|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
24.11.2008 9:41:56   
larisa
Aja, Dolenjka, dejmo se potem okrog praznikov skupaj s ketne strgat user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.11.2008 9:43:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Aja, Dolenjka, dejmo se potem okrog praznikov skupaj s ketne strgat user posted image

zmenjeno - kdaj imš pa še frej user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.11.2008 9:43:58   
misar
jaz bi se tud mal s ketne strgala...no saj 5. dec. grem na fešto, sam tam se ne bom smela preveč strgat, ker bo vseeno treba mal lepše obnašat user posted image user posted image user posted image , da me lih direktor ne vidi do amena nakresano user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.11.2008 9:50:12   
Blacky*
Dober dan,
vremensko poročilo: pri nas še nič ne naletava in lahko kar tako ostane user posted image . Danes imam zvečer savno in komaj čakam user posted image user posted image . Res ne bi rada po snegu in brozgi vozila.

Čez dan bo ati z Valom, jaz pa za knjigami user posted image user posted image user posted image , res se mi ne da, a je zadnji čas.

Se beremo kaj kasneje, ob kakšni pavzi.

A za sredo velja?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.11.2008 9:56:16   
listek1
jutro,

za nami oz. nama je tud en super vikend. Sicer ni bil odlop tako kot tvoj LArisa user posted image user posted image user posted image , ampak je bil bolj miren. Sva bila v kinu, pa izležavala sva na polno. No v soboto dopoldne je moj neki delal, jest sem pa lenuharla, še kuhat mi ni blo treba user posted image  V nedeljo sem spala skor do 11h, nardila kosilo, pol popoldne pa sva šla po Davida. Res je paasalo tkole mal na izi user posted image
Danes ponoči je blo pa tud super, mali je spal celo noč, ob 5h pojedel in spal do 8h. Pri nas tudi sneži. user posted image

Tara in Taj vse najboljše za mini RD user posted image user posted image

Jencili - super za prespano noč user posted image user posted image

Gorenjke  - a jutri po plavanju pridete na kofe?

Bajsa - user posted image  škoda, ker niste prespali v novem stanovanju. Kje pa se je zalomilo? PA tok sem mislila na vas, kako že uživate user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.11.2008 9:57:18   
larisa
Dolenjka, brez skrbi, vedno se najde cajt, sam organizirat se je treba.user posted image

Gorenjke, ste šla na bowling ta vikend user posted image

Ella, dežno prevleko gor, pa greš komot ven. Sej ne bo tolk padalo user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.11.2008 10:05:43   
Blacky*
No popravek... pri nas tudi sneži... a bom vseeno šla popoldan na en sprehod, da vidim reakcijo na prvi sneg user posted image user posted image

Pa še to dodajam, ker ne vem če ste o tem že kakšno rekle:

http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/zivila-in-zdrava-prehrana/pesticidi-v-pomarancah-limonah-in-jabolkih.html

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 24.11.2008 10:07:58 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.11.2008 10:09:06   
misar
pri nas še ne sneži, no saj je tud napovedano, da bo kasneje snegec tukaj.

grem zdaj še mal cunje poravnat iz sušilca, pa nove not zabrisat...dela se pa res ne zmanjka user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
24.11.2008 10:10:03   
dolenjka
tako, princeska pančka, jaz pa zajtrkujem, da bom lahko AB pojedla user posted image  upam, da se tale sneg ne bo prijemal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.11.2008 10:20:29   
buči
Evo mene nazaj. Tilen je ostal pri tašči in tastu, jaz še na kavo s kolegico in v trgovino. Sv aimela sistematskega: 10,02 kg in 73 cm. Tile cm so mi sicer malo vprašljivi, ker je imel že pred 3 meseci 71,5, ampak ok. Je rekla, da je vse ok, le zelo hiter je kar se tiče pregoda iz vsedanja, kobacanja in stajanja. Ga ne smemo forsirat. no, jaz to vem, samo starim staršem je še treba dopovedat. Zdaj pa perilo zrihtat, lase oprat, pa malo pokidat po bajti, pa delat.

SNEG mi pa danes ful sede, mislim, da bom predčasno padla v filing veselega decembra. grem še lučke poiskat! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
24.11.2008 10:33:34   
buči
joj, kako sovražim, da se cunje ne sušijo. pobiram perilo, pa ne vem, a je samo mrzlo a je še mokro! user posted image  Po 5 dni, pa se ne posuši! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.11.2008 10:35:50   
dolenjka
Buči, Božičku napiši pismo, da potrebuješ sušilca user posted image  Sej ga lahko na obroke kupi user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.11.2008 10:40:08   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Buči, Božičku napiši pismo, da potrebuješ sušilca user posted image  Sej ga lahko na obroke kupi user posted image

