Zoja Miša
|
Naty, lepo da si se javila! Super za Jošta in kašico. Kaj češ, je pač velik fant. kaj te je tašča raz pa te ne bom vprašala, čeprav me firbec matra. Vilika, super za pridnega Vida, pa nič si očitati, če ga malo pustiš v varstvu. Vem pa kako je, mene morajo tudi skoraj čez vrata potisniti In bravo za tvojega brata, da ni mutav Super za jabolko Sayuri! Tale dva tvoja korenjeka sta prava gurmana Puzle bi tudi jaz imela, a so debele, mislim fine za potleh? Mene skrbi, da bo vseeno preveč mraz, nimamo namreč ogrevenih tal. Mislim, kak debilen blok Za GH mi je P rekel, da naj počakam vsaj do 5 meseca. No, bomo videli kako bo. Za enkrat je še moj mlek in malo flikanja z umetnim. Tatly, ne poslušaj starih tet, te so najhujše! Joj Matejchi, a si res mogla?! IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan to bodo vsi avgustovčki že na GH razen moje Neki takšnega sem jaz hotela napisati Naš pred februarjem verjetno ne dobi nič. Me je preveč strah alergij, pa še zanimanja nobenega ne kaže. Če je zraven nas pri kosilu, se igra čisto po svoje. Ima še vedno refleks izplazenja jezika, mleko mu še zadoščuje, pa sploh se mi ne da Jaz tele strani o GH kar preskočim, je preveč tega, pa še kakšen komentar bi kdaj pa kdaj dala, zato sem raje tiho. Erin, upam da me ne boš kaj nadrla, ko bom februarja spraševala kakšna butasta vprašanja Mislim, da tudi jaz vsaj pred 11.januarjem ne bom delala na tem. Pumpa se mi je itak že na jošk prirasla Bella, zmanjkuje ti mleka? Kako to? Tudi jaz sem si danes spumpala manj kot ponavadi Zakaj pride do tega, če delam vse isto??? S češčino ti pa res ne moram pomagati. Vse slikice avgustovčkov Mishel, pridna si bila in čakala do 5 meseca Gajka, jupi za stroj, lahko cote k tebi prinesem, da boš sprobala, če res dobro dela? Rok bo pač pastir Majhne kocke v plastičnem lončku . Zvonček pa visoko, malo piskajoč. Očitno ji ni všeč. No kakor koli, na pregledu bomo videli kaj več, moramo se naročiti. Bambi, sva že dve. Sesam že cel teden, pa še vedno ni posesano Matejchi, kaj nisi prej rekla, sedaj pa že kolegica pride vozičkat. Sva se že za kosilo in vse zmanili. No, pa drugič. Hvala Veste, da res nisem obremenjena. No, mogoče malo . Prejle mi je nož med bištek (upam, da me razumete) padel, pa sem punčko zbudila . Tejkaz hvala za spodbudo. Tudi jaz upam, da bo vse o.k. Eva pa le naj se pozdravi!