Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 9:41:56
|
|
|
|
larisa
|
Aja, Dolenjka, dejmo se potem okrog praznikov skupaj s ketne strgat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 9:43:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Aja, Dolenjka, dejmo se potem okrog praznikov skupaj s ketne strgat zmenjeno - kdaj imš pa še frej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 9:43:58
|
|
|
|
misar
|
jaz bi se tud mal s ketne strgala...no saj 5. dec. grem na fešto, sam tam se ne bom smela preveč strgat, ker bo vseeno treba mal lepše obnašat , da me lih direktor ne vidi do amena nakresano
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 9:50:12
|
|
|
|
Blacky*
|
Dober dan, vremensko poročilo: pri nas še nič ne naletava in lahko kar tako ostane . Danes imam zvečer savno in komaj čakam . Res ne bi rada po snegu in brozgi vozila. Čez dan bo ati z Valom, jaz pa za knjigami , res se mi ne da, a je zadnji čas. Se beremo kaj kasneje, ob kakšni pavzi. A za sredo velja?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 9:56:16
|
|
|
|
listek1
|
jutro, za nami oz. nama je tud en super vikend. Sicer ni bil odlop tako kot tvoj LArisa , ampak je bil bolj miren. Sva bila v kinu, pa izležavala sva na polno. No v soboto dopoldne je moj neki delal, jest sem pa lenuharla, še kuhat mi ni blo treba V nedeljo sem spala skor do 11h, nardila kosilo, pol popoldne pa sva šla po Davida. Res je paasalo tkole mal na izi Danes ponoči je blo pa tud super, mali je spal celo noč, ob 5h pojedel in spal do 8h. Pri nas tudi sneži. Tara in Taj vse najboljše za mini RD Jencili - super za prespano noč Gorenjke - a jutri po plavanju pridete na kofe? Bajsa - škoda, ker niste prespali v novem stanovanju. Kje pa se je zalomilo? PA tok sem mislila na vas, kako že uživate
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 9:57:18
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjka, brez skrbi, vedno se najde cajt, sam organizirat se je treba. Gorenjke, ste šla na bowling ta vikend Ella, dežno prevleko gor, pa greš komot ven. Sej ne bo tolk padalo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:09:06
|
|
|
|
misar
|
pri nas še ne sneži, no saj je tud napovedano, da bo kasneje snegec tukaj. grem zdaj še mal cunje poravnat iz sušilca, pa nove not zabrisat...dela se pa res ne zmanjka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:10:03
|
|
|
|
dolenjka
|
tako, princeska pančka, jaz pa zajtrkujem, da bom lahko AB pojedla upam, da se tale sneg ne bo prijemal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:20:29
|
|
|
|
buči
|
Evo mene nazaj. Tilen je ostal pri tašči in tastu, jaz še na kavo s kolegico in v trgovino. Sv aimela sistematskega: 10,02 kg in 73 cm. Tile cm so mi sicer malo vprašljivi, ker je imel že pred 3 meseci 71,5, ampak ok. Je rekla, da je vse ok, le zelo hiter je kar se tiče pregoda iz vsedanja, kobacanja in stajanja. Ga ne smemo forsirat. no, jaz to vem, samo starim staršem je še treba dopovedat. Zdaj pa perilo zrihtat, lase oprat, pa malo pokidat po bajti, pa delat. SNEG mi pa danes ful sede, mislim, da bom predčasno padla v filing veselega decembra. grem še lučke poiskat!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:33:34
|
|
|
|
buči
|
joj, kako sovražim, da se cunje ne sušijo. pobiram perilo, pa ne vem, a je samo mrzlo a je še mokro! Po 5 dni, pa se ne posuši!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:35:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči, Božičku napiši pismo, da potrebuješ sušilca Sej ga lahko na obroke kupi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:40:08
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči, Božičku napiši pismo, da potrebuješ sušilca Sej ga lahko na obroke kupi Božiček se je zapufal do leta 2016, je v torek nabavil razvlaževalec in dal 230 evrov s popustom, mapka sva pa spravila že ene 7 litrov vode iz spalnice. Pa hude filtre ima, tako da je zrak noro boljši. Upam, da bo tudi plesni zdaj manj. Bodo še kar štriki na podstrehi peli naprej ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:42:01
|
|
|
|
misar
|
