|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
23.11.2008 20:42:30   
koala
Sunny, samo da Neji ni kaj hudega, pa čudovite čeveljce ima.

Alfabetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Bi vrjela da si bila prizadeta, upravičeno. To da otrok potrebuje mamo ob sebi in ga je po **** izkušnjah, vrjetno ne najbolj prijetnih strah bolnic, je zame daaaaaaaaaaaaaaaleč od razvajenosti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 851
23.11.2008 20:54:23   
Sunny Morning
Alfabeta ne sekiraj se glede zdravnice in njenih komentarjev. Ti si le Filipova mama in najbolje veš kaj in kako. user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 852
23.11.2008 20:55:06   
sani1
Čer...

Samo toliko, da se javim...

Tudi mi smo iz Celja prinesli virus in mislim, da je to trebušna gripa.

Manja je v petek bruhala in imela drisko, jaz sem v soboto bruhala, dragi pa danes bruha in je odnesel najslabše. Sicer smo brez vročine in bomo videli kako bo...

Berem, da so bolani tudi Aljaž in Suzana, Žan luka in njegov očka, Sunny...  pa mi...  Upam, da ne bo še kateri...  Vsem veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri kaj več pokomentiram...

Je pa danes Manja prvič sama lulala v kahljico!!!user posted image   pupa moja...

alfabeta- da ne boš huda, da se ne oglasim...

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 853
23.11.2008 21:01:02   
dašabina
Takole, otroci spijo, jaz pa vas pogledat...
Triš, verjamem, da vam uspe jutri priti do operacije, če bi sneg padal, se itak ne bi upala k tebi... držim pestiuser posted image user posted image

Katee, Suzana,  Klepetka, Sani1 pozdravite se, vem, kako se počutite, Sunny tebi pa da te ne zagrabiuser posted image user posted image

katarinas, pridna varuška si bila in HB, da je bila samo zračnica, jaz se še za mačke bojim, da bi mi skočil na voziček....
Sunny lepi nakupiuser posted image user posted image

Aleks,  Jakob,  Manjauser posted image user posted image user posted image

Neja in Lana, samo da ni kaj hujšegauser posted image user posted image

Koala, pozabi zaradi tebe in tvojega zdravjauser posted image user posted image user posted image  pa držim pesti za pregled...

Golobček, prepričana sem, da bo Nina na pregledu okuser posted image user posted image user posted image

Jaz ne uporabljam nobene kremeuser posted image  povejte, če moram....

Alfabeta,user posted image sej se zmeraj vsi zgovarjajo na razvajenost, ampak jaz bi isto naredila, občudujem Triš, da je pustila Lano samo v bolnici....

Pa bravouser posted image vsem pekaricam, vidim, da je tu virus peke, HB, da ni okužil meneuser posted image user posted image

Moram pa povedat, kako fino večerjo smo imeli in sicer je predlog dala in vse pripravila ta starejša Ana in smo kar okrog padli, Maša je bila pa zadolžena za animatorko, da je lahko mami pomagala ANi okrog štedilnika...je bil pa tud oči v bližini, po navodilih Ane: oči, ne glej, pejt na kavčuser posted image user posted image  oči: tooooo, to so besede!!!user posted image

u glavnem, Nana, res imam zlate otrokeuser posted image  in dokumentacija sledi...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
23.11.2008 21:11:09   
Lunca1
No Luka je izgleda iz Celja privlekel samo virozo. user posted image  Vročina mu je že padla, ima pa po celem telesu čisto drobne izpuščajčke, v bistvu osip. Sploh težko rečeš da so izpuščajčki.
Za vse bolančke, male in velike. user posted image user posted image user posted image

Alfabeta. Ti verjamem, da te je prizadelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 855
23.11.2008 21:20:30   
dašabina
Zdaj pa malo fotomateriala:

presenečenje dneva:
glavna kuharica Ana za štedilnikom in lepo pripravljena miza

user posted image user posted image   

animatorka Maša zabava Mihata, tudi s sprobavanjem različnih očal

Miha se gunca v stajici in preizkuša kahlico od punc

user posted image
user posted image  

Nova igrača - bobenuser posted image  in raziskovanje glasbene igrače

user posted image     user posted image

Miha zgleda ko ena babuška, potem pa je jahal pravega konja

guncanje še iz drugega kota in še en fensi očala

Pa še Lukatu user posted image user posted image , smo pa tud imeli mi ene izpuščajčke v četrtek do danes, pa sem krivila hranouser posted image  HB je izginilo, najprej po trebuščku in hrbtku, v petek nato po ritki in obraščku, danes pa sta samo še dve pikici na ličku....

Nočko....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 23.11.2008 21:30:04 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 856
23.11.2008 21:32:51   
Anonimen
Čer!

Za nami čudovita nedelja. Mal smo bli na sončku, pa mal smo bli na obisku pri sestri ki je spekla kremšnite. Jan je že nekoliko boljše in sm full vesela. Upam, da se čimprej do konca pozdravi, kajti res je, da si mamice zelo odahnemo ko so spet zdravi.

Koala user posted image user posted image user posted image zate in za Alexa. Tudi Jan je imel vročino pred kakšnimi 2 mes ene 3 dni, pa smo šli k zdravniku in je blo vse čisto. Potem pa je vročina kr sama izginla, tak da je šlo očitno za neko virozo.

Alfabeta tista zdravnica pa je tudi čist za user posted image , pa kako gre lahk kaj takšnega komentirat??? Se pa 100% strinjam s tabo, ko praviš, da smo mamice najbolj srečne, ko so otroci zdravi. Aja, pa glede tistih flekov na licih, to se zna pojavit tudi Lei, ampak ponavadi je to znak da bo zbolela. Upam, da pri vam ne bo tako.

Majra jaz Jana namažem s kremo od Mustele, ker ima občutljivo kožo. Sem pa Leo mazala s to Wind and weter kremico.

Sunny HB da ni bilo nič hujšega ob Nejinem padcu. Jaz tudi vedno prvo zobke pregledam ko padejo. Pa lepe čeveljčke imate. Pa fajn, da si se pozdravila tako hitro. Eh te viroze.user posted image

Klepetka user posted image da se boš jutri prebudila veliko boljše volje. Pa pridejo takšni dnevi.

Joj koliko bolančkov, še enkrat za vse user posted image user posted image user posted image

Manja user posted image za lulanje v kahljico

Dašabina lušne slikice in res imaš zlate otroke, ko ti tako pomagajo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
23.11.2008 21:40:20   
mala pikica
Jaz sem vam prišla zaželet lahko in mirno noč, predvsem vsem bolančkom, ki jih je na žalost kar precej user posted image Očitno je res nekaj po Celju razhajalo. Mi smo se na srečo izmuznili.

dašabina zlate otročke imaš user posted image

alfabeta ne se sekirat zaradi takšnih komentarjev. Ko sva bila midva z Gašperjem v bolnici, se mi je srce trgalo, ko sem v sosednji sobi gledala dva fantka, ki sta bila sama. In človek bi težko verjel, če ne bi videl, ampak verjemite mi, jokala sta ves čas kar sta bila budna. Meni se je res srce trgalo. Bi ju kar sama šla potolažit.

koala user posted image

Zdaj pa gremo pankat... Nočko vsem!

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 858
23.11.2008 21:44:09   
Golobček
Najprej naj se vsem zahvalim za lepe želje za Nino tako za njenih 10 mesecev kot tudi za jutri za UZ kolkov.
user posted image

Vsem bolančkom, želim da čimprej okrevate, zgleda da je Nina tudi pokasirala virozo, ker je tudi imela drisko, pa še bruhala je, ampak se stanje počasi izboljšuje, tak da upam da bo zdaj OK. pa še jest je počasi spet začela.

Triš, upam da z Žanom čimprej to opravita ker to čakanje je pa res smotano.
Drugače pa imava tudi midva z Nikom 3. decembra pregled pri urologu, da se odločijo kaj bodo storili. Ampak jaz mislim da bo moral na operacijo tako kot Jan, ker ima ful ozko kožico.

Alfabeta, ti se pa nič ne sekiraj zaradi ene zdravnice.Jaz vem da bi šla tudi zraven  otroka v bolnico, pa naj reče kdor kar hoče.Tudi zraven Nine sem bila, pa še vsako noč sem tam spala.Tisti čas ko pa sem prišla domov pogledat tavelka dva in ko sem bila z njima, sem pa Nini zrihtala varstvo, tako da ni bila nikoli sama.

