|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
24.11.2008 15:49:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi user posted image  ?

Niti slučajno!!!!user posted image user posted image user posted image

prideš??

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.11.2008 15:52:01   
špelin@

Jaz ne, ker potem nima kdo pazit otrok user posted image

edinaos in Naty*, ful luštni vsi 4 izgledate user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.11.2008 15:52:39   
tally
Hmmm glede na to koliko pišete in da je sneg zapadu bo kmalu 6. deluser posted image .

Zame je too much za prebrat, preletela sem samo slikice hroščkov in so vsi user posted image user posted image user posted image . To itak že vemouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
OJ...
Še poročilo s pregleda: Matevž ma na plučih še vedno full sluzi, inhalacije še naprej tako, v sredo kontrola. Je pa dejansko bolš, ker ma vdihov dost manj kot pred 1 tednom, sam ta sluz mor vn, sm kk, če pa se ne zna skašlat... saturacijo ma 100%, tko da tud to je neki pozitivnega...

za Matevža.

Naty in CatJa obe zgledata kot da imata 25user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobila poračun za elektriko, seveda za doplačat

Mi smo ga prejšnji mesec tudi za doplačat, sej druge možnosti ni .

Edina lepe slikiceuser posted image .

Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi  ?

NEEEEEEEEE

Eh se je Emilija že zbudila, spala je natanko pol ure.........................

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.11.2008 15:53:10   
Estrella*
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dobila poračun za elektriko, seveda za doplačatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sploh obstaja obratna možnost????user posted image user posted image user posted image user posted image  A veliko?

Obstaja. V Medvodah, smo bilo vedno nekaj malega v plusu. Še dobro, da sem zadnja 2 obroka povišala na 40eu in se dobila poračuna 70eu, drugače bi bilo 140user posted image

tally: user posted image  tvoja ma pa tako čupico,  bo kmalu izrazila željopo frizerjuuser posted image Pa kakega fajn dragega si bo izbralauser posted image

edinaos:user posted image user posted image user posted image  tvoja Anja bo sneg sovražilauser posted image user posted image user posted image Kje maš slikce???

špelin@: pri nas ga je več kot 10cmuser posted image Ko pomislim, da danes malega peljem na plavanje raje ne razmišljam o snegu, ga ni!!!!

VALENTINA: No se ti pridružujem pri sovraženju zime, greva kar k ****user posted image   user posted image nič nisem vidlauser posted image  Za Matevža pa user posted image user posted image , da se pljučka spucajo.

ss: Dobrodošla v luxuznem hoteluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
24.11.2008 15:55:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

edinaos in Naty*, ful luštni vsi 4 izgledate user posted image user posted image

No way!!!!Bo varuškauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
24.11.2008 16:02:25   
Estrella*
edinaos, Naty: user posted image user posted image lepi fotki. edina, ti pa nikar male ne navajaj na čokoljad, bo rita raslauser posted image user posted image user posted image

hijenca: meni je Alja štrajkala s kosilom celih 10 dni, pa take dobre kombinacije sem delalauser posted image user posted image Sem bila res žalostna.Včeraj sem dala brokoli , krompit in malo kiri sirčka vmes, pa je user posted image  z muko pojedla 100g. Danes je pa kot bi ji gumb preklopu in je brez težav. Je dobila riž, bučke in piščanca zalitega z govejo juho.
Saj bo tud on jedel, user posted image  radi štrajkajo s hrano, sicer pa ti moraš vedeti a nisi v vrtcu???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
24.11.2008 16:04:56   
Estrella*

Pri nas tudi dežuje.

Je pa Videk trenutno tako siten kot vreme. Sem mu tako dobro zelenjavno-mesno juhico skuhala. Pa je pojedo ravno eno žlico. Pa še poleg tiste se je drl. Flašo mleka pa spil kot šus.

Zanima me, če katera pozna avtosedež MAXI COSI prior, bo ta teden v akciji v šparu po 119 €, pa me zanimajo izkušnje.

Jaz imam 2 taka, samo starejši model, pa ju bom imela še za Aljo. Meni je bil OK, nobenih težav tako, da ga kamot kupiš. Testi so tud vredu.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
24.11.2008 16:05:38   
Estrella*
no ko se meni net zrihta, imam pa samogovoreuser posted image Grem skidat izpred bajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2633
24.11.2008 16:06:30   
Anonimen

No way!!!!Bo varuškauser posted image

ITAK!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2634
24.11.2008 16:07:47   
Anonimen

edinaos:user posted image user posted image user posted image  tvoja Anja bo sneg sovražilauser posted image user posted image user posted image Kje maš slikce???

