mismis
|
Netka, jupi, pa je le uspelo. Naša številka 6. si. Žižek, jaz sem v redu, čez vikend sva malo pospravljala, lenarila, se igrala s kužonom, ga žurala, se napila (pa so šli moji načrti, da do decembra nobenega alkohola), likala, crkljaja, delala otroke na staromoden način. Pa ti? Si mi ti v redu? Špelka, tokrat bo pa 100% uspelo in boš novembra že cartala svoja sončka Daisy, kako si ti meni supercow? Kaj dogaja kaj pri tebi? Blanči, pa ne mi zdaj obupavati preden sploh pride . Saj naša Hedi ni imela nobenih znakov, pa poglej jo sedaj, še malo pa bo cartala Hedi, lepo da si se javila, z delom pa nikar pretiravati, pazi malo na svoja mucka Noki, kje si ti? Zadnje čase si bolj malo med nami Kruce, torej navijamo, da bo v sredo blue je modro Tina, še malo pa bo en teden za tabo, kako kaj počutje? Lučka, s ti sedaj na bolniški, ali še kar delaš? Želvica, kdaj torej lulamo? Sonček, danes se pa tudi ti ne prebiješ skozi te snežne zamete Lara, to sploh ni slaba ideja, jaz sicer lahko namesto mojega vprežem kar kužona v sanke, samo oprstnico mu moram kupiti, potem bo pa lahko otroke vozil p vasi gor pa dol. Obi, ni še za obupati, saj vidiš, da tele izcedki pa res nič ne pomenijo. Lahko tudi, da pomenija kaj dobrega Sponži, lepo da si javiš. Praviš, da tvoja pupa lepo napreduje, ali si dala kakšno 4D slikico v album, da vidim to malo miss. Wp, nočem te spraviti v slabo voljo, vendar je lahko slabost posledica pitja čajev. Ko sva jih midva z mojim začela, sva oba fasala drisko, po enem dnevu se je pa zadeva umirila. Vendar pa meni tetka Pehta ni rekla, da vidi kaj v urinu, tako da mogoče pa ima prav. Shuki, potem si že skoraj konec z novoletnimi voščilnicami, mene tudi to še čaka, še prej pa izdelava adventnega venčka, ki ga moram do nedelje spacati skupaj. To pa bo nekaj lepega na pogled, glede na to, da tega še nikoli nisem počela Sapi, sedaj sigurno že cartaš svoji pikici in ješ kalamare, držim pestki, da ostaneta pri tebi Pikovit, koliko točno je sedaj pri nas snega? Matr me je že kar strah, zvečer bo spet cela ludnica v šoli, se bova vlekla po celem poligonu gor in dol. Kdaj greš ti dati kri za hormone? Reby, čestitike za punkcijo, v sredo pa bo akcija Gretka, maš prav, tudi jaz zadnje čase tole bolj slabo dohajam, ampak se pa potrudim. Kako si mi ti? Zarja, je bila v redu čaga v soboto, si pa zamudila svojega Matta po TV Mlinčko family, I say hay, to all of you, še en teden čakanja, potem bo pa UZ ok, toliko zaenkrat, grem delat