![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi ? Niti slučajno!!!! prideš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:52:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi ? Jaz ne, ker potem nima kdo pazit otrok edinaos in Naty*, ful luštni vsi 4 izgledate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:52:39
|
|
|
|
tally
|
Hmmm glede na to koliko pišete in da je sneg zapadu bo kmalu 6. del . Zame je too much za prebrat, preletela sem samo slikice hroščkov in so vsi . To itak že vemo . IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 OJ... Še poročilo s pregleda: Matevž ma na plučih še vedno full sluzi, inhalacije še naprej tako, v sredo kontrola. Je pa dejansko bolš, ker ma vdihov dost manj kot pred 1 tednom, sam ta sluz mor vn, sm kk, če pa se ne zna skašlat... saturacijo ma 100%, tko da tud to je neki pozitivnega... za Matevža. Naty in CatJa obe zgledata kot da imata 25 . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobila poračun za elektriko, seveda za doplačat Mi smo ga prejšnji mesec tudi za doplačat, sej druge možnosti ni . Edina lepe slikice . IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi ? NEEEEEEEEE Eh se je Emilija že zbudila, spala je natanko pol ure.........................
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:53:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobila poračun za elektriko, seveda za doplačat A sploh obstaja obratna možnost???? A veliko? Obstaja. V Medvodah, smo bilo vedno nekaj malega v plusu. Še dobro, da sem zadnja 2 obroka povišala na 40eu in se dobila poračuna 70eu, drugače bi bilo 140 tally: tvoja ma pa tako čupico, bo kmalu izrazila željopo frizerju Pa kakega fajn dragega si bo izbrala edinaos: tvoja Anja bo sneg sovražila Kje maš slikce??? špelin@: pri nas ga je več kot 10cm Ko pomislim, da danes malega peljem na plavanje raje ne razmišljam o snegu, ga ni!!!! VALENTINA: No se ti pridružujem pri sovraženju zime, greva kar k **** nič nisem vidla Za Matevža pa , da se pljučka spucajo. ss: Dobrodošla v luxuznem hotelu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:55:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi ? Jaz ne, ker potem nima kdo pazit otrok edinaos in Naty*, ful luštni vsi 4 izgledate No way!!!!Bo varuška
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:02:25
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos, Naty: lepi fotki. edina, ti pa nikar male ne navajaj na čokoljad, bo rita rasla hijenca: meni je Alja štrajkala s kosilom celih 10 dni, pa take dobre kombinacije sem delala Sem bila res žalostna.Včeraj sem dala brokoli , krompit in malo kiri sirčka vmes, pa je z muko pojedla 100g. Danes je pa kot bi ji gumb preklopu in je brez težav. Je dobila riž, bučke in piščanca zalitega z govejo juho. Saj bo tud on jedel, radi štrajkajo s hrano, sicer pa ti moraš vedeti a nisi v vrtcu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:04:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri nas tudi dežuje. Je pa Videk trenutno tako siten kot vreme. Sem mu tako dobro zelenjavno-mesno juhico skuhala. Pa je pojedo ravno eno žlico. Pa še poleg tiste se je drl. Flašo mleka pa spil kot šus. Zanima me, če katera pozna avtosedež MAXI COSI prior, bo ta teden v akciji v šparu po 119 €, pa me zanimajo izkušnje. Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi ? Jaz imam 2 taka, samo starejši model, pa ju bom imela še za Aljo. Meni je bil OK, nobenih težav tako, da ga kamot kupiš. Testi so tud vredu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:05:38
|
|
|
|
Estrella*
|
no ko se meni net zrihta, imam pa samogovore Grem skidat izpred bajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi ? Jaz ne, ker potem nima kdo pazit otrok edinaos in Naty*, ful luštni vsi 4 izgledate No way!!!!Bo varuška ITAK!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: tvoja Anja bo sneg sovražila Kje maš slikce??? Obožuje mraz, posledično mislim da bo tudi sneg. Saj mami tudi obožuje zimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* no ko se meni net zrihta, imam pa samogovore Grem skidat izpred bajte slkce se eno stran nazaj!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:09:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: tvoja Anja bo sneg sovražila Kje maš slikce??? Obožuje mraz, posledično mislim da bo tudi sneg. Saj mami tudi obožuje zimo A nisi ti bolj zmrznjene sorte ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:12:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* no ko se meni net zrihta, imam pa samogovore Grem skidat izpred bajte A ga je že toliko zapadalo ? Pri nas enkrat padajo kepe drugič ko pogledam pa dež pada .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:13:36