ampak sušilec je pa res ful pocen, saj ne rabiš nekega ultra hudega...že osnovni model dela vse tisto kar rabiš...enostavno sušenje ...jaz ne bi bla brez sušilca za nič na svetu...no pomivalc je še boljša zadeva, da o pralnem stroju spljoh ne govorim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:42:14
|
|
|
|
ella79
|
listek za super vikend v dvoje jaz bi jutri po plavanju eno kavo a bi jaz lahko tebi en cd dala, da ga daš v četrtek Maksu buči za mere in kg naša je bila tudi pred dvema mesecema 71, zdej pa 'samo' 73 cm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:42:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Juhuuuu, pri nas ful sneži Midve sva ble za ene pol urce zunej, sem ji dala kar tisto prevleko dežno čez in sva jo mahnile sicer ji ni blo gih všeč, ampak sva se vsaj malo nadihale zraka. Zdej greva pa mal pred tv in se igrat, čez eno urco pa spat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:43:57
|
|
|
|
ella79
|
blacky tole od pesticidov bom prebrala, se i zdele ne da jaz na njihovi strani gledam odpoklic izdelkov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:47:35
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 listek za super vikend v dvoje jaz bi jutri po plavanju eno kavo a bi jaz lahko tebi en cd dala, da ga daš v četrtek Maksu buči za mere in kg naša je bila tudi pred dvema mesecema 71, zdej pa 'samo' 73 cm ella, ti kar prinesi pol jutri na kofe in bom nesla v četrtek. Gremo pa na plavanju v svet doživetij, se gremo po toboganu vozit tuki tud ful sneži, pa sploh ne vem kaj nej. Ne da se mi bit notr
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:48:23
|
|
|
|
itata
|
buči: naš je tud v 3 mesecih "samo" 3 cm pridelal. počasnej rastejo zdej tp je to... jencili: kaj pa vaša vzame v varstvo samo za kak dan dva mulčka?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:49:58
|
|
|
|
Februarka08
|
Tara in Taj tudi od naju vse naj naj Buči za nove mere in kg Listek za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovš midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 min jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikend a sva smešna Ella, prevleko gor in šibajta ven ah, sam zdej je res začelo ful snežit prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako... Larisa za nor večer jest bi tud Zih sem še kaj pozabila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:50:55
|
|
|
|
itata
|
listek: velja velja... še meti pride. tko da velja. jaz zarad plavanja še ne vem a prideva al ne, ker je spet cel smrkav. na kavo pa sto posto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:51:38
|
|
|
|
itata
|
februarka: nista smešna. vsak po svoje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:54:16
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Tara in Taj tudi od naju vse naj naj Buči za nove mere in kg Listek za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovš midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 min jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikend a sva smešna Ella, prevleko gor in šibajta ven ah, sam zdej je res začelo ful snežit prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako... Larisa za nor večer jest bi tud Zih sem še kaj pozabila Februarka - pa probajta prvo za nekaj uric, potem pa da enkrat prespi. Tamali bi bil ful žur, vidva bi imela pa neki časa zase. AL da gresta v kino al se pa enostavno pokneta na kavč, al pa kej ..... Res paše, da si mal frej, pa da skoz en ne leze za tabo. Sej včeri ko sem ga šla iskat, sem ga tok stiskala in lubčkala, da me je bil že sit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:56:19
|
|
|
|
listek1
|
februarka, vsekakor pa nista smešna. Pač tako čutita, da še ni pravi čas, da bi jo dala v varstvo za dalj časa. Sej bo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 10:58:21
|
|
|
|
dolenjka
|
No, naša je spala 45 minut pa glih, ko sem se papirje spravila "pokat" Listek, ta četrtek v svet doživetij A ni to 10. uro
|
odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)tina152Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?slabi (
6%)
dobri z občasnimi pepiri (
32%)
dobri (
20%)
zelo dobri (
36%)
nimam partnerja (
6%)
drugo (
0%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!