|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
24.11.2008 16:39:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Ampak a ni človek srečen, če poje svojo dozo? Jaz sem takrat najbolj zadovoljen človek na svetu. Tako sem skromnauser posted image   

Točno tako user posted image  Stiskam pestke, da bo Alja danes lepo pojedla svoj lino user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
24.11.2008 16:40:00   
Estrella*
Anitka ju3 imata tud vidva pikico, a ne??? Dobro opravitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2652
24.11.2008 16:42:07   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 user posted image  Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom user posted image

Ja ti user posted image mali!!!Ampak a ni človek srečen, če poje svojo dozo? Jaz sem takrat najbolj zadovoljen človek na svetu. Tako sem skromnauser posted image  Naši sem pa včeri namešala pol fruto in pol keksolina in ni hotla jest. Bomo danes probali spet samo frutolinouser posted image

Jaz sem ful srečna ko gre čez magično mejo 100mluser posted image . Ko pa poje več od tega sem najsrečnejša ne svetu. No danes me je razveselila in pojedla 180g za kosilo user posted image (krompir, cvetača in korenček).

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2653
24.11.2008 16:43:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Jaz sem ful srečna ko gre čez magično mejo 100mluser posted image . Ko pa poje več od tega sem najsrečnejša ne svetu. No danes me je razveselila in pojedla 180g za kosilo user posted image (krompir, cvetača in korenček).

user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
24.11.2008 16:45:23   
Estrella*

Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 user posted image  Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom user posted image

Ja ti user posted image mali!!!Ampak a ni človek srečen, če poje svojo dozo? Jaz sem takrat najbolj zadovoljen človek na svetu. Tako sem skromnauser posted image  Naši sem pa včeri namešala pol fruto in pol keksolina in ni hotla jest. Bomo danes probali spet samo frutolinouser posted image

Opaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Se dostikrat spomnim ko mi je mami govorila, kake hajke je mela z mojim hranjenjem( komaj je kaj vame stlačila) in špilala klovna, samo takrat je nisem poslušala in se mi to ni zdelo nič takega, celo smešno. Pa me poglejte sedaj, pačujem dolgoveuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
24.11.2008 16:47:45   
tally
A ve svojim že dajete kaj meseka?

Mi smo včeraj probali malo piščanca in ji je bilo ful všeč.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
24.11.2008 16:49:17   
tally

Opaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Se dostikrat spomnim ko mi je mami govorila, kake hajke je mela z mojim hranjenjem( komaj je kaj vame stlačila) in špilala klovna, samo takrat je nisem poslušala in se mi to ni zdelo nič takega, celo smešno. Pa me poglejte sedaj, pačujem dolgoveuser posted image

Take misli tudi meni hodijo po glavi, jaz sem bila fuuul neješča, pa se vsakič ko mi Emilija kaj štrajka spomnim na mojo mamo, koliko živcev sem ji pojedlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2657
24.11.2008 16:50:31   
Estrella*

A ve svojim že dajete kaj meseka?

Mi smo včeraj probali malo piščanca in ji je bilo ful všeč.user posted image

Danes: piščanec, riž bučke in je pojedlauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
24.11.2008 16:55:24   
Estrella*
Jaz grem orat ledinouser posted image Nisio nič plužliuser posted image Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2659
24.11.2008 16:58:18   
tally

Jaz grem orat ledinouser posted image Nisio nič plužliuser posted image Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazajuser posted image

Ti le počasi vozi, pa držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2660
24.11.2008 16:58:47   
Anonimen
Špelin@ hvala za pikepoke,so pomagale. Zgleda da bom od sedaj naprej skoz doma,če bo šlo tkole naprejuser posted image .Komi sm domov prišla,obupna cestauser posted image user posted image user posted image . Pa itak nism mogla čist do bajte,sm avto pustila 200m nižje,ker mi je full kopal,pa drsel....Pol bsm pa soseda poklicala, da mi je Gajo nesu do hiše,ker jest si jo v supergah nism upala,ker mi tok drsijo.Katasrofa.

Alja pa Žan se mata pa prov fajn v kengurujčku.

