Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:39:29
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Spet toliko napak , ne me kregat! HB ni nobene slovničarke tu gor, ali pač? Ooooooo pa je tukaj gor. Sam ne mislit, da sem jaz.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:40:46
|
|
|
|
naty13
|
Pri nas spet SNEGGGGGGGGG PADAAAAAAAA.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:42:51
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Najprej opravičilo od izostanka od pouka. Učiteljice, ali sprejmete opravičilo. Pa še to. Tudi pri nas je bilo noro dretje s strani Jošta, ko smo mi jedli. Pa ni bilo važno, če je ravno pojedel. Zato sem se odločila za kašico na žličko. In kaj je bilo. Noro dobra zadeva, kar skakal je po stolu in odpiral usta kot velik. Ko je bilo pa dost, se je pa smejat začel. Pa še sit je bil. To je na programu zjutraj ko vstanemo + še mlekec čez. Aja, pa okrog ust nismo skoraj nič umazani, ker vse lepo pojemo Kaj čmo mal prej smo štartal, nismo do nedelje zdržali. Sem pa vesela, ker vidim, da nam bo žlica bolje lavfala kot flaša. Si opravičana Jošt za GH. Moja lepo paca, ko jej kašico
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:45:35
|
|
|
|
Vilika
|
Ha, ha. Jaz pa pišem 300ti post. Madoniš sem napredna Pa naj še malo povem kakšen je bil naš vikend. V sobobto je torej naš malček praznoval - hvala vsem za čestitke Je bila potem noč katastrofa - se je zbudil že ob 00.30, potem spet ob 4.00, pa ni zaspal do 6.00, potem pa ob 7.00 auf. Me je kar glava bolela, sem navajena lepših noči. V nedeljo je pa moja mami imela RD - spet sem jedla kot prašiček . Zvečer sem šla pa ne en koncert tule pri nas - zbor DEORINA je imel večer MUZIKALOV (Nune pojejo, Evita, Abba). Je blo vredno iti, zelo lep spektakel. In po nekaj časa premišljevanja in odločanja - je padla odločitev, da bo Videk ostal kar pri babici, ker sva šla midva potem drugo jutro v LJ. Mi je bilo tako hudo ga pustiti. To je bilo sedaj prvič da nisva bila skupaj čez noč. Pa drug teden bo še 1x ko greva z lubitom v Špas . Seveda moji mamici 100% zaupam, pa sem ji vseeno dajala 100 in eno navodilo (tako kot je Erin zadnjič pisala ), me je morala skoraj čez vrata ven vreči. Potem sem jo takoj po koncertu klicala, pa še 1x pred spanjem, pa takoj zjutraj, pa 3x iz LJ... Ko sem ga vmes slišala zavriskat, sem si ful želela biti ob njem... Ah, me , mamice. V glavnem, tamal je bil SUPERPRIDEN , skoraj preveč. Je rekla mami da ji je bilo kar dolgcajt, ker ni bil nič problematičen
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:46:47
|
|
|
|
sayuri
|
Mi smo danes uvedli kuhano jabolko. Joj, kolk cmokanja in kriljenja z rokami, brcanjain angguuuuujev je bilo pri obeh. Tole jima je šlo pa zelo v slast. Sem ful vesela. Usta tko na široko že odpirata, da jima v grlo vidim . Erin Pridna si s temi linki o GH. Sem si morala tud jaz malce pogledat. Sem že malo pozabila. KOrenček in jabolko vem, da prideta na začetku. Potem sem pa že malce morala pobrskat, kaj naprej Pri nas danes malce sneži. No, saj pa včeraj ni bilo skor nič, a ne Vilika. Zoja Miša, fajn opravite. Avatar je pa lušten, ni treba nič menjat. naty je pogrešana tejkaz čimprej se pozdravite sandra ah moški... neža, lepe sličice Krysia nič nisi slaba mama. rk pač ni zainteresiran bit pastirček. Ne skrbi za to. Lahko mu pa sama malce pomagaš. POstavi ga ne trebušček in mu v komolcih pokrči rokice ter jih daj skupaj, da se bo oprl nanje. Boš videla, če bo šlo. gajka, držim pesti, da zadaneš čimvečji popust. JAz sem pa danes dobila iz Baby centra penaste puzzle, ki sem jih naročila. (Mimogrede - so v akciji). Jih bom zložila na tla in bosta imela L&Z svojo rezidenco v dnevni sobi
