|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
24.11.2008 14:43:09   
Estrella*
Dobila poračun za elektriko, seveda za doplačatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
24.11.2008 15:01:56   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobila poračun za elektriko, seveda za doplačatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sploh obstaja obratna možnost????user posted image user posted image user posted image user posted image  A veliko?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2602
24.11.2008 15:02:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image
Zunaj mraz je, Vid veselo v tropski igralnici smeje se. Tko, zdej pa grem, pa mogoče se še kaj oglasim, če ne prej pa ko grem spat.

Luštkan Vid, luštkan nasmešek, pa ti zobkiuser posted image user posted image user posted image

Naty tudi mene čaka v decembru 30.user posted image

Estrella user posted image user posted image user posted image za pridno papavko Aljo.user posted image

Tally tvoja princeska je pa tudi tako srčkana.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
24.11.2008 15:05:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

falila Anja tečkica mi nagajauser posted image user posted image

KAJ PA DELA ?????NAŠA JE DANES ZELO PRIDNA. ZGLEDA , DA JO JE 10 DNEVNA TEČNOBA POPUSTILA

mah po 15-ih minutah spanja se zbudi in sama ne ve kaj bi!!!!

Zdaj sem jo dala spat, ko se zbudi jo pa na mrazek nesem in če ne bo pridna jo ob okepalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2604
24.11.2008 15:06:54   
Anitka

KAJ PA DELA ?????NAŠA JE DANES ZELO PRIDNA. ZGLEDA , DA JO JE 10 DNEVNA TEČNOBA POPUSTILA

Zdaj sem jo dala spat, ko se zbudi jo pa na mrazek nesem in če ne bo pridna jo ob okepalauser posted image

Eh mami, pa ne tako krutouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
24.11.2008 15:10:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Eh mami, pa ne tako krutouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če pa še to ne bo pomagalo, bo pa moja dragica omavžanauser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
24.11.2008 15:13:40   
špelin@
A mislite, da se mi ljubi zdajle 5 strani brat?? user posted image

Sneži pa zdaj tudi pri nas, ja user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
24.11.2008 15:15:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A mislite, da se mi ljubi zdajle 5 strani brat?? user posted image

Sneži pa zdaj tudi pri nas, ja user posted image

eh če te kaj zanima ti sam vprašaj, dežurne komentatorke smo na delu, tako da se ne matrajuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
24.11.2008 15:21:39   
Naty*
Anitka to pa bojo fešte decembra a???user posted image

edina Žan je tud spal sam pol urce, očitno bo tisto urco in pol kasneje not spravil user posted image . Sneg njiju ni tolk zmatral kokr naju user posted image user posted image user posted image user posted image !!! A veš kaj dela zdele... gleda Telebajske pa se na polno smeji s tistim smehom, ki je teb všeč user posted image user posted image . Prav smejat se mu mormuser posted image !

špelin@ mislim, da nisi kej bistvenega zamudila user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
24.11.2008 15:24:07   
valentina2006
OJ...

Sem mal preletela in pogledala slikce... hroščki so nadvse čudoviti user posted image ... kar se pa snega tiče... ga ne bom slikala, sem preveč huda nanj user posted image ... po pravic mi bi blo čist vseen če ga še neb blo user posted image ...

****: Kako si dons??? A veš, da bi najraj k teb pršla za ene 3 mesce... men ta zima sploh ne sede. user posted image  

kasso: Ti pa nis kr tko... tele torte --> vse pohvale... jest fulllllll pečem (upam da tega nav prebrala Estrella* user posted image ), ampak torte se ne morm lot... kapo dol  user posted image  user posted image  user posted image

Še poročilo s pregleda: Matevž ma na plučih še vedno full sluzi, inhalacije še naprej tako, v sredo kontrola. Je pa dejansko bolš, ker ma vdihov dost manj kot pred 1 tednom, sam ta sluz mor vn, sm kk, če pa se ne zna skašlat... saturacijo ma 100%, tko da tud to je neki pozitivnega...

Soncnica Sandra ***: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za 5 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Morm pa pohvalt mojga user posted image , ker naju je pelu k P, ker bi bla sama čist posuser posted image rana v tem snegu user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
24.11.2008 15:25:07   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Aha, to pauser posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
24.11.2008 15:25:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina Žan je tud spal sam pol urce, očitno bo tisto urco in pol kasneje not spravil user posted image . Sneg njiju ni tolk zmatral kokr naju user posted image user posted image user posted image user posted image !!! A veš kaj dela zdele... gleda Telebajske pa se na polno smeji s tistim smehom, ki je teb všeč user posted image user posted image . Prav smejat se mu mormuser posted image !

špelin@ mislim, da nisi kej bistvenega zamudila user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image njegov smeh pa je SVETOVNI.

Evo zdaj bom dala slikce gor, OK??

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
24.11.2008 15:26:05   
Anitka
Pri nas pa dežujeuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
24.11.2008 15:28:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
OJ...
Še poročilo s pregleda: Matevž ma na plučih še vedno full sluzi, inhalacije še naprej tako, v sredo kontrola. Je pa dejansko bolš, ker ma vdihov dost manj kot pred 1 tednom, sam ta sluz mor vn, sm kk, če pa se ne zna skašlat... saturacijo ma 100%, tko da tud to je neki pozitivnega...

bogi mali Matevžekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
24.11.2008 15:28:56   
špelin@
Estrella*, jaz sem tudi spet vesela svojega avatarja user posted image  Madona, taka malenkost, se mi niti sanjalo ni, da so lahko tickerji krivi...

edinaos, jaz se za danes s potikanjem zunaj opravila, upam, da bo velika pika kasneje upala sama iti na zbor... Čez pol ure pride z baleta. Nič me ne vleče v tole drekanje zunaj spet vlačiti malo piko in princa... user posted image

restavracija: klasična, kitajska in tajska je moje področje

user posted image

Naty* in CatJa, saj je zelo malo razlike med 30 in 33, ne se tepst user posted image

tally, Emilija je res cukrček user posted image

CatJa, Anitka in Srčekgirll, vajini fantolini tudi user posted image user posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Mater sem razp*** sem šla skozi okno gledat pa še skoz ni nič spluženo, ne glavna cesta, ne naša lokalna user posted image
Ata pa mami bosta že prišla domov, ker mata terenca, kaj pa moj user posted image . Me je kr strah, da se mu ne bi kaj nardilo po tem bregu navzgor. Ograje seveda ni nikjer nobene user posted image

user posted image user posted image user posted image  Mene je take vožnje blazno strah... user posted image
nina7, tudi za tvojo pot domov user posted image user posted image user posted image

Kitajska ali pa klasična je moje skromno mnenje user posted image

Se strinjam user posted image

Saj bi tudi vse ostale skomentirala, ampak mi trenutno ne "potegne", mala pika je jedla kosilo v vrtcu, pa seveda krepko porcijo tudi doma (itak...), zdaj je pa revca spet lačna...

Aja, sem hotela dodat: ceste so obupno spolzke... user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.11.2008 15:31:33 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
24.11.2008 15:30:08   
špelin@

Saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Morm pa pohvalt mojga user posted image , ker naju je pelu k P, ker bi bla sama čist posuser posted image rana v tem snegu user posted image ...
Priden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2616
24.11.2008 15:30:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, jaz sem tudi spet vesela svojega avatarja user posted image  Madona, taka malenkost, se mi niti sanjalo ni, da so lahko tickerji krivi...

edinaos, jaz se za danes s potikanjem zunaj opravila, upam, da bo velika pika kasneje upala sama iti na zbor... Čez pol ure pride z baleta. Nič me ne vleče v tole drekanje zunaj spet vlačiti malo piko in princa... user posted image

restavracija: klasična, kitajska in tajska je moje področje

user posted image

Naty* in CatJa, saj je zelo malo razlike med 30 in 33, ne se tepst user posted image

tally, Emilija je res cukrček user posted image

CatJa, Anitka in Srčekgirll, vajini fantolini tudi user posted image user posted image user posted image

Mater sem razp*** sem šla skozi okno gledat pa še skoz ni nič spluženo, ne glavna cesta, ne naša lokalna user posted image
Ata pa mami bosta že prišla domov, ker mata terenca, kaj pa moj user posted image . Me je kr strah, da se mu ne bi kaj nardilo po tem bregu navzgor. Ograje seveda ni nikjer nobene user posted image

user posted image user posted image user posted image  Mene je take vožnje blazno strah... user posted image
nina7, tudi za tvojo pot domov user posted image user posted image user posted image

Kitajska ali pa klasična je moje skromno mnenje user posted image

Se strinjam user posted image

Saj bi tudi vse ostale skomentirala, ampak mi trenutno ne "potegne", mala pika je jedla kosilo v vrtcu, pa seveda krepko porcijo tudi doma (itak...), zdaj je pa revca spet lačna...

potem, pa mislim da bi se lahko kar za kitajsko zmenile?

Tvoja mala pika pa, kot da bi jo jaz rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
24.11.2008 15:31:48   
valentina2006
A še to... sem dons sprobala, da kroksice niso za sneg in mokre ploščice user posted image , ker glih, da se nisem že ene 2X zložila user posted image ... ma kva jest... se bojim, da bi mi ploščice na balkonu popokale user posted image . user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
24.11.2008 15:32:24   
Anitka
Valentina za Matevžeka pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
24.11.2008 15:33:57   
Anitka

A še to... sem dons sprobala, da kroksice niso za sneg in mokre ploščice user posted image , ker glih, da se nisem že ene 2X zložila user posted image ... ma kva jest... se bojim, da bi mi ploščice na balkonu popokale user posted image . user posted image  user posted image

Ja čuvaj se, da res ne boš v mavcu.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2620
24.11.2008 15:36:07   
Anonimen
Mjamiiiiiiiii čokoladauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
24.11.2008 15:40:24   
Naty*

user posted image user posted image user posted image  sam da je bolš, pa še user posted image  za tvojga. Pa še user posted image user posted image  da se sluz čimprej sčisti.

Kitajska? Js sm za user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2622
24.11.2008 15:45:24   
Anonimen
ŽAN prvič na sneguuser posted image
user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
24.11.2008 15:46:41   
hijenca
Pri nas tudi dežuje.

Je pa Videk trenutno tako siten kot vreme. Sem mu tako dobro zelenjavno-mesno juhico skuhala. Pa je pojedo ravno eno žlico. Pa še poleg tiste se je drl. Flašo mleka pa spil kot šus.

Zanima me, če katera pozna avtosedež MAXI COSI prior, bo ta teden v akciji v šparu po 119 €, pa me zanimajo izkušnje.

Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi user posted image  ?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
24.11.2008 15:48:20   
Anonimen
ANJA TIA prvič na sneguuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?