Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:08:05
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy tudi nas bo zamedlo Pri nas pa bo poplava dežuje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:10:29
|
|
|
|
dolenjka
|
naša je pa tečna k drek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:12:34
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Tara in Taj tudi od naju vse naj naj Buči za nove mere in kg Listek za vikend v dvoje. Sem vama kar malo fovš midva sva se glih zdej mal pogovarjala glede varstva in da bi kam šla... ampak sva ugotovila da sva FUL PREVEČ zaščitniška in ne morva brez Larise da ne bi vedela kaj dela in kako je tud 5 min jest ne vem kako bi to speljala, npr. cel vikend a sva smešna Ella, prevleko gor in šibajta ven ah, sam zdej je res začelo ful snežit prej k sva ble midve zunaj, še ni šlo tako... Larisa za nor večer jest bi tud Zih sem še kaj pozabila če zdej ne moreš, kako boš čez dva mesca, ko bo treba v službo? Pa sej ne rabiš cel vikend, lahko pa recimo vsaj kako dopoldne, večer,... pa, da ne boš tega za hudo vzela...seveda, nista smešna. Pač vsak po svoje. Sama najbolš vesta kako je prov in kaj vama paše . jah, služba je služba... sicer sem pa zarad nje vzela šiht popoldan in bova itak cel dan skupaj, popoldan bo pa z očijem tako da mi ne bo težko pač tako čutiva in ne morva pomagat saj se bova enkrat mogla mal odstranit, da mal obnoviva svojo vezo... itak nisva nič sama skupaj bova že... Dosti o tem, grem naprej kuhat... danes bo lazanja mljaski............... kako je prej Larisa opazovala snežinke ni vedela za kaj se gre in je bla čist brez besed oh, ti otročki. Zdaj so res v tistem obdobju ko je vse zanimivo in se zamotijo z marsičem jest bi mela kar skoz tokle staro Nič, se javim ko bom speglala še ta kup cunj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:13:57
|
|
|
|
Janey
|
Dan Mi smo še živi ampak imam 3 otroke doma in sploh nimam časa zase. bom izgorela počasi. jaka je sicer super priden, ampak moraš bit skoz zraven njega, lubi je še vedno ful bolan, ta gnojna angina se ne pozdravi tak hitro, revež komaj govori (ampak nadira me lahko in siten je tut lahko sem že tak na koncu z živci da bi ga lahko z rajnglo po glavi..ma je težek ko je bolan...nebi mogla 10 min z njim živet, če bi bil skoz tak, zdaj vidim kaki srček je drugače) in mici...mala muca pa itak skoz rabi pozornost. jaka je ful napredoval v teh dneh, začel je kazat s prstom,reče mama, dost bolj je dovzeten za neke stvari, pokaže da kaj razume...čist drugi je...je pa groza ga previt in oblečt. a mate ve tut take težave?ma to ni 1s na miru, se suče,ma rito nakremano in mi pobegne pa še ful vneto rito je dobil...prvič da ima sploh rdečo, pa ima ful močno vneto....ne vem al je zato ker ima malo sračko, al pa ker sem mu včeraj zvečer namazala z eno drugo kremo kot ponavadi se mi prav smili, ker je mel do zdaj vedno vredu rito, pa še čudno mi je, ker sem ga danes ponoči 2x previla, pa še do zdaj ene 3x. kuham juho za vse nas, pa kr neki kos mesa sem dala not. lubi itak že 6 dni ne je druga kot juhe in tekočega čokolinota, pa še to po ptičje, jaka ima tak rad juho, meni pa je tut ok, pa še ne rabim nekaj pacat v kuhinji. da je štala doma ne rabim najbrž niti razlagat, ker itak nimam niti časa da grem sama lulat. če se lubek ne pozdravi hitro, me bote lahko obiskovale na kakem psihiatričnem oddelku grem pogledat juho
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:22:43
|
|
|
|
ELMA
|
Tai in Tara vse najboljše za mini RD .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:29:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Hvala Elma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:29:47
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Tai in Tara vse najboljše za mini RD . hvala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:39:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan Taj in Tara za mini RD Kje je sneg, mi ga še nič ne vidimo? Midve sva zaprte v stanovanju, ker zunaj takoooo piha, da te lahko odnese. Spet eno glupo pitanje. Ampak ne da mi mira, a mi zna katera to razložit? Otroke naj bi hranili s plastičnimi žlicami, ribali na steklenem ribežnu, ... ker se drugače vitamimi "uničijo". A kuham naj tudi v plastičnem loncu? elma - dober link
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:53:06
|
|
|
|
Lanchy
|
Ojla punce ! ajprej se opravicujem za izostajanje od "pouka", ampak nas bo cas povozil. Ce vas ze po kakem slucaju uspem prebrat, potem itak zmanjka casa za pisanje. Tako, Zoja je danes stara 10m, ima 4 zobke, velika je 76 cm in tezka 9500g. Ta teden se uvajava v vrtec (privaten, ker drzavnega nismo dobili ), ker jaz naslednji ponedeljek zacnem ze na polno delat, sem namrec dobila novo sluzbo in je tako naneslo, da zacnem ze predcasno. Drugace se imamo prav fino, ampak me iz dneva v dan bolj skrbi, kako bo, ko bom jaz na sihtu, Zoja v vrtcu, domov bomo hodili ob 5ih in bili vsega skupaj NIC skupaj cez dan. Ostanejo nam samo se vikendi ... Vidim, da vas je kar nekaj, ki ze delate oz. boste v kratkem zacele. Res je prehitro minilo teh 10m.... NIc, lepo se mejte, pa se tipkamo se kaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 13:58:05
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Ojla punce ! ajprej se opravicujem za izostajanje od "pouka", ampak nas bo cas povozil. Ce vas ze po kakem slucaju uspem prebrat, potem itak zmanjka casa za pisanje. Tako, Zoja je danes stara 10m, ima 4 zobke, velika je 76 cm in tezka 9500g. Ta teden se uvajava v vrtec (privaten, ker drzavnega nismo dobili ), ker jaz naslednji ponedeljek zacnem ze na polno delat, sem namrec dobila novo sluzbo in je tako naneslo, da zacnem ze predcasno. Drugace se imamo prav fino, ampak me iz dneva v dan bolj skrbi, kako bo, ko bom jaz na sihtu, Zoja v vrtcu, domov bomo hodili ob 5ih in bili vsega skupaj NIC skupaj cez dan. Ostanejo nam samo se vikendi ... Vidim, da vas je kar nekaj, ki ze delate oz. boste v kratkem zacele. Res je prehitro minilo teh 10m.... NIc, lepo se mejte, pa se tipkamo se kaj Vse naj, naj za 10 mesecov pa za kilograme in centimetre 10 MESECOV uhhhhhhh kok ste že stari , mi smo komaj 8 bili
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:00:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja Lanchy, čisto prehitro gre in še malo, pa se bomo preselile na forum Otrok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:01:23
|
|
|
|
ELMA
|
Spet eno glupo pitanje. Ampak ne da mi mira, a mi zna katera to razložit? Otroke naj bi hranili s plastičnimi žlicami, ribali na steklenem ribežnu, ... ker se drugače vitamimi "uničijo". A kuham naj tudi v plastičnem loncu? SN .... steklen ribež kje ga pa kupiš ....prvič slišim Pri nas tudi sneži
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:01:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, pa moja teroristka je šla pančkat. Upam, res upammmmm, da spi 1 uro in pol
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:03:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Spet eno glupo pitanje. Ampak ne da mi mira, a mi zna katera to razložit? Otroke naj bi hranili s plastičnimi žlicami, ribali na steklenem ribežnu, ... ker se drugače vitamimi "uničijo". A kuham naj tudi v plastičnem loncu? SN .... steklen ribež kje ga pa kupiš ....prvič slišim Pri nas tudi sneži jaz sem ga kupila v Müllerju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:04:23
|
|
|
|
jencili
|
Evo, Taj spi svojo 1. rundo. Jst mu kuham kosilo in razmišljam o tem, kako bom iz tega, da sem cel dan s Tajem, kar naenkrat prešaltala na 10 ur brez njega. Dejansko grem ob 7-ih na šiht, domov pridem pa okoli 17h, 17.15
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:06:14
