Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 6:10:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 7:16:44
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro,evo eno virtualno in ,jaz sem si jože privoščila, no zdaj se je pa Taja zbudila,tako,da bo akcija...danes sva cel dan same,tako,da verjetno ne bom imela kaj dosti časa za RR. lep vikend
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:03:19
|
|
|
|
spps
|
DObro jutro punce! kako ste mi kaj? jaz sem se danes skor naspala nisem še brala za nazaj,kaj ste pisale,si bom morala čas vzet
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:09:31
|
|
|
|
spps
|
BUŠIJI MARČEVK 2009 tasa_m =jasna= pupa7 spps piruri lejca Dali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:22:07
|
|
|
|
Pupa7
|
Dobro jutro, ste dobro spale? Pri nas je tako pihalo in žvižgalo okrog vogalov, da sem se s svojih rahlim spancem zbujala non stop Zdaj pa sem vstala in si rekla da bom pospravila in glej ga zlomka, moj je vstal že ob 7 vse pospravil in šel v biro. Joj kok je priden tale moj srček, no mu bom pa dans v zahvalo spekla muffine Zdaj pa do konca požulim zajtrk (še vedno se nisem navadila jest ko vstanem...), ki mi kot po navadi ne paše... ampak za pa vse ane. Bodite lepo se tipkamo kasneje, papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:22:37
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Upam, da ste lepo spale. Tasa_m Sem poskusila tudi na internet explorerju pa ne gre No sej bom nekak pogruntala, čeprav mi ni nič jasen.Moj ima pa danes poker večer, tak da moram,še ostalo stanovanje pospravit. caw
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:24:36
|
|
|
|
spps
|
MikroB ,ti že imaš tud precej velik buši SRCCEk nimam pojma kolk stanejo pajaci za majhne mojčika-nasilje se je vedno dogajalo in se bo še naprej-vsi vemo,da nobeno ministrstvo ni tolk nedolžno,oni enostavno vse pometejo pod preprogo in zvalijo krivde na druge. Buksi nisi dala pravega linka za slikce yania,držim pestke ,da vročina pade -moja mala je imela enkrat virusno nato pa še bakterijsko angino zapored-to se pravi,da če je virusna,antibiotiki ne zagrabijo,nama jih je pa pediater dal,tk,da sma antibiotike jedle 20 dni Pupa7 čestitke za avto-želim vam/a varno in srečno vožnjo Piruri,visoka vročina ni razlog za vročinski krč-naša ga je dobla pri 37,8-imela ga je enkrat in do sedaj ne več,upam,da ga ne doživi nobeden od mojih otrok-občutek je tak,kot da gledaš,da ti otrok na rokah umira čebeica maja-res je zoprno ležanje,ampak kaj češ-vse za naše bebe Dali slikca je pomanjšana,ni se treba zahvaljevat čestitke za morfo cita,ti si pa preve pridna ratala a zdaj spravljaš za nazaj,ko si morala počivat? jadrnica,ti si le vzami čas in dost počivaj pocka,naj ti v službi čas hitro mine Lolita lahk mi na mail slikco pošlješ
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:26:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Dobro jutro, ste dobro spale? Pri nas je tako pihalo in žvižgalo okrog vogalov, da sem se s svojih rahlim spancem zbujala non stop Zdaj pa sem vstala in si rekla da bom pospravila in glej ga zlomka, moj je vstal že ob 7 vse pospravil in šel v biro. Joj kok je priden tale moj srček, no mu bom pa dans v zahvalo spekla muffine Zdaj pa do konca požulim zajtrk (še vedno se nisem navadila jest ko vstanem...), ki mi kot po navadi ne paše... ampak za pa vse ane. Bodite lepo se tipkamo kasneje, papa uf,to je pa bilo lepo preenečenje za dobro jutro jaz še tud včasih tlačim vase zajtrk,ker tud pred nosečnostjo nisem jedla zajtrka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:27:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Upam, da ste lepo spale. Tasa_m Sem poskusila tudi na internet explorerju pa ne gre No sej bom nekak pogruntala, čeprav mi ni nič jasen.Moj ima pa danes poker večer, tak da moram,še ostalo stanovanje pospravit. caw ojla! sej boš pogruntala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:30:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Dobro jutro, ste dobro spale? Pri nas je tako pihalo in žvižgalo okrog vogalov, da sem se s svojih rahlim spancem zbujala non stop Zdaj pa sem vstala in si rekla da bom pospravila in glej ga zlomka, moj je vstal že ob 7 vse pospravil in šel v biro. Joj kok je priden tale moj srček, no mu bom pa dans v zahvalo spekla muffine Zdaj pa do konca požulim zajtrk (še vedno se nisem navadila jest ko vstanem...), ki mi kot po navadi ne paše... ampak za pa vse ane. Bodite lepo se tipkamo kasneje, papa uf,to je pa bilo lepo preenečenje za dobro jutro jaz še tud včasih tlačim vase zajtrk,ker tud pred nosečnostjo nisem jedla zajtrka Ja čist me preseneča tale moj, zgleda da pomaga da vsak dan čuti tud on več brcik od malega, potem pa je ves zaskrbljen da me to boli hahaha Tile zajtrki so pa meni prav muka, sej ne pojem nevem koliko, ker pač ne morem ampak nekaj pa je le tud jaz prej nism nikol jedla zajtrka, pa sm si še rekla to bo fino se bom navadla, no ja po 5 mesecih se še nisem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:32:46
|
|
|
|
spps
|
sej kakšen dan ga preskočim,ponavad samo kakšen jogurt al pa mandarino pojem,ker enostavno kakšnega kruha ne spravim po grlu dok se ne razmigam enmal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:34:03
|
|
|
|
spps
|
mamaM tebe sem pa enmal falila morgen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:47:33
