Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 14:43:09
|
|
|
|
Estrella*
|
Dobila poračun za elektriko, seveda za doplačat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:01:56
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobila poračun za elektriko, seveda za doplačat A sploh obstaja obratna možnost???? A veliko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:02:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Zunaj mraz je, Vid veselo v tropski igralnici smeje se. Tko, zdej pa grem, pa mogoče se še kaj oglasim, če ne prej pa ko grem spat. Luštkan Vid, luštkan nasmešek, pa ti zobki Naty tudi mene čaka v decembru 30. Estrella za pridno papavko Aljo. Tally tvoja princeska je pa tudi tako srčkana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:05:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos falila Anja tečkica mi nagaja KAJ PA DELA ?????NAŠA JE DANES ZELO PRIDNA. ZGLEDA , DA JO JE 10 DNEVNA TEČNOBA POPUSTILA mah po 15-ih minutah spanja se zbudi in sama ne ve kaj bi!!!! Zdaj sem jo dala spat, ko se zbudi jo pa na mrazek nesem in če ne bo pridna jo ob okepala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:06:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos falila Anja tečkica mi nagaja KAJ PA DELA ?????NAŠA JE DANES ZELO PRIDNA. ZGLEDA , DA JO JE 10 DNEVNA TEČNOBA POPUSTILA mah po 15-ih minutah spanja se zbudi in sama ne ve kaj bi!!!! Zdaj sem jo dala spat, ko se zbudi jo pa na mrazek nesem in če ne bo pridna jo ob okepala Eh mami, pa ne tako kruto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos falila Anja tečkica mi nagaja KAJ PA DELA ?????NAŠA JE DANES ZELO PRIDNA. ZGLEDA , DA JO JE 10 DNEVNA TEČNOBA POPUSTILA mah po 15-ih minutah spanja se zbudi in sama ne ve kaj bi!!!! Zdaj sem jo dala spat, ko se zbudi jo pa na mrazek nesem in če ne bo pridna jo ob okepala Eh mami, pa ne tako kruto če pa še to ne bo pomagalo, bo pa moja dragica omavžana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:13:40
|
|
|
|
špelin@
|
A mislite, da se mi ljubi zdajle 5 strani brat?? Sneži pa zdaj tudi pri nas, ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mislite, da se mi ljubi zdajle 5 strani brat?? Sneži pa zdaj tudi pri nas, ja eh če te kaj zanima ti sam vprašaj, dežurne komentatorke smo na delu, tako da se ne matraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:21:39
|
|
|
|
Naty*
|
Anitka to pa bojo fešte decembra a??? edina Žan je tud spal sam pol urce, očitno bo tisto urco in pol kasneje not spravil . Sneg njiju ni tolk zmatral kokr naju !!! A veš kaj dela zdele... gleda Telebajske pa se na polno smeji s tistim smehom, ki je teb všeč . Prav smejat se mu morm ! špelin@ mislim, da nisi kej bistvenega zamudila ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:24:07
|
|
|
|
valentina2006
|
OJ... Sem mal preletela in pogledala slikce... hroščki so nadvse čudoviti ... kar se pa snega tiče... ga ne bom slikala, sem preveč huda nanj ... po pravic mi bi blo čist vseen če ga še neb blo ... ****: Kako si dons??? A veš, da bi najraj k teb pršla za ene 3 mesce... men ta zima sploh ne sede. kasso: Ti pa nis kr tko... tele torte --> vse pohvale... jest fulllllll pečem (upam da tega nav prebrala Estrella* ), ampak torte se ne morm lot... kapo dol Še poročilo s pregleda: Matevž ma na plučih še vedno full sluzi, inhalacije še naprej tako, v sredo kontrola. Je pa dejansko bolš, ker ma vdihov dost manj kot pred 1 tednom, sam ta sluz mor vn, sm kk, če pa se ne zna skašlat... saturacijo ma 100%, tko da tud to je neki pozitivnega... Soncnica Sandra ***: za 5 Morm pa pohvalt mojga , ker naju je pelu k P, ker bi bla sama čist pos rana v tem snegu ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:25:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Anitka to pa bojo fešte decembra a??? Aha, to pa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Anitka to pa bojo fešte decembra a??? edina Žan je tud spal sam pol urce, očitno bo tisto urco in pol kasneje not spravil . Sneg njiju ni tolk zmatral kokr naju !!! A veš kaj dela zdele... gleda Telebajske pa se na polno smeji s tistim smehom, ki je teb všeč . Prav smejat se mu morm ! špelin@ mislim, da nisi kej bistvenega zamudila ... njegov smeh pa je SVETOVNI. Evo zdaj bom dala slikce gor, OK??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:26:05
|
|
|
|
Anitka
|
Pri nas pa dežuje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:28:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 OJ... Še poročilo s pregleda: Matevž ma na plučih še vedno full sluzi, inhalacije še naprej tako, v sredo kontrola. Je pa dejansko bolš, ker ma vdihov dost manj kot pred 1 tednom, sam ta sluz mor vn, sm kk, če pa se ne zna skašlat... saturacijo ma 100%, tko da tud to je neki pozitivnega... bogi mali Matevžek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:28:56
