Tamy30
|
Dober vecer, ocitno je da se lahko javljam samo zvecer, ker cez dan nimam casa niti 15 minut ce ze preberem poste, pol pa ne uspem vec kaj napisati, ko se Martin prebudi. Uf, spet ste ble pridne: Nyna84 wow koliko snega, krasna idila. Skoda pri nas je zasnezeno samo Pohorje, pa malce trave v okolici, ceste pa so suhe, razen nekaj peska proti poledici. Sej sama tudi raje vidim da so ceste pozimi ciste brez snega, okoli pa da je cim vec snega. Pa da je bozic bel. Upam da ne bo tako kot vsako leto, v zacetku decembra ful snega, ko pa se je priblizeval bozic pa ga je zacelo zmanjkovat pa je bil bozic zelen. Danes sem bila po 3 dnevih koncno malce zunaj. No najin sprehod se je pol zavlekel dobro urco sprehoda. Sem ga oblekla v kombinezoncek, ki mu je se malce prevelik, pa nic zato (sicer pa tako hitro rate), tak da sva cela rdeca, kombinezoncek in vozicek Punce zal naju jutri v sredo ne bo na srecanje v Celje. Sva se oba prehlajena. Meni se bolj vidi, oz. sem se vedno kuzna, tak da ne bi rada katere okuzila s prehladom, Martin pa je tud se prehlajen, z razliko od mene da njemu ne tece iz nosa, vendar pa mi je danes ze zbruhal sam gnojcek Aja, punce prosim za nasvete, ker se mi bo pocasi zmesalo.... Kako naj malemu prepprecim da ne bo sesal prste, oz. palca na roki. Sej mu vedno dudo tiscim ce ga le opazim z palcem v ustih, ampak ni dovolj. Tako me je strah da mu ne bi to preslo v navado, (kar mu je po mojem ze prislo, ce jih ima kar v ustih in sesa...), ker moj necak ki je stra 4 leta, se vedno sesa palec, pa se ga ne more odvaditi. Pa so mu ze mazali vsega in svasta na palcek, pa je vse prenesel. Tak da prosim, je kaksna moznost da bi se dalo to resiti. Zelo vam bom hvalezna za nasvete. Vidim da se pogovarjate o pasenju kravic. Ja to ze znamo, samo ga vedno jaz polozim na trebuh, ker sam je se lenuscek. Sej tiste igrace ki visijo iz mobil ga sploh ne zanimajo, samo njegovi prstki, zdaj je ze uvedel to moznost da ima dudo in palcek v ustih. Tinka14, a tvoj kombinezoncek je bele barve, za h krstu mislim? Uf pa sem vas uspela prebrat. Pa je ze spet ura tolko, tak da lepo se mejte, fajn se naspite. Tiste ki greste na srecanju v Celje, pa se imejte blazno lepo, pofotkajte, pa previdno na cesti!!! Nocko
|