|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
24.11.2008 13:08:05   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

tudi nas bo zamedlo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa bo poplava  user posted image user posted image user posted image
dežuje user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
24.11.2008 13:10:29   
dolenjka
naša je pa tečna k drek user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.11.2008 13:12:34   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Tara in Taj  tudi od naju vse naj najuser posted image user posted image

Buči user posted image user posted image za nove mere in kguser posted image
Listek user posted image user posted image za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovšuser posted image midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 minuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikenduser posted image user posted image a sva smešnauser posted image

Ella, prevleko gor in šibajta venuser posted image ah, sam zdej je res začelo ful snežituser posted image prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako...

Larisa user posted image user posted image za nor večeruser posted image jest bi tuduser posted image

Zih sem še kaj pozabilauser posted image

če zdej ne moreš, kako boš čez dva mesca, ko bo treba v službo?user posted image
Pa sej ne rabiš cel vikend, lahko pa recimo vsaj kako dopoldne, večer,...

pa, da ne boš tega za hudo vzela...seveda, nista smešna. Pač vsak po svoje. Sama najbolš vesta kako je prov in kaj vama pašeuser posted image .

jah, služba je služba... sicer sem pa zarad nje vzela šiht popoldan in bova itak cel dan skupaj, popoldan bo pa z očijemuser posted image tako da mi ne bo težkouser posted image pač tako čutiva in ne morva pomagatuser posted image saj se bova enkrat mogla mal odstranit, da mal obnoviva svojo vezo... itak nisva nič sama skupajuser posted image bova že...
Dosti o tem, grem naprej kuhat... danes bo lazanjauser posted image mljaski............... kako je prej Larisa opazovala snežinkeuser posted image ni vedela za kaj se gre in je bla čist brez beseduser posted image oh, ti otročki. Zdaj so res v tistem obdobju ko je vse zanimivo in se zamotijo z marsičemuser posted image user posted image jest bi mela kar skoz tokle starouser posted image user posted image

Nič, se javim ko bom speglala še ta kup cunjuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.11.2008 13:13:57   
Janey
Dan

Mi smo še živiuser posted image user posted image ampak imam 3 otroke doma in sploh nimam časa zase. bom izgorela počasi. jaka je sicer super priden, ampak moraš bit skoz zraven njega, lubi je še vedno ful bolan, ta gnojna angina se ne pozdravi tak hitro, revež komaj govori (ampak nadira me lahko in siten je tut lahkouser posted image user posted image sem že tak na koncu z živci da bi ga lahko z rajnglo po glavi..ma je težek ko je bolan...nebi mogla 10 min z njim živet, če bi bil skoz tak, zdaj vidim kaki srček je drugače) in mici...mala muca pa itak skoz rabi pozornost.

jaka je ful napredoval v teh dneh, začel je kazat s prstom,reče mama, dost bolj je dovzeten za neke stvari, pokaže da kaj razume...čist drugi je...je pa groza ga previt in oblečt. a mate ve tut take težave?ma to ni 1s na miru, se suče,ma rito nakremano in mi pobegneuser posted image user posted image user posted image pa še ful vneto rito je dobil...prvič da ima sploh rdečo, pa ima ful močno vneto....ne vem al je zato ker ima malo sračko, al pa ker sem mu včeraj zvečer namazala z eno drugo kremo kot ponavadiuser posted image se mi prav smili, ker je mel do zdaj vedno vredu rito, pa še čudno mi je, ker sem ga danes ponoči 2x previla, pa še do zdaj ene 3x.user posted image user posted image

kuham juho za vse nas, pa kr neki kos mesa sem dala not. lubi itak že 6 dni ne je druga kot juhe in tekočega čokolinota, pa še to po ptičje, jaka ima tak rad juho, meni pa je tut ok, pa še ne rabim nekaj pacat v kuhinji.
da je štala doma ne rabim najbrž niti razlagat, ker itak nimam niti časa da grem sama lulat.user posted image
če se lubek ne pozdravi hitro, me bote lahko obiskovale na kakem psihiatričnem oddelkuuser posted image user posted image

grem pogledat juho

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.11.2008 13:22:43   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image Tai in Tara  vse najboljše za mini RD .user posted image

user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
24.11.2008 13:25:05   
ELMA
Mogoče keri prov pride

http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/recepti/za_otroke_recepti.htm

