|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
24.11.2008 10:59:29   
buči
No, en test sem že nipala, še en me čaka, grem spet malo zmrzovat na podstrešje, obesit cunje in v kopalnico. Mi je zadnjič Aljaž rekel, da mu je všeč, ker se zrihtam za v službo, da sem lepa in da lepo dišim. Mtr bo kuru babe, ko bo mal večji! pRav ve, kako je treba pohvalit. To ima po atiju!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
24.11.2008 11:00:41   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Tara in Taj  tudi od naju vse naj najuser posted image user posted image

Buči user posted image user posted image za nove mere in kguser posted image
Listek user posted image user posted image za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovšuser posted image midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 minuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikenduser posted image user posted image a sva smešnauser posted image

Ella, prevleko gor in šibajta venuser posted image ah, sam zdej je res začelo ful snežituser posted image prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako...

Larisa user posted image user posted image za nor večeruser posted image jest bi tuduser posted image

Zih sem še kaj pozabilauser posted image

Februarka - pa probajta prvo za nekaj uric, potem pa da enkrat prespi. Tamali bi bil ful žur, vidva bi imela pa neki časa zase. AL da gresta v kino al se pa enostavno pokneta na kavč, al pa kej ..... Res paše, da si mal frej, pa da skoz en ne leze za tabo. Sej včeri ko sem ga šla iskat, sem ga tok stiskala in lubčkala, da me je bil že sit user posted image user posted image

ne veš kako rada bi probalauser posted image ampak zgleda še nisva ˝zrela˝ user posted image da bi si vzela mal časa zase in kot si napisala ne bi ves čas Larisa ne to, Larisa ne ono, pridi sem....user posted image saj bova... enkratuser posted image oh, tale najina mazica, ne morva brez njeuser posted image

Mmmmmmmmm, kavica mi je zadišala..... mislim, una jutri ob 17huser posted image mogoče bomo mogli pa nujno kej v KR iskat, nikol se ne veuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
24.11.2008 11:01:52   
dolenjka
no, sej je pridna, tko da bom zgleda lahko mal "pokala" user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
24.11.2008 11:07:10   
dolenjka
Mater sem šus user posted image  Sem šla pogledat zakaj goveja žušca, ki sem jo pred 1 uro pristavila, še ne vre user posted image  Pa ugotovim, da sem napačno ploščo prižgala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
24.11.2008 11:07:41   
vrtnica76
Vse najboljše za mini RD,Tarauser posted image in Tajuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Larisauser posted image za žurerski vikend.
Buči,user posted image super za mere!
Tukaj pri nas pa nič več ne snežiuser posted image .Mi2 greva kar mal vozičkat.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 1905
24.11.2008 11:07:45   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči
Božiček se je zapufal do leta 2016, je v torek nabavil razvlaževalec in dal 230 evrov s popustom, mapka sva pa spravila že ene 7 litrov vode iz spalnice. Pa hude filtre ima, tako da je zrak noro boljši. Upam, da bo tudi plesni zdaj manj. Bodo še kar štriki na podstrehi peli naprej ...

Vidim, da ste se vseeno pol odločili za razvlaževalec user posted image . Super! Samo da bo tudi kaj učinka! Mere Tilna so tudi kar OK user posted image . A veš, da je men tudi kar prijel že veseli december. Je pravo decembersko vzdušje. Samo če bi zdaj začela s kakšnimi okrski noret bi rekli, da se mi je čist sfuzlalo user posted image user posted image user posted image . Jaz namreč noro uživam v snegu, ampak le, če ni treba na šiht, da sem lahko doma.

Zdaj greva pa z madam ven na sneg po Tima, zato bo najin sprehod kratek. Za na prvi sneg bo čist OK. 

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
24.11.2008 11:17:51   
listek1
Dolenjka - mi mamo samo še 2x. Pa mi je prijateljica, ki tudi hodi na plavanje rekla, da gremo v četrtek v svet doživetij. Tako jim je rekel Klemen v četrtek. Tko, da ne vem. Ampak kokr se jaz spomnim je tudi rekel takrtat, da gremo zadnjo uro tja. Mogoče se je pa premislil in gremo pač eno uro prej user posted image  Men je prou, pa še atija bova verjetno s sabo vzela user posted image

