|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
24.11.2008 12:17:22   
lara light
Oj, sonček, jaz sem skopirala tole http://med.over.net/forum5/read.php?19,5111456
in prilepila v iskanje, naslov. Mogoče bo pa ta moj aktiven!user posted image
user posted image Bravo Netka!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 151
24.11.2008 12:18:37   
lara light
Je že Shuka poskrbela zateuser posted image ...se mi zdi, da dela tale moj, probaj!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 152
24.11.2008 12:19:02   
sonček33
shuka in lara hvala, ma jaz sem en tak bučko za tole - sem našla in prebrala in sem še bolj vesela in verjamem v čudeže in zdaj prihaja tak čas, ko bomo še bolj vrjele v čudeže...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
24.11.2008 12:19:05   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

biba...počakaj, če si ga videla na reklami v UK, bo trajalo še eno leto, da bo v slovenijo prišeluser posted image user posted image user posted image . Kaj ga pa gor nisi kupila?user posted image ....Se spomnim za moške britvice fusion, so bile gor hit...k nam so prišle šele čez eno leto....mogoče se je morala zaloga spucatuser posted image user posted image user posted image

Evo tole je povezava...
http://www.clearblue.info/uk/index.php

A ni imeniten? Res tak, da se ga pol še pofotka in ovekoveči... A, kupila ga pa nisem, ker:
1. sem mislila, da jih majo pri nas zihr tud - logika sej smo v EU, a ni res!?
2. ker imam doma še bogato zalogo CBjev. So mi ostali, ko smo uvedli pravilo, da na CB lulamo samo pluske (gl. zg.). Od hudiča!!!!

Punce kok pa tale zadeva stane se na cifro ne razumem kok naj bi tole bilo v Eurih?In seveda bo katera tole naročila?Je tole za večkratno uporabo če je digitalen?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 154
24.11.2008 12:22:18   
spelka12
kako ste punce?
12.1. imam spet pregled pri Rešuuser posted image . In če se začnem februarja špikat bom na istem kot letos, tko da držite takrat pesti, da bomo spet imeli novemberčka (tokrat celo v naročju-upam).

fejst navijam za :
Ponedeljek, 24.11
Sapi - ET
Bambi - UZ

Serendipity - UZ
Reby - UZ + stopka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 155
24.11.2008 12:22:56   
sonček33
spelka zate pa itak da držimo pesti

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 156
24.11.2008 12:26:14   
spelka12
Vielen Dank sonček.
Kdaj bo spet kak fotošuting trebuha? Je sigurno že večji a ne?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 157
24.11.2008 12:28:43   
sonček33
špelči, je že kar konkreten ja...
matr včeraj nisem mogal pogledat slik v albumu, mi ni hotlo nič odpret, bom zdej poskusla še enkrat

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 158
24.11.2008 12:28:46   
Sulfinija
Špelka12,krasna novička.Naj bo januar čimprej,...Navijam,navijam,močno navijam zate draga prijateljica.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 159
24.11.2008 12:30:15   
sonček33
špelči - pa sej jakobu so pa tole zelo lepo uredili... superca. Pa lep je kot slika.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 160
24.11.2008 12:39:24   
hedviga
Netka, jeeeeesssss!!user posted image user posted image
Zdej pa, sej veš, na Sveto Goro. Po kolenih. Si oblubla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 161
24.11.2008 12:41:31   
gigi1
Špelči user posted image  user posted image  user posted image  bravo. Kmalu bo ta datum user posted image

Hedika srce kako si mi ti? user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 162
24.11.2008 12:48:12   
hedviga
Žižek moj, jaz in moja dva skakača smo kar ok. Danes sem pridna, sem pospravila kopalnico in posesala.
Sicer pa komi čakam na petek, ko imam spet miting z D-jem. Da mi pove, da sta moja dva čist normalno velika...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 163
24.11.2008 12:51:37   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Netka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj nosečnost naprej poteka tako kot treba in boš julija mamica enega lepega pikeca user posted image user posted image user posted image

Me punce neki naganjajo na krvnega. Dej mi povej, tebi je 12. dan BC pokazal plusek a ne?
Kako dolgo in kako močno pa si krvavela? Ker kljub temule tvojemu čudežu,  se meni zdi, da mi ni več spasa.user posted image

Ja pika, meni je BC pokazal že 10.dan pol pa 11 dan CB čisto svetli+.
Krvavim pa še vedno, kot ponavadi 2 dni pred tahudim ulitkom...
Ti kar pejdi na krvnega, js ti držim pesti močno, d boš na sedmem mestu na seznamu!!

Ja, bbpiki, štorklje so že odletele na jug, zato pa čaplje bluzijo okoli!user posted image

Hehe, sonček....nism niti mislna, d bi blo kaj takega možno, (zaradi krvavitev), zato nisem nič žicala za utro...upam, d ne bo nč narobe če sm en dan brez...

