Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:59:29
|
|
|
|
buči
|
No, en test sem že nipala, še en me čaka, grem spet malo zmrzovat na podstrešje, obesit cunje in v kopalnico. Mi je zadnjič Aljaž rekel, da mu je všeč, ker se zrihtam za v službo, da sem lepa in da lepo dišim. Mtr bo kuru babe, ko bo mal večji! pRav ve, kako je treba pohvalit. To ima po atiju!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:00:41
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Tara in Taj tudi od naju vse naj naj Buči za nove mere in kg Listek za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovš midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 min jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikend a sva smešna Ella, prevleko gor in šibajta ven ah, sam zdej je res začelo ful snežit prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako... Larisa za nor večer jest bi tud Zih sem še kaj pozabila Februarka - pa probajta prvo za nekaj uric, potem pa da enkrat prespi. Tamali bi bil ful žur, vidva bi imela pa neki časa zase. AL da gresta v kino al se pa enostavno pokneta na kavč, al pa kej ..... Res paše, da si mal frej, pa da skoz en ne leze za tabo. Sej včeri ko sem ga šla iskat, sem ga tok stiskala in lubčkala, da me je bil že sit ne veš kako rada bi probala ampak zgleda še nisva ˝zrela˝ da bi si vzela mal časa zase in kot si napisala ne bi ves čas Larisa ne to, Larisa ne ono, pridi sem.... saj bova... enkrat oh, tale najina mazica, ne morva brez nje Mmmmmmmmm, kavica mi je zadišala..... mislim, una jutri ob 17h mogoče bomo mogli pa nujno kej v KR iskat, nikol se ne ve
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:01:52
|
|
|
|
dolenjka
|
no, sej je pridna, tko da bom zgleda lahko mal "pokala"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:07:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Mater sem šus Sem šla pogledat zakaj goveja žušca, ki sem jo pred 1 uro pristavila, še ne vre Pa ugotovim, da sem napačno ploščo prižgala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:07:41
|
|
|
|
vrtnica76
|
Vse najboljše za mini RD,Tara in Taj . Larisa za žurerski vikend. Buči, super za mere! Tukaj pri nas pa nič več ne sneži .Mi2 greva kar mal vozičkat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:07:45
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Božiček se je zapufal do leta 2016, je v torek nabavil razvlaževalec in dal 230 evrov s popustom, mapka sva pa spravila že ene 7 litrov vode iz spalnice. Pa hude filtre ima, tako da je zrak noro boljši. Upam, da bo tudi plesni zdaj manj. Bodo še kar štriki na podstrehi peli naprej ... Vidim, da ste se vseeno pol odločili za razvlaževalec . Super! Samo da bo tudi kaj učinka! Mere Tilna so tudi kar OK . A veš, da je men tudi kar prijel že veseli december. Je pravo decembersko vzdušje. Samo če bi zdaj začela s kakšnimi okrski noret bi rekli, da se mi je čist sfuzlalo . Jaz namreč noro uživam v snegu, ampak le, če ni treba na šiht, da sem lahko doma. Zdaj greva pa z madam ven na sneg po Tima, zato bo najin sprehod kratek. Za na prvi sneg bo čist OK.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:17:51
|
|
|
|
listek1
|
Dolenjka - mi mamo samo še 2x. Pa mi je prijateljica, ki tudi hodi na plavanje rekla, da gremo v četrtek v svet doživetij. Tako jim je rekel Klemen v četrtek. Tko, da ne vem. Ampak kokr se jaz spomnim je tudi rekel takrtat, da gremo zadnjo uro tja. Mogoče se je pa premislil in gremo pač eno uro prej Men je prou, pa še atija bova verjetno s sabo vzela Februarka - sej bo. Če ne jo pa k men prpel za kakšno urco ali dve. Se bosta z Davidom skupi zabavala. Sej tvoja je itak ful pridna punčka Ja jutr motre pa res neki kupit v Kranju ane? Mislim, da si zadnjič neki v DM-u pozabla kupit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:19:03
|
|
|
|
misar
|
mi švasamo že dve uri saj mi prav paše , sem že ful naredila...kar se tiče pa tega, da bi tamlo pustila za cel vikend ...jaz za kaj takega zagotovo nisem zrela. že zadnjič, ko naju ni blo 4 urce, čez dan, ne ponoč, sem 2 uri uživala in dve uri sem jo noro pogrešala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:25:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Ah pol pa mi ne gremo, ker imamo šele 7. uro Bo šel pa tudi ati z nama, ker gremo zadnjič Ostale obiske bomo pa pol, ko bomo na dopustu izkoristili skupaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:28:17
|
|
|
|
listek1
|
dolenjka - pa pridte k naši uri? Magar poklič pa vpraši, če lahko pridete. Po moje,v če bi želela sploh ne bi bilo panike. Pa še carica bi po moje ful uživala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:28:38
|
|
|
|
nizy
|
tudi nas bo zamedlo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:34:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dolenjka - pa pridte k naši uri? Magar poklič pa vpraši, če lahko pridete. Po moje,v če bi želela sploh ne bi bilo panike. Pa še carica bi po moje ful uživala pa sej men ni za to jaz sem samo žalostna, ker ne bomo več hodili eh, bomo pol notri prinesli, pa gor bomo šli kam plavat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:35:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy tudi nas bo zamedlo ja, o tem pa tudi na netu piše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:41:14
|
|
|
|
Bajsa
|
Dan! Pr nas sneži!!! Mi2 sva obe prehlajeni, tko da na plavanje naju verjetno ju3 ne bo. Stanovanje je v zadnji fazi, kavči so že gor, perem že gor, v sredo mi fotr pride sestavt kuhinjo in spalnico, pol smo pa zmagal. Naju v sredo ne bo, sej veste non stop del, razen, če bom šla k mam v bolnico, sam mi se ni za vozit v takmule, kaj pa vem kako bo. No sej tud ni najbolj pametno, dokler sva obe prehlajeni Ella zate mam 2 tabli, nism pozabla Zdej pa grem... Lep zasnežen dan!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 11:51:56
|
|
|
|
larisa
|
Kosilo za Nejca, da ne pozabim: dušena zelenjava (rdeča paprika, ki ji odstranim kožico, koleraba, por, cvetača) s polento. Aja, pa še mal česna, ker me je mama Dolenjka spomnila na naravni antibiotik Glede varstva naših Jaz sem mela kr borbe sama s sabo, ko sem šla Ampak, jaz sem pač zagovornica tega, da moraš otroka navadit tudi na druge ljudi (sploh domače) in na okolje v katerem te ni vedno zraven. Je pa težko. Mislim da vsaki mamici, ampak za otroka pa je to le dobro in se pač prepričam, da je tako prav, pa imava v končni fazi oba nekaj od tega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:00:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro za nami tudi en prav luštn vikend, bi pa pasal kej podobnega kot Larisin kokar jaz vem, se v vsako varstvo prinese svoje plenice, hrano imajo pa tam jencili za odlično spanje eno?? a gre katera gorenjka v sredo na srečanje v LJ? bi imela neki za v Leclerca nazaj nest pri varstvih ni čist tko. Ponekod je hrana, ponekod jo prinešes sam, odvisno. V našem primeru dobi kosilo tam, ostalo prinesemo mi, oz. lahko tud ona nabavi, samo pač plačamo to. v sredo pa jst ne grem v lj, ker grem v cet. v sluzbo na sestanek s šefom in je to ravno zraven Leclerca, tko da se ne bom dva dni vozila v lj, sploh ne zdej k je sneg
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:04:03
|
|
|
|
pina-1
|
dan. TUdi pri nas zebeeeeeeeeeeeeee in piha in dežuje . AMpak midve sva vseeno napravili svojo turo in kavico sva spili. Vikend je minil kar vredu. ŽE to da o bili vsi 4 v bajti je za nas čudež in zato je tudi lepo. Ana je sitna kot driska. ČE tile zobje kmalu ven ne pridejo, jo bom peljala k obnemu kirurgu,d aji dlesni prepreže. Glede varstva, pa tako. JAz bi Ana najraje dala v vrtec, če bi ga dobila. Sem mnenja, da je vrtec potreben za otročke od malega dalje, ker jim prinese veliko dobrega. Večina se ga izogiba, zaradi bolezni, ampak mislim, da če je otrok podvržen bolezni bo bil bolan tudi v privat varstvu- predvsem tam, kjer je več otrok. Kljub vsemu, bomo mi šli v privat varstvo. Koliko boo plačevali še ne vem, ker se s tole gospo še nisem pogovarjala osebno. Bom v temu tednu tole zrihtala. POnavadi, je ona vzela isto kot bi plačevali jasli... Bom poročala, ko zvem. Evo toliko na kratko. ZDej greva z ančko k moji ami po južno ( je mamai kuhalal golaž, pa bo ana jedla s polento).
