Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem orat ledino Nisio nič plužli Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazaj Joj jest bi na tvojem mestu raj doma ostala. Če pa greš pa Sem že doma ob asistenci Mateja. Prvi klanec se je ustavilo Šlo bi, če bi imela verige, pa se mi ni dalo montirat in tud časa ni bilo več. od soseda ni plužil o joooj, ti bi potrebovala terenca. A mi lahko katera pove ZAKAJ SE NIČ NE PLUŽI, A SO TE NAŠI CESTARJI ČISTO ZMEŠANI!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:44:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila . Kva nej nardim... prosim kakšen nasvet.... plizzzzzzzz jst pač ne bi plačala.sej kaj ti pa lahko? itak si iz Slo. Kake podatke pa imajo do tebe???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:45:29
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila . Kva nej nardim... prosim kakšen nasvet.... plizzzzzzzz jst pač ne bi plačala.sej kaj ti pa lahko? itak si iz Slo. Ja sej jest itak nimam namena plačat... zdej sem jim še ena mail poslala, da sem se pač zmotila in da se opravičujem. Bom vidla kakšen bo odgovor. Joj, joj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:46:09
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila . Kva nej nardim... prosim kakšen nasvet.... plizzzzzzzz jst pač ne bi plačala.sej kaj ti pa lahko? itak si iz Slo. Kake podatke pa imajo do tebe??? mail, naslov, gsm številko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella kdaj boš kuhala juho, se priporočam za par kock
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:48:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem orat ledino Nisio nič plužli Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazaj Joj jest bi na tvojem mestu raj doma ostala. Če pa greš pa Sem že doma ob asistenci Mateja. Prvi klanec se je ustavilo Šlo bi, če bi imela verige, pa se mi ni dalo montirat in tud časa ni bilo več. od soseda ni plužil o joooj, ti bi potrebovala terenca. A mi lahko katera pove ZAKAJ SE NIČ NE PLUŽI, A SO TE NAŠI CESTARJI ČISTO ZMEŠANI!!!!!! A tud v Logatcu ni pluženo??????Mislim, da je po zakonu nad 10cm, da se pluži al nekaj takega. Ja terenca si bo treba omislit, samo ni dinarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:49:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila . Kva nej nardim... prosim kakšen nasvet.... plizzzzzzzz jst pač ne bi plačala.sej kaj ti pa lahko? itak si iz Slo. Kake podatke pa imajo do tebe??? mail, naslov, gsm številko Mah, pol ni panike. Enostavno ignoriraj itak ti nič ne morejo, če stavri nisi prejela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:50:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella kdaj boš kuhala juho, se priporočam za par kock je že zmrznjena, sam nevem kako boš do mene pršla, ker jaz tud v Logatec nisem mogla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem orat ledino Nisio nič plužli Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazaj Joj jest bi na tvojem mestu raj doma ostala. Če pa greš pa Sem že doma ob asistenci Mateja. Prvi klanec se je ustavilo Šlo bi, če bi imela verige, pa se mi ni dalo montirat in tud časa ni bilo več. od soseda ni plužil No sam da si varno prišla. Ja pri ns tud ni še nč splužen,me zanima kako bo moj pršu,če bo še tko naprej padu kot zdele pada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:53:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi imamo AC pa se ne zbuja.Pomoje da ni zarad tegaEj Jana a bi ti lahko mene pobrala v Lukovici,ko bo večerja? Če boš šla seveda z avtom če bom šla itak, zakaj pa ne...men se sam ni sami za vozit pol ponoč po avtocesti, zato razmišljam o vlaku. No se bomo zmenile. Za vlake pa mislim, da ne vozijo ponoči Ma sej se bo verjetn kera najdla, da bo šla s tabo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem orat ledino Nisio nič plužli Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazaj Joj jest bi na tvojem mestu raj doma ostala. Če pa greš pa Sem že doma ob asistenci Mateja. Prvi klanec se je ustavilo Šlo bi, če bi imela verige, pa se mi ni dalo montirat in tud časa ni bilo več. od soseda ni plužil o joooj, ti bi potrebovala terenca. A mi lahko katera pove ZAKAJ SE NIČ NE PLUŽI, A SO TE NAŠI CESTARJI ČISTO ZMEŠANI!!!!!! A tud v Logatcu ni pluženo??????Mislim, da je po zakonu nad 10cm, da se pluži al nekaj takega. Ja terenca si bo treba omislit, samo ni dinarja ne nič ni še spluženo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:55:38
|
|
|
|
Naty*
|
A ste vse na snegu al kaj? Mi pa Belo snežinko poslušamo in gledamo čez okno ... Moj mulček je dons čist naspidiran, zaspal je prej za pol urce in fertik, zdej pa kr noče več . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos in Naty*, ful luštni vsi 4 izgledate Hvala . Estrella super, da Alja spet normalno je ! Pa verjetno bolš, da nisi šla v Logatec, sej bo jutr boljša cesta... špelin@ isto za Gregorja ! nina fenomenalne fotke ! edina vi ste si pa dons orng snegca privoščil ane , luštna slikca !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty si pokazala svojmu slikco, Žan prvič na snegu? Ja Anja je čisto navdušena, pa danes ogrooomno spi (za spremembo) pa veliko se doji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:13:45
|
|
|
|
hijenca
|
tudi v Mariboru. Meni je lepo, ker ne rabim nikamor, voziček pa ima tako debeli- zimski profil na kolesih, bo še po snegu šlo. Vsem, ki pa morate kam z avtomobili , naj vas sreča spremlja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:25:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ma to vreme je za pop**************** Tle mamo že več kot 20cm snega pa še kar na ful pada Naši so vsi srečno prispeli domov , saj so HB plužili okrog 14h