Zdaj pa grem pančkat, jutri bo naporen dan!
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 859
23.11.2008 21:44:56   
Anonimen
Pa bom tudi jaz mal fotk prilimala gor:

- tudi jaz bi rad risal
user posted image

- moja sestrica Lea pa se najrajši igra s punčkami pod našo mizo
user posted image

- Lea je rada lepa:čopki, špangice....
user posted image

- šraufanje gum pa mi že gre
user posted image

Lahko noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
23.11.2008 21:47:06   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Še naši novi čeveljčki
user posted image

iiiiiiiiiiiiii, kak so lepi

Klepetka in Lana user posted image user posted image user posted image  Tega je pa mene najbolj strah, da bi padla na zobke. Mi gredo vse kocine pokonci, ko mi začne stoje hopsat ob mizici user posted image

Čisto off topic: sem iskala en smajli, pa sem videla tega user posted image  in se takoj spomnila na prigodo naše Alfabete na bencinski user posted image
Sorry, Alfabeta, ampak nisem mogla, da ne bi user posted image

Manja user posted image user posted image user posted image  za uspešno uporabo kahlice. user posted image user posted image user posted image  za celo družinico

Dašabina, res imaš pridne otroke. Nasplošno opažam, da imate januarske mamice izredno pridne otroke. Jaz ne poznam nobenega, ki bi tako pridno pomagal mamici user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 861
23.11.2008 22:03:45   
dašabina
Anitav, luškana sončka imašuser posted image

Majra, si mi obudila spomine user posted image

Za otroke ti pa rečem tako: kakor starši tako otroci /v dobrem in slabem/user posted image user posted image / ampak res so pridni, tako da jih ful rada crkljam in razvajam....user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 862
23.11.2008 22:32:43   
katarinas
Hej!
Cel popoldan že gledam v ta ekran in sem kar malo user posted image , popravljam dipl. in zdajle ne znam en graf skup spravit in sem prišla sem malo možgančke počinit. Pa še Lara mi je 1x vmes meni nič, tebi nič računalnik ugasnilauser posted image user posted image

Alfabeta hja takle mamo neuser posted image  pri teh naših dohtarjih...včasih sploh ne premislijo kar bleknejo... Žal, samo je res tako. Se pač ne sekiraj, čeprav bi tudi mene taka opazka sigurno prizadela...in valda čutiš, da ti je nekako naredila krivico user posted image

Sunny tud ti driskaš in kozlaš, oz. si to delalauser posted image  pa menda ja nisi to dobila v Celju. Zdej je pa že mene strah user posted image . No HB, da je mimo, upam, da mene kaj ne doleti, čeprav me je danes nekam čudno zvijalo...eh bom kar pozabila na to
Pa ful lepe čeveljčke si kupilauser posted image
HB, da Neji ni bilo nič. Lara se je tud enkrat v dlesni tako, da je tekla kri. Res se čist userješ...me je kar strah kaj bo ko bodo enkrat vsi zobki zunaj, da si jih ne zbijejo venuser posted image

Dašabina kako pridne otročičke imaš!! Naslednjo nedeljo lahko pridejo k namuser posted image , če jih slučajno nimaš spet zase rezerviranihuser posted image

Eh kako ste pridne in pečete. Jaz sem včeraj dala pečt štrudl (kupljen, da ne bo pomote....kaj no, če je bil pa v akcijiuser posted image ), pa sem ga zažgala - nisem jst kriva, ampak štedilnikuser posted image  Danes sem pa spekla pito s šunko in sirom, pa se ni zažgala user posted image  Ampak Triš, da greš tako zgodaj pečt in tako zaaaahtevne princeske (vsaj men se tako zdi)...mislm svaka čast!

