|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
22.11.2008 6:10:07   
mama_milchy
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
22.11.2008 7:16:44   
pocka
Dobro jutro,evo eno virtualno user posted image in user posted image ,jaz sem si jože privoščila, no zdaj se je pa Taja zbudila,tako,da bo akcija...danes sva cel dan same,tako,da verjetno ne bom imela kaj dosti časa za RR.

lep vikend

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
22.11.2008 9:03:19   
spps
DObro jutro punce!
kako ste mi kaj?
jaz sem se danes skor naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image
nisem še brala za nazaj,kaj ste pisale,si bom morala čas vzetuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
22.11.2008 9:09:31   
spps
BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   tasa_m
user posted image =jasna=
user posted image pupa7
user posted image spps

user posted image  piruri

user posted image  lejca

user posted image  Dali

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
22.11.2008 9:22:07   
Pupa7
Dobro jutro,

ste dobro spale? Pri nas je tako pihalo in žvižgalo okrog vogalov, da sem se s svojih rahlim spancem zbujala non stop user posted image Zdaj pa sem vstala in si rekla da bom pospravila in glej ga zlomka, moj je vstal že ob 7 vse pospravil in šel v biro. Joj kok je priden tale moj srček, no mu bom pa dans v zahvalo spekla muffine user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa do konca požulim zajtrk (še vedno se nisem navadila jest ko vstanem...), ki mi kot po navadi ne paše... ampak za user posted image pa vse ane.

Bodite lepo se tipkamo kasneje, papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
22.11.2008 9:22:37   
Lolita23
Živjo!!!

Upam, da ste lepo spale.
user posted image user posted image
Tasa_m Sem poskusila tudi na internet explorerju pa ne greuser posted image

No sej bom nekak pogruntala, čeprav mi ni nič jasen.Moj ima pa danes poker večer, tak da moram,še ostalo stanovanje pospravit.

caw

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
22.11.2008 9:24:36   
spps
MikroB ,ti že imaš tud precej velik bušiuser posted image user posted image user posted image
SRCCEk nimam pojma kolk stanejo pajaci za majhneuser posted image
mojčika-nasilje se je vedno dogajalo in se bo še naprej-vsi vemo,da nobeno ministrstvo ni tolk nedolžno,oni enostavno vse pometejo pod preprogo in zvalijo krivde na druge.
Buksi nisi dala pravega linka za slikceuser posted image
yania,držim pestke ,da vročina padeuser posted image -moja mala je imela enkrat virusno nato pa še bakterijsko angino zapored-to se pravi,da če je virusna,antibiotiki ne zagrabijo,nama jih je pa pediater dal,tk,da sma antibiotike jedle 20 dniuser posted image
Pupa7 čestitke za avto-želim vam/a varno in srečno vožnjouser posted image user posted image
Piruri,visoka vročina ni razlog za vročinski krč-naša ga je dobla pri 37,8-imela ga je enkrat in do sedaj ne več,upam,da ga ne doživi nobeden od mojih otrok-občutek je tak,kot da gledaš,da ti otrok na rokah umirauser posted image
čebeica maja-res je zoprno ležanje,ampak kaj češ-vse za naše bebeuser posted image
Dali slikca je pomanjšana,ni se treba zahvaljevatuser posted image čestitke za morfouser posted image user posted image
cita,ti si pa preve pridna ratalauser posted image user posted image a zdaj spravljaš za nazaj,ko si morala počivat?user posted image user posted image user posted image
jadrnica,ti si le vzami čas in dost počivajuser posted image
pocka,naj ti v službi čas hitro mineuser posted image user posted image
Lolita lahk mi na mail slikco pošlješuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
22.11.2008 9:26:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Dobro jutro,

ste dobro spale? Pri nas je tako pihalo in žvižgalo okrog vogalov, da sem se s svojih rahlim spancem zbujala non stop user posted image Zdaj pa sem vstala in si rekla da bom pospravila in glej ga zlomka, moj je vstal že ob 7 vse pospravil in šel v biro. Joj kok je priden tale moj srček, no mu bom pa dans v zahvalo spekla muffine user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa do konca požulim zajtrk (še vedno se nisem navadila jest ko vstanem...), ki mi kot po navadi ne paše... ampak za user posted image pa vse ane.

uf,to je pa bilo lepo preenečenje za dobro jutrouser posted image
jaz še tud včasih tlačim vase zajtrk,ker tud pred nosečnostjo nisem jedla zajtrkauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
22.11.2008 9:27:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Upam, da ste lepo spale.
user posted image user posted image
Tasa_m Sem poskusila tudi na internet explorerju pa ne greuser posted image

No sej bom nekak pogruntala, čeprav mi ni nič jasen.Moj ima pa danes poker večer, tak da moram,še ostalo stanovanje pospravit.

caw
ojla!
sej boš pogruntalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
22.11.2008 9:30:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro,

uf,to je pa bilo lepo preenečenje za dobro jutrouser posted image
jaz še tud včasih tlačim vase zajtrk,ker tud pred nosečnostjo nisem jedla zajtrkauser posted image user posted image user posted image

