|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
25.11.2008 11:43:18   
pikovit
Ja Abrica hvaaalauser posted image Zlata si.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.11.2008 11:43:47   
sapi
Srečno danes

Torek, 25.11.
Bumo - punkcija 

Torek, 25.11.
sonček85 - pregled
mandreja - NS

Kruce žal mi je user posted image , samo pogumno naprej.
Darja user posted image

Hvala vam vsem za lepe želje. Sem pridna in počivam kolikor se pač da. Me že vse boli, pa dolgčas mi je, uh kaj šele bouser posted image .

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.11.2008 11:59:20   
lara light
Abra, zatekaš, bogica. Upam, da se umiri. To pa ni fajn. Imej noge full visoko, pa tudi ko spiš, si jih podloži.user posted image
Sej sem res fajn, malo kdaj me kej pošpika..to je vse ta hudo.user posted image
A se mi zdi, da bi rada, da bi mi okoliščine bolj dopuščale uživat mojo srečo...nočem jamrat in morit, a kup težav imam, ki se me posredno tičejo in mučijo...hočem vse rešit, vsem pomagat, pa ne morem z glavo skozi zid. V življenju je vsaj pri meni vedno tehnica...ena stran super, druga kup problemov...in tko se menja.
A nočem pozabit, da sva midva z dragim super par, da nosim dve štručki...to mi je najpomembnejše. A ne znam bit egoist, nočem to bit, ne bom se spremenila. Torej bo treba skozi vse to. Joj, sem zlila..sori Abri, drži seuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 353
25.11.2008 12:18:22   
lara light
Pa da zdej vidmo kdo jamra in kdo neuser posted image

Sapi, beri lepe knjige, pokliči prijateljico na obisk, poskusi kaj narisat, izdelaj novoletno voščilnico...pa  bo že testek!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 354
25.11.2008 12:49:54   
zarja1
Dobro jutro srčice....jaz mam takooooooo gužvo....
Mojsonček se je oglasil......malo še lahko pilotiram...user posted image user posted image user posted image

jej Shuki moj me je dal na seznam......user posted image

o pa mami Larči se je oglasla....malo morš znat bit egoista, tud jaz se še tega učim...

Abra bogica upam, da ti tile preostali dnevi hitro minejo in da malčica pride....

Gigi spet fascinira z novimi glagoli...user posted image

Pikovitka če je to istiuser posted image hormon sem ga jaz pred stopko imela 7 in so celega user posted image  zagnali da je to znak za HS.

Mismis je falila Colina.....user posted image

Želvica moja kje hodiš.......Lučka še en kafe zame ruknita....

Darja in Kruce res mi je hudo za vaju......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 355
25.11.2008 12:52:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mismis je falila Colina.....user posted image

nisem, nisem, sem ga videla user posted image user posted image user posted image , kako lepo si mi ga prilepila, ampak je mismis moral leteti na sestanek in žal ni bio dovolj časa za zahvale, samo objemčki so padali

p.s. le kako naj jaz falim Colina???

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
25.11.2008 12:54:19   
obayifo
sam da se na hitrco javim
bhcg 1,45
grem popoldan po recept za novo rundo Klomifena, čeprou mam fsh spet 13,5
upam, da bo vseen šlo in gremo drug petek po miklavžke

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.11.2008 12:58:31   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

sam da se na hitrco javim
bhcg 1,45
grem popoldan po recept za novo rundo Klomifena, čeprou mam fsh spet 13,5
upam, da bo vseen šlo in gremo drug petek po miklavžke

ma Obi user posted image user posted image ma ne no tudi ti. Upam, da ti fsh pade in da vam z novo rudno klomifena rata pridelati majhne miklavžke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.11.2008 13:01:47   
blanč
Prišel poštar in pustil najlepše pismo mojega življenja. Čedo se me je resno ustrašu in mi prvič zrihtu dva pingvinčkaaaaaaaaa.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 359
25.11.2008 13:02:56   
sonček33
Bravo Čedo!!!!! No, bravo ti pa tvoj!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 360
25.11.2008 13:03:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Prišel poštar in pustil najlepše pismo mojega življenja. Čedo se me je resno ustrašu in mi prvič zrihtu dva pingvinčkaaaaaaaaa.

no končno tudi lepa novička danes user posted image user posted image user posted image . Blanči, čestitke za ajs ajs pingvine

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 361
25.11.2008 13:03:50   
sonček33
Kruce in Obi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pogumno naprej!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 362
25.11.2008 13:06:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Bravo Čedo!!!!! No, bravo ti pa tvoj!

user posted image user posted image user posted image ....bravo vi vsi trije!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 363
25.11.2008 13:08:13   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image user posted image user posted image ....bravo vi vsi trije!!!!!!!!