Aja, da še povem kaj sem dobila iz Afrike: imam prekrasen prstan iz slonove kosti, potem še bolj krasno masajsko ogrlico, eno žirafo, eno žensko masajko in enega deca masaja user posted image , jaz in user posted image  sva dobila vsak po en obesek za ključe - zebro... in podobne drobnarije. Lara pa je dobila majčko z napisom : HATUTA MATAJA, kar pomeni: NI PROBLEMA! (se mi zdi, da sem prvo narobe napisalauser posted image ). Potopisno predavanje imamo pa jutri, ker sta bila danes preveč crknjena. Sem pa vidla nekaj slikic......jaoooo kakšne plaže, pa kakšne živali!!
A ste vedle, da obstaja žival gnuj....user posted image user posted image  jst nisem in to je čist po dolenjsko: GNUJ! (gnoj)user posted image

He he, no mogoče še kaj pridem naokoli, da vam zaželim lahko noč. Grem zdaj delat tist graf user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 863
23.11.2008 22:35:49   
katarinas
Jooooj jst sm pa res smotana!!!! Kaj sem pozabila povedat!!!

Lara je predvčerajšnjim prvič samostojno stala.... jo tko čist mimogrede pogledam in vidim, da stoji kar brez opore in debelo pogledam: potem ji pa rečem naj gre k meni in je sama naredila tri  korake proti meni user posted image user posted image  No zdej sm pa važna user posted image  Čeprav ji je to ratalo samo 1x, če bi jo držala za roke bi kar hodila, samo je nič ne silim. Ampak user posted image  Lara. user posted image  

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 864
24.11.2008 4:15:26   
TRIŠ
Joj jaz pa ne morem spat od živcev.Danes gre Žanče na operacijo,ker se je stanje izboljšalo in ni nič več bruhal niti smrkaluser posted image ne vem kaj je bilo zjutraj.Notranjost telesa se mi kar trese,čeprav vem da bo vse ok,ampak tista nerkoza me bo spet spravila v obupuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 865
24.11.2008 4:35:32   
TRIŠ
Golobček bom danes mislila na tvojo Nino,da bo vse tako kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Alfabeta uboga tašča.Vidiš kaj delajo živciuser posted image ,jaz ko sem šla pod nerkozo me je bilo tudi zeloooo strah,da se ne bom več zbudilauser posted image .Ja ni kaj žepki so zakonuser posted image .Glede komentarja zdravnice pa bi jo najraje ...se bom zadržalauser posted image ,kater otrok pri 4 letih pa ni razvajen

Sunny morning samo da je z Nejo dobro.Pa Neja bo prava šminkerkauser posted image user posted image user posted image z čeveljčki

Sani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Manja ,kako si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dašabina glede bolnice pa je Lana skoraj dve leti starejša kot je bil Filip takrat in z njo tako ni več problemov.So bili pa do 4 leta velikiiiiuser posted image .Slikice pa so fenomenalne.In draga Ana vsaka ti čast ,res si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

majra pa si mi polepšala jutro s tem in komentarjem o bencinski user posted image Alfabeta kako smo žleht.Ampak jaz bi bila pa ponosna da imam takeuser posted image

Katarinasuser posted image user posted image user posted image user posted image za Laro.Joj kako lepe stvari si dobila.Meni je vse to tako všeč in teh južnih krajevuser posted image

Anitav krasne slikice tvoje princeske in Janauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 866
24.11.2008 6:38:45   
majra
Triš user posted image
Žan user posted image user posted image

grem zajtrk rihtat....

Aja, pa še ena novost pri nas, Mama, mama, mama, mama samo malo pete odmaknem, pa me že kliče in nabira solzice. Idealen trenutek je izbrala, sedaj ko bo treba v službouser posted image

Grem pa danes do šefa, da vidim kaj se tam dogaja. Če me bodo vzeli na isto delovno mesto ali bom dobila kakšno kazensko user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 867
24.11.2008 6:41:06   
dašabina
D pbrpo  ju bthromnjhldc

TRIŠ,ABABCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

držim pesti, vse bo ok, tud jaz sem jokala ko dež, ko je bila Maša operirana na nosku in sem mogla vse tiste papirje podpisat....drži se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pokliči kaj, sem že pokonc....

naše dete od pol šestih pokonc in mi tle pomatgauser posted image user posted image

Katarinas super za darila....pa bravo za Larouser posted image  Dolenjke januarčice razturajo hojouser posted image

Majra dobro opravi....

pri nas je tud mama samo v spanju pa ko je bolj hudouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 24.11.2008 6:43:38 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 868
24.11.2008 8:18:31   
koala
TRiš, samo ad vti povem da mooooooočno mislim na vaju, Žan bo pa to prestal z levo roko. Drži se, mati!

