lara light
|
Lepotičke moje, včeraj mi je povezava zmrnila, zato sem mrknila Netka, no comment IZVIRNO SPOROČILO: mismis Lara, to sploh ni slaba ideja, jaz sicer lahko namesto mojega vprežem kar kužona v sanke, samo oprstnico mu moram kupiti, potem bo pa lahko otroke vozil p vasi gor pa dol. Miska, to je pa nekaj najlepšega, vas že vidim...krasno!! Jaz mam kužona na dveh nogah se bo treba zadovoljit zaenkrat...če pa pridem do lastne hiše, potem pa,yahoooo! Želvica, kako si ti? Z masažo le počakaj do testa... Bambi, bravo za stopko, navijam za ju3 Abra, v gužvi? Lp obema! Sapi, čestitke še tu! Lepo se grejte in čuvaj ju! Zarjica moja prelepa zala, kako si sonček mali? Ne garaj preveč! Res je, tvoj horny medi me v dobro voljo spravi, ker vem, da se da ...., tud če imaš trebuh z dvojčki Bambi, ne sekiraj se, saj ne moreš vedet, kaj me pletemo Gloria, oj, kako ste kaj? Pikovit, kot bi rekla Netka, taka korenina, itak da so ok rezultati! Lučka, super, super! Uživaj!!!!! Se počutiš fajn? Gigi, hvala za inštrukcije lj narečja! Narajmala, mejti buh Jaz sem fajn. Hvala, srčica, pa ti kako si? Kaj nameravaš? Mislim nate veš Toliko zaenkrat lepe moje! Fajn torkovo!