Ja čist me preseneča tale moj, zgleda da pomaga da vsak dan čuti tud on več brcik od malega, potem pa je ves zaskrbljen da me to boli hahaha user posted image
Tile zajtrki so pa meni prav muka, sej ne pojem nevem koliko, ker pač ne morem ampak nekaj pa je le user posted image tud jaz prej nism nikol jedla zajtrka, pa sm si še rekla to bo fino se bom navadla, no ja po 5 mesecih se še nisem...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
22.11.2008 9:32:46   
spps
sej kakšen dan ga preskočim,ponavad samo kakšen jogurt al pa mandarino pojem,ker enostavno kakšnega kruha ne spravim po grluuser posted image user posted image user posted image  dok se ne razmigam enmaluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
22.11.2008 9:34:03   
spps
mamaM tebe sem pa enmal falilauser posted image user posted image user posted image morgenuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
22.11.2008 9:47:33   
tasa_m
dobro jutro čvekice, samo pozdravit sem vas prišla..
Spala sem do 8.30 zdaj pa sva si zajtrk privoščla, zdaj pa greva veselo po nakupih user posted image . Greva mal v Hoferja pa Lidla pogledat, pa v Kik greva pogledat za kake okraske.. Mogoče, pa celo kaj najdeva za najino stanovanje..user posted image

Sem danes spet sama doma user posted image , ma moj srečanje nekdanjih sošolcev iz OŠ tak da od 19h dalje bo čaga pri nam -->ko mačke ni doma..miši plešejo.. user posted image . Vabljene..user posted image

se še tipkamo kaj..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
22.11.2008 9:48:00   
mama_milchy

mamaM tebe sem pa enmal falilauser posted image user posted image user posted image morgenuser posted image user posted image user posted image

guten morgen spps user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
22.11.2008 9:49:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobro jutro čvekice, samo pozdravit sem vas prišla..
Spala sem do 8.30 zdaj pa sva si zajtrk privoščla, zdaj pa greva veselo po nakupih user posted image . Greva mal v Hoferja pa Lidla pogledat, pa v Kik greva pogledat za kake okraske.. Mogoče, pa celo kaj najdeva za najino stanovanje..user posted image

Sem danes spet sama doma user posted image , ma moj srečanje nekdanjih sošolcev iz OŠ tak da od 19h dalje bo čaga pri nam -->ko mačke ni doma..miši plešejo.. user posted image . Vabljene..user posted image

se še tipkamo kaj..

user posted image user posted image tud jaz sem se zbudila mal čez osmo-se je prav prileglo za razliko,ko sem se med tednom vstajala ob 5.30.
moj je v službi,mala pri tašči,jaz pa pospravljam na obrokeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
22.11.2008 9:49:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

guten morgen spps user posted image
a ti si v službi?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1341
22.11.2008 9:58:13   
mama_milchy

a ti si v službi?

ja, ja; od 6-te zjutraj user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
22.11.2008 10:04:24   
spps

a ti si v službi?

uf,ti nič ne zavidam.user posted image  jaz sem pa čisto brez energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1343
22.11.2008 10:17:05   
Pupa7

a ti si v službi?

bogica!! potem vstajaš sredi noči brrrrrrrr no ja pa saj nas vse to čaka ko bodo user posted image na svetu ane user posted image

ti pa pošiljam enga  user posted image da ti dela družbo poleg nas seveda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
22.11.2008 10:23:28   
Najaa
Malo se javljam, da veste, da sem še živa. user posted image  Kdaj bom za nazaj prebrala, pojma nimam, ker tole je pa res tumač!! user posted image
Mi smo od včeraj končno spet skupaj. Spala sem zelo slabo, ker se je tamala celo noč premetavala in stokala. Še vedno ji zg. 5-ke niso pokukale ven in ji delajo celega user posted image . Morali smo tudi takoj h zdravniku, ker si je prstek porezala in je dobila mazilo, pa zavijat je treba in previjat... skratka, cela kolobocija. Sam da imam nove in nove skrbi.
Mali v trebuhu me je tudi celo noč opominjal, da je on tudi tukaj. user posted image  

Nič, grem malo za nazaj preletet, če je kaj kar ne smem zamudit user posted image  in pol še kaj napišem.

Neposredna povezava do sporočila: 1345
22.11.2008 10:38:25   
spps
sej mamaM bo preživela,ko nas lahk med službo čekira in je potem skoz na tekočemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
22.11.2008 10:40:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Malo se javljam, da veste, da sem še živa. user posted image  Kdaj bom za nazaj prebrala, pojma nimam, ker tole je pa res tumač!! user posted image
Mi smo od včeraj končno spet skupaj. Spala sem zelo slabo, ker se je tamala celo noč premetavala in stokala. Še vedno ji zg. 5-ke niso pokukale ven in ji delajo celega user posted image . Morali smo tudi takoj h zdravniku, ker si je prstek porezala in je dobila mazilo, pa zavijat je treba in previjat... skratka, cela kolobocija. Sam da imam nove in nove skrbi.
Mali v trebuhu me je tudi celo noč opominjal, da je on tudi tukaj. user posted image  

Nič, grem malo za nazaj preletet, če je kaj kar ne smem zamudit user posted image  in pol še kaj napišem.
mate pa res pestrouser posted image user posted image user posted image men se tud na momente zdi,da ko se z Lariso cartama,da beba v buhiju zganja norčije,kot da hoče opozorit,da je z nami in da ga ne smemo ignoriratuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
22.11.2008 10:52:25   
Najaa
Bušiji so res zelo lepi. In veliki. Ali pa se jaz sama sebe ne vidim dobro. user posted image  Piruri, tudi moja rit je večja od trebuha. user posted image

Kilogrami - kakšnih 5 plusa je že, sam najhujše še pride. Dragