|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
25.11.2008 18:56:22   
matejchi
anaya 2x za polizat boš ji pa ja dala kaj..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.11.2008 19:25:50   
naty13
Čer.

Jošt spančka, Nejc pa še po dnevni skače. user posted image  Popoldne smo se potepali. Smo šli torto za Nejca naročit. Jošt je pa fino vse v avtu prespal. user posted image

Vilika je res Videk velik.user posted image  user posted image   Pa košara mu je premajhna. Bo treba športni del montirat. user posted image

Tejka meni se lump tudi pritožuje v košari takoj ko se zbudi. Pa še vozit ga morem, ker se mi takoj zbudi, če je voziček pri miru. user posted image user posted image user posted image  Ja rastejo naši miškoti. Čez kakšen mesec bodo pa že skoraj sedeli in opazovali okolico, me bomo pa lahko kofetkale. user posted image  Mal se hecam. Te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa namenjam Evi, da se pozdravi in tebi tudi. Glede prihajanja domov iz službe mi je pa znano. pri nas ima takrat tudi tolk dela, čeprav zjutraj reče, da danes bo pa lahko mal frej. user posted image  Ko mu pa rečem, da se izmika, je pa tiho, ker ve, da imam prav.

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.11.2008 19:32:10   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Naty, lepo da si se javila! Super za Jošta in kašico. Kaj češ, je pač velik fant.user posted image  kaj te je tašča razuser posted image  pa te ne bom vprašala, čeprav me firbec matra.

Saj ti lahko povem.  Očitno nimam več besede, kaj se z mojim otrokom dogaja. user posted image  Bolj, ko govorim ne ga nosit, bolj ga nosi. Pa s stola je padel in si mal glavo prebil, jokal kot user posted image , pa sem rekla naj ga da meni, ampak ona je šla raje iz kuhinje ven z njim v naročju. user posted image user posted image user posted image  Čisto me je ignorirala, pa še smejala se mi je. user posted image  Pa samo eno crklanje, pa vedno mu reče da je en scrklanc, pa noben ga ne crklja razen ona. Saj veš kako mislim crklanje. Saj ga jaz tudi, pa user posted image , ampak kar je v mejah normale. Ok, pa še miljon drugih stvari je. Med drugim sem ji v petek nesla kosilo za v soboto, ker je mela kao gripo, pa še hvala nisem bila deležna. user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.11.2008 19:36:05   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Me je preveč strah alergij, pa še zanimanja nobenega ne kaže.

Če, te je samo zaradi alegije strah piše na paketu Milupa - riževo žitna kašica

" Če pri otroku obstaja tveganje za razvoj alergije, priporočamo uporabo nadaljevalnega mleka HA, če ima alergijo na kravega mleko, pa posebno hrano Pregomin"

Kar pogumno, ko bo čas

To pri meni nič ne pomaga. Zaradi uvajanja ne bi rada nehala dojiti. A veš, Eva ima eno alergijo in je uboga kadar jo dobi, jaz imam alergijo na nekaj stvari in je še večja verjetost da bo tudi Jaša na kaj alergičen.

Joj! potem imaš izkušnje pri alergiji user posted image
Sedaj pa zares te razumem, da te je strah in boš še malo počakala. user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.11.2008 20:06:23   
matejchi
Anita ti user posted image v Celje??

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.11.2008 20:18:52   
bambi14

Bambi, še vedno nisem poslala. Upam da razumeš zakaj ne.  Do kdaj rabiš?

Sploh ni panike, ker gremo komaj 16.12. v toplice,.....vi se samo pozdravite in ko boš boš.Sploh te nisem vprašala kolk stane,itak ga bom vzela ker bi ga mogla tak kupit,...hvala za naprej.

Aja pa hvala, ups kera mi je že odstopla obroč....neža.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.11.2008 20:21:18   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

tejkaz bo najbolje da res jaz bambi dostavim, če se strinja... ker v MB grem sigurno v LJ pa tut... user posted image

ja prosim lepouser posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.11.2008 20:24:22   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Naty, lepo da si se javila! Super za Jošta in kašico. Kaj češ, je pač velik fant.user posted image  kaj te je tašča razuser posted image  pa te ne bom vprašala, čeprav me firbec matra.

