|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
22.11.2008 11:03:23   
Dali*
Ejla punce, na hitro vas pozdravim, pol pa letim naprej.

Zaspala sem šele okrog 00.00, pol sem se zbudila, ker naš mali najraje brca v mehurček in hop iz postelje. no, potem je pa mel še žurko in nisem zaspala do 4.30. Ecco, pred 30 minutami se mi je uspelo skobacati iz postelje, sem si naredila zajtrk, sedaj pa razmišljam kak bi šla kr nazaj v toplo posteljo, ker sem čist zanič. Zadnje dni full slabo spim user posted image . Ampak nič ne bo...se morem uštimat in it...

Naj se vsi vaši otročki lepo pozdravijo, da bodo noseče mamice bolj spočite.

papa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
22.11.2008 11:11:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla punce, na hitro vas pozdravim, pol pa letim naprej.

Zaspala sem šele okrog 00.00, pol sem se zbudila, ker naš mali najraje brca v mehurček in hop iz postelje. no, potem je pa mel še žurko in nisem zaspala do 4.30. Ecco, pred 30 minutami se mi je uspelo skobacati iz postelje, sem si naredila zajtrk, sedaj pa razmišljam kak bi šla kr nazaj v toplo posteljo, ker sem čist zanič. Zadnje dni full slabo spim user posted image . Ampak nič ne bo...se morem uštimat in it...

Naj se vsi vaši otročki lepo pozdravijo, da bodo noseče mamice bolj spočite.

papa
jaz tud ponoč ne spim preveč dobro,potem pa sem čez dan kot prava crkauser posted image
Dali lepo se imejuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
22.11.2008 11:46:04   
spps
nič punce,lepo se imejte,grem jaz kaj koristnega naredituser posted image user posted image user posted image
Lep vikend vsemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
22.11.2008 12:30:51   
Lolita23
Spps na kater mail naj ti pošljem sliko????

Nič moram it dokančat kosilo, imamo danes sagadin, moj pa hoče še zraven krvavice pa pire.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
22.11.2008 13:05:23   
Najaa
Hehe, mi bomo tudi imeli segedin za kosilo. user posted image

Tud jaz sem ko ena cunja, ampak podnevi ne morem zaspat... Bo treba še kako kavo spit. user posted image
Moram spremenit tole sliko, ker čeprav je morje, je dolgočasna. Se vam ne zdi?

Želim vam lepo soboto.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
22.11.2008 13:18:23   
yania
No pa imamo kar imamto...za našo malo je zdej takole...3 tedne kašlja, od ponedeljka vnetje ušes in antibiotik, no včeraj sva šle nazaj, ker je bila visoka temperatura, in izvem da je kao angina, pa gnojno vse, pa niti pogledal je ni...sem pa jaz opazila 3 pikice pri vratu,skoraj v laseh, pa sem mislila vprašat pri dr., kaj bi to bilo kaj drugega, ali je to od potenja, ko ima vročino...bla bla...pa me je tako šokiralo, ko je bil spet ta dr.ne vem, ko je ko kak klovn, ne vem zakaj ni bilo njene osebne zdr.....no in seveda, ker je rekel-nič ni hudega, pokvarjen vikend....to je to..
no in danes se zbudi in pika pri piki...gremo spet k dežurnemu, in ne boste verjele: ima NORICE...haloo...pa kako da ni niti malo posumil noben, pa trije različni zdravniki, no tale tretja je bila super....
No, zdaj vemo pri čem smo...imamo 3 vrste sirupov, katastrofa...upam da ji ne bo želodčka okol obrnilo, ampak še kar nekaj spravi vase...po malem...pa crkljamo se..dobili pa sva Zirtec (kao Claritine) proti srbenju, pa sodo bikarbono sem šla kupit ene 10 paketov, se mora vsak dan ene 10 minut namakat v banji, z dvema vrečkicama...jst sem se kar malo ustrašila, da ne bo moj jeni kaj fasal..no pa ni panike, ker sem jih že imela..samo a ni neki Herpes zoster, ki ga fašeš lahko, tudi če si imel že norice? ga je imela moja tašča kako leto nazaj, ful je bila boga...no tako..
grem kuhat naprej, vi pa lepo bodite...in se čuvajte...
slikica bušija pride kmalu...mam tolk enga dela, da ne folgam vsega...
papa
pa dobertek, za tiste ki še niste imele kosila...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
22.11.2008 13:47:49   
Lolita23
Yania za tvojo malo user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
22.11.2008 14:05:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Moram spremenit tole sliko, ker čeprav je morje, je dolgočasna. Se vam ne zdi?