Februarka - sej bo. Če ne jo pa k men prpel za kakšno urco ali dve. Se bosta z Davidom skupi zabavala. Sej tvoja je itak ful pridna punčka user posted image  Ja jutr motre pa res neki kupit v Kranju ane? Mislim, da si zadnjič neki v DM-u pozabla kupit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
24.11.2008 11:19:03   
misar
mi švasamo že dve uri user posted image user posted image saj mi prav paše user posted image user posted image user posted image , sem že ful naredila...kar se tiče pa tega, da bi tamlo pustila za cel vikend user posted image ...jaz za kaj takega zagotovo nisem zrela. že zadnjič, ko naju ni blo 4 urce, čez dan, ne ponoč, sem 2 uri uživala in dve uri sem jo noro pogrešalauser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
24.11.2008 11:25:27   
dolenjka
Ah pol pa mi ne gremo, ker imamo šele 7. uro user posted image  Bo šel pa tudi ati z nama, ker gremo zadnjič user posted image  Ostale obiske bomo pa pol, ko bomo na dopustu izkoristili skupaj user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
24.11.2008 11:28:17   
listek1
dolenjka - pa pridte k naši uri? Magar poklič pa vpraši, če lahko pridete. Po moje,v če bi želela sploh ne bi bilo panike. Pa še carica bi po moje ful uživala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
24.11.2008 11:28:38   
nizy
tudi nas bo zamedlo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
24.11.2008 11:34:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dolenjka - pa pridte k naši uri? Magar poklič pa vpraši, če lahko pridete. Po moje,v če bi želela sploh ne bi bilo panike. Pa še carica bi po moje ful uživala user posted image

pa sej men ni za to user posted image  jaz sem samo žalostna, ker ne bomo več hodili user posted image  eh, bomo pol notri prinesli, pa gor bomo šli kam plavat user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
24.11.2008 11:35:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

tudi nas bo zamedlo user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, o tem pa tudi na netu piše user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
24.11.2008 11:41:14   
Bajsa
Dan!
Pr nas sneži!!! Mi2 sva obe prehlajeni, tko da na plavanje naju verjetno ju3 ne bo. Stanovanje je v zadnji fazi, kavči so že gor, perem že gor, v sredo mi fotr pride sestavt kuhinjo in spalnico, pol smo pa zmagal. Naju v sredo ne bo, sej veste non stop del, razen, če bom šla k mam v bolnico, sam mi se ni za vozit v takmule, kaj pa vem kako bo. No sej tud ni najbolj pametno, dokler sva obe prehlajeni user posted image

Ella zate mam 2 tabli, nism pozabla user posted image

Zdej pa grem...
Lep zasnežen dan!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
24.11.2008 11:51:56   
larisa
Kosilo za Nejca, da ne pozabim: dušena zelenjava (rdeča paprika, ki ji odstranim kožico, koleraba, por, cvetača) s polento. Aja, pa še mal česna, ker me je mama Dolenjka spomnila na naravni antibiotik user posted image

Glede varstva naših user posted image  Jaz sem mela kr borbe sama s sabo, ko sem šla user posted image  Ampak, jaz sem pač zagovornica tega, da moraš otroka navadit tudi na druge ljudi (sploh domače) in na okolje v katerem te ni vedno zraven. Je pa user posted image  težko. Mislim da vsaki mamici, ampak za otroka pa je to le dobro in se pač prepričam, da je tako prav, pa imava v končni fazi oba nekaj od tega user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
24.11.2008 12:00:28   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
za nami tudi en prav luštn vikend, bi pa pasal kej podobnega kot Larisin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kokar jaz vem, se v vsako varstvo prinese svoje plenice, hrano imajo pa tam user posted image
jencili user posted image user posted image user posted image za odlično spanje

eno?? a gre katera gorenjka v sredo na srečanje v LJ? bi imela neki za v Leclerca nazaj nest user posted image

pri varstvih ni čist tko. Ponekod je hrana, ponekod jo prinešes sam, odvisno. V našem primeru dobi kosilo tam, ostalo prinesemo mi, oz. lahko tud ona nabavi, samo pač plačamo to.

v sredo pa jst ne grem v lj, ker grem v cet. v sluzbo na sestanek s šefom in je to ravno zraven Leclerca, tko da se ne bom dva dni vozila v lj, sploh ne zdej k je sneguser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
24.11.2008 12:04:03   
pina-1
dan.

TUdi pri nas zebeeeeeeeeeeeeee in piha in dežujeuser posted image user posted image . AMpak midve sva vseeno napravili svojo turo in kavico sva spili.

Vikend je minil kar vredu. ŽE to da o bili vsi 4 v bajti je za nas čudež in zato je tudi lepo.