Saj ti lahko povem.  Očitno nimam več besede, kaj se z mojim otrokom dogaja. user posted image  Bolj, ko govorim ne ga nosit, bolj ga nosi. Pa s stola je padel in si mal glavo prebil, jokal kot user posted image , pa sem rekla naj ga da meni, ampak ona je šla raje iz kuhinje ven z njim v naročju. user posted image user posted image user posted image  Čisto me je ignorirala, pa še smejala se mi je. user posted image  Pa samo eno crklanje, pa vedno mu reče da je en scrklanc, pa noben ga ne crklja razen ona. Saj veš kako mislim crklanje. Saj ga jaz tudi, pa user posted image , ampak kar je v mejah normale. Ok, pa še miljon drugih stvari je. Med drugim sem ji v petek nesla kosilo za v soboto, ker je mela kao gripo, pa še hvala nisem bila deležna. user posted image

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.11.2008 20:30:36   
matejchi
Med drugim sem ji v petek nesla kosilo za v soboto, ker je mela kao gripo, pa še hvala nisem bila deležna.

Naty mislim, da si izpustila priložnost, da bi imela teden dni mir.. samo malo dodatka bi dala v kosilo.. user posted image

RD RR

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.11.2008 20:36:08   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Eh, brez veze se sikirat, čeprav vem, da ne moraš mimo tega, zato pa user posted image  če bo kaj pomagalo.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.11.2008 20:47:21   
andrejaboris
Samo na brzino.

Matejchi žal ne bom prišla,, ker še mali kašlja. Sem pa fu žalostna ker ne morem prit.

Danes sma mela posvetovalnico in sma še inhalirala zraven. Ni pa bil cepljen. Ima pa 7250g  in 63 cm.

Naš ati je šal nogomet igrat, Lan se igra, Enej pa z mano neta.user posted image user posted image user posted image Grem ju počasi spakirat in spat. Jaz pa pod tuš.

Lepo nočko babike!
papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.11.2008 20:53:27   
tinka14

Med drugim sem ji v petek nesla kosilo za v soboto, ker je mela kao gripo, pa še hvala nisem bila deležna.

Naty mislim, da si izpustila priložnost, da bi imela teden dni mir.. samo malo dodatka bi dala v kosilo.. user posted image

ojoj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.11.2008 21:02:24   
tinka14
nočko punce, grem se umit in spat, moja dva fanta me že čakata v postelji...

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.11.2008 21:13:06   
Maja T.
Čer!

Danes zjutraj sem bila na RR, pridem zvečer gor in vidim 5 novih strani user posted image - čvekice user posted image . Sem samo malo skozi šla, videla prelepe user posted image , Vilika, Neža, Nyna, Mishel, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hranjenje z banano uspelo user posted image user posted image user posted image , je kar sama odpirala usta, samo malo še jeziček ven tišči, sem ji hrano po ustnicah lovila user posted image in ji je potem uspelo dol pojesti.

Imama eno vprašanje:
P mi je rekla, da ji naj dam za začetek 3 žličke. Tam se mi je to zdelo logično, ok 3 žličke. Ko sem ji pa dejansko začela dajat, sem ji v bistvu dala bananico samo na konico žličke. Kaj se to šteje kot žlička ali ji je treba dati 3 polne žličke, to pomeni da ji dam najmanj 30 x malo bananice na koncu žličke?
Uh sem zakomplicirala upam, da ste me razumele, bom zelo hvaležna za odgovore user posted image , ker jutri spet papamo

Mmmmm je dobra...

