Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:15:59
|
|
|
|
jencili
|
Lino - koruzni kosmiči in otroški čaj?!?!?!?!?! A mislite, da to še velja, glede na to, da je blo to enkrat julija, avgusta,...?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:17:35
|
|
|
|
itata
|
smo bli sam v štacuni, mali je ful bulu snežinke. smeško moj. zdej spet spi. mal je siten, ampak ni krize. jutri plavanje zih odpade. prideva pa pol na kavo jencili: ne bom ti zdej v zelje hodila z varuško sploh ne če je bil pogoj, da ima samo Taja... bom jo pa poklicala, ker jaz sem imela v mislih ga dat kak dan dva v varstvo un teden k tašča ne more uletet. un teden k pa tašča uleti pa ni treba. to bi pol nanesl recimo 5 dni na mesec pa še to ne cel dan, ampak recimo 5 ur. tok da ga nimata moja dva skoz pa da lahk kej naredita u miru vsaj kak dan. mogoče pa ona še kakšno pozna...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:24:59
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 O, Lanchy, velkom bek Jest si sploh ne predstavljam, da bi dala zdele malo v vrtec... ampak, če drugega ni, mora tud to bit Jencili, a tako dolgo boš od doma? Larisa se po 2h urah spanja nekaj oglaša, ampak ok, kosilo je narejeno, cune so speglane, lahko se zbudi jap ja, je treba prit do lj, poleg tega, pa mamo še 1 uro malice in temu primerno 8,5 urni delavnik . Se mi pa niti ne splača za 4 ure it delat, ker je predaleč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:26:36
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 O, Lanchy, velkom bek Jest si sploh ne predstavljam, da bi dala zdele malo v vrtec... ampak, če drugega ni, mora tud to bit Jencili, a tako dolgo boš od doma? Larisa se po 2h urah spanja nekaj oglaša, ampak ok, kosilo je narejeno, cune so speglane, lahko se zbudi jap ja, je treba prit do lj, poleg tega, pa mamo še 1 uro malice in temu primerno 8,5 urni delavnik . Se mi pa niti ne splača za 4 ure it delat, ker je predaleč vem ja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:26:39
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! Pa kaj je to danes, da se take stvari žalostne pogovarjate o službi. Jaz naj bi začela delati enkrat po prvi polovici februarja. Punce pa res se mi smilite vse s takšnim delovnim časom. Sem verjetno še ena izmed redkih, ki dela do 14h. No, zdaj pa se tudi Luka nekaj oglaša, se slišimo še potem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:30:36
|
|
|
|
pina-1
|
Jao punce kmalu služba. No jaz mam do službe še dobre 3m, ampka vseeno mi gre preveč hitro . Meni je že zdaj hudo, ker bom tolko stran od doma. In glih zaradi dolgih sred, bom delala po 7 ur,tako da mi ne bo treba do 17 bit v službi. Bo kak € manj, ampak bomo preživeli. naša se je že zbudila in je že sitna. Sploh ne vem več kaj naj z njo počnem, da bo vsaj malo mir. Ona bi skozi na meni visela in ciciko bi vlekla . Sama se pa ne zna zaigrat niti minuto.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:31:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata smo bli sam v štacuni, mali je ful bulu snežinke. smeško moj. zdej spet spi. mal je siten, ampak ni krize. jutri plavanje zih odpade. prideva pa pol na kavo jencili: ne bom ti zdej v zelje hodila z varuško sploh ne če je bil pogoj, da ima samo Taja... bom jo pa poklicala, ker jaz sem imela v mislih ga dat kak dan dva v varstvo un teden k tašča ne more uletet. un teden k pa tašča uleti pa ni treba. to bi pol nanesl recimo 5 dni na mesec pa še to ne cel dan, ampak recimo 5 ur. tok da ga nimata moja dva skoz pa da lahk kej naredita u miru vsaj kak dan. mogoče pa ona še kakšno pozna... ja, seveda. Ti kr pokliči in sporoči, kaj si zrihtala...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:47:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, pa moja teroristka je šla pančkat. Upam, res upammmmm, da spi 1 uro in pol Naša je tudi v mižulah, tečka 100/h , kaj bi jaz dala, da spi vsaj eno uro. Čez pol ure bo že akcija. jencili - bom kar preskoča tale link, ker je očitno že vse "giftno" Jaz pa odhajam v službo nekje 6. februarja, če bom izkoristila ves letošnji dopust. Bo pa mala takrat že stara dobro leto in še moja starša jo bosta čuvala, tako da ni neke panike. No, Itak mi bo , ker sem sedaj cele dneve z njo. Pa delam od 8-16, kar še tudi nekako gre. Mala pa tudi ne bo ves čas v varstvu, ker moj ima pa bolj mešan šiht in jo bo še on čuval. mala pikica - srečnica za tak delovnik, jaz bi ga tudi imela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:48:09
|
|
|
|
jencili
|
no takole pa zgleda pri nas zunaj...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:49:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no takole pa zgleda pri nas zunaj... iiiiiii, kako lepo pri nas pa še nič ne kaže na snegec
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:51:52
