|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
25.11.2008 14:24:32   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

mi2 sva nazaj iz RA, blo je super, res so ful prijazni vsi, nejc je bil ful priden in dobre volje, vse je ok, ampak vseen morva še it nazaj čez 3  mesece. zdej je najeden in je zaspal, verjetno ga je malo zmatralo vse skupaj.
grem mal brat.

user posted image user posted image Nejc, ker si tako priden pri RA user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
25.11.2008 14:27:00   
Neža7

tejkaz, sej bom js tudi, tako da ne boš edina user posted image user posted image user posted image

S veseljem bomo user posted image user posted image  in dali recepte različni kašic. Ne se bat, nobena ne bo kregana user posted image user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
25.11.2008 14:30:56   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
user posted image user posted image Nejc, ker si tako priden pri RA user posted image user posted image

S veseljem bomo user posted image user posted image  in dali recepte različni kašic. Ne se bat, nobena ne bo kregana user posted image user posted image  

hvala neža, ful si prijazna!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
25.11.2008 14:38:18   
Neža7

hvala neža, ful si prijazna!!

hmmmm... ali tinka14 resno misli, da sem prijazna user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
25.11.2008 14:42:08   
Vilika
... sem vmes nekaj strani preskočila... user posted image user posted image user posted image , sploh ne folgammm

Mi imamo popldan cepljenje. Upam da bo šlo BP. Me moti ker imamo tako pozno uro - komaj ob 17.30 user posted image
Sneg je nehal padati - pobeljeno ni tudi nič.

Maja T. - vidim da si me pogrešala. Smo fajn, Vidko je dobil nazaj glasek in soor je izginil že drugi dan jemanja zdravila. Pa sem ugotavljala kako ga je  sploh fasal - verjetno preko rok, ko ga vsi šlatajo user posted image , pa mu jih sproti ne folgam brisat. Zdaj pa kar malo srtažarim ob njem, da ga ne prijemajo vsi. Pa naj se ta driskica pri vas že pozdravi user posted image user posted image user posted image

Krisya - nikar tako ne govori. Nisi slaba mama!!! Če se je zakrčil, bosta delala vaje pa bo, saj ni edini ki bi imel to težavo. In ravnala si tako kot bi vsaka mama, ker si hotela pomiriti otroka, saj mu nisi nalašč hotela škodovati user posted image .

Sem že 1x povedala - moj brat se ni nikamor premaknil, ne levo ne desno, ne kravic pasel, ne nič - do 6tega meseca, je mami mislila da je 'mutav', pa je potem vse nadoknadil. Nič bat.
Jaz se zaenkrat ne obremenjujem, če se naš manj giba od ostalih. Bo že. Mogoče bo pa več jezik vrtel user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

user posted image

Kako si pa to slikico naredila? To vem kako kopiraš cel ekran (Ctrl+Prt Sc), kako pa to potem shraniš kot slikico?? Če mi lahko malo razložiš. Prosim.

< Sporočilo je popravil Vilika -- 25.11.2008 14:43:45 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
25.11.2008 14:43:51   
Neža7
Jaz imam pa drug problem.....  Ne vem kaj naj kupim za družinico za Božič user posted image  hmmmmm ????

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
25.11.2008 14:51:41   
mishel
Zdravo čveke!!!

Končno sem spet na tekočem user posted image .

Najprej malo z zamudo TEJKAZ res si se mi zasmilila. Upam, da ste zdaj že bolje. Mora biti grozno, ko kar ne veš, kaj bi naredil, da bi bilo bolje.

NYNA 84 tvoje slike so me spomnile na božič, tako da se zdaj pridružujem vsem tistim, ki komaj čakate, da boste lahko postavile smrekico user posted image .

Sem že prej hotla kaj napisat, pa se je ravno zbudil David, pa še kosilo sem mogla skuhat. Danes sem si lepo poenostavila in bo kar rižota in solata user posted image .

Vidim, da vas že veliko uvaja GH. Pri nas bomo začeli v petek, ko bo David star 5 mesecev, mogel bi pa biti 3.5 mesecev. Do zdaj sva se samo dojila in moram rečt, da sem res hvaležna, da mi ni bilo treba greti mleka, predvsem ponoči, ker se mali korenjak še vedno zbudi okoli četrte ure.

Pa še ena slikca od danes:
user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
25.11.2008 15:06:08   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Vidim, da vas že veliko uvaja GH. Pri nas bomo začeli v petek, ko bo David star 5 mesecev, mogel bi pa biti 3.5 mesecev. Do zdaj sva se samo dojila in moram rečt, da sem res hvaležna, da mi ni bilo treba greti mleka, predvsem ponoči, ker se mali korenjak še vedno zbudi okoli četrte ure.

Pa še ena slikca od danes:
user posted image

Moja je tudi 6t prej rojena user posted image
user posted image  za uspešno dojenje. Nisem imela sreče, ker mojo ni imela moči za dojenje, ko se je rodila, potem se mi kar posušilo po 2 tednah tudi, če sem imela pumpico user posted image

Moja se je najedla in spet spi user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
25.11.2008 15:07:41   
Neža7
user posted image user posted image  sem pozabila....

Kako je luškan tvoj fantek user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
25.11.2008 15:12:18   
tatly
tejkaz-upam da boste hitro ozdraveli
neki viros gre spet okrog mojega je vceraj full glava bolela danes je mel vročine 39.3 zdaj ze ima hvalabogu 37.1..me je pa tudi mama klicala da imata z mozem tudi vrocino pa da jo glava boli...se sreca da moja mala pupa ni nič dobla,pa sestrica,,,midve sma cel dan v sobi da nebi kaj dobla stella od atija.nevem kaj ji je danes prav prisilit jo morem da mi papa

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
25.11.2008 15:13:59   
tatly
misel res imas lepega fantkaž
nyna-tvoja pikica je tudi full lepa
pa tak so vsi lepi -najlepsi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
25.11.2008 15:17:33   
mishel
NEŽA7 saj David tudi ni sesal na začetku. Le da je on znal, vendar se je ob tem preveč utudil in je hujšal, zato je jedel po flaški. Doma sva potem počasi začela nazaj dojiti, prej sem si pa ves čas stiskala... user posted image Tako da je dojenje res super, če steče. Pa še evre smo prišparali user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
25.11.2008 15:18:59   
mishel
Pa še to, David tudi spi user posted image user posted image user posted image

Punce, kaj je pa z jutrišnjim srečanjem v Celju???

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
25.11.2008 15:26:02   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
naty sm šla še 1xbrat nazaj, a Jošt že kašice papauser posted image , ja fajn, to bodo vsi avgustovčki že na GH razen mojeuser posted image

anita - nič se bat! Naš je pravzaprav sredi julija rojen, pa še vedno dobi v usta samo mojo joško ali pa svoje prste in igrače! user posted image Pa se tudi bojim, da jih bom potem slišala tule gor, če bom šele drugo leto kakšno vprašanje o GH postavila. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

gajka, user posted image user posted image user posted image za čimvečji popust, čeprav se včasih zdi, da dajo notri sam une za 5%

Mislim, da imaš kar prav. No, meni je bilo pravzaprav vseeno, sem se vsaj hitro odločila, kaj kupit, ker drugače bi se še kak mesec vleklo... Je pa 5% na gotovino, pa še 5%, pa potem še znesek, ki se na Merkurjevo kartico zapiše, pa se vseeno malo nabere... user posted image Važno, da v četrtek dobimo robo! user posted image In trmasto vztrajam, da do takrat ničesar več ne operem! user posted image

Tale naš ''svaljek'' pa postaja že malo naporen... Kar naprej se na kravce obrača, jaz pa kar naprej nazaj, ko nekaj gode... Pa čim mu hrbet pokažem, je že spet pastirček... user posted image Saj je luštno za gledat, ampak na momente pa že tudi malo sitno... Tako da vse, ki vas skrbi za bodoče pastirčke, vse še pride in potem temu ni in ni videti konca! Preberem en post, obrnem Roka, preberem mogoče 2 krajša posta, obrnem Roka, natipkam 1 stavek, obrnem Roka, pospravljam stvari v hladilnik in v omaro in vmes hodim Roka obračat... Komaj čakam, da se nauči še kontra obračat!

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.11.2008 15:27:55 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
25.11.2008 15:26:23   
bambi14
Jutro, dan,

pa to ne moreš verjet danes mi ne uspe nič naredit, ne vem a sem tako nezorganizirana al kaj- torej načvekale ste ogromno in mi enostavno ne znese prebrat.

Pa bom popoldne malo prebrskala kaj ste napisale,eh letim,.....gremo jest.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
25.11.2008 15:27:30   
gajka
Punce, kaj je pa z jutrišnjim srečanjem v Celju???

Ja, jaz pravim, da kar naj bo! A je tebi kaj znano, kateri kafiči so v Tušu zgoraj, da se zmenimo natančno, kje se dobimo?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
25.11.2008 15:29:52   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Tale naš ''svaljek'' pa postaja že malo naporen... Kar naprej se na kravce obrača, jaz pa kar naprej nazaj, ko nekaj gode... Pa čim mu hrbet pokažem, je že spet pastirček... user posted image Saj je luštno za gledat, ampak na momente pa že tudi malo sitno... Tako da vse, ki vas skrbi za bodoče pastirčke, vse še pride in potem temu ni in ni videti konca! Preberem en post, obrnem Roka, preberem mogoče 2 krajša posta, obrnem Roka, natipkam 1 stavek, obrnem Roka, pospravljam stvari v hladilnik in v omaro in vmes hodim Roka obračat... Komaj čakam, da se nauči še kontra obračat!

si me nasmejala.user posted image user posted image
Sem si te predstavljala kako skačeš sem in tja,....pomešaš župico in obrneš tamalega, obrneš zrezke in tamalega....

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
25.11.2008 15:30:05   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Jutro,

A sredi popoldneva ti šele vstajaš? Zunaj bo že kmalu tema, ti pa tule z ''jutrom'' strašiš!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
25.11.2008 15:33:27   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Jutro,

A sredi popoldneva ti šele vstajaš? Zunaj bo že kmalu tema, ti pa tule z ''jutrom'' strašiš!

danes še dobro jutro nisem rekla, pa sem prijavlena gor od 9 ure ampak mi ni uspelouser posted image in zato sem napisala vse skupaj.user posted image

Kje so tisti cajti, ko smo vztajali ob podobnih urah, ker smo žurali cele noči. Pa jih nič ne pogrešam.user posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 25.11.2008 15:34:20 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
25.11.2008 15:34:57   
mishel
GAJKA Najboljše bi bilo, da se dobimo zgoraj pri kinu, kjer imajo udobne sedežne, potem se pa lahko tudi drugam prestavimo.

BAMBI tako kot si ti opisala tole obračanje, se sliši kod da obrača še en zrezek v kuhinji user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
25.11.2008 15:38:11   
Zoja Miša
Na hitro, ker je alarm. Na kockice v lončku se je lepo odzvala, na zvonček pa ne preveč dobro. Bila je reakcija, ampak..., no, je kot sem predvidevala imava napotnico za avdiološko.user posted image
Pa itak sem predvidevala tako, tako da nisem preveč žalostna. Sem jim kar sama rekle, da če je le trohica dvoma, naj naju dajo na pregled, da bom bolj ziher!user posted image
No, to je to, šibam, več kasneje

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
25.11.2008 15:39:15   
gajka

GAJKA Najboljše bi bilo, da se dobimo zgoraj pri kinu, kjer imajo udobne sedežne, potem se pa lahko tudi drugam prestavimo.

BAMBI tako kot si ti opisala tole obračanje, se sliši kod da obrača še en zrezek v kuhinji user posted image user posted image user posted image

Imaš prav, mogoče res najbolje tam pri kinu, je tudi največ prostora za vozičke parkirat.

Pa ne delajte se norca iz tega obračanja, ker je res čisto tako! Se včasih že bojim, da bom še Roka s kako lopatko obrnila in ga vmes še malo popoprala. user posted image Eh, najbolj moteče je pravzaprav samo to, da na trebuhu velikokrat poliva in potem samo luže skisanega mleka in sline brišem... user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
25.11.2008 15:40:57   
gajka
Zoja Miša - kakšne kockice v lončku? Prvič slišim! user posted image Pri nas so samo z zvončkom testirali, ampak je bil tako glasen, da bi še mrtvega zbudil! Sem še jaz trznila. 

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
25.11.2008 15:46:21   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz tele strani o GH kar preskočim, je preveč tega, pa še kakšen komentar bi kdaj pa kdaj dala, zato sem raje tiho. Erin, upam da me ne boš kaj nadrla, ko bom februarja spraševala kakšna butasta vprašanja user posted image

Ma neeeee.... Te strani bodo pod seznamom ki je dela matejchi in boš vedela kje jih iskat kot jih boš potrebovala. Drugače si pa itak ti mojster za vse in bi se znašla tudi brez njih. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
25.11.2008 15:46:35   
anita goitan
sm naribala jabolka in cimet v ekspresnem času user posted image , jah sej pečem štrudelj že v n-krat odkar sem na porodniškiuser posted image

gajka sej me ne skrbi glede GH ker niti sanjam še ne o njej in se bove dojile dokler bo Zoja hotela in še potem, makar do puberteteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zoja miša testiranjeuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?