Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:39:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ampak a ni človek srečen, če poje svojo dozo? Jaz sem takrat najbolj zadovoljen človek na svetu. Tako sem skromna Točno tako Stiskam pestke, da bo Alja danes lepo pojedla svoj lino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:40:00
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka ju3 imata tud vidva pikico, a ne??? Dobro opravita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:42:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom Ja ti mali!!!Ampak a ni človek srečen, če poje svojo dozo? Jaz sem takrat najbolj zadovoljen človek na svetu. Tako sem skromna Naši sem pa včeri namešala pol fruto in pol keksolina in ni hotla jest. Bomo danes probali spet samo frutolino Jaz sem ful srečna ko gre čez magično mejo 100ml . Ko pa poje več od tega sem najsrečnejša ne svetu. No danes me je razveselila in pojedla 180g za kosilo (krompir, cvetača in korenček).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:43:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem ful srečna ko gre čez magično mejo 100ml . Ko pa poje več od tega sem najsrečnejša ne svetu. No danes me je razveselila in pojedla 180g za kosilo (krompir, cvetača in korenček).
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:45:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom Ja ti mali!!!Ampak a ni človek srečen, če poje svojo dozo? Jaz sem takrat najbolj zadovoljen človek na svetu. Tako sem skromna Naši sem pa včeri namešala pol fruto in pol keksolina in ni hotla jest. Bomo danes probali spet samo frutolino Jaz sem ful srečna ko gre čez magično mejo 100ml . Ko pa poje več od tega sem najsrečnejša ne svetu. No danes me je razveselila in pojedla 180g za kosilo (krompir, cvetača in korenček). Opaaaaa Se dostikrat spomnim ko mi je mami govorila, kake hajke je mela z mojim hranjenjem( komaj je kaj vame stlačila) in špilala klovna, samo takrat je nisem poslušala in se mi to ni zdelo nič takega, celo smešno. Pa me poglejte sedaj, pačujem dolgove
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:47:45
|
|
|
|
tally
|
A ve svojim že dajete kaj meseka? Mi smo včeraj probali malo piščanca in ji je bilo ful všeč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:49:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tale naš fant je res en čuden tič: včeraj ni spil niti kaplje mleka, danes pa je zjutraj popil 100 ml, prejle pa celih 210 Zato se pa trudim in mu vseeno vsakič najprej ponudim mleko, šele potem ga prelijem v skledico in zmešam z linotom Ja ti mali!!!Ampak a ni človek srečen, če poje svojo dozo? Jaz sem takrat najbolj zadovoljen človek na svetu. Tako sem skromna Naši sem pa včeri namešala pol fruto in pol keksolina in ni hotla jest. Bomo danes probali spet samo frutolino Jaz sem ful srečna ko gre čez magično mejo 100ml . Ko pa poje več od tega sem najsrečnejša ne svetu. No danes me je razveselila in pojedla 180g za kosilo (krompir, cvetača in korenček). Opaaaaa Se dostikrat spomnim ko mi je mami govorila, kake hajke je mela z mojim hranjenjem( komaj je kaj vame stlačila) in špilala klovna, samo takrat je nisem poslušala in se mi to ni zdelo nič takega, celo smešno. Pa me poglejte sedaj, pačujem dolgove Take misli tudi meni hodijo po glavi, jaz sem bila fuuul neješča, pa se vsakič ko mi Emilija kaj štrajka spomnim na mojo mamo, koliko živcev sem ji pojedla .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:50:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A ve svojim že dajete kaj meseka? Mi smo včeraj probali malo piščanca in ji je bilo ful všeč. Danes: piščanec, riž bučke in je pojedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:55:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz grem orat ledino Nisio nič plužli Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:58:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem orat ledino Nisio nič plužli Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazaj Ti le počasi vozi, pa držim pesti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 16:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelin@ hvala za pikepoke,so pomagale. Zgleda da bom od sedaj naprej skoz doma,če bo šlo tkole naprej .Komi sm domov prišla,obupna cesta . Pa itak nism mogla čist do bajte,sm avto pustila 200m nižje,ker mi je full kopal,pa drsel....Pol bsm pa soseda poklicala, da mi je Gajo nesu do hiše,ker jest si jo v supergah nism upala,ker mi tok drsijo.Katasrofa. Alja pa Žan se mata pa prov fajn v kengurujčku. Evo tri slikce,čeprov se bolj slabo vid,ker je že mrak pa še sneg zravn naletava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem orat ledino Nisio nič plužli Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazaj Joj jest bi na tvojem mestu raj doma ostala. Če pa greš pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:00:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem orat ledino Nisio nič plužli Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazaj Previdno vozi!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:00:34
|
|
|
|
valentina2006
|
Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila . Kva nej nardim... prosim kakšen nasvet.... plizzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:00:53
|
|
|
|
tally
|
Samo da sta srečno prispeli domov. Slikice so vseeno ful lepe. Prava zimska idila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:02:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ hvala za pikepoke,so pomagale. Zgleda da bom od sedaj naprej skoz doma,če bo šlo tkole naprej .Komi sm domov prišla,obupna cesta . Pa itak nism mogla čist do bajte,sm avto pustila 200m nižje,ker mi je full kopal,pa drsel....Pol bsm pa soseda poklicala, da mi je Gajo nesu do hiše,ker jest si jo v supergah nism upala,ker mi tok drsijo.Katasrofa. Potem imate že kar ornk zasneženo?? za tako fajn soseda!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:04:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila . Kva nej nardim... prosim kakšen nasvet.... plizzzzzzzz Joj, žal ne vem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:22:38
|
|
|
|
špelin@
|
En vic Učiteljica piše z levo roko po tabli, ko Tine vzklikne: "Učiteljica, vi nimate dlak pod levo pazduho!" Učiteljica reče: "Tine, pospravi stvari in pojdi domov za danes." Naslednji dan učiteljica med razlaganjem snovi dvigne desno roko in Tine pokomentira, da nima dlak niti pod desno pazduho. Učiteljici prekipi: "Tine, pospravi stvari in ostani doma do konca tedna." Naslednji teden Tine spet pride v šolo, ko učiteljici pade iz rok kreda. Nagne se, da bi jo pobrala, Tine pa tudi, da bi ji jo pomagal najti. Nenadoma se vzdigne in začne pospravljati stvari, učiteljica pa ga presenečeno vpraša: "Kam pa ti?" Tine odgovori: "Zame je to šolsko leto končano."