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.11.2008 21:21:05   
kaja02
čer!!!

maja t.- kok ste fletni ko jeste user posted image , te že ves teden nameravam poklicat pa se spomnem zvečer, ko že verjetno spite, a še vedno driskate?  Naša zadnje dni malo manj tekoče kaka, sam pa ful smrdi.

srečanje v Celju- a si bomo me tudi kaj podarile??????? hitre odgovore, da grem jutri še prej v šopinguser posted image , jaz to vedno počnem takrat, ko mi že voda v grlo teče

moji dve že spita, user posted image  dela, jaz pa srfam po netu, sem si danes kupila sojino mleko in sem prej skoraj bruhala, ko sem ga pila,še zdaj mi je user posted image , mam občutek, da ga bom zlila stran

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.11.2008 21:26:24   
kaja02
 joj kak so luškani avgustovčki, res lepe slikceuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 25.11.2008 21:29:15 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.11.2008 21:31:19   
matejchi
kaja02 daj pa kakav noter pa bo verjetno bolje, zakaj si pa kupila sojino mleko?
A je katera že dobila klobaso v plenici???

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.11.2008 21:34:16   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Tale naš ''svaljek'' pa postaja že malo naporen... Kar naprej se na kravce obrača, jaz pa kar naprej nazaj, ko nekaj gode... Pa čim mu hrbet pokažem, je že spet pastirček... user posted image Saj je luštno za gledat, ampak na momente pa že tudi malo sitno... Tako da vse, ki vas skrbi za bodoče pastirčke, vse še pride in potem temu ni in ni videti konca! Preberem en post, obrnem Roka, preberem mogoče 2 krajša posta, obrnem Roka, natipkam 1 stavek, obrnem Roka, pospravljam stvari v hladilnik in v omaro in vmes hodim Roka obračat... Komaj čakam, da se nauči še kontra obračat!

si me nasmejala.user posted image user posted image
Sem si te predstavljala kako skačeš sem in tja,....pomešaš župico in obrneš tamalega, obrneš zrezke in tamalega....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.11.2008 21:38:43   
tinka14

to je hec al resno vprašanje???

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.11.2008 21:39:23   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
srečanje v Celju- a si bomo me tudi kaj podarile??????? hitre odgovore, da grem jutri še prej v šopinguser posted image , jaz to vedno počnem takrat, ko mi že voda v grlo teče

prosim ne!!! ker bo treba še prej potem po trgovinah potekat...user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.11.2008 21:39:51   
gajka
kaja02 - uf, a ti si se še na darila spomnila? Po mojem bomo kar brez, drugače bomo še pred srečanjem dirjale okrog kot kure brez glave in nekaj iskale, no, vsaj jaz! user posted image Jaz sem kar za brez darilc. Naslednjič pa se prej zmenimo, prav?

naty13 - user posted image

Maja T. - po mojem je mišljena količina polnih 3 žličk, ki jih npr. posebej odmeriš in potem pač pofutraš v manjših grižljajih. user posted image

Zoja Miša - cot za testiranje pralnega n sušilnega stroja bom pa že sama imela več kot dovolj, ker že nekaj dni štrajkam s pranjem. user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.11.2008 21:42:55   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

to je hec al resno vprašanje???

Če je to resno vprašanje, potem je tudi resen odgovor ne.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.11.2008 21:44:30   
kaja02
matejchi- sem poskusla tud z kakavom, pa mi je blo še bolj ogabne, se mi bo še kakav zasraluser posted image , P mi je odsvetovala KM in vse mlečne izdelke, pa se mi je ful zaluštal pit mleko, pa sem ga kupila, kolegica ga hvali in pije sam to, sam res ne vem kaj ona vidi v njem

klobasa v plenici- jaz bom to vzela kot kakec  -joj ko bi se pri nas kakec vsaj malo zgostil, ne pa da je skor sam vodica+sluz

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.11.2008 21:47:22   
kaja02
uh, HB ne bo darilc, mi ni treba po trgovini skakat in si glave razbijat, kaj naj kupim, bi blo pa zanimivo videt mamice z vozički ki brezglavo dirjajo po trgovini in nekaj iščejo user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.11.2008 21:49:45   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
klobasa v plenici- jaz bom to vzela kot kakec  -joj ko bi se pri nas kakec vsaj malo zgostil, ne pa da je skor sam vodica+sluz

Naš se tako namatra, ko vsake nekaj dni bolj gost kakec ven tišči. Kar lula zraven takrat, ko pritisne, tako da se še meni smili. user posted image Mi je bilo veliko bolj všeč prva 2 meseca, ko je večkrat na dan tekoče kakal kot zdaj že 2 meseca gosto vsake nekaj dni. user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?