Božiček se je zapufal do leta 2016, je v torek nabavil razvlaževalec in dal 230 evrov s popustom, mapka sva pa spravila že ene 7 litrov vode iz spalnice. Pa hude filtre ima, tako da je zrak noro boljši. Upam, da bo tudi plesni zdaj manj. Bodo še kar štriki na podstrehi peli naprej ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.11.2008 10:42:01   
misar
ampak sušilec je pa res ful pocen, saj ne rabiš nekega ultra hudega...že osnovni model dela vse tisto kar rabiš...enostavno sušenje user posted image user posted image user posted image ...jaz ne bi bla brez sušilca za nič na svetu...no pomivalc je še boljša zadeva, da o pralnem stroju spljoh ne govorim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.11.2008 10:42:14   
ella79
listek user posted image user posted image user posted image za super vikend v dvoje user posted image user posted image user posted image jaz bi jutri po plavanju eno kavo user posted image a bi jaz lahko tebi en cd dala, da ga daš v četrtek Maksu user posted image

buči user posted image user posted image user posted image za mere in kg user posted image naša je bila tudi pred dvema mesecema 71, zdej pa 'samo' 73 cm user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
24.11.2008 10:42:17   
Februarka08
Juhuuuu, pri nas ful snežiuser posted image user posted image user posted image
Midve sva ble za ene pol urce zunej, sem ji dala kar tisto prevleko dežno čez in sva jo mahnileuser posted image sicer ji ni blo gih všeč, ampak sva se vsaj malo nadihale zraka.
Zdej greva pa mal pred tv in se igrat, čez eno urco pa spatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
24.11.2008 10:43:57   
ella79
blacky tole od pesticidov bom prebrala, se i zdele ne da user posted image user posted image user posted image jaz na njihovi strani gledam odpoklic izdelkov

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
24.11.2008 10:47:35   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

listek user posted image user posted image user posted image za super vikend v dvoje user posted image user posted image user posted image jaz bi jutri po plavanju eno kavo user posted image a bi jaz lahko tebi en cd dala, da ga daš v četrtek Maksu user posted image

buči user posted image user posted image user posted image za mere in kg user posted image naša je bila tudi pred dvema mesecema 71, zdej pa 'samo' 73 cm user posted image

ella, ti kar prinesi pol jutri na kofe in bom nesla v četrtek. Gremo pa na plavanju v svet doživetij, se gremo po toboganu vozit user posted image user posted image  tuki tud ful sneži, pa sploh ne vem kaj nej. Ne da se mi bit notr user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.11.2008 10:48:23   
itata
buči: naš je tud v 3 mesecih "samo" 3 cm pridelal. počasnej rastejo zdej tp je to...

jencili: kaj pa vaša vzame v varstvo samo za kak dan dva mulčka?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
24.11.2008 10:49:58   
Februarka08
Tara in Taj  tudi od naju vse naj najuser posted image user posted image

Buči user posted image user posted image za nove mere in kguser posted image
Listek user posted image user posted image za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovšuser posted image midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 minuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikenduser posted image user posted image a sva smešnauser posted image

Ella, prevleko gor in šibajta venuser posted image ah, sam zdej je res začelo ful snežituser posted image prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako...

Larisa user posted image user posted image za nor večeruser posted image jest bi tuduser posted image

Zih sem še kaj pozabilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
24.11.2008 10:50:55   
itata
listek: velja velja... še meti pride. tko da velja. jaz zarad plavanja še ne vem a prideva al ne, ker je spet cel smrkav. na kavo pa sto postouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
24.11.2008 10:51:38   
itata
februarka: nista smešna. vsak po svojeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
24.11.2008 10:54:16   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Tara in Taj  tudi od naju vse naj najuser posted image user posted image

Buči user posted image user posted image za nove mere in kguser posted image
Listek user posted image user posted image za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovšuser posted image midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 minuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikenduser posted image user posted image a sva smešnauser posted image

Ella, prevleko gor in šibajta venuser posted image ah, sam zdej je res začelo ful snežituser posted image prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako...

Larisa user posted image user posted image za nor večeruser posted image jest bi tuduser posted image

Zih sem še kaj pozabilauser posted image

Februarka - pa probajta prvo za nekaj uric, potem pa da enkrat prespi. Tamali bi bil ful žur, vidva bi imela pa neki časa zase. AL da gresta v kino al se pa enostavno pokneta na kavč, al pa kej ..... Res paše, da si mal frej, pa da skoz en ne leze za tabo. Sej včeri ko sem ga šla iskat, sem ga tok stiskala in lubčkala, da me je bil že sit user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
24.11.2008 10:56:19   
listek1
februarka, vsekakor pa nista smešna. Pač tako čutita, da še ni pravi čas, da bi jo dala v varstvo za dalj časa. Sej bo user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
24.11.2008 10:58:21   
dolenjka
No, naša je spala 45 minut user posted image  user posted image  pa glih, ko sem se papirje spravila "pokat" user posted image

Listek, ta četrtek v svet doživetij user posted image  A ni to 10. uro user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)
tina152

Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?

slabi (6%)

dobri z občasnimi pepiri (32%)

dobri (20%)

zelo dobri (36%)

nimam partnerja (6%)

drugo (0%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!