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
24.11.2008 13:29:06   
dolenjka
Hvala Elma user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.11.2008 13:29:47   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image Tai in Tara  vse najboljše za mini RD .user posted image

user posted image

hvalauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
24.11.2008 13:39:14   
srečka nosečka
dan user posted image

Taj in Tara user posted image user posted image user posted image za mini RD

Kje je sneg, mi ga še nič ne vidimo? user posted image user posted image
Midve sva zaprte v stanovanju, ker zunaj takoooo piha, da te lahko odnese. user posted image

Spet eno glupo pitanje. Ampak ne da mi mira, a mi zna katera to razložit?
Otroke naj bi hranili s plastičnimi žlicami, ribali na steklenem ribežnu, ... ker se drugače vitamimi "uničijo". user posted image  A kuham naj tudi v plastičnem loncu? user posted image  user posted image

elma - dober link user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
24.11.2008 13:53:06   
Lanchy
Ojla punceuser posted image !

ajprej se opravicujem za izostajanje od "pouka", ampak nas bo cas povozil. Ce vas ze po kakem slucaju uspem prebrat, potem itak zmanjka casa za pisanje.

Tako, Zoja je danes stara 10m, ima 4 zobke, velika je 76 cm in tezka 9500g. Ta teden se uvajava v vrtec (privaten, ker drzavnega nismo dobiliuser posted image ), ker jaz naslednji ponedeljek zacnem ze na polno delat, sem namrec dobila novo sluzbo in je tako naneslo, da zacnem ze predcasno.

Drugace se imamo prav fino, ampak me iz dneva v dan bolj skrbi, kako bo, ko bom jaz na sihtu, Zoja v vrtcu, domov bomo hodili ob 5ih in bili vsega skupaj NIC skupaj cez dan. Ostanejo nam samo se vikendiuser posted image ...
Vidim, da vas je kar nekaj, ki ze delate oz. boste v kratkem zacele. Res je prehitro minilo teh 10m....

NIc, lepo se mejte, pa se tipkamo se kajuser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.11.2008 13:58:05   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Ojla punceuser posted image !

ajprej se opravicujem za izostajanje od "pouka", ampak nas bo cas povozil. Ce vas ze po kakem slucaju uspem prebrat, potem itak zmanjka casa za pisanje.

Tako, Zoja je danes stara 10m, ima 4 zobke, velika je 76 cm in tezka 9500g. Ta teden se uvajava v vrtec (privaten, ker drzavnega nismo dobiliuser posted image ), ker jaz naslednji ponedeljek zacnem ze na polno delat, sem namrec dobila novo sluzbo in je tako naneslo, da zacnem ze predcasno.

Drugace se imamo prav fino, ampak me iz dneva v dan bolj skrbi, kako bo, ko bom jaz na sihtu, Zoja v vrtcu, domov bomo hodili ob 5ih in bili vsega skupaj NIC skupaj cez dan. Ostanejo nam samo se vikendiuser posted image ...
Vidim, da vas je kar nekaj, ki ze delate oz. boste v kratkem zacele. Res je prehitro minilo teh 10m....

NIc, lepo se mejte, pa se tipkamo se kajuser posted image

Vse naj, naj za 10 mesecov user posted image user posted image pa za kilograme  in centimetre user posted image

user posted image

10 MESECOV user posted image user posted image user posted image  uhhhhhhh kok ste že stari user posted image  , mi smo komaj 8 bili user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.11.2008 14:00:23   
dolenjka
Ja Lanchy, čisto prehitro gre in še malo, pa se bomo preselile na forum Otrok user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.11.2008 14:01:23   
ELMA
Otroke naj bi hranili s plastičnimi žlicami, ribali na steklenem ribežnu, ... ker se drugače vitamimi "uničijo". A kuham naj tudi v plastičnem loncu?

SN .... steklen ribež user posted image kje ga pa kupiš ....prvič slišim user posted image

Pri nas tudi sneži user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.11.2008 14:01:32   
dolenjka
Aja, pa moja teroristka je šla pančkat. Upam, res upammmmm, da spi 1 uro in pol user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.11.2008 14:03:06   
dolenjka

Otroke naj bi hranili s plastičnimi žlicami, ribali na steklenem ribežnu, ... ker se drugače vitamimi "uničijo". A kuham naj tudi v plastičnem loncu?

