|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
22.11.2008 20:41:22   
Pupa7
pupe moje,

en lep večer in lepo nočko vam še zaželim in grem pančat, sm čist uničena ....

papa do jutri

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
22.11.2008 20:57:14   
Piruri
Spps...vročinski krči res niso lepo doživetje...jaz sploh nisem vedela kaj se dogaja z njo, ko je kar naenkrat pomodrela in nehala dihat...pa sem jo dala na boh in jo nato prijela za noge in dvignila v zrak...od panike nisem vedela več, kaj bi in sem jo nesla k tastu, kjer smo jo poškropili z vodo, da je prišla k sebi...ma to se je zgodilo pri 3. letih, ko naj bi že bili izven obdobja, ko se prvič pojavijo....tako, da me je na urgenci dežurna kar najprej nap...pip...dila...ker ji nisem takoj dala svečke...user posted image ...pa sej nisem vedela...no pol se mi je pa opravičila, ko sem povedala, da je bilo prvič...in zdaj jo tako pazimo ob vročini...

Pupa...tudi jaz si ne predstavljam dneva brez pralnega stroja...mogoče bi mi pa bil to fajn izgovor, da nebi toliko prala...user posted image  user posted image  user posted image

Pocka...obstaja tudi masa, ki je lažja...čaki, skočim pogledat, kako se kliče...LIGHT PLASTER od Gedeo...in mislim, da ga boš dobila v Unikatu v Luciji...je dosti lažji od keramase in je primeren tudi za razne gipsaste obeske...Drugače pa je tudi meni zelooo všeč ta svečnik in fajn ideja za darilo...mogoče jo bom kopirala user posted image  user posted image  user posted image

Tako, mi smo bili danes po nakupih in sem si kupila nosečniške hlače (prve tokrat)...imajo v H&M neko akcijo za kavbojke, ki jih dobiš za 10 eur ceneje...in pol sem se malo pasla po oblekicah za dojenčke...in še vozičke sem šla pokukat...ma glede na cene, mislim, da bomo ostali kar še pri Miinem...

Bodite fajn...jutri dobim moje na obisk...in moj dragi kuha....jupiiii...jaz pa imam celo goro cujn za peglat user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
23.11.2008 0:02:13   
tasa_m
jaz tud grem zdaj ajat...
sem mela kolegico tu, pa sma se zalapale tak da me že vseeee boli user posted image  in je skrajni čas, da grem v ležeči položaj..

Punce moje,...

user posted image
* NOČKO ter sladke sanje *

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
23.11.2008 1:19:50   
marec2009
No končno se malo javim, sem celi teden delala, vmes šla na vodno vadbo, v trebuhu pa mi ves čas brcauser posted image

No pa vozičke sem šla še gledat

To je to, no zdaj grem pa spatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
23.11.2008 7:41:52   
mama_milchy
user posted image

a še spite? evo, mi smo že pred 7-mo bli pokonci, ko bi jaz spala, Žiga že ustane; kako ste? za lažji začetek dneva pa izvolite:

user posted image  in seveda user posted image

Lep dan,

(odgovor članu marec2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
23.11.2008 8:50:28   
spps
Dobro jutro!
Piruri,naša je bila stara 2leti,pa je imela že parkrat okol 40 vročine,pa ni bilo o krčih ne duha ne sluha.zdaj je že bila stara 6let ,ko naj bi bila že izven tega-sama tud nisem niti pomislila na kakšen vročinski krč pri taki nizki temparaturiuser posted image
mene je tud ena doktarca napiz...,ko ji nisem znala povedat,kako dolgo je bila v krču.mater,kdo pa gleda na uro,ko vidiš,da se ti otrok duši?!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
23.11.2008 8:50:31   
spps

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   tasa_m
user posted image =jasna=
user posted image pupa7
user posted image spps

user posted image  piruri

user posted image  lejca

user posted image  Dali
user posted image  Lolita23

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
23.11.2008 8:51:12   
spps
Kar se pa bušijev tiče-kako ste lahk take šlankarce???user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
23.11.2008 9:19:57   
Najaa
Hehe, sem hotla pogledat od trezike album in mi je vse ven vrglo. user posted image