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, jaz sem tudi spet vesela svojega avatarja Madona, taka malenkost, se mi niti sanjalo ni, da so lahko tickerji krivi... edinaos, jaz se za danes s potikanjem zunaj opravila, upam, da bo velika pika kasneje upala sama iti na zbor... Čez pol ure pride z baleta. Nič me ne vleče v tole drekanje zunaj spet vlačiti malo piko in princa... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* restavracija: klasična, kitajska in tajska je moje področje Naty* in CatJa, saj je zelo malo razlike med 30 in 33, ne se tepst tally, Emilija je res cukrček CatJa, Anitka in Srčekgirll, vajini fantolini tudi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mater sem razp*** sem šla skozi okno gledat pa še skoz ni nič spluženo, ne glavna cesta, ne naša lokalna Ata pa mami bosta že prišla domov, ker mata terenca, kaj pa moj . Me je kr strah, da se mu ne bi kaj nardilo po tem bregu navzgor. Ograje seveda ni nikjer nobene Mene je take vožnje blazno strah... nina7, tudi za tvojo pot domov IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kitajska ali pa klasična je moje skromno mnenje Se strinjam Saj bi tudi vse ostale skomentirala, ampak mi trenutno ne "potegne", mala pika je jedla kosilo v vrtcu, pa seveda krepko porcijo tudi doma (itak...), zdaj je pa revca spet lačna... Aja, sem hotela dodat: ceste so obupno spolzke...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.11.2008 15:31:33 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:30:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Še poročilo s pregleda: Matevž ma na plučih še vedno full sluzi, inhalacije še naprej tako, v sredo kontrola. Je pa dejansko bolš, ker ma vdihov dost manj kot pred 1 tednom, sam ta sluz mor vn, sm kk, če pa se ne zna skašlat... saturacijo ma 100%, tko da tud to je neki pozitivnega... Saj bo Morm pa pohvalt mojga , ker naju je pelu k P, ker bi bla sama čist pos rana v tem snegu ... Priden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, jaz sem tudi spet vesela svojega avatarja Madona, taka malenkost, se mi niti sanjalo ni, da so lahko tickerji krivi... edinaos, jaz se za danes s potikanjem zunaj opravila, upam, da bo velika pika kasneje upala sama iti na zbor... Čez pol ure pride z baleta. Nič me ne vleče v tole drekanje zunaj spet vlačiti malo piko in princa... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* restavracija: klasična, kitajska in tajska je moje področje Naty* in CatJa, saj je zelo malo razlike med 30 in 33, ne se tepst tally, Emilija je res cukrček CatJa, Anitka in Srčekgirll, vajini fantolini tudi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mater sem razp*** sem šla skozi okno gledat pa še skoz ni nič spluženo, ne glavna cesta, ne naša lokalna Ata pa mami bosta že prišla domov, ker mata terenca, kaj pa moj . Me je kr strah, da se mu ne bi kaj nardilo po tem bregu navzgor. Ograje seveda ni nikjer nobene Mene je take vožnje blazno strah... nina7, tudi za tvojo pot domov IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kitajska ali pa klasična je moje skromno mnenje Se strinjam Saj bi tudi vse ostale skomentirala, ampak mi trenutno ne "potegne", mala pika je jedla kosilo v vrtcu, pa seveda krepko porcijo tudi doma (itak...), zdaj je pa revca spet lačna... potem, pa mislim da bi se lahko kar za kitajsko zmenile? Tvoja mala pika pa, kot da bi jo jaz rodila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:31:48
|
|
|
|
valentina2006
|
A še to... sem dons sprobala, da kroksice niso za sneg in mokre ploščice , ker glih, da se nisem že ene 2X zložila ... ma kva jest... se bojim, da bi mi ploščice na balkonu popokale .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:32:24
|
|
|
|
Anitka
|
Valentina za Matevžeka pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:33:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 A še to... sem dons sprobala, da kroksice niso za sneg in mokre ploščice , ker glih, da se nisem že ene 2X zložila ... ma kva jest... se bojim, da bi mi ploščice na balkonu popokale . Ja čuvaj se, da res ne boš v mavcu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Mjamiiiiiiiii čokolada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:40:24
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Še poročilo s pregleda: Matevž ma na plučih še vedno full sluzi, inhalacije še naprej tako, v sredo kontrola. Je pa dejansko bolš, ker ma vdihov dost manj kot pred 1 tednom, sam ta sluz mor vn, sm kk, če pa se ne zna skašlat... saturacijo ma 100%, tko da tud to je neki pozitivnega... Morm pa pohvalt mojga , ker naju je pelu k P, ker bi bla sama čist pos rana v tem snegu ... sam da je bolš, pa še za tvojga. Pa še da se sluz čimprej sčisti. Kitajska? Js sm za !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ŽAN prvič na snegu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:46:41
|
|
|
|
hijenca
|
Pri nas tudi dežuje. Je pa Videk trenutno tako siten kot vreme. Sem mu tako dobro zelenjavno-mesno juhico skuhala. Pa je pojedo ravno eno žlico. Pa še poleg tiste se je drl. Flašo mleka pa spil kot šus. Zanima me, če katera pozna avtosedež MAXI COSI prior, bo ta teden v akciji v šparu po 119 €, pa me zanimajo izkušnje. Tole srečanje v decembru. A boste zravn pripeljale tudi ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 15:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ANJA TIA prvič na snegu
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?