Obožuje mraz, posledično mislim da bo tudi sneg. Saj mami tudi obožuje zimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2635
24.11.2008 16:08:21   
Anonimen

no ko se meni net zrihta, imam pa samogovoreuser posted image Grem skidat izpred bajteuser posted image

slkce se eno stran nazaj!!

Neposredna povezava do sporočila: 2636
24.11.2008 16:09:46   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Obožuje mraz, posledično mislim da bo tudi sneg. Saj mami tudi obožuje zimouser posted image

A nisi ti bolj zmrznjene sorte user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
24.11.2008 16:12:53   
tally

A ga je že toliko zapadalouser posted image ? Pri nas enkrat padajo kepe drugič ko pogledam pa dež pada user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.11.2008 16:13:36   
tally
A zdej pa vse sneg kidate user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.11.2008 16:15:14   
hijenca

edinaos, Naty: user posted image user posted image lepi fotki. edina, ti pa nikar male ne navajaj na čokoljad, bo rita raslauser posted image user posted image user posted image

hijenca: meni je Alja štrajkala s kosilom celih 10 dni, pa take dobre kombinacije sem delalauser posted image user posted image Sem bila res žalostna.Včeraj sem dala brokoli , krompit in malo kiri sirčka vmes, pa je user posted image  z muko pojedla 100g. Danes je pa kot bi ji gumb preklopu in je brez težav. Je dobila riž, bučke in piščanca zalitega z govejo juho.
Saj bo tud on jedel, user posted image  radi štrajkajo s hrano, sicer pa ti moraš vedeti a nisi v vrtcu???

Ponavadi poje tako juhico kot bi mignil, še premalo mu je ponavadi, danes pa se je drl, pa pljuval. Kdo bi vedel, kaj se dogaja v teh malih glavicah, odnehala pa ne bom. Edino riža mu hitro ne dam več, ker tega pa še nikoli ni pojedo več kot eno žličko.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2640
24.11.2008 16:17:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

A nisi ti bolj zmrznjene sorte user posted image user posted image user posted image ?

To je pa resuser posted image

no zdaj pa odhajamo na snegca papa

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
24.11.2008 16:24:27   
tally
Aja mi smo se šli danes cepit, ker nam je sestra zadnjič rekla, da pridemo kadarkoli in se ni treba nič naročat. Za mene kadarkoli pomeni katerikoli dan ko pač zdravnik dela, ona pa mi zjutri reče, gospa cepljena so samo ob torkih user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem ji rekla zakaj mi je potem rekla kadarkoli  in če to za njo pomeni samo ob torkih, pa je samo šla stran. Hudič babji pa ful je neprijazna user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
24.11.2008 16:26:32   
špelin@
Aja mi smo se šli danes cepit, ker nam je sestra zadnjič rekla, da pridemo kadarkoli in se ni treba nič naročat. Za mene kadarkoli pomeni katerikoli dan ko pač zdravnik dela, ona pa mi zjutri reče, gospa cepljena so samo ob torkih user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem ji rekla zakaj mi je potem rekla kadarkoli  in če to za njo pomeni samo ob torkih, pa je samo šla stran. Hudič babji pa ful je neprijazna user posted image .

user posted image user posted image

edinaos, mene pa danes v tole packasto, mokro gravžarijo zunaj nobena stvar več ne spravi user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
24.11.2008 16:29:13   
špelin@
Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 user posted image  Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
24.11.2008 16:30:34   
Estrella*

Sem mislila, če jo boš mavžala, bo sneg zasovražila, pa zato ker ga imaš ti radauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
24.11.2008 16:32:03   
Estrella*

A zdej pa vse sneg kidate user posted image user posted image user posted image ?

Sem obupalauser posted image Pri nas ga je dobrih 12cmuser posted image in še kar pada!!!!!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
24.11.2008 16:34:30   
Estrella*

user posted image ja nijim je itak vse jasno in potem pričakujejo, da jim bereš misliuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
24.11.2008 16:35:32   
tally

Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 user posted image  Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom user posted image

Tako tudi jaz delam ko noče mleka user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
24.11.2008 16:37:27   
Estrella*

Ja ti user posted image mali!!!Ampak a ni človek srečen, če poje svojo dozo? Jaz sem takrat najbolj zadovoljen človek na svetu. Tako sem skromnauser posted image  Naši sem pa včeri namešala pol fruto in pol keksolina in ni hotla jest. Bomo danes probali spet samo frutolinouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
24.11.2008 16:38:14   
tally

Sem obupalauser posted image Pri nas ga je dobrih 12cmuser posted image in še kar pada!!!!!

user posted image user posted image user posted image Toliko ga je že.
 Glej na kidanje snega kot na telovadbo, kuriš kalorije user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.