Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:33:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Hvala, Zarji...pa kaka kap, sej si še mlada!!! Zlato in močno srce.. Pa če se spomnete, pa še mal pestke stiskejte... ......pesti pa že zdaj stiskam....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:38:24
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Pa da navijamo še za jutrišnje akterke in akterja. Torek, 25.11. Bumo - punkcija KruceFiks - palčka Torek, 25.11. sonček85 - pregled mandreja - NS Evo sem se mal prišla pofočkat (spet ) pa navijat za jutri. Mandreja tole pa prov moram komentirat! A že? Kolk gre cajt hitr... Dobro opravite Bumo zate bodo pa vse pestke RR jutri v funkciji Kruce držim pesti, da bosta jutri zvedla, da tiste bolečine v križu niso ble kr tko Sonček2 jutri pa hočmo novo slikco Lučka tko se dela . Pa nič hodit zdej pozim na obiske. Počaki do pomladi Hvala za pohvale . Mah, ena jih pa more mal k.rcat Podganca draga ti pa mal bolj v izi v službici. Saj ni svet od tebe odvisen Dakec upam, da boš kmalu vse zrihtala in boš imela malo več časa za nas. Nas prav sonček obsije ko prideš Pikovitka dej napiš hormone, pa bomo mal glave skup dale. Saj veš, da smo možganski trust Netkič kdo jo je pa naredu ?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.11.2008 22:39:41 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:42:44
|
|
|
|
zarja1
|
nič jaz grem tudi počasi... ....jutri pa se le toplo oblečite...zunaj je takkkkk mrazzzzzzz
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:48:20
|
|
|
|
gigi1
|
Miška, pa ne da sem te narajmala
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:48:51
|
|
|
|
zarja1
|
za energijo....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:49:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška, pa ne da sem te narajmala hmmmmmmmmm????????
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:50:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška, pa ne da sem te narajmala hmmmmmmmmm???????? A rabiš prevod?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:51:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška, pa ne da sem te narajmala hmmmmmmmmm???????? A rabiš prevod? jp
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:52:18
|
|
|
|
gigi1
|
Zarjica evo... mišljeno je bilo kot, da sva istočasno na RR. Ujela, zamirkala...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:52:39
|
|
|
|
bambi75
|
Se* , sem se tokrat odločila za narkozo ja. To pa zato ker imam levi jajčnik visoko in več foliklov v njem, pa me leva stran ful boli. Je pa to splošna narkoza sam je zelo kratka. Shadow jaz sem se tokrat odločila za menjavo spalne srajce, ker mi z prejšnjo v treh postopkih ni ratal. Mogoče pa pomaga. Jo pa imam tudi jaz samo za v MB, doma je ne nosim. Gigi smo sramežljive ja. Veš jaz sem enkrat eno vprašala, še bolj na začetku ko sem bila še vsa zelena, ali je na forumu (enem drugem) pa me je tak čudno pogledala, kot da sem z lune. BBpikica, pa saj ti frizurca do ramen al pa malo čez kar paše, gledam na avatarju. Lučka gotovo si se prav odločila, čeprav verjamem, da ti bo dolgčas za otročki. Netka tvoja je pa dokazala, da je borec in gotovo bo ostala pri tebi.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:55:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarjica evo... mišljeno je bilo kot, da sva istočasno na RR. Ujela, zamirkala... ahaaaaaaaaa, samo ko se ve narečno zapričate sem jaz
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 24.11.2008 22:56:04 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:56:37
|
|
|
|
bambi75
|
Mismis sem se nekaj spomnila glede . Ti napišem ZS.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:57:45
|
|
|
|
gigi1
|
Bambi ja jaz kar pazim s kom se o RR pogovarjam. Čeprav zadnjič, ko smo bile skupaj Miška73, Mlinčka, WP in jaz smo take strelale, da se je cel hodniik za nami obračal . Itak, da so vsi vedli , da smo z RR, sam noben ni vedu katera je katera BTW a sploh katera od nas doma uporablja tisto spalno srajco, ki jo ima za punkcije in ET Osebno v tem nikoli ne spim, ker se zbudim, ko mi zleze nekje do vratu in me začne dušit
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.11.2008 22:59:16 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:58:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Gigi smo sramežljive ja. Veš jaz sem enkrat eno vprašala, še bolj na začetku ko sem bila še vsa zelena, ali je na forumu (enem drugem) pa me je tak čudno pogledala, kot da sem z lune.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 22:59:49
|
|
|
|
zarja1
|
pri nas je začelo.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 23:00:26
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja očitno je vseeno v katerem narečju...Miške nisem narajmala
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 23:02:08
|
|
|
|
zarja1
|
narajmala...zamirkala...... ..pa to živi jezus ne bi razumel.... grem malo sneg lizat......... da ne bo sam naš čudno zgledal.....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 23:04:01
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarjica evo... mišljeno je bilo kot, da sva istočasno na RR. Ujela, zamirkala... ahaaaaaaaaa, samo ko se ve narečno zapričate sem jaz Zarja ta izraz tudi men ni znan., torej nisi edina.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 23:05:31
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja, pa naj kdo še reče, da žabarji nismo fletni Uživaj v lizanju
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 23:06:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarjica evo... mišljeno je bilo kot, da sva istočasno na RR. Ujela, zamirkala... ahaaaaaaaaa, samo ko se ve narečno zapričate sem jaz Zarja ta izraz tudi men ni znan., torej nisi edina. naju bo Gigi v šolo vzela... rr šolo...... nočko babe...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 23:06:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarjica evo... mišljeno je bilo kot, da sva istočasno na RR. Ujela, zamirkala... ahaaaaaaaaa, samo ko se ve narečno zapričate sem jaz Zarja ta izraz tudi men ni znan., torej nisi edina. Piiiiiijaaaaa HELP. Mene več ne zastopjo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 23:07:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja, pa naj kdo še reče, da žabarji nismo fletni Uživaj v lizanju to diši že po nacionalni bitki...... Nočko pupa moja....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?