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:23:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ En vic Učiteljica piše z levo roko po tabli, ko Tine vzklikne: "Učiteljica, vi nimate dlak pod levo pazduho!" Učiteljica reče: "Tine, pospravi stvari in pojdi domov za danes." Naslednji dan učiteljica med razlaganjem snovi dvigne desno roko in Tine pokomentira, da nima dlak niti pod desno pazduho. Učiteljici prekipi: "Tine, pospravi stvari in ostani doma do konca tedna." Naslednji teden Tine spet pride v šolo, ko učiteljici pade iz rok kreda. Nagne se, da bi jo pobrala, Tine pa tudi, da bi ji jo pomagal najti. Nenadoma se vzdigne in začne pospravljati stvari, učiteljica pa ga presenečeno vpraša: "Kam pa ti?" Tine odgovori: "Zame je to šolsko leto končano."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:25:34
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ En vic Učiteljica piše z levo roko po tabli, ko Tine vzklikne: "Učiteljica, vi nimate dlak pod levo pazduho!" Učiteljica reče: "Tine, pospravi stvari in pojdi domov za danes." Naslednji dan učiteljica med razlaganjem snovi dvigne desno roko in Tine pokomentira, da nima dlak niti pod desno pazduho. Učiteljici prekipi: "Tine, pospravi stvari in ostani doma do konca tedna." Naslednji teden Tine spet pride v šolo, ko učiteljici pade iz rok kreda. Nagne se, da bi jo pobrala, Tine pa tudi, da bi ji jo pomagal najti. Nenadoma se vzdigne in začne pospravljati stvari, učiteljica pa ga presenečeno vpraša: "Kam pa ti?" Tine odgovori: "Zame je to šolsko leto končano."
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Take velike kepe zdaj padajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:41:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ hvala za pikepoke,so pomagale. Zgleda da bom od sedaj naprej skoz doma,če bo šlo tkole naprej .Komi sm domov prišla,obupna cesta . Pa itak nism mogla čist do bajte,sm avto pustila 200m nižje,ker mi je full kopal,pa drsel....Pol bsm pa soseda poklicala, da mi je Gajo nesu do hiše,ker jest si jo v supergah nism upala,ker mi tok drsijo.Katasrofa. Alja pa Žan se mata pa prov fajn v kengurujčku. Evo tri slikce,čeprov se bolj slabo vid,ker je že mrak pa še sneg zravn naletava me je že skrbelo če boš varno prispela super slikce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:42:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem orat ledino Nisio nič plužli Držte pestke, da pridem srečno do Logatca in nazaj Joj jest bi na tvojem mestu raj doma ostala. Če pa greš pa Sem že doma ob asistenci Mateja. Prvi klanec se je ustavilo Šlo bi, če bi imela verige, pa se mi ni dalo montirat in tud časa ni bilo več. od soseda ni plužil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:42:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Imam eno težavo... pred časom sem v neki spletni trgovini v tujini (Avstrija) naročila en pripomoček za otroka, vendar se je izkazalo, da ga ne bom tam kupila. Problem je, ker sem stvar že naročila in bi jo mogla po predračunu plačat. Ker jo do danes nisem, so mi poslali mail, kjer me zopet obveščajo, da sem to stvar naročila in, da moram plačati. Pošljem jim mail nazaj, da sem se zmotila, da te stvari ne potrebujem, pa so mi nazaj poslal, da pač kao oni zdej ne morjo strornirat naročila . Kva nej nardim... prosim kakšen nasvet.... plizzzzzzzz jst pač ne bi plačala.sej kaj ti pa lahko? itak si iz Slo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 17:43:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi imamo AC pa se ne zbuja.Pomoje da ni zarad tegaEj Jana a bi ti lahko mene pobrala v Lukovici,ko bo večerja? Če boš šla seveda z avtom če bom šla itak, zakaj pa ne...men se sam ni sami za vozit pol ponoč po avtocesti, zato razmišljam o vlaku. anitka vabila bom danes naredila, ker z unim programom se ne znajdem,imamo pa krst 6.12- na miklavža Catja Mark je lep kot mamica... kapice sem pa vidla v HM v Celju. estrella mi imamo pa zelo radi riž, krompir, vse sam skute mu najbolj ne dišijo še. Jst mam še od včeri meseka kuhanga, pa korenček, krompirček in cvetačo, tako juhico.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?