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Spet eno glupo pitanje. Ampak ne da mi mira, a mi zna katera to razložit? Otroke naj bi hranili s plastičnimi žlicami, ribali na steklenem ribežnu, ... ker se drugače vitamimi "uničijo". A kuham naj tudi v plastičnem loncu? SN .... steklen ribež kje ga pa kupiš ....prvič slišim Pri nas tudi sneži jaz sem ga kupila v Müllerju Pa mislite da se res vitamini uničijo na navadnem ribežu Ne vem kaj si človek naj misli in kako naj dela da bo dobro za otroka .Eni rečejo eno , drugi pa drugo .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:06:48
|
|
|
|
jencili
|
jst sm pa vsegaskupi samo enkrat uporabila ribežen za Taja, pa še to navadnega.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:07:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Evo, Taj spi svojo 1. rundo. Jst mu kuham kosilo in razmišljam o tem, kako bom iz tega, da sem cel dan s Tajem, kar naenkrat prešaltala na 10 ur brez njega. Dejansko grem ob 7-ih na šiht, domov pridem pa okoli 17h, 17.15 nehaj me nervozno delat! Men se isto obeta danes teden 1. in nato 4x na teden odhod ob 8.10 ( no, ob ponedeljkih bom doma do 8.45, ker začnem ob 9h) in vrnitev 17.50, ob petkih pa bom šla od doma 8.10, vračala se bom pa "že" 15.50
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:08:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Spet eno glupo pitanje. Ampak ne da mi mira, a mi zna katera to razložit? Otroke naj bi hranili s plastičnimi žlicami, ribali na steklenem ribežnu, ... ker se drugače vitamimi "uničijo". A kuham naj tudi v plastičnem loncu? SN .... steklen ribež kje ga pa kupiš ....prvič slišim Pri nas tudi sneži jaz sem ga kupila v Müllerju Pa mislite da se res vitamini uničijo na navadnem ribežu Ne vem kaj si človek naj misli in kako naj dela da bo dobro za otroka .Eni rečejo eno , drugi pa drugo . ne vem, jaz ga še uporabljam, ne vsak dan, ga pa. je pa bolj uporaben kot oni, pa za pomivat je tudi boljši
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:09:14
|
|
|
|
jencili
|
nečesa nerazumem najbolje... http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/12-2.html biskvit Jaffa? A to so šele zdej ugotovili, al je zdej kaka taka serija? No, sej mogoče kje piše, sam se mi ne ljubi vsega brat . Je pa noro tole
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:10:53
|
|
|
|
Februarka08
|
O, Lanchy, velkom bek Jest si sploh ne predstavljam, da bi dala zdele malo v vrtec... ampak, če drugega ni, mora tud to bit Jencili, a tako dolgo boš od doma? Larisa se po 2h urah spanja nekaj oglaša, ampak ok, kosilo je narejeno, cune so speglane, lahko se zbudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:11:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili nečesa nerazumem najbolje... http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/12-2.html biskvit Jaffa? A to so šele zdej ugotovili, al je zdej kaka taka serija? No, sej mogoče kje piše, sam se mi ne ljubi vsega brat . Je pa noro tole očitno vse, ker bo treba 1 stavek na novo dotiskat na embalažo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:11:20
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Evo, Taj spi svojo 1. rundo. Jst mu kuham kosilo in razmišljam o tem, kako bom iz tega, da sem cel dan s Tajem, kar naenkrat prešaltala na 10 ur brez njega. Dejansko grem ob 7-ih na šiht, domov pridem pa okoli 17h, 17.15 Ist ti je kot meni jaz imam 3h sam vožnje do Ljubljane in nazaj ,bo treba kaj v Zasavju si poiskat da bom več z otroci . Punce še 2 meseca in moram u službo Zdaj ko je naj lepše doma Boga moja pikica . Zdej bom nehala ker sem zares začela jokat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 24.11.2008 14:14:07
|
|
|
|
jencili
|
in suhe slive brez koščic??? Jst jih mam namreč doma...sicer nisem nič opazila, da bi blo kej narobe, sam a je to sploh pol še za pojest, al jih rajši stran vržem??? Matr, bolš, da ne bi brala...sm pol sam nervozna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Imehoney_beeIzbrala bi... :)Nuša (
26%)
Neža (
38%)
Maša (
36%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!