gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan naty sm šla še 1xbrat nazaj, a Jošt že kašice papa , ja fajn, to bodo vsi avgustovčki že na GH razen moje anita - nič se bat! Naš je pravzaprav sredi julija rojen, pa še vedno dobi v usta samo mojo joško ali pa svoje prste in igrače! Pa se tudi bojim, da jih bom potem slišala tule gor, če bom šele drugo leto kakšno vprašanje o GH postavila. IZVIRNO SPOROČILO: bella02 gajka, za čimvečji popust, čeprav se včasih zdi, da dajo notri sam une za 5% Mislim, da imaš kar prav. No, meni je bilo pravzaprav vseeno, sem se vsaj hitro odločila, kaj kupit, ker drugače bi se še kak mesec vleklo... Je pa 5% na gotovino, pa še 5%, pa potem še znesek, ki se na Merkurjevo kartico zapiše, pa se vseeno malo nabere... Važno, da v četrtek dobimo robo! In trmasto vztrajam, da do takrat ničesar več ne operem! Tale naš ''svaljek'' pa postaja že malo naporen... Kar naprej se na kravce obrača, jaz pa kar naprej nazaj, ko nekaj gode... Pa čim mu hrbet pokažem, je že spet pastirček... Saj je luštno za gledat, ampak na momente pa že tudi malo sitno... Tako da vse, ki vas skrbi za bodoče pastirčke, vse še pride in potem temu ni in ni videti konca! Preberem en post, obrnem Roka, preberem mogoče 2 krajša posta, obrnem Roka, natipkam 1 stavek, obrnem Roka, pospravljam stvari v hladilnik in v omaro in vmes hodim Roka obračat... Komaj čakam, da se nauči še kontra obračat!
< Sporočilo je popravil gajka -- 25.11.2008 15:27:55 >
|