|
|
|
|
tally
|
A zdej pa vse sneg kidate ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:15:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos, Naty: lepi fotki. edina, ti pa nikar male ne navajaj na čokoljad, bo rita rasla hijenca: meni je Alja štrajkala s kosilom celih 10 dni, pa take dobre kombinacije sem delala Sem bila res žalostna.Včeraj sem dala brokoli , krompit in malo kiri sirčka vmes, pa je z muko pojedla 100g. Danes je pa kot bi ji gumb preklopu in je brez težav. Je dobila riž, bučke in piščanca zalitega z govejo juho. Saj bo tud on jedel, radi štrajkajo s hrano, sicer pa ti moraš vedeti a nisi v vrtcu??? Ponavadi poje tako juhico kot bi mignil, še premalo mu je ponavadi, danes pa se je drl, pa pljuval. Kdo bi vedel, kaj se dogaja v teh malih glavicah, odnehala pa ne bom. Edino riža mu hitro ne dam več, ker tega pa še nikoli ni pojedo več kot eno žličko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:17:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: tvoja Anja bo sneg sovražila Kje maš slikce??? Obožuje mraz, posledično mislim da bo tudi sneg. Saj mami tudi obožuje zimo A nisi ti bolj zmrznjene sorte ? To je pa res no zdaj pa odhajamo na snegca papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:24:27
|
|
|
|
tally
|
Aja mi smo se šli danes cepit, ker nam je sestra zadnjič rekla, da pridemo kadarkoli in se ni treba nič naročat. Za mene kadarkoli pomeni katerikoli dan ko pač zdravnik dela, ona pa mi zjutri reče, gospa cepljena so samo ob torkih . Pa sem ji rekla zakaj mi je potem rekla kadarkoli in če to za njo pomeni samo ob torkih, pa je samo šla stran. Hudič babji pa ful je neprijazna .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:26:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Aja mi smo se šli danes cepit, ker nam je sestra zadnjič rekla, da pridemo kadarkoli in se ni treba nič naročat. Za mene kadarkoli pomeni katerikoli dan ko pač zdravnik dela, ona pa mi zjutri reče, gospa cepljena so samo ob torkih . Pa sem ji rekla zakaj mi je potem rekla kadarkoli in če to za njo pomeni samo ob torkih, pa je samo šla stran. Hudič babji pa ful je neprijazna . edinaos, mene pa danes v tole packasto, mokro gravžarijo zunaj nobena stvar več ne spravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:29:13
|
|
|
|
špelin@
|
Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:30:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: tvoja Anja bo sneg sovražila Kje maš slikce??? Obožuje mraz, posledično mislim da bo tudi sneg. Saj mami tudi obožuje zimo Sem mislila, če jo boš mavžala, bo sneg zasovražila, pa zato ker ga imaš ti rada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:32:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej pa vse sneg kidate ? Sem obupala Pri nas ga je dobrih 12cm in še kar pada!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:34:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Aja mi smo se šli danes cepit, ker nam je sestra zadnjič rekla, da pridemo kadarkoli in se ni treba nič naročat. Za mene kadarkoli pomeni katerikoli dan ko pač zdravnik dela, ona pa mi zjutri reče, gospa cepljena so samo ob torkih . Pa sem ji rekla zakaj mi je potem rekla kadarkoli in če to za njo pomeni samo ob torkih, pa je samo šla stran. Hudič babji pa ful je neprijazna . ja nijim je itak vse jasno in potem pričakujejo, da jim bereš misli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:35:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom Tako tudi jaz delam ko noče mleka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:37:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom Ja ti mali!!!Ampak a ni človek srečen, če poje svojo dozo? Jaz sem takrat najbolj zadovoljen človek na svetu. Tako sem skromna Naši sem pa včeri namešala pol fruto in pol keksolina in ni hotla jest. Bomo danes probali spet samo frutolino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:38:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej pa vse sneg kidate ? Sem obupala Pri nas ga je dobrih 12cm in še kar pada!!!!! Toliko ga je že. Glej na kidanje snega kot na telovadbo, kuriš kalorije .
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.