Ana je sitna kot driska. ČE tile zobje kmalu ven ne pridejo, jo bom peljala k obnemu kirurgu,d aji dlesni prepreže.user posted image user posted image

Glede varstva, pa tako. JAz bi Ana najraje dala v vrtec, če bi ga dobila. Sem mnenja, da je vrtec potreben za otročke od malega dalje, ker jim prinese veliko dobrega. Večina se ga izogiba, zaradi bolezni, ampak mislim, da če je otrok podvržen bolezni bo bil bolan tudi v privat varstvu- predvsem tam, kjer je več otrok.
Kljub vsemu, bomo mi šli v privat varstvo. Koliko boo plačevali še ne vem, ker se s tole gospo še nisem pogovarjala osebno. Bom v temu tednu tole zrihtala. POnavadi, je ona vzela isto kot bi plačevali jasli... Bom poročala, ko zvem.

Evo toliko na kratko. ZDej greva z ančko k moji ami po južno ( je mamai kuhalal golaž, pa bo ana jedla s polento).user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
24.11.2008 12:05:46   
jencili
aja, drugače pa DANuser posted image

Naša noč čist ok. Sicer  tremi budnicami, samo smo pa spali do 10.15user posted image user posted image

Dop. malica je za nama, zunaj kr precej sneži in mamo že bele cestice, jst se pa pokam iz pižame na zajtrkuser posted image user posted image

Itata, k si rekla za varstvo...jst sm celo študijo skor iz tega nardila. Cene so ZELOOOOOO različne, pa niti ni vezano to na kraj oz. konec Slovenije. Se pa gibljejo od 0,90€/h (s hrano vred), pa do enormnih 760€ na mesec (jasno tudi s hrano). Tećko je bit pameten, kukr pač narajmaš. Meni se zdi naša kr ugodna, pa predvsem je meni nujno, da se plačuje po dnevih, ker v primeru da zboli, veste kako je. Hitro je teden ali dva naokoli, pa mi ni glih dnarja stran za metat.
Kako pa mate to urejeno tiste, ki imate mesečne postavke?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
24.11.2008 12:10:51   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Tara in Taj user posted image user posted image user posted image user posted image za mini roj dan user posted image

Taj se zahvaljujeuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
24.11.2008 12:13:30   
ella79
bajsa sej bo, sam še kak dan user posted image user posted image user posted image itak ste bili ful pridni, če tako pogledaš, kdaj ste začeli. Boste pa vsaj prvi božič in novo leto skupaj v novem domu user posted image user posted image hvala že v naprej za table user posted image dobiš dinarčke, pa še mizico ti morm plačat, tako da mi jo magari tudi lahko pripelješ ko se vidimo

jencili user posted image user posted image user posted image za super noč. Madona je Taj začel razturavat

Zoja je ravno zaspala user posted image zdej jo spet probavam ob dvanajstih spat dajat, k spi zjutraj do osmih, pa ni panike do takrat zdržat.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
24.11.2008 12:19:59   
dolenjka
Tara je ravno 1 skutico zmazala in zdaj se končno spet pridnoi igra. Zgleda da je bila mal lačna, ker je neki težila user posted image

Pri nas se pa HB ŠE nič ne prijemlje user posted image  Mi2 bova šli v sredo v vsakem primeru do rudnika, ker bo še nekaj fines za kupit, tko d ače bo katera za kavo prav, drugače pa tudi user posted image

Sem pa vesela, da sem že kar nekaj papirjev skompletirala user posted image  Predvsem službenih....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
24.11.2008 12:21:47   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: itata

buči: naš je tud v 3 mesecih "samo" 3 cm pridelal. počasnej rastejo zdej tp je to...

jencili: kaj pa vaša vzame v varstvo samo za kak dan dva mulčka?

naša naj bi mela samo Taja, vsaj tko smo se zmenili. Lahko pa preveriš in mi sporočiš, če ga bo tetica kej srala...user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
24.11.2008 12:25:51   
jencili

Listek user posted image user posted image za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovšuser posted image midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 minuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikenduser posted image user posted image a sva smešnauser posted image

Ella, prevleko gor in šibajta venuser posted image ah, sam zdej je res začelo ful snežituser posted image prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako...

Larisa user posted image user posted image za nor večeruser posted image jest bi tuduser posted image

če zdej ne moreš, kako boš čez dva mesca, ko bo treba v službo?user posted image
Pa sej ne rabiš cel vikend, lahko pa recimo vsaj kako dopoldne, večer,...

Neposredna povezava do sporočila: 1923
24.11.2008 12:33:01   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

če zdej ne moreš, kako boš čez dva mesca, ko bo treba v službo?user posted image
Pa sej ne rabiš cel vikend, lahko pa recimo vsaj kako dopoldne, večer,...

pa, da ne boš tega za hudo vzela...seveda, nista smešna. Pač vsak po svoje. Sama najbolš vesta kako je prov in kaj vama pašeuser posted image .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
24.11.2008 12:55:56   
jencili
aja in seveda hvala vsem za čestitkeuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark

da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!