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:26:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No zgleda , da je grožnja, da ne bom več kuhala riža zalegla, ker je Alja vse pojedla Pa smo mirni do 4h, ko gre spat. Pri nas pa kar še pada in ne kaže, da bi nehalo Naša pa donc ni hotla riža in piščanca, ji je pa mleko šlo v rit.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:27:08
|
|
|
|
jana81
|
prej napišem vsem odgovore in prtisnem pošlji ter grem stran , ker je Nejc bil spet DJ, in pridem zdle nazaj pa piše we are sorry.... mater zdej pa ne vem kaj sem sploh komentirala, če me je katera kej spraševala nej še 1x vpraša, ker ne grem za nazaj brat še 1x... spomin mam pa itak kot riba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ****: Kako si dons??? A veš, da bi najraj k teb pršla za ene 3 mesce... men ta zima sploh ne sede. Ti kar pridi...in ce ima se katera druga plan, kar... sonce in dolgcas vas cakata tukaj... Aja... no vam verjetno ne bi bilo dolgcajt, jaz sem pa ze vsega navajena... Valentina ti nisi dolzna tistega placat. Se v trgovini ko ze robo odneses domov jo imas pravico vrnit v 8 dneh v originalni embalazi in dobis lepo denar. Tako da kar prijazno vstrajaj.. da tega ne rabis...bodo ze odnehali. Edinaos in Naty: Dobre sta ... a vaju nic kriz ne boli ko takole kilometre nabirata? Naty: Ce je jedel alernovo potem pa po mojem ne bos imela problemov, ker moj jo ni hotel niti pod razno. kar pa mu nisem zamerila itak tok smrdi da ni za povedat... mi smo sli potem na pergomil. Itak vsi ste lusni na slikcah... da ne bom vsakega posebej hvalila. Pri nas je tuga ... sem pa mal moza nahecala sem mu avsenike na CD zapekla ko me je prosil za ene arabske komade in sedaj je veselo odsel... Ko bo dal CD not ...imamo tak CD player da kar traja da prime da vrze CD ven...bo vsaj 30 sekund uzival ob Na Golici Upam, da bo dal kot ponavadi full naglas in imel se koga v avtu... Zdej, zdej bo telefon zazvonu in bo vprasal ce se mi je zmesalo....he,he...itak ne mara goveje muske..he,he Vem zlobna sem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:27:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* obupala Pri nas ga je dobrih 12cm in še kar pada!!!!! Pri nas pa krepko čez 20, smo zdele kidali in plužili ko nori
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:27:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mjamiiiiiiiii čokolada O vi pa že čokoladke papate Edina in Naty luštne slikce na snegu . Estrella ja, jutri, ko bomo stari pol leta nas čaka pikica in obisk RA. Hvala za lepe želje. O Nina tudi tvoje slike so . Pri nas pa še kar nič ne sneži. Naš je pa cel popoldan že pravi tečko in upam, da mi kaj ne zakuha. Sem mu merila temperaturo in ima malenkost povišano (37,3).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:29:25
|
|
|
|
sesil
|
danes sem se pa zbudila v zimsko idilo - kako lepo (o noči ne bom zgubljala besed). obožujem sneg. potem smo se odpravile z anejo na plavanje - uživala je 100 na uro. sem prišla nazaj, ni blo skoraj ne duha ne sluha o snegu . anejči je danes malo tečka, pa sem ji zmerila vročino, ima malo nad 37. zdej merim še meni, ča dela termometer prav. je pa res da velikokrat zaspi po malo časa. slikce sem pogledala, vsi ste sami . najbolj zavidam edinaos in naty na snegu. no, estrelline pogoje pa glih nočem, da bi bla odrezana od sveta, ne ne. dobro da ti je telekomovec prišel popravit internet. si predstavljaš da ne bi mogel do tebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:32:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ma to vreme je za pop**************** Tle mamo že več kot 20cm snega pa še kar na ful pada Naši so vsi srečno prispeli domov , saj so HB plužili okrog 14h pr nas še vedno dežuje, od snega ne duha ne sluha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:43:18
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, Estrella*, dobra si, da si sploh šla poskusit... Jaz bi že prej kar doma ostala Anitka, upam, da vročina ne bo rasla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:47:47
|
|
|
|
špelin@
|
jana81, jaz bi šla 20. na vlak, ne vem, če si videla - iz CE gre vlak itak mimo mene do LJ Vozijo pa tudi ponoči: ob dveh vem, da pelje na relaciji CE-LJ No, pa ob pol enajstih tudi, če bomo že toliko prej zastavile
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.11.2008 18:51:06 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 18:49:25
|
|
|
|
špelin@
|
* *ŽENSKA MOLITEV ** Oče nas, preden zaspim,povem ti, česa si želim. Daj mi prijetnega moža, ki na vsak posel se spozna, ki komplimente rad deli, se moji riti ne smeji, ki bo po rokah nosil me, na rojstni dan moj spomnil se, na mojo željo seksal le, me vodil v restavracije, me ljubil kakor prvi dan, masiral mi podplate, dlan, ki vedno nežen bo z menoj, ki vedno bo prijatelj moj, ki bo razuma bistrega ..., ...čimprej mi, prosim, pošlji ga! Amen. ............... P. S. NUJNO sporočite, če obstaja kje MOŠKI, ki ustrezazgornjemu opisu!!!!!! **MOŠKA MOLITEV ** Ljubi bog, pošlji mi eno gluhonemo nimfomanko, ki ima trgovino s pijačo in letno karto za stadion! In boli me ku.r.ac če se rima al pa ne!
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.11.2008 18:50:28 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?