Hedi draga! Sveta gora bo def. pela po kolenih, ampak glede na krvavice, ki jih imam še vedno, šele, ko zagledam user posted image na ekranu!!

Šuki, so mi rekli v Lj, k sm klicala, naj ne mešam zdravil, če sm do zej mela utrog. Ma sej ne more bit nč narobe, če en dan bom brez podpore, a???

Spelka, stiskamo pestke močno!!!

Hvala Jazzz, Bumo,  Dakec, WP, Gigi, in vse ostale, ki boste šele prebrale...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zej se morm pa spravit počasi proti šoli, vas zvečer še kaj pobaram, pol pa ju3 sporočim, kaj pravi ljubljanski test...user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 164
24.11.2008 12:56:02   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Šuki, so mi rekli v Lj, k sm klicala, naj ne mešam zdravil, če sm do zej mela utrog. Ma sej ne more bit nč narobe, če en dan bom brez podpore, a???
Netkica - sej ni nč narobe, če 1 dan zamudiš, več pa raje ne, ker to je hrana za pikice.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 165
24.11.2008 12:57:28   
Shuka
Spelka - navijam za januar in februar in nato do novembra user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
24.11.2008 13:23:01   
mismis
Netka, user posted image user posted image user posted image  jupi, pa je le uspelo. Naša številka 6. si. user posted image user posted image

Žižek, jaz sem v redu, čez vikend sva malo pospravljala, lenarila, se igrala s kužonom, ga žurala, se napila (pa so šli moji načrti, da do decembra nobenega alkohola), likala, crkljaja, delala otroke na staromoden način. Pa ti? Si mi ti v redu?

Špelka, tokrat bo pa 100% uspelo in boš novembra že cartala svoja sončka user posted image

Daisy, kako si ti meni supercow? Kaj dogaja kaj pri tebi?

Blanči, pa ne mi zdaj obupavati preden sploh pride user posted image . Saj naša Hedi ni imela nobenih znakov, pa poglej jo sedaj, še malo pa bo cartala

Hedi, lepo da si se javila, z delom pa nikar pretiravati, pazi malo na svoja mucka

Noki, kje si ti? Zadnje čase si bolj malo med nami

Kruce, torej navijamo, da bo v sredo blue je modro

Tina, še malo pa bo en teden za tabo, kako kaj počutje?

Lučka, s ti sedaj na bolniški, ali še kar delaš?

Želvica, kdaj torej lulamo?

Sonček, danes se pa tudi ti ne prebiješ skozi te snežne zameteuser posted image user posted image

Lara, to sploh ni slaba ideja, jaz sicer lahko namesto mojega vprežem kar kužona v sanke, samo oprstnico mu moram kupiti, potem bo pa lahko otroke vozil p vasi gor pa dol.

Obi, ni še za obupati, saj vidiš, da tele izcedki pa res nič ne pomenijo. Lahko tudi, da pomenija kaj dobrega

Sponži, lepo da si javiš. Praviš, da tvoja pupa lepo napreduje, ali si dala kakšno 4D slikico v album, da vidim to malo miss.

Wp, nočem te spraviti v slabo voljo, vendar je lahko slabost posledica pitja čajev. Ko sva jih midva z mojim začela, sva oba fasala drisko, po enem dnevu se je pa zadeva umirila. Vendar pa meni tetka Pehta ni rekla, da vidi kaj v urinu, tako da mogoče pa ima prav.

Shuki, potem si že skoraj konec z novoletnimi voščilnicami, mene tudi to še čaka, še prej pa izdelava adventnega venčka, ki ga moram do nedelje spacati skupaj. To pa bo nekaj lepega na pogled, glede na to, da tega še nikoli nisem počelauser posted image user posted image

Sapi, sedaj sigurno že cartaš svoji pikici in ješ kalamare, držim pestki, da ostaneta pri tebi

Pikovit, koliko točno je sedaj pri nas snega? Matr me je že kar strah, zvečer bo spet cela ludnica v user posted image  šoli, se bova vlekla po celem poligonu gor in dol. Kdaj greš ti dati kri za hormone?

Reby, čestitike za punkcijo, v sredo pa bo akcijauser posted image

Gretka, maš prav, tudi jaz zadnje čase tole bolj slabo dohajam, ampak se pa potrudim. Kako si mi ti?

Zarja, je bila v redu čaga v soboto, si pa zamudila svojega Matta po TV

Mlinčko family, I say hay, to all of you, še en teden čakanja, potem bo pa UZ

ok, toliko zaenkrat, grem delat

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
24.11.2008 13:28:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Shuki, potem si že skoraj konec z novoletnimi voščilnicami, mene tudi to še čaka, še prej pa izdelava adventnega venčka, ki ga moram do nedelje spacati skupaj. To pa bo nekaj lepega na pogled, glede na to, da tega še nikoli nisem počelauser posted image user posted image

Uuuu ti boš tud pridna, kaj user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 168
24.11.2008 13:32:16   
baci
lep mrzel pozdravček

tako,jaz sem prispela iz UZ,pa naj povem da pivo ni nič pomagalo,sem pa dobila ovulacijske listke,tako da se premika,in čez kakšnih 10 dni,bom grela moje user posted image !

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 169
24.11.2008 14:47:27   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce kok pa tale zadeva stane se na cifro ne razumem kok naj bi tole bilo v Eurih?In seveda bo katera tole naročila?Je tole za večkratno uporabo če je digitalen?

Mojca, sem šla preverit...cena je cca 20 USD brez davka, kar je, takole od oka, okrog 16 EUR. Informacij o večkratni uporabi nisem našla, ampak domnevam, da je za enkratno - pač po logiki, da se pri CB najbrž ne bi sami ustrelili v nogo, al pa, če ti je tale metafora bližja, zadavili kokoške, ki nese zlata jajca... Domnevamuser posted image

user posted image pri nas smo tud dočakal sneguser posted image Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Neposredna povezava do sporočila: 170
24.11.2008 14:54:01   
želvica99
Sem komaj vse predelala, je skorj več kot za kontrolko v šoliuser posted image

bbpikica,mismis in Pija jest sem res user posted image , ne morm si pomagat ampak testa se res bojim. Pa še non stop me nekj špika in ne vem al je še hiperca al se napovedujeuser posted image . Tečna sem sama sebi, hudiča pa sem rekla da bom pozitivna tko kot sem ponavadi.

No evo pa sem odgovorila še Tini in Blanč. Kako pa je kaj pri vama? Mata tud take vzpone in padce v glavi?Upam, da nisem zamorilauser posted image

Lučka kako si? Ti si bla tko sproščena brat med trepetanjem, da sem vedla da bo to touser posted image . Zakon da si izkoristla nedeljo, ker evo zdaj se lahko samo še sankamo.

Sapi vleče se kot kurja čreva al pa še bolj. Kako si danes opravilauser posted image . Upam, da že počivaš.

Grethy hvala dečva, vem da ful navijaš in upam...Očitno si še zmerj preveč leteča, pazi nase mal, dons pa sploh, cesta je adijo.

Shadow bo ET boš vidla, je pa tko da nas za vse korake zmerj mal stiska.

Shuka lepo ti to prepevašuser posted image

Lara kako si? Ti si kar privošči masažouser posted image uh jest bi tud pa zdj še ne upam.

Zarja kako je pri vas s snegom?

Gigi helov lubicauser posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 171
24.11.2008 14:54:45   
Sulfinija
Hvala za info.Če je za nekrat uporabo pa je drago se vam ne zdi????

Ja vsi mate sneg samo mi ga še nismo dočakali Prekmurci sem fuluser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 172
24.11.2008 15:15:59   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

A lahko prosim za en nasvetek? Po navodilih jemljem Prometrium 200mg 2x dnevno. Mi gre kar precej na živce, ko sem takole cele dneve dibbling...pa sem se prebila skozi navodila v Italijanščini (ihnihtšprehen, really), pa piše, da je dnevna doza nekje med 200-300mg. Sem naumila, da bi mogoče šlo tole s progesteronom samo zvečer, pa da se potem do jutra vse dostojno absorbira... Kaj mislite? A ma katera kakšne izkušnje? A ga lomim?user posted image user posted image user posted image
Jaz sem ga jemala 3x dnevno in sploh nisem dvomila v doktorjevo odločitev, ne glede na to kaj piše v navodilih.

Tudi jaz ga jemljem trikrat dnevno....hvala bogu ne znam italjanskouser posted image user posted image . A mi lahko katera pove zakaj je bolje v nožnico, kot pa v grlo?user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
24.11.2008 15:22:17   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Tudi jaz ga jemljem trikrat dnevno....hvala bogu ne znam italjanskouser posted image user posted image . A mi lahko katera pove zakaj je bolje v nožnico, kot pa v grlo?user posted image

Ha, to pa vem. Absorbcija je vaginalno znatno višja, pa še izogneš se stranskim učinkom, i.e. slabost, vrtoglavica, konstantna utrujenost. No, po drugi strani pa menda oralno deluje tudi precej uspavalno, kar je lahko pri vsem stresu kar finouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 174
24.11.2008 15:26:39   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Hvala za info.Če je za nekrat uporabo pa je drago se vam ne zdi????

Ja, se mi zdi, saj zato pa prakticiramo politiko lulanja zgolj in samo pluskov na CBuser posted image Za vse ostalo so pa navadni testerčki tudi čisto ok.

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?