SN .... steklen ribež user posted image kje ga pa kupiš ....prvič slišim user posted image

jaz sem ga kupila v Müllerju user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.11.2008 14:04:23   
jencili
Evo, Taj spi svojo 1. rundo. Jst mu kuham kosilo in razmišljam o tem, kako bom iz tega, da sem cel dan s Tajem, kar naenkrat prešaltala na 10 ur brez njega. Dejansko grem ob 7-ih na šiht, domov pridem pa okoli 17h, 17.15user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.11.2008 14:06:14   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pa mislite da se res vitamini uničijo na navadnem ribežu user posted image
Ne vem kaj si človek naj misli in kako naj dela da bo dobro za otroka  .Eni rečejo eno , drugi pa drugo .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.11.2008 14:06:48   
jencili
jst sm pa vsegaskupi samo enkrat uporabila ribežen za Taja, pa še to navadnega.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.11.2008 14:07:54   
dolenjka

Evo, Taj spi svojo 1. rundo. Jst mu kuham kosilo in razmišljam o tem, kako bom iz tega, da sem cel dan s Tajem, kar naenkrat prešaltala na 10 ur brez njega. Dejansko grem ob 7-ih na šiht, domov pridem pa okoli 17h, 17.15user posted image user posted image

nehaj me nervozno delat! Men se isto obeta danes teden 1. in nato 4x na teden odhod ob 8.10 ( no, ob ponedeljkih bom doma do 8.45, ker začnem ob 9h) in vrnitev 17.50, ob petkih pa bom šla od doma 8.10, vračala se bom pa "že" 15.50 user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.11.2008 14:08:59   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pa mislite da se res vitamini uničijo na navadnem ribežu user posted image
Ne vem kaj si človek naj misli in kako naj dela da bo dobro za otroka  .Eni rečejo eno , drugi pa drugo .

ne vem, jaz ga še uporabljam, ne vsak dan, ga pa. je pa bolj uporaben kot oni, pa za pomivat je tudi boljši user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.11.2008 14:09:14   
jencili
nečesa nerazumem najbolje...

http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/12-2.html

biskvit Jaffa? A to so šele zdej ugotovili, al je zdej kaka taka serija?
No, sej mogoče kje piše, sam se mi ne ljubi vsega bratuser posted image .
Je pa noro toleuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.11.2008 14:10:53   
Februarka08
O, Lanchy, velkom bekuser posted image Jest si sploh ne predstavljam, da bi dala zdele malo v vrtec... ampak, če drugega ni, mora tud to bituser posted image

Jencili, a tako dolgo boš od doma?user posted image

Larisa se po 2h urah spanja nekaj oglaša, ampak ok, kosilo je narejeno, cune so speglane, lahko se zbudiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.11.2008 14:11:19   
dolenjka

nečesa nerazumem najbolje...

http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/12-2.html

biskvit Jaffa? A to so šele zdej ugotovili, al je zdej kaka taka serija?
No, sej mogoče kje piše, sam se mi ne ljubi vsega bratuser posted image .
Je pa noro toleuser posted image user posted image

očitno vse, ker bo treba 1 stavek na novo dotiskat na embalažo user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.11.2008 14:11:20   
ELMA

Ist ti je kot meni user posted image   jaz imam 3h sam vožnje do Ljubljane in nazaj ,bo treba kaj v Zasavju si poiskat da bom več z otroci .

Punce še 2 meseca in moram u službo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj ko je naj lepše doma user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boga moja pikica .
Zdej bom nehala ker sem zares začela jokat user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.11.2008 14:14:07   
jencili
in suhe slive brez koščic???
Jst jih mam namreč doma...sicer nisem nič opazila, da bi blo kej narobe, sam a je to sploh pol še za pojest, al jih rajši stran vržem???
Matr, bolš, da ne bi brala...sm pol sam nervoznauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

jutranja tabletka
nimavezee

ali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg.

ni problema (76%)

je problem (24%)

Število vseh glasov: 128

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!