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:05:46
|
|
|
|
jencili
|
aja, drugače pa DAN Naša noč čist ok. Sicer tremi budnicami, samo smo pa spali do 10.15 Dop. malica je za nama, zunaj kr precej sneži in mamo že bele cestice, jst se pa pokam iz pižame na zajtrk Itata, k si rekla za varstvo...jst sm celo študijo skor iz tega nardila. Cene so ZELOOOOOO različne, pa niti ni vezano to na kraj oz. konec Slovenije. Se pa gibljejo od 0,90€/h (s hrano vred), pa do enormnih 760€ na mesec (jasno tudi s hrano). Tećko je bit pameten, kukr pač narajmaš. Meni se zdi naša kr ugodna, pa predvsem je meni nujno, da se plačuje po dnevih, ker v primeru da zboli, veste kako je. Hitro je teden ali dva naokoli, pa mi ni glih dnarja stran za metat. Kako pa mate to urejeno tiste, ki imate mesečne postavke?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:10:51
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Tara in Taj za mini roj dan Taj se zahvaljuje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:13:30
|
|
|
|
ella79
|
bajsa sej bo, sam še kak dan itak ste bili ful pridni, če tako pogledaš, kdaj ste začeli. Boste pa vsaj prvi božič in novo leto skupaj v novem domu hvala že v naprej za table dobiš dinarčke, pa še mizico ti morm plačat, tako da mi jo magari tudi lahko pripelješ ko se vidimo jencili za super noč. Madona je Taj začel razturavat Zoja je ravno zaspala zdej jo spet probavam ob dvanajstih spat dajat, k spi zjutraj do osmih, pa ni panike do takrat zdržat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:19:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Tara je ravno 1 skutico zmazala in zdaj se končno spet pridnoi igra. Zgleda da je bila mal lačna, ker je neki težila Pri nas se pa HB ŠE nič ne prijemlje Mi2 bova šli v sredo v vsakem primeru do rudnika, ker bo še nekaj fines za kupit, tko d ače bo katera za kavo prav, drugače pa tudi Sem pa vesela, da sem že kar nekaj papirjev skompletirala Predvsem službenih....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:21:47
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata buči: naš je tud v 3 mesecih "samo" 3 cm pridelal. počasnej rastejo zdej tp je to... jencili: kaj pa vaša vzame v varstvo samo za kak dan dva mulčka? naša naj bi mela samo Taja, vsaj tko smo se zmenili. Lahko pa preveriš in mi sporočiš, če ga bo tetica kej srala...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:25:51
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Tara in Taj tudi od naju vse naj naj Buči za nove mere in kg Listek za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovš midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 min jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikend a sva smešna Ella, prevleko gor in šibajta ven ah, sam zdej je res začelo ful snežit prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako... Larisa za nor večer jest bi tud Zih sem še kaj pozabila če zdej ne moreš, kako boš čez dva mesca, ko bo treba v službo? Pa sej ne rabiš cel vikend, lahko pa recimo vsaj kako dopoldne, večer,...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:33:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Tara in Taj tudi od naju vse naj naj Buči za nove mere in kg Listek za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovš midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 min jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikend a sva smešna Ella, prevleko gor in šibajta ven ah, sam zdej je res začelo ful snežit prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako... Larisa za nor večer jest bi tud Zih sem še kaj pozabila če zdej ne moreš, kako boš čez dva mesca, ko bo treba v službo? Pa sej ne rabiš cel vikend, lahko pa recimo vsaj kako dopoldne, večer,... pa, da ne boš tega za hudo vzela...seveda, nista smešna. Pač vsak po svoje. Sama najbolš vesta kako je prov in kaj vama paše .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 12:55:56
|
|
|
|
jencili
|
aja in seveda hvala vsem za čestitke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
DietaMichonne RRAli ste trenutno na kakšni dieti?Da (
41%)
Ne (
59%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!