netka34
|
Oj, Abra, sej narašča, ma zelo počasi....pa gvišno Ojeeeej, Bambi, to pa so komadiči!! Bojo pa bolj zrele celice!!! Pa mirno roko pri stopki!! Tudi tebi Se* mirno roko pri stopki!! He he Kruce, ku bomo skakali, k bo !!! Že vidm potres... OOOOOOOOOo, hvala za častno 6. mesto!!! Joooj, vam povem, če tale ostane pri nas, bo ziher punčka...že vem, ker babe smo itak bl trpežne!!! Strinjate? Hvala, Zarji...pa kaka kap, sej si še mlada!!! Zlato in močno srce.. Sapi, ku sm vesela zate!! Ti kar močno verjemi, pol si na pol poti!! Lepo čuvaj pikici, super si opravila! Nism bla na GK, veš da bi te šla pozdravit), sem kar tle pr nas uštimala, jutri pa grem gor... Biba, hvala!! Pa Miška73, a si vidla, do kam sm prigurala?? Pa Goldy... Pija, ti pa le volnene nogavice gor, kukr jih mam js že cel dan, pa boš topla! Pa en čajček za cirkulacijo! Pa Zvezdica naša... Kmalu boš spet miceno dete cartala!! Mismis, ti si pa pridna res! Prow zaslužla si boš zej po mrcini vzgajat še pridne otroke!! Želvica, še malček....a gre ta cajt kam? Lučka, super, d si si zrihtala bolniško! Js sm tut danes na plesu z metodiko ugotovila, da ga bom verjetno delala drugo leto! Pika.po, enkrat bo, ne skrbi. sej boš hitro dobila nov zagon, če ne druzga, iz ihte...HOČEM TO!!! N74!! A tut tvoj r.d.??? No, moj najljubši moški(stric) v otroštvu je mel tut na ta dan r.d. In ta človek je bil zakon! V marsičem se vidim v njemu. Popoln umetnik, op vrhu še samouk! Ma sej pravim, d s(m)o zakon! Odkar je (prezgodaj) umrl, ga v mislih prosim, naj mi pošlje kakega angelčka, ki bo hotu ostat pri nas...Pa poglej, kaj si je on zamislu!!! Dejzi, kako kaže? Zate upam, da nisi še vrgla puške v koruzo?!? Kajatina, meni je za cel teden zamujala...še nikoli v življenju tako!! Kar strpno sej veš, kaj je potrpljenje...če kdo to ve, smo me!! Ja, Gigi, majčka rula!!! Ful dobra zamisel...kdo jo je že dal? GLORIA!! Hvala, no upam, da grem res po tvoji poti!!!! Joj, bi te prow objela zej!!! Pa lupčka Nikecu!! Sonček, Lara, Blanči, pa še kera...madona, same korenine!! In vse ostale, ki se vas nism lih poimensko dotaknila...tudi z vami sem v mislih!! Odhajam s kočijo v pančevo, ker poje jutri rana ura, pa da ne bo kakih presenečenj na cesti...sej veste... Pa če se spomnete, pa še mal pestke stiskejte...