Evo tri slikce,čeprov se bolj slabo vid,ker je že mrak pa še sneg zravn naletavauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
24.11.2008 17:00:04   
Anonimen

Joj jest bi na tvojem mestu raj doma ostala. Če pa greš pa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2662
24.11.2008 17:00:33   
špelin@

Previdno vozi!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2663
24.11.2008 17:00:34   
valentina2006

Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila user posted image .
Kva nej nardim... prosim kakšen nasvet.... plizzzzzzzz

Neposredna povezava do sporočila: 2664
24.11.2008 17:00:53   
tally

Samo da sta srečno prispeli domov.
Slikice so vseeno ful lepe. Prava zimska idila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
24.11.2008 17:02:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Špelin@ hvala za pikepoke,so pomagale. Zgleda da bom od sedaj naprej skoz doma,če bo šlo tkole naprejuser posted image .Komi sm domov prišla,obupna cestauser posted image user posted image user posted image . Pa itak nism mogla čist do bajte,sm avto pustila 200m nižje,ker mi je full kopal,pa drsel....Pol bsm pa soseda poklicala, da mi je Gajo nesu do hiše,ker jest si jo v supergah nism upala,ker mi tok drsijo.Katasrofa.

user posted image user posted image user posted image  Potem imate že kar ornk zasneženo?? user posted image  za tako fajn soseda!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
24.11.2008 17:04:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila user posted image .

Joj, žal ne vem... user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
24.11.2008 17:22:38   
špelin@
En vic user posted image

Učiteljica  piše z levo roko po tabli, ko Tine vzklikne:
"Učiteljica, vi nimate dlak pod levo pazduho!"

Učiteljica reče:
"Tine, pospravi stvari in pojdi  domov za danes."

Naslednji dan učiteljica med razlaganjem snovi dvigne desno roko in Tine pokomentira, da nima dlak niti pod desno pazduho.

Učiteljici prekipi:
"Tine, pospravi stvari in ostani doma do  konca tedna."

Naslednji teden Tine spet pride v šolo, ko učiteljici pade iz rok kreda.

Nagne se, da bi jo pobrala, Tine pa tudi, da bi ji jo pomagal najti.

Nenadoma se vzdigne in začne pospravljati stvari, učiteljica pa ga presenečeno vpraša: "Kam pa ti?"

Tine odgovori:
"Zame je to šolsko leto končano."

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
24.11.2008 17:23:57   
tally

En vic user posted image

Učiteljica reče:

Naslednji dan učiteljica med razlaganjem snovi dvigne desno roko in Tine pokomentira, da nima dlak niti pod desno pazduho.

Učiteljici prekipi:

Nenadoma se vzdigne in začne pospravljati stvari, učiteljica pa ga presenečeno vpraša: "Kam pa ti?"

Tine odgovori:

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
24.11.2008 17:25:34   
valentina2006

En vic user posted image

Učiteljica reče:

Učiteljici prekipi:

Tine odgovori:

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
24.11.2008 17:40:17   
Anonimen
Take velike kepe zdaj padajo
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2671
24.11.2008 17:41:49   
Anonimen

Alja pa Žan se mata pa prov fajn v kengurujčku.

Evo tri slikce,čeprov se bolj slabo vid,ker je že mrak pa še sneg zravn naletavauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

me je že skrbelo če boš varno prispelauser posted image

super slikceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
24.11.2008 17:42:37   
Estrella*

Joj jest bi na tvojem mestu raj doma ostala. Če pa greš pa user posted image user posted image user posted image

Sem že doma ob asistenci Mateja. Prvi klanec se je ustavilouser posted image Šlo bi, če bi imela verige, pa se mi ni dalo montirat in tud časa ni bilo več. user posted image od soseda ni plužiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
24.11.2008 17:42:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

jst pač ne bi plačala.sej kaj ti pa lahko? itak si iz Slo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2674
24.11.2008 17:43:00   
jana81
Mi imamo AC pa se ne zbuja.Pomoje da ni zarad tegaEj Jana a bi ti lahko mene pobrala v Lukovici,ko bo večerja? Če boš šla seveda z avtomuser posted image

če bom šla itak, zakaj pa ne...men se sam ni sami za vozit pol ponoč po avtocesti, zato razmišljam o vlaku.

anitka vabila bom danes naredila, ker z unim programom se ne znajdem,imamo pa krst 6.12- na miklavžauser posted image

Catja Mark je lep kot mamica...
kapice sem pa vidla v HM v Celju.

estrella mi imamo pa zelo radi riž, krompir, vse sam skute mu najbolj ne dišijo še. Jst mam še od včeri meseka kuhanga, pa korenček, krompirček in cvetačo, tako juhico.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?