|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
25.11.2008 21:55:33   
Maja T.
Kaja02 imaš ZS

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.11.2008 22:16:38   
matejchi
ja sprašujem resno, ker vse pišete driska.. ja sej trdo od mleka ne moreš kakat.. 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.11.2008 22:18:48   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Med drugim sem ji v petek nesla kosilo za v soboto, ker je mela kao gripo, pa še hvala nisem bila deležna.

Naty mislim, da si izpustila priložnost, da bi imela teden dni mir.. samo malo dodatka bi dala v kosilo.. user posted image

jao,hihihi

in bi bil že Wc zafilanuser posted image user posted image user posted image .

Pri sosedovih je tašča v nedeljo padla v klet.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.11.2008 22:19:28   
matejchi
Tamy a greš ti jutri v CE?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
25.11.2008 22:21:59   
matejchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Planet tuš v zgornji etaži od 11.00 ure..

Gajka + Rok 
Kaja02 + Leja

Tamy30 + Martin
Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija
Mishel + David

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.11.2008 22:22:43   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

matejchi- sem poskusla tud z kakavom, pa mi je blo še bolj ogabne, se mi bo še kakav zasraluser posted image , P mi je odsvetovala KM in vse mlečne izdelke, pa se mi je ful zaluštal pit mleko, pa sem ga kupila, kolegica ga hvali in pije sam to, sam res ne vem kaj ona vidi v njem

klobasa v plenici- jaz bom to vzela kot kakec  -joj ko bi se pri nas kakec vsaj malo zgostil, ne pa da je skor sam vodica+sluz

prvo o mleku, potem o kakcu- zanimivouser posted image

*poskusi riževo mlekouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Med drugim sem ji v petek nesla kosilo za v soboto, ker je mela kao gripo, pa še hvala nisem bila deležna.

Naty mislim, da si izpustila priložnost, da bi imela teden dni mir.. samo malo dodatka bi dala v kosilo..

jao,hihihi

in bi bil že Wc zafilan .

Pri sosedovih je tašča v nedeljo padla v klet, ko je šla po krompir.

in potem so ogli jest testenine namesto krompirja zraven piške.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 25.11.2008 22:24:14 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.11.2008 22:22:59   
matejchi
Pri sosedovih je tašča v nedeljo padla v klet.

bambi je že mislila, da je v Banovcih pa da se po toboganu pelje...

RD RR

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.11.2008 22:23:47   
matejchi
bambi Celje vabi...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.11.2008 22:26:31   
bambi14

bambi Celje vabi...

ja me ja ampak imam vaje na faxu popoldan in še mala je žnodrasta.

Žal drugičuser posted image , fajn se mejte in pozdravček vsem.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
25.11.2008 22:36:33   
Tamy30
Dober vecer, ocitno je da se lahko javljam samo zvecer, ker cez dan nimam casa niti 15 minutuser posted image ce ze preberem poste, pol pa ne uspem vec kaj napisati, ko se Martin prebudi.
Uf, spet ste ble pridne:

Nyna84 wow koliko snega, krasna idila. Skoda pri nas je zasnezeno samo Pohorje, pa malce trave v okolici, ceste pa so suhe, razen nekaj peska proti poledici. Sej sama tudi raje vidim da so ceste pozimi ciste brez snega, okoli pa da je cim vec snega. Pa da je bozic bel. Upam da ne bo tako kot vsako leto, v zacetku decembra ful snega, ko pa se je priblizeval bozic pa ga je zacelo zmanjkovat pa je bil bozic zelen.

Danes sem bila po 3 dnevih koncno malce zunaj. No najin sprehod se je pol zavlekel dobro urco sprehoda. Sem ga oblekla v kombinezoncek, ki mu je se malce prevelik, pa nic zato (sicer pa tako hitro rate), tak da sva cela rdeca, kombinezoncek in vozicekuser posted image

Punce zal naju jutri v sredo ne bo na srecanje v Celje. Sva se oba prehlajena. Meni se bolj vidi, oz. sem se vedno kuzna, tak da ne bi rada katere okuzila s prehladom, Martin pa je tud se prehlajen, z razliko od mene da njemu ne tece iz nosa, vendar pa mi je danes ze zbruhal sam gnojcekuser posted image

Aja, punce prosim za nasvete, ker se mi bo pocasi zmesalo.... Kako naj malemu prepprecim da ne bo sesal prste, oz. palca na roki. Sej mu vedno dudo tiscim ce ga le opazim z palcem v ustih, ampak ni dovolj. Tako me je strah da mu ne bi to preslo v navado, (kar mu je po mojem ze prislo, ce jih ima kar v ustih in sesa...), ker moj necak ki je stra 4 leta, se vedno sesa palec, pa se ga ne more odvaditi. Pa so mu ze mazali vsega in svasta na palcek, pa je vse prenesel.
Tak da prosim, je kaksna moznost da bi se dalo to resiti. Zelo vam bom hvalezna za nasvete.

Vidim da se pogovarjate o pasenju kravic. Ja to ze znamo, samo ga vedno jaz polozim na trebuh, ker sam je se lenuscek. Sej tiste igrace ki visijo iz mobil ga sploh ne zanimajo, samo njegovi prstki, zdaj je ze uvedel to moznost da ima dudo in palcek v ustih. user posted image

Tinka14, a tvoj kombinezoncek  je bele barve, za h krstu mislim?

Uf pa sem vas uspela prebrat. Pa je ze spet ura tolko, tak da lepo se mejte, fajn se naspite. Tiste ki greste na srecanju v Celje, pa se imejte blazno lepo, pofotkajte, pa previdno na cesti!!!