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, pa moja teroristka je šla pančkat. Upam, res upammmmm, da spi 1 uro in pol Naša je tudi v mižulah, tečka 100/h , kaj bi jaz dala, da spi vsaj eno uro. Čez pol ure bo že akcija. jencili - bom kar preskoča tale link, ker je očitno že vse "giftno" Jaz pa odhajam v službo nekje 6. februarja, če bom izkoristila ves letošnji dopust. Bo pa mala takrat že stara dobro leto in še moja starša jo bosta čuvala, tako da ni neke panike. No, Itak mi bo , ker sem sedaj cele dneve z njo. Pa delam od 8-16, kar še tudi nekako gre. Mala pa tudi ne bo ves čas v varstvu, ker moj ima pa bolj mešan šiht in jo bo še on čuval. mala pikica - srečnica za tak delovnik, jaz bi ga tudi imela ja, tud Taj mogoče ne bo glih vsak dan tam, pa ne skoz, ker ma moj tud tko mešano, sam vseen bo pa velik... No, pa dost s to temo. Sm čist slabo vzdušje tle gor nardila...se opravičujem. Sam pa pomaga, k vidš (no sej veš, sam še potrditev dobiš), da nisi edini... Uživajte v mrazku in snegu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:53:19
|
|
|
|
dolenjka
|
pri nas je pa HB sneg nehal padat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:55:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pri nas je pa HB sneg nehal padat pa kje je tvoje zimsko navdušenje sankanje, kepanje, delanje metuljčkov Vedno te pozabim vprašat: A stičanko vidiš kaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:58:00
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pri nas je pa HB sneg nehal padat pri nas pa vedno bolj sneži...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:00:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pri nas je pa HB sneg nehal padat pa kje je tvoje zimsko navdušenje sankanje, kepanje, delanje metuljčkov Vedno te pozabim vprašat: A stičanko vidiš kaj? ga ni, ker nas konec tedna čaka 1300 km za prevozit Aja Stičanka Baje da je bizi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:02:30
|
|
|
|
ella79
|
februarka, a če ti spi dve uri, jo potem popoldan daš še kej spat? pri nas je tako kot pri jencili, sam da še vedno noro sneži no, glede na to, da sva cel dan notr, sploh ni take panike Zoja knjigice gleda, očitno se je to od mene naučila in me posnema
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:03:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pri nas je pa HB sneg nehal padat pa kje je tvoje zimsko navdušenje sankanje, kepanje, delanje metuljčkov Vedno te pozabim vprašat: A stičanko vidiš kaj? ga ni, ker nas konec tedna čaka 1300 km za prevozit Aja Stičanka Baje da je bizi Saj šibate po AC, te pa bodo ziher OK porihtane. Je pa res dolga pot. Kje boste pa imeli postojanko? Saj, boste 2 dni vozili, ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:04:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, našo samo knjigice pomirijo ko je tečna A to ima po tebi Jaz ji jih bom en kamion za božička kupila Pri nas spet nekaj pada med dežjem in snegom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:07:24
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa še vedno spi že dobre 3 ure... prej se je zgleda sam neki oglasila in nazaj zaspala... midva sva po kosilu, zdaj jo grem pa mal pokukat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:10:44
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, a če ti spi dve uri, jo potem popoldan daš še kej spat? ne, ona že ful dolgo spi samo 1x na dan pa takrat ornk
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:16:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella, našo samo knjigice pomirijo ko je tečna A to ima po tebi Jaz ji jih bom en kamion za božička kupila Pri nas spet nekaj pada med dežjem in snegom naša že par mesecev knjigice prebira in to res zelo rada. Jih ima na eni nizki polički, tako da si jih sama vzame in tudi sama potem gleda zdele jih že eno uro jaz sem pa skoz mislila, da ni ne greš delat na polno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:17:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, a če ti spi dve uri, jo potem popoldan daš še kej spat? ne, ona že ful dolgo spi samo 1x na dan pa takrat ornk no, sej če ti spi tri ure potem res ni potrebe še po enem spanju sam tole sem prej napisala, k se je po dveh urah nekaj oglašat začela.... napi je danes zneslo dve uri, tako da bo treba še ene pol ure popoldan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:18:23
|
|
|
|
listek1
|
dan, midva sva šla pa prejle do trgovine. Sme ga napokala v voziček, dala gor prevleko in mali je ful užival. Se je kr neki smeju v vozičku, ko so na prevleko snežinke padale Pada pa zmeri bolj. Sej ne vem a sem vesela al ne Zdele pa spančka drugo rundo, pa zdele že neki stoka. Upam, da bo še ene pol urce
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:24:33
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella, našo samo knjigice pomirijo ko je tečna A to ima po tebi Jaz ji jih bom en kamion za božička kupila Pri nas spet nekaj pada med dežjem in snegom naša že par mesecev knjigice prebira in to res zelo rada. Jih ima na eni nizki polički, tako da si jih sama vzame in tudi sama potem gleda zdele jih že eno uro jaz sem pa skoz mislila, da ni ne greš delat na polno dej nej še našo nauči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 15:24:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Evo, spala je celih 35min. Pa saj bi bilo OK, če je pa še cela metuljasta, ko se zbudi, samo nazaj zaspat pa ne. Mi mora vse pokazat, pa vse bi rada videla, ... Kako jo naj "navadim" da bi malo več spala? Ker tudi ko se zbudi ni najboljše volje, to pomeni, da je še zaspana.
|
Zgaga med nosečnostjo?MatejčikaDA (
64%)
NE (
36%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!