Nisem vedela

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 869
24.11.2008 8:31:01   
klaja
Jutro!

Triš upam da se le odločijo za operacijo in to čim prej!! user posted image

Alfabeta nikdar ni nikomur prav, pa narediš eno ali drugo. Pri nas pa je bilo obratno, jaz pa sem Julijo čez noč pustila samo v Ljubljani v bolnici. Zvečer sma počakala, da je zaspala, zjutraj pa sma ob 8 uri že bila tam, ko se je prebudila (samo takrat je bila stara 4,5 mesecev, pa še celo noč je prespala), jaz pa sem tudi rabla konkreten počitek, zato sma se vsak dan vozla domov. No in se mi je tudi zdelo, da nekaterim gre to v nos, ker nisem ostala zraven nje, čez noč. Vem da bi marsikatera storila drugače, ampak hočem povedat to, da tudi moje odločitve niso odobravali.
Za tvojo taščo user posted image

Sunny Mornin lepi čeveljčki!

Alex, Jakob in Manja vse najlepše!

Dašabina ful dobre fotografije!!

AnitaV tudi tvoja sončka sta luštna!

Katarinas super darila ste dobili!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.11.2008 8:51:25   
Anonimen
Jutro!

Današnja noč pa je bila pestra. Sta se oba moja sončka kr neki prebujala, tk da sm full nenaspana. Zdej malega tašča merka, potem pa bomo se počasi morali rihtat za plavnje v Dol. toplicah.

Majra si me pa sedaj ti v dobro voljo spravila s tistim smajlijem. user posted image user posted image user posted image Sej da ne boste mislile, sem tudi sama večkrat doživela takšne podobne komentarje, ker sem tudi sama bogato obdarjenauser posted image user posted image tak da se to ne smejim samo Alfabeti, ampak tudi na moj račun.

Katarinas super za fajna darila. Pa user posted image za Laro. Jan tudi je ta teden že samostojno stal in delal po 2-3 koraka sam. user posted image Tak, da še malo pa bodo tekali naokrog.Pol bomo šele za njimi laufali in pazili, da si ne kaj nardijo.

Triš user posted image user posted image user posted image pa sej bo vse v redu, sej veš. Slabe misli torej šic šic stran! Pa user posted image user posted image user posted image za Žančka.

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
24.11.2008 9:46:12   
ljubljana
Jakob je orenk zbolel, ponoči vročine 40,3.... ampak bo že.

Triš mislimo nate  in Žanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
24.11.2008 9:53:09   
dašabina
Anitav za Janauser posted image
ljubljana za Jakobauser posted image user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 873
24.11.2008 10:08:01   
koala
ljubljana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jakobo.

No pri Alexu pa se je vročina tako misteriozno kot se je pojavila tudi poslovila, samo imam občutek da bo zdaj začel driskat.

Nisem vedela

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.11.2008 10:11:30   
Alfabeta
Jutro!

Sam na hitro sem vas preletela, ker kuham kosilo za vse, tašča je šla že v bolnico, aja pa od ljubljane muffine pečem....Kar dvojno maso sem dala, da bo za več

Sem pa sedaj ugotovila zakaj se mi je kolcalo! hvala majra! Pa triš, anita.....user posted image user posted image user posted image ste se glih name revo spravleuser posted image . Kar mejte vesele

triš z Žanom bo vse ok

dašabina, ti je že triš povedala, Lana je starejša in pa tudi Triš je imela Žana doma. Edino če bi ga dala tačas meni ali pa tebi, pa bi ga podojila. Situacija je povsem druga. Pa lepe slike in pridni otroci. SO naši otroci res pridni, a ne? Samo moj je poleg tega še razvajenuser posted image . Pa kaj čem.....

jakob veliko user posted image user posted image user posted image

sem pa ugotovila, da ste vsi ki ste bili v Celju dobili enak virus. Me kar po svoje veseli da smo šli. Se opravičujem če zveni kruto, ampak tako pač je.

Vsem bolnikom veliko user posted image user posted image user posted image

kaj več pa zvečer

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?