Nocko

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.11.2008 22:42:46   
matejchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gajka + Rok 
Kaja02 + Leja

Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija
Mishel + David

Pejte bowlat.. to bo atrakcija!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.11.2008 23:09:32   
matejchi
nočka... user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.11.2008 23:20:28   
bella02
Hej!
Bom na hitro, se mi ne da. Končno imamo spet fotkiča in bom lahko kej novega pokazala.
Pa spet se mi pojavlja user posted image , zaenkrat le na nogah. In zato grem pod mrzel user posted image , preden se začnem praskat. Bom še malo počakala s Claritinom.

Zoja Miša, ne vem, zakaj mi zmanjkuje mleka, sam mala mi vedno poje še skoraj vse, kar ji ponudim po flaški. Jo bom en dan tehtala, morda že jutri.

Punce, uživajte v Celju!
user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.11.2008 6:54:09   
Zoja Miša
Postrežem user posted image user posted image user posted image  in se pohvalim, da je po 3,5 mesecih bila to najina prva prespana nočuser posted image user posted image user posted image . Princeska spala od 22-6h, jaz pa od 23-5.30huser posted image . Sem si še spumpala, pa se je zbudila, kot bi se zmenili!user posted image
Evo grem sedaj user posted image  zajtrk narest, pa pravo kavico skuhati, da bo šel boljše volje v službo.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.11.2008 7:10:10   
Zoja Miša
Uživajte na srečanju v Celju!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa dokumentacija kasneje, se razume!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
26.11.2008 7:46:33   
sayuri
Jutro. Šibam v LJ, da se spodobno oblečem user posted image user posted image user posted image

Uživajte na srečanju.user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.11.2008 8:32:49   
Neža7
Dobro jutroooo user posted image

Hvala za user posted image  mmmmm kako je pasalo.

Noč je bil lep. Neža je spala od 17:45 do 6:15 user posted image  in potem do 8:00. Sedaj se igra. Včeraj se je prvič igrala in se je zibala na bok in nazaj user posted image  

Jaz sedaj šibam.... Se vidimo na srečanje user posted image  

Zoja Miša.... user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke. Dober feeling, a ne! user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
26.11.2008 8:43:40   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30
Tinka14, a tvoj kombinezoncek  je bele barve, za h krstu mislim?

ja je bele barve, ampak ni bil zato namenoma bel kupljen. moder je bil na vrečo, ta pa na nogice, zato sem tega izbrala, zdej sem pa vesela, da je glih bel in da za krst ne bo treba več kupvat!!

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
26.11.2008 8:43:43   
anita goitan
jutroo,
Zoja zdej zaspala, jaz po običjanih opravkihuser posted image
Sem spet na dieti brez mleka,mlečnih...user posted image je ponovno začela kakat mal krvi oz opažam mal krvavih pikic, jah nič bom pa štrudle jedla sam da bo Zoja ok

matejchi me2 ne v Ce, lepo se mejte, pa ne mi dežja nost, velauser posted image

tejka Evi vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image pa čzdravja predvsem! Kako si pa tiuser posted image

se beremo, šibam

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
26.11.2008 8:44:04   
tinka14

Gajka + Rok 
Kaja02 + Leja

Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija
Mishel + David

a se sam men zdi, al se tale seznam nekam krči??

ostale pridete vse??

js grem počasi pripravit stvari, cote obest, kafe spit, pa malega zbudit in najest... se vidimo!

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 26.11.2008 8:45:22 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
26.11.2008 8:48:52   
tinka14
aha, se mi je zdelo da sem neki pozabla povedat:

si pripravljam zjutraj kakav in najdem v kakavu črv belega, bljak, in vse vržem v odtok. dobro to še prenesem... pa pogledam v omari, če je druga vse ok in najdem v suhih jabolkah nešteto črvov... to je blo pa tu mač... pokvarjen zajtrk... druge stvari čakajo na user posted image  da jih pregleda, js ne morem več črvov gledat!!!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
26.11.2008 8:51:25   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

aha, se mi je zdelo da sem neki pozabla povedat:

si pripravljam zjutraj kakav in najdem v kakavu črv belega, bljak, in vse vržem v odtok. dobro to še prenesem... pa pogledam v omari, če je druga vse ok in najdem v suhih jabolkah nešteto črvov... to je blo pa tu mač... pokvarjen zajtrk... druge stvari čakajo na user posted image  da jih pregleda, js ne morem več črvov gledat!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šit pa glih za zajtrk

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
26.11.2008 8:58:34   
mishel
Dobro jutro!!

Prebrala sem vse user posted image , komentirala bom pa popoldan user posted image . Zdaj pa hitro jest, pa malega zrihtat in hop v Celje user posted image .

Če slučajno katera ne ve, dvigalo za v zgornje nadstropje je desno od tekočih stopnic.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
26.11.2008 9:01:42   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Dobro jutro!!

Prebrala sem vse user posted image , komentirala bom pa popoldan user posted image . Zdaj pa hitro jest, pa malega zrihtat in hop v Celje user posted image .

Če slučajno katera ne ve, dvigalo za v zgornje nadstropje je desno od tekočih stopnic.

al pa kr na strehi parkirat!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
26.11.2008 9:53:03   
gajka

Gajka + Rok 
Kaja02 + Leja

Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija
Mishel + David

A s tamalimi namesto kugel? user posted image
Čeprav ideja pa ni slaba. No, s kuglami mislim... Da ne bodo samo jeziki telovadili... user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?