V glavnem, dobro jutro, mi smo se fajn nasapali, sam trtica me boli ko user posted image . Mali ima akrobacije dan in noč, mami pa je v user posted image . Sam če me ne bi Tijin prstek skrbel...

pocka, super svečnik. Res lepo. user posted image

SNEG = FUJ!!! Ne maram ga in upam, da mu pobegnemo, preden pobeli Lj. Sicer nič ne kaže, da bi padal, ker lep sonček sije, sam je napovedan. user posted image

Mene tud zanima, kok vam rata tak šlank zgledat. user posted image  Jaz sem se razlezla vsepovsod. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
23.11.2008 9:25:38   
felix7
dobro jutro user posted image

danes me je presenetil ta čudoviti sonček, samo mrzlo pa je... Midva danes torej praznujeva svojo 10. obletnico in k sreči sva tudi oba razmeroma zdrava glede na pretekle dni. Nisva se še čisto odločila, kaj bova počela, pa saj konec koncev niti ni važno. Se tekom dneva še javim

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
23.11.2008 9:27:31   
tasa_m

Dobro jutrooouser posted image
JAz pa sem danes tak slabo spala, vso noč sem jamrala nisem se znala prav naštimat tak da je ta noč bla obup. Pa glih danes, ko nebom mogla k popoldanskem počitkuuser posted image . Ob 12,30 greva k tašči na kosilouser posted image (tak kot vsako nedeljo) po kosilu pa po stvari za tamalo od bodoče svakinje user posted image  pol pa se itak tak vse zavleče, da bo že večer, jaz pa verjetno umirajoča od bolečin..
Sem pa se včeraj spet zavedala zakaj sem na bolniški in ne delam user posted image  Ah, ta moj križ..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Kar se pa bušijev tiče-kako ste lahk take šlankarce???user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Mene tud zanima, kok vam rata tak šlank zgledat. user posted image  Jaz sem se razlezla vsepovsod. user posted image

Vidve pa me znata nasmejat že navsezgodaj user posted image user posted image

Lepo bodite, se tipkamo še kaj..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
23.11.2008 9:38:33   
Najaa
felix, čestitke, to je pa res lepa obletnica. Bosta kaj praznovala?user posted image

tasa_m, zakaj se smeješ, če je pa res? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
23.11.2008 9:44:49   
Lolita23
Živjo!!!

spps še enkrat hvalauser posted image za slikico.

Jaz sem danes kot mesečniki.Moj je imel sinoč poker večer in so špilal do polnoči, jaz pa še ena pa sva lutale, da jim nisva bile v napoti.In med lutanjem sva šle v slaščičarno in tam neki stari ded začne, če bi se mu pridružile in neki nama težit, toliko da niso moji nos. hormoni popizdili, pa bi ga kar tam sesula.user posted image No sem pač potem preslišla nekako komaj.
Drugače pa imamo mi danes kar pri njegovih kosilo, pa mislim da grem ležat še do takrat.Se vidi da nisem več navajena bedet do polnoči.

Lep sončen dan

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
23.11.2008 9:45:53   
mama_milchy
felix, čestitke ob obletnici user posted image  za lepše praznovanje

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
23.11.2008 9:49:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
felix, čestitke, to je pa res lepa obletnica. Bosta kaj praznovala?user posted image

tasa_m, zakaj se smeješ, če je pa res? user posted image

moj fotoaparat dela čudežeuser posted image . Mene je tud največ v riti in na bokih pa se na tej slikici sploh ne vidi.. Če pa smo vse taaakkk lepee tak da najaa samo slikico pripopaj gor pa da vidimo še tvoj lep buši. user posted image

Felix- čestitke. Uh 10 let pa je že res lepa doba. Vse najlepše še naprej..user posted image

punce a vam gre v album pogledat? Meni ne gre pa ne vem al je samo z mojim kaj narobe ali nasploh ne gre ?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
23.11.2008 9:50:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

felix, čestitke ob obletnici user posted image  za lepše praznovanje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pridružujem,in želim vama še mnoooogo okroglih obletnicuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1391
23.11.2008 9:50:48   
mama_milchy
No,
tiste, ki ne boste šle k tašči oziroma mami na kosilo, kaj boste kuhale;
jaz kuham juhico, svinjsko pečenko in pečen krompir, za desert pa bananina rolada; njami. moj sicer dela ampak bo prišel domov na kosilo tako da ne kosilava z Žigcem sama. Rolada je že narejena (sej, če sem ustala ob 6:30 user posted image ), juhica se tudi počasi kuha, mesek pa bom sedaj malo nasolila in pustila da odstoji preden ga dam v pečico. Njami, njami;
Čeprav je danes nedelja je pri nas akcija user posted image   in user posted image kaj čem, ko pa med tednom skoraj da ni doma; je treba pa danes vse za nazaj in naprej postorit.

Neposredna povezava do sporočila: 1392
23.11.2008 9:52:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

punce a vam gre v album pogledat? Meni ne gre pa ne vem al je samo z mojim kaj narobe ali nasploh ne gre ?user posted image

a od tezike?men tud ne odpreuser posted image

sem poskusla še svojega,pa tud ne greuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 23.11.2008 9:53:25 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
23.11.2008 9:54:30   
čebeica maja
DAN!user posted image

Pupa-Čestitke za avto in srečno. Koliko ćasa pa rabiš do slo.

Pocka,spps,Piruri-hvala za sočutje

jz bi tud kej ustvarjala pa ležečki nič ne morem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
23.11.2008 9:54:50   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a od tezike?men tud ne odpreuser posted image

sem poskusla še svojega,pa tud ne greuser posted image

aha, očitno nekaj delajo na RR. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
23.11.2008 9:54:54   
spps

No,
jaz kuham juhico, svinjsko pečenko in pečen krompir, za desert pa bananina rolada; njami. moj sicer dela ampak bo prišel domov na kosilo tako da ne kosilava z Žigcem sama. Rolada je že narejena (sej, če sem ustala ob 6:30 user posted image ), juhica se tudi počasi kuha, mesek pa bom sedaj malo nasolila in pustila da odstoji preden ga dam v pečico. Njami, njami;
Čeprav je danes nedelja je pri nas akcija user posted image   in user posted image kaj čem, ko pa med tednom skoraj da ni doma; je treba pa danes vse za nazaj in naprej postorit.
potem pa si že pridnauser posted image user posted image
jaz bom danes spekla piščanca in krompi,zraven,pa bom naredila solato-sam ne vem še,al bo zelena al zeljnauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1396
23.11.2008 10:08:17   
čebeica maja
Felix-tud jaz vama čestitam,uživajta.

RR- PA res nekaj steka

Moj buši je tud v albmu  spps ko bo RR delal še mojga pripopaj-prosim hvala

Kosilo pa bo prinas mož kuhal meso,krompir in solata verjetno.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
23.11.2008 10:13:28   
mama_milchy
aja, če katero zanima je rolada po temle receptu (malo prirejenem):
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Bananina_rolada-preprosta_a_odlicna-1340.html

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
23.11.2008 10:26:36   
Pupa7
Dober dan pupe moje,

ste že na polno v akciji vidim, o jaz sem oprala že 4 stroje jeiiii samo še en pa sm fertik (no ja potem je treba še vsse zložit... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN!user posted image

Pupa-Čestitke za avto in srečno. Koliko ćasa pa rabiš do slo.

Pocka,spps,Piruri-hvala za sočutje

jz bi tud kej ustvarjala pa ležečki nič ne morem.

Hvala čebeica user posted image Do Ljubljane rabim nekako 5 ur, če na itl avtocestah ni kolon (to pa je izredno redko), tako da cca 6 urc pa saj kar hitro mine, ko veš da te pri mami čaka najljubše kosilo ali večerja user posted image user posted image user posted image
Ti pa bodi pridna in leži čeprav čist verjamem kok mora bit to zoprno... ampak je vredno !!! Mislim nate, da ti bo vsaj malo lažje user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
23.11.2008 10:35:15   
mama_milchy

No,
potem pa si že pridnauser posted image user posted image
jaz bom danes spekla piščanca in krompi,zraven,pa bom naredila solato-sam ne vem še,al bo zelena al zeljnauser posted image

ko bom imela veliko €€€€€€€, bo to zadovoljstvo user posted image  prepustila komu drugemu do takrat pa moram sama, kaj češ. sej do kosila bo vse tipi-topi in pol bom popoldan uživala z Žigcem, mogoče pa kam skočiva, ker moj user posted image  dela do 19-ih.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?