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:49:41
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Pri nas spet SNEGGGGGGGGG PADAAAAAAAA. ????????? Pri nas pa ne... Bravo za uspešen štart z GH . Naš se tud dere medkosilom ko mi2 jeva samo bom vseeno raje počakala do 4 meseca. MEdtem ko vas eni nagovarjajo naj čimprej je, meni mami in še nekateri zakaj bomo že tako zgodaj začeli?? Saj ne vem koga poslušat..najbolje kar lačnega želodčka našega malega, kajne?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:49:51
|
|
|
|
tatly
|
neža-lepe slikce maja-ne saj stella ne bo nic druga dobla pred 1 januarjem kot aptamil bo pac drugo leto za praznike vec pojedla no pri nas tudi ni snega
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:52:33
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Mi smo danes uvedli kuhano jabolko. Joj, kolk cmokanja in kriljenja z rokami, brcanjain angguuuuujev je bilo pri obeh. Tole jima je šlo pa zelo v slast. Sem ful vesela. Usta tko na široko že odpirata, da jima v grlo vidim . neža, lepe sličice JAz sem pa danes dobila iz Baby centra penaste puzzle, ki sem jih naročila. (Mimogrede - so v akciji). Jih bom zložila na tla in bosta imela L&Z svojo rezidenco v dnevni sobi kakšne face so naši Moja ima banano bolj rada od jabolk sem danes izvedela Sem morala slikat, če je bila tako smešna ob novim okusu Tudi jaz to rabim (že cel mesec ) bom morala malo iti pogledat.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:56:08
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly neža-lepe slikce Hvala .... To bo 1,2,3 in bo novo leto Ne moram verjet kakšna razlika je med starost Stelle in Neže Moja je res že stara baba
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:57:28
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Pri nas spet SNEGGGGGGGGG PADAAAAAAAA. ????????? Pri nas pa ne... Bravo za uspešen štart z GH . Naš se tud dere medkosilom ko mi2 jeva samo bom vseeno raje počakala do 4 meseca. MEdtem ko vas eni nagovarjajo naj čimprej je, meni mami in še nekateri zakaj bomo že tako zgodaj začeli?? Saj ne vem koga poslušat..najbolje kar lačnega želodčka našega malega, kajne? Še mal počakaj, pa bo pri vas tudi začel. Aja glede GH poslušaj sebe in svojega , ker drugače ne boš daleč prišla, ker vsak govori drugače. Je pa fajn spremljat nasvete, ker nikoli ne veš, kdaj pride prav.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:57:33
|
|
|
|
daja28
|
Sploh mi ni treba v knjižnico. Tle vse romane preberem. Matejchi - malo z zamudo, a iz srca. Vse naj naj in da ti bo en dec dost, teh z rr res ne rabiš. Pa še malo dela ti naredim. za seznam: Darja 26. 4. 1980 (aprilk nas je največ) 1. cepljenje uspešno opravili (brez jokca) 21.11. in takrat (16 tednov) je imel 6740g. Pa rodil se je ob 20.37 (eno urco prej, če bi res tolk dolgo trajalo, bi najbrž obupala) Pa na Rudnik prideva, če bova imela avto. Ni časa za komentarje. Princ bi se rad zabaval.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 12:59:14
|
|
|
|
naty13
|
Sayuri za jabolčka. Oooooo si predstavljam, kako sta se oblizovala. jaz sem mu zadnjič mal babance dala na žličko, ko sem jo Nejcu dala, pa se je oblizoval, samo je pol sam še čajčka dobil.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:00:00
|
|
|
|
matejchi
|