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro čvekice, samo pozdravit sem vas prišla.. Spala sem do 8.30 zdaj pa sva si zajtrk privoščla, zdaj pa greva veselo po nakupih . Greva mal v Hoferja pa Lidla pogledat, pa v Kik greva pogledat za kake okraske.. Mogoče, pa celo kaj najdeva za najino stanovanje.. Sem danes spet sama doma , ma moj srečanje nekdanjih sošolcev iz OŠ tak da od 19h dalje bo čaga pri nam -->ko mačke ni doma..miši plešejo.. . Vabljene.. se še tipkamo kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:48:00
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mamaM tebe sem pa enmal falila morgen guten morgen spps
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:49:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro čvekice, samo pozdravit sem vas prišla.. Spala sem do 8.30 zdaj pa sva si zajtrk privoščla, zdaj pa greva veselo po nakupih . Greva mal v Hoferja pa Lidla pogledat, pa v Kik greva pogledat za kake okraske.. Mogoče, pa celo kaj najdeva za najino stanovanje.. Sem danes spet sama doma , ma moj srečanje nekdanjih sošolcev iz OŠ tak da od 19h dalje bo čaga pri nam -->ko mačke ni doma..miši plešejo.. . Vabljene.. se še tipkamo kaj.. tud jaz sem se zbudila mal čez osmo-se je prav prileglo za razliko,ko sem se med tednom vstajala ob 5.30. moj je v službi,mala pri tašči,jaz pa pospravljam na obroke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:49:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps mamaM tebe sem pa enmal falila morgen guten morgen spps a ti si v službi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 9:58:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a ti si v službi? ja, ja; od 6-te zjutraj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 10:04:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps a ti si v službi? ja, ja; od 6-te zjutraj uf,ti nič ne zavidam. jaz sem pa čisto brez energije
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 10:17:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps a ti si v službi? ja, ja; od 6-te zjutraj bogica!! potem vstajaš sredi noči brrrrrrrr no ja pa saj nas vse to čaka ko bodo na svetu ane ti pa pošiljam enga da ti dela družbo poleg nas seveda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 10:23:28
|
|
|
|
Najaa
|
Malo se javljam, da veste, da sem še živa. Kdaj bom za nazaj prebrala, pojma nimam, ker tole je pa res tumač!! Mi smo od včeraj končno spet skupaj. Spala sem zelo slabo, ker se je tamala celo noč premetavala in stokala. Še vedno ji zg. 5-ke niso pokukale ven in ji delajo celega . Morali smo tudi takoj h zdravniku, ker si je prstek porezala in je dobila mazilo, pa zavijat je treba in previjat... skratka, cela kolobocija. Sam da imam nove in nove skrbi. Mali v trebuhu me je tudi celo noč opominjal, da je on tudi tukaj. Nič, grem malo za nazaj preletet, če je kaj kar ne smem zamudit in pol še kaj napišem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 10:38:25
|
|
|
|
spps
|
sej mamaM bo preživela,ko nas lahk med službo čekira in je potem skoz na tekočem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 10:40:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Malo se javljam, da veste, da sem še živa. Kdaj bom za nazaj prebrala, pojma nimam, ker tole je pa res tumač!! Mi smo od včeraj končno spet skupaj. Spala sem zelo slabo, ker se je tamala celo noč premetavala in stokala. Še vedno ji zg. 5-ke niso pokukale ven in ji delajo celega . Morali smo tudi takoj h zdravniku, ker si je prstek porezala in je dobila mazilo, pa zavijat je treba in previjat... skratka, cela kolobocija. Sam da imam nove in nove skrbi. Mali v trebuhu me je tudi celo noč opominjal, da je on tudi tukaj. Nič, grem malo za nazaj preletet, če je kaj kar ne smem zamudit in pol še kaj napišem. mate pa res pestro men se tud na momente zdi,da ko se z Lariso cartama,da beba v buhiju zganja norčije,kot da hoče opozorit,da je z nami in da ga ne smemo ignorirat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 10:52:25
|
|
|
|
Najaa
|
Bušiji so res zelo lepi. In veliki. Ali pa se jaz sama sebe ne vidim dobro. Piruri, tudi moja rit je večja od trebuha. Kilogrami - kakšnih 5 plusa je že, sam najhujše še pride. Dragi mi pa ni v nobeno pomoč, ker pravi, da naj kar jem. Najprej jem za potem pa še za sebe, ko si mali vzame. To je rekel včeraj, ko sem zvečer jedla kruh s pašteto, čez 20 minut pa še s tamalo čokolino. hormoni vidim, da vam delajo 100 na uro. Nekateri tipi tule gor so res njami!! mikroB, ti imaš pa iste rdeče hlače kot jaz! Vsaj kolikor se vidi, so iste. SRCCEK, zimske pajace so imeli pred kratkim v hoferju res poceni. Pojdi pogledat, mogoče še kaj dobiš. Pa v Kiku se najde kaj. spps, a tvoji hčerki je ime Larisa?? Joooj, meni je to taKOOO lepo ime! Res.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 10:59:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, a tvoji hčerki je ime Larisa?? Joooj, meni je to taKOOO lepo ime! Res. jp.moja princess je Larisa za novega člana se bomo pa še morali pogovorit,kakšno ime bi mu dali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 11:01:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 bogica!! potem vstajaš sredi noči brrrrrrrr no ja pa saj nas vse to čaka ko bodo na svetu ane ti pa pošiljam enga da ti dela družbo poleg nas seveda ustanem ob 04:30, zunaj pa piha, mrzlo; brrrr IZVIRNO SPOROČILO: spps sej mamaM bo preživela,ko nas lahk med službo čekira in je potem skoz na tekočem itak, da česa ne zamudim
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?