jaaaaa,... meni so copatki bli lepši pa takoj sem vedla, kiro si ti, zdaj pa ko post preberem pogledam kdo je to sploh napisal.. user posted image

Midva pa sva danes nakupla vse in še več,..sva kr v Hoferju nakup nardila in ko nama je ceno povedla, sva se samo nasmejala, ker ponavadi v Intersparu pod 150e sploh ne prideva.user posted image

Si je moj kupo vrtalnik, da bo meni lahko v kuhni paličnega gor zašraufal ampak je reko, da enkrat do drugega leta bo..itak je doma decembra. Ohjoj, moški.. user posted image

Mi pa bomo danes pico jedli,..sem testo že nardila,zdaj mi samo vzhaja pol pa hitro namečem še nekaj gor in že pečemo. Hjoj, komaj čakam..lačna, lačna, lačna..user posted image

Ne vem katera je spraševala za škatlo za čajčke iz Hoferja. Mi jih imamo.user posted image Sem se takoj spomnila na njo. Mislim,da je bila pocka ?!

yania- tvoja mala pa se mi kr smili..revica. Koda ni dovolj, da že kašlja tak dolgo, zdaj še norice. Revica mala. Ampak saj bo tud to preprodila pa bo vse ok. Evo eno veliko user posted image  ker mala očitno ne pomaga več..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
22.11.2008 15:24:16   
felix7
dan, klepetulje user posted image  samo pozdravim vas, da boste vedele, da sem še tu. Prej sva se z možem peljala skozi Višnjo Goro in naletela na prve snežinke user posted image  jaz res nisem ljubitelj snega, ampak počasi se bo treba z njim sprijazniti. V ponedeljek naj bi bile kar konkretne padavine. Ampak letos sem itak opravičena kidanja user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
22.11.2008 15:28:44   
Pupa7
Hojla pupe,

verjetno ste kje na sončku. Jaz sem dans zvedla, da pride na obisk cela familija od mojga (no ja pa bo mir za par mescov hahaha) in sem do zdaj glancala hahahaha, pa še muffine vmes spekla, pa v trgovino letela, zdaj pa sem čisto hin... Zvečer pa še pranje jao jao, spet od celega tedna (joj kako sovražim to da ne smem imet pralnega stroja v stanovanju grrrr....) ni kej 1x na teden mi pripada pralnica v bloku od 18.00 sobote do 18.00 nedelje... tako da mam krasne vikende user posted image kar se tega tiče.

Zdaj pa bom lepo zleknjena na  kavču malo štrikala user posted image ker moj je spet v biroju user posted image

Če bo keri dolgčas tukaj sem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
22.11.2008 15:51:56   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ne vem katera je spraševala za škatlo za čajčke iz Hoferja. Mi jih imamo.user posted image Sem se takoj spomnila na njo. Mislim,da je bila pocka ?!

sem jih dobila,sva šla naslednje jutro pogledat in so jih imeli še cel kupuser posted image

Danes ima pa naša pikica ful akrobacije po bušiju, pa prej se je dvakrat tako naguzila,da mi je na eni strani trbuha prav bunka ratala.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
22.11.2008 15:52:49   
novo
Pozdravljene po daljšem času!
Vas redno berem, a vam nič ne pišem.
Utrujena sem vedno bolj hitreje, vztrajam pa še službi. Mislim, da ne bom več dolgo. Trebuh mi zelo pogosto utrdeva, kljub temu, da pijem magnezijeve tablete. No, bo že moglo tak bit.
V sredo grem na 3D na Ptuj, že komaj čakam!
Vidim, da ste vse pridne in kr nekaj kuhate. Pridne. Js kuham samo med vikendi, pa še to mi je včasih problem, kaj skuhati, ker nimam nekih posebnih lušt v nosečnosti. Jem vse-user posted image in ne skrivam.
Se še kaj oglasim, lepo se imejte in izkoristimo dneve še za kakšen sprehod, saj sneg že čaka pred vrati.

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
22.11.2008 15:58:26   
pocka
pupa7 - ma kako boš pol folgala z dojenčkom,če boš lahko prala samo 1 dan v tednu, jooj,boga, jaz si ne predstavljam kako bi preživela,sploh na zečatku,ko sem rodila,sem bila tako neorganizirana ali kako bi temu rekli,da sem vsak dan prala, no zdaj se je stanje normaliziralo

pica - pri nas bo zvečer na jedilniku, pridejo prijatli, bomo pojedli pa malo čvekali, pol pa pade ali tarok ali pa ena na novo nabavljena igriva Activity, če jo kater pozna, se tako nasmeješ zraven,do solz

Danes sva bili s Tajo po 14 dneh končno spet na igrišču, ja pasalo malo svežega zraka. Zdaj pa spančka že 2,5 ure, me je prav presenetila,ker sem jo kar posteljo nesla in šla ven in je sama zaspala. To namreč pri nas deluje samo zvečer, čez dan pa so cele arije, če jo kar tako neseš v posteljo.

A se vidi,da mi je malo dolgčas...user posted image  

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
22.11.2008 16:01:24   
pocka
Vse boste šle počasi na bolniško, jaz pa nazaj v službo.user posted image Ma prav mi bodi,saj sem sama predlagala G,da bi šla delat za 4 ure.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
22.11.2008 16:07:57   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pupa7 - ma kako boš pol folgala z dojenčkom,če boš lahko prala samo 1 dan v tednu, jooj,boga, jaz si ne predstavljam kako bi preživela,sploh na zečatku,ko sem rodila,sem bila tako neorganizirana ali kako bi temu rekli,da sem vsak dan prala, no zdaj se je stanje normaliziralo

pica - pri nas bo zvečer na jedilniku, pridejo prijatli, bomo pojedli pa malo čvekali, pol pa pade ali tarok ali pa ena na novo nabavljena igriva Activity, če jo kater pozna, se tako nasmeješ zraven,do solz

Danes sva bili s Tajo po 14 dneh končno spet na igrišču, ja pasalo malo svežega zraka. Zdaj pa spančka že 2,5 ure, me je prav presenetila,ker sem jo kar posteljo nesla in šla ven in je sama zaspala. To namreč pri nas deluje samo zvečer, čez dan pa so cele arije, če jo kar tako neseš v posteljo.

Pocka, pojma nimam kako bom folgala, naša hišica še ne bo tko kmalu fertik (tam bom prala po mili volji) zdej se bom pa s kako fajn sosedo probala zment če mi odstopi eno uro pranja na dan, da operem vsaj 1 stroj...
Activity pa poznam zakon igrca, res do solz smeha, sm vam kr fouš bi se jst tud igrala user posted image user posted image user posted image

In men je tud dolgčas tko da hahaha, piši piši user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
22.11.2008 16:11:07   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Pocka, pojma nimam kako bom folgala, naša hišica še ne bo tko kmalu fertik (tam bom prala po mili volji) zdej se bom pa s kako fajn sosedo probala zment če mi odstopi eno uro pranja na dan, da operem vsaj 1 stroj...
Activity pa poznam zakon igrca, res do solz smeha, sm vam kr fouš bi se jst tud igrala user posted image user posted image user posted image

In men je tud dolgčas tko da hahaha, piši piši user posted image

ja, drugače pa nakupi toliko cunjic, kot,da pričakuješ vsaj trojčke,da ti ne bo zmanjkalo za preoblačit user posted image

...nič, hop v novi avto, pa pridita v SLO igrico igrat user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
22.11.2008 16:20:40   
pocka
takole, prvi svečnik je končan in čaka na božička user posted image ...še slikica
user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
22.11.2008 16:57:53   
trezika
dandan
Kako smo kaj? Sn bla zdaj malo zunaj in sn skoraj zmrrrrrrrrrrrrrznilauser posted image  joj, ni mi všeč zimauser posted image

