaj moram narest da zamenjam dobavitelja in vse kar paše zraven,pa že vnaprej HVALA

Evo šibam pod tuš ,,

Neposredna povezava do sporočila: 273
26.11.2008 22:25:05   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

.pa ne kompliceri s posteljico, baby fon si daj zraven in problem rešen.Brina je v svoji sobi, midva v svoji, oboja vrata so zaprta, baby fon pa na ON in je....v bistvu še boljš spim ker ne slišem glih vsakega globokega vdiha

Točno moje misli. MM je v user posted image in še sedaj kdaj imel za pripomniti zakaj rabim tega hudiča(baby fon s tistim alarmom za dihanje). Predvsem ker on vedno pozabi izklopiti alarm, preden dvigne malega iz postelje in potem seveda pride rešilec al gasilec skratka tuliiiiiiiii. user posted image user posted image user posted image Ampak tistih 105 evrov je bila najboljša naložba v mojem življenju.user posted image Priznam,da nisem niti 1x do sedaj šla gledat če otrok "diha ", če me razumete. Tudi zjutraj, če se zbudim pred njim- 1x na 1000 let, ampak se tudi zgodiuser posted image -recimo danes, ga nikoli ne grem gledat v sobo, če spi. Oz kakšno je "stanje". In če sem zato slaba mama, sem ... Moj mir je zlata vreden.

Joan katerega distributerja pa sta izbrala... A se res pozna? Priznam da niti ne vem katerega imamo trenutno... Očitno mi se 30 ojrov ne zdi še tu muč... Samo včasih je vredno kaj zamenjati... Ko sva se preselila sva vzela drugega ponudnika tv, internet, telefon (skupaj) in je konkretna razlika pri položnici. Storitev pa boljša in hitrejša (net).

Majček če ti nekdo reče, da te v službi pogrešajo in komaj čakajo da prideš je lepo (priznam, da ko me tako nagovorijo na cesti mi polepša dan). Ampak tole danes je blo pa, po tem ko sem rekla, da pridem po koncu porodniške: Ampak vi ne veste kakšna gneča je, ljudje čakajo po 2 uri... No, ja če sedaj uživate... user posted image Skratka čisto pihanje na vest... Kot da bom zaradi tega dala prednost službi pred otrokom...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 274
26.11.2008 22:30:43   
trnuljčica
A ja sem pozabila povedati, da sem princa spravila v sanjsko deželo ob 19.30. user posted image Sicer se bo itak zbudil ene 2x ampak proti prej je to napredek... Ugotovila sem, da ga ne smem pustiti spat okoli 17 ali 18, ampak mora tisto pospanost, ki mine preživeti in potem ni auf do 23 al še dlje... No, vsaj upam, da je to bil pravi razlog današnjega in včerajšnjega uspeha.user posted image
Potem pa sem zlikala cel kup od prej in še dva stroja od včeraj in danes.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?