matejchi a kej leti dol? Tuki mičkeno naletava.. anita zdaj je nehalo.. bom celo ven šla, samo cunje obesim..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:02:35
|
|
|
|
anita goitan
|
me2 ble zuni, ma v vreči je ji toplo in čez dežno prevleko pa smo naty sm šla še 1xbrat nazaj, a Jošt že kašice papa , ja fajn, to bodo vsi avgustovčki že na GH razen moje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:04:37
|
|
|
|
tatly
|
neza-res je razlika ja..pa saj bo moja tudi tvojo dohitela ampak bo vedno razlika raje vas vprasam kako z gosto hrano ker ce bi svoje sorodnike poslusala bi ji ze mogla zdaj davat juho,pa vse po vrsti.. aja ko sem bla vceraj na slikanju kolkov je bla tam ena starejsa gospa z hcerko,,in kaj mi je izjaval.....da je svoji hcerki pri 3 dneh starosti dajala puranja bedrca da jih je lizala,in da je pri enem mesecu jedla krompir pa meso saj nevem ce je govorla resnico al ,,,ma nevem ,,groza
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:11:59
|
|
|
|
matejchi
|
http://sl.netlog.com/damjan_murko/myfriends za tiste ki ste na netlogu... hihi
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:14:47
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly neza-res je razlika ja..pa saj bo moja tudi tvojo dohitela ampak bo vedno razlika raje vas vprasam kako z gosto hrano ker ce bi svoje sorodnike poslusala bi ji ze mogla zdaj davat juho,pa vse po vrsti.. aja ko sem bla vceraj na slikanju kolkov je bla tam ena starejsa gospa z hcerko,,in kaj mi je izjaval.....da je svoji hcerki pri 3 dneh starosti dajala puranja bedrca da jih je lizala,in da je pri enem mesecu jedla krompir pa meso saj nevem ce je govorla resnico al ,,,ma nevem ,,groza O družinice Naša čistilka je tudi meni razlagala kako je njena pri 2 mes jedla kompir itd..... Polizat 1x čokolado ok... Po 4mes je fajn malo riževo kašico in tudi počasi kakšno drugo kašico
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:18:46
|
|
|
|
Neža7
|
Moja je danes še kar utrujena od cepljenje. Fanj se je najedla in mi že 1,5 ur že spi. Pri nama tudi rahlo sneži
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:28:12
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: daja28 1. cepljenje uspešno opravili (brez jokca) 21.11. in takrat (16 tednov) je imel 6740g. za uspešno cepljenje Neža se je zbudila
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:47:10
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan to bodo vsi avgustovčki že na GH razen moje Neki takšnega sem jaz hotela napisati Naš pred februarjem verjetno ne dobi nič. Me je preveč strah alergij, pa še zanimanja nobenega ne kaže. Če je zraven nas pri kosilu, se igra čisto po svoje. Ima še vedno refleks izplazenja jezika, mleko mu še zadoščuje, pa sploh se mi ne da Jaz tele strani o GH kar preskočim, je preveč tega, pa še kakšen komentar bi kdaj pa kdaj dala, zato sem raje tiho. Erin, upam da me ne boš kaj nadrla, ko bom februarja spraševala kakšna butasta vprašanja Pri nas je stanje nespremenjeno. Eva še vedno kašlja, iz nosa ji teče, da komaj folgam brisat,..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:55:28