...in oba mala pingvinčka!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 364
25.11.2008 13:08:59   
sonček33
Darja objem tudi tebi. Gremo v nove boje.

Abra - a kar tako te je tole doletelo??? Ma človek misli, da se mu kaj ne bo pripetilo pa se mu. Torej, lahko računam, da se to pojavi kot strela z jasnega.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.11.2008 13:19:40   
bbpikica
Dober dan vsem, evo mene od frizerjauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

BBpikica, pa saj ti frizurca do ramen al pa malo čez kar paše, gledam na avatarju.

Saj nekaj tazga sem res mela sam daljše mal čez prponko od modrca pa brez frfruja. Sam si velik ne moreš prvoščit kot ravne spuščene al pa zapete, pa sem se žemal naveličala.

Zdaj sm pa že lepo postrižena in sicer tako kot je tud Miška dala predlog, ob obrazu mal krajše do ramen potem pa zadaj v špico in stopenjsko. Pa še mal me je nakodrala sm tko šikuser posted image , kar mal sama seb všeč.user posted image

Vsem ki ste mi dale svoje predloge se pa zahvaljujem( Zvezdica in gigi ).

Kruce sam ne se dat slej ko prej bosta nalulala user posted image  če pa ne bo user posted image  bi pa jaz na vajinem mestu čez dva dni še enkrat lulala.

Darja škoda ampak kot si rekla januar je pred vrati

Hedviga to si pa tko lepo napisala da sem kar ene parkrat prebrlauser posted image

Biba tud jaz navijam za c

Obi user posted image user posted image  saj bo drug petek spet hitro tu

Blanč bravo za dva pingvinčka to sta sigurn od tiste pol več klomifenauser posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 366
25.11.2008 13:22:09   
šopka
Hej! posvetovanje prosim! danes sem bila na prvem Uz in stanje je takšno v levem jih imam 6x12mm v desnem pa 4x12 mm endomerij je pa 6mm. v četrtek morem nazaj na UZ. zdaj pa vaše poročilo kaj to pomeni jih je dosti so dost veliki po vašem mnenju? ker tam gre vse po tekočem traku in zaboga jst ne sledim!!!!
Thanks
p.s. Kruce j____ ga!!!! pri nas je blo že takih črtic tudi milijon! ENKRAT PA BO!!! 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 367
25.11.2008 13:38:25   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.11.2008 13:39:11   
ledenka
obi user posted image user posted image user posted image  držim pesti za božični plusek!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.11.2008 13:49:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

Hej! posvetovanje prosim! danes sem bila na prvem Uz in stanje je takšno v levem jih imam 6x12mm v desnem pa 4x12 mm endomerij je pa 6mm. v četrtek morem nazaj na UZ. zdaj pa vaše poročilo kaj to pomeni jih je dosti so dost veliki po vašem mnenju? ker tam gre vse po tekočem traku in zaboga jst ne sledim!!!!
Thanks
p.s. Kruce j____ ga!!!! pri nas je blo že takih črtic tudi milijon! ENKRAT PA BO!!! 

Šopka, to je kar v redu rezultat, 10 foliklov. So pa kar že veliki za prvi UZ in dosti enakomerno ti rastejo. Do četrtka spij kakšen pirček in jajčka, bo bodo folikli še zrastli user posted image user posted image .

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
25.11.2008 14:20:33   
gloria
....pupike živjo user posted image user posted image user posted image .....

Darja in Kruce user posted image user posted image
Abra boga...to otekanje pa ni glih fajn sploh pozim ko nimaš kaj nataknit...joj upam da mine....pritisk maš pa okuser posted image ...drži se
Lara mi smo dober....glih iz sprehoda.....zdej pa delam lazanjo(mesno in zelenjavno)....sem taščo pa tasta povabla en štuk vižje na večerjouser posted image ...
Gigi hvala za lupčkauser posted image
Sonček kak smo....sobica gotovauser posted image ....včeri sem mal obujala spomine da bo zdej eno leto kaj sem začela z postopkom in spoznala tebeuser posted image

Netka greš po moji poti siguren user posted image user posted image user posted image

....ostale moje pupike lep dan vama želim in seveda močno držim pesti prav za vsako user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.11.2008 14:24:33   
lučka 25
Dober dan. user posted image

Sem danes bolj na izi vse skupaj vzela in se šele do sedaj do RR dokopala.

Kruce, žal mi je, da je test pokazal samo eno črtico. Pa zakaj samo pokvarjene teste prodajajo in moraš prav na loteriji zadeti tistega, ki pokažeuser posted image . Samo n obupat, pojdita v nove boje, me bomo pa že zdaj začele navijat.

Želvica, še malo (saj vem da gre prepočasi), pa bo prišel dan D. Do takrat pa, drži se.user posted image

Darja, pa ne no. A res? Potem pa kar pozitivno za naprej, ker zamrznenči tudi veselo čakajo na tebe/vaju.

Se*, jaz delam sicer v vrtcu, ampak tudi v šoli ni samo sedenje. Hitro lahko narediš kak hiter gib. Misli na sebe in otročke. Za službo bo še čas.

Shadow, jutri bo pa en dva tri tu, pa tvoji otročki v tvojem varnem zavetju tudi.user posted image

Lara, vidim da uživaš. Jaz sem fajn, bolj sproščena ker mi ni treba mislit, kaj lahko narobe naredim ali dvignem, pa virusi,... Zdaj pa uživam. Že dva dni pa uživam brez valov salbosti, samo zaspana sem malo bolj.user posted image
Kar se pa tiče drugih in njihovih problemv,...si taka kot jaz. Ne znam odklopit in mislit samo na sebe, pa ne pomagat drugim. Moj pravi, da ne bi bilo slabo, če bi kdaj kaj pustila pri miru, samo ne gre. Se boš morala včasih ar malo stran obrnit, pa na sebe pomislit (ja, kdo to govori)

hedviga, še ko boš svoja sončka dobila v naročje ne boš morala verjeti, da se to res dogaja. Da končno lahko uživata v vajini sreči. Izkoristita vsak trenutek že sedaj in potem. Pa saj v to sploh n dvomim.

gigi in hedviga, pa se res v vajinem slengu počutim kot doma.user posted image

biba, navijam za c.user posted image  user posted image

shuka, hvala za Prometrium. Saj res, zdaj se pa lahko dobiva tudi dopoldan ali pa malo prej.user posted image  In to pri starih prdcih user posted image

bambi in Se*, jutri bo pa že punkcija. Ampak gre čas do punkcije res hitro, samo kaj ko se potem pa tako vleče.

Abra, bo pa res treba počasi v šoping. Zdaj še v miru, da ne boš potem zadnje tedne prav na hitro vse pokupila.user posted image

Pikovit, upam da si dobila pravi odgovor in si pomirjena.

sapi, vzemi si čas za knjige, kake romantične filme,... pa uživaj kar se le da.

mismis, kužon vidim da si je dal včeraj duška. Pa saj to je za razumet. Saj bi si ga mi tdi, samo nas bi gledali začudeni in še kake prisilne jopiče oblekli, za kužone pa je to normalno.user posted image

zarja, vidim da je res gužva v službi, če še  v ilegali tako na hitro sem gor priletiš.user posted image

obi, žal mi je in ciljamo na naslednji postopek z istim ciljem user posted image .

blanč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , pa saj to je super. Prav lepa novica. Potem se pa res lahko že sedaj trojčki obetajo, če sta še ostale dva zarodka preživela zamrznitev.user posted image

šopka, UZ je pokazal lep začetek in si lahko zadovoljna.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
25.11.2008 14:41:43   
Shuka
Lučkica - lohka se dobiva v četrtek dopoldan, jutri ne vem kdaj bom končala s pregledom pri tvojmu g. tko da jutri ne, lahko pa v četrtek ali petek, kadar želiš. Pa mi javi.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 373
25.11.2008 15:12:49   
Serendipity
Hvala punce. Sem se jaz tudi nagibala k bolniški in od jutri naprej sem doma user posted image . No, jutri sem najprej na punkciji in nato doma ... user posted image  user posted image  user posted image

blanč - bravo za pingvinčke! user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
25.11.2008 15:16:55   
kajatina
Helo,
najprej Kruce in Darja tudi meni je žal, ker zelo dobro vem kakšen priokus je po neuspehu. Ampak mi smo borke in se borimo do konca! Obema enuser posted image .
Včeraj ponoči pa je, kot smo vsi predvideli prišla ga.user posted image  (končno). Bomo videli kaj bo v petek. Verjetno mi bojo terapijo podaljšali ampak sej imamo čas oz. nam drugega ne preostane.
Lep dan

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?