Aja, mi je končno uspelo ustvarit albumuser posted image user posted image user posted image  bravo za meneuser posted image user posted image user posted image  tako da če katero zanima moj bušiuser posted image user posted image  strije pa lahk ignorirateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
22.11.2008 17:11:57   
Pupa7

takole, prvi svečnik je končan in čaka na božička user posted image ...še slikica
user posted image

uauuuu kooook lepooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če skočim zdaj v avto in se odpeljem v SLo bom ravn okol pol noči tam hahaha, v največji žur padla hahahaha user posted image user posted image user posted image al pa jst u mižule hahaha (sem bolj s kuram spat sorte hahaha) ma bi se potrudla bit pokonci hahaha user posted image user posted image user posted image

trezika - zdaj pa grem gledat tvoj albumček pa pokomentiram kasneje user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
22.11.2008 17:14:36   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dandan
Kako smo kaj? Sn bla zdaj malo zunaj in sn skoraj zmrrrrrrrrrrrrrznilauser posted image  joj, ni mi všeč zimauser posted image

Aja, mi je končno uspelo ustvarit albumuser posted image user posted image user posted image  bravo za meneuser posted image user posted image user posted image  tako da če katero zanima moj bušiuser posted image user posted image  strije pa lahk ignorirateuser posted image user posted image user posted image

kaki lepi bušiiiiii user posted image user posted image user posted image ma kake strije jaz nič ne vidim user posted image pa vsi bušiji nas zanimajo user posted image !!! počakajmo spps da še tebe zalima v naš buši book user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
22.11.2008 18:01:54   
tasa_m
Trezika-  sem pogledala tvoj album. Lep buši.
Vsaka ima tako lepega,..da jojj. Kaki lepi dojenčki, še morajo noter bit,če so že bušiji tak sexy..user posted image

Jaz pa zdaj delam kekse. Prvič sama,upam da mi rata user posted image  sicer so najbolj enostavni kaj poznam ampak za začetek bodo ok, samo da ratajo, če pa ne pa tudi ni panike.. user posted image

pocka - lep kvartaški ali pa activity večer.. Iz česa pa si nardila ta svečnik? Mi je full lep.. user posted image

jaz tudi že vidim sneeegg,..sicer je  na pohorju ampak glavno da ga vidim.. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.11.2008 18:02:20 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
22.11.2008 18:15:29   
pocka
joooj sneg, jaz bi ga tudi rada videla user posted image

tasa_m
- najprej sem iz keramase naredila svečnik (v kalupu) in potem sem ga okrasila s servietno tehniko, ima pa kar eno konkretno težo, a bi ga mela? user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
22.11.2008 18:34:53   
tasa_m

tasa_m
- najprej sem iz keramase naredila svečnik (v kalupu) in potem sem ga okrasila s servietno tehniko, ima pa kar eno konkretno težo, a bi ga mela? user posted image

vpr. zato ker mene tud neke drži, da bi začela nekaj ustvarjat daj ko sem doma. Mi je drugače dolgčas,..se mi zdi sem tak neuporabna..
user posted image
zato pa delam zdaj kekse..ki se mi zdi da neboj bog ve kaj. heheuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
22.11.2008 19:12:19   
trezika

Trezika-  sem pogledala tvoj album. Lep buši.
Vsaka ima tako lepega,..da jojj. Kaki lepi dojenčki, še morajo noter bit,če so že bušiji tak sexy..user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
22.11.2008 19:23:58   
pocka

tasa_m

vpr. zato ker mene tud neke drži, da bi začela nekaj ustvarjat daj ko sem doma. Mi je drugače dolgčas,..se mi zdi sem tak neuporabna..
user posted image
zato pa delam zdaj kekse..ki se mi zdi da neboj bog ve kaj. heheuser posted image

tole je ful enostavno za narediti, samo malo natančnosti rabiš pa je, grem, preidejo obiski vsak čas...pa pa

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?