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan to bodo vsi avgustovčki že na GH razen moje Neki takšnega sem jaz hotela napisati Naš pred februarjem verjetno ne dobi nič. Me je preveč strah alergij, pa še zanimanja nobenega ne kaže. Če je zraven nas pri kosilu, se igra čisto po svoje. Ima še vedno refleks izplazenja jezika, mleko mu še zadoščuje, pa sploh se mi ne da Jaz tele strani o GH kar preskočim, je preveč tega, pa še kakšen komentar bi kdaj pa kdaj dala, zato sem raje tiho. Erin, upam da me ne boš kaj nadrla, ko bom februarja spraševala kakšna butasta vprašanja Pri nas je stanje nespremenjeno. Eva še vedno kašlja, iz nosa ji teče, da komaj folgam brisat,.. tud jaz si niti ne sharnjujem teh linkov ker se mi z vsem tem coknpokom n da ukvarjat, sam joško vn ma magri 20x na dan. Eva pocajti se, jutri praznuješ!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 13:55:37
|
|
|
|
bella02
|
Joj, napišem in okrancljam s smeškoti, pol mi pa napiše, da je napake in mi vse ven vrže , gajka, za čimvečji popust, čeprav se včasih zdi, da dajo notri sam une za 5% tejka, sem upala, da uživate, ne pa da ste . Čimprej se pozdravte! sandra, tud naš je velik na kavču, ker sva dala ob rojstvu Teje TV ven iz spalnice. Pa naj bi se več pogovarjali ob tem, da ni TV v spalnici . Zoja Miša, ko bo lepo vreme, pa se vidiva. Boš občutila naš december . GH: tudi mi bomo počas začeli, sam ta mesec Teja spet ne bo imela obmesečnice . Pa vidim, da mi je začelo primanjkovat mleka. Prej sva pojedli, pa se je kar nekej kregala in sem ji naštimala 100 v flaško in je vse pojedla. Jo bom en dan vagala,da vidim, pri čem smo. Tudi pri Tjaši mi je v tem času zmanjkalo mleka. Pa ful sem , ker vidim, kolk mam še izpitov in da se bo trba lotit, če ne bo panika. A katera zna češčino al koga pozna? Če ja, naj mi pošlje ZS. Bi bla ful hvaležna. Se slišimo še kaj kasneje! Pa pa
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 14:00:58
|
|
|
|
tinka14
|
mi2 sva nazaj iz RA, blo je super, res so ful prijazni vsi, nejc je bil ful priden in dobre volje, vse je ok, ampak vseen morva še it nazaj čez 3 mesece. zdej je najeden in je zaspal, verjetno ga je malo zmatralo vse skupaj. grem mal brat.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 14:04:34
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Me je preveč strah alergij, pa še zanimanja nobenega ne kaže. Če, te je samo zaradi alegije strah piše na paketu Milupa - riževo žitna kašica " Če pri otroku obstaja tveganje za razvoj alergije, priporočamo uporabo nadaljevalnega mleka HA, če ima alergijo na kravega mleko, pa posebno hrano Pregomin" Kar pogumno, ko bo čas
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 25.11.2008 14:22:09
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Pa za krst sva nekaj iskala... in nazadnje po neuspelem iskanju smo se odločili, da bo naš fant kar v zimskem kombinezonu - bo najudobneje in najtopleje. Pač se ne bomo mogli nič afnat. Najprej zdravje pol afnanje . To je pač slabost krsta v zimskih mesecih. js ga bom tut kr v kombinezončku mela, je najbolj simple, ne?? sej ni to nč čudnega?? itak ga bo pa potem pobruhal, glih ko se bomo v cerkev spravli... tako je ponavadi, ko se kam odpravimo!! IZVIRNO SPOROČILO: Vilika sneg - sedaj pri nas rahlo pada, včeraj ko je bil po celi SLO sneg, ga v naših koncih ni bilo - pa smo drugače vedno med najbolj zametanimi . Letos se tudi jaz, prvič po dolgem času, veselim snega, ker se mi ni treba v službo vozit tudi js, sploh nisem pomisnala, kok sem letos tolk vesela. in to bo to. prej me je skoz skrbel, kok bo zjutri, bodo ceste ok... sem se 60 km furala na šiht in to v hribe... uf. zdej je pa super... let it snow, let it snow, let it snow... IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Erin, upam da me ne boš kaj nadrla, ko bom februarja spraševala kakšna butasta vprašanja tejkaz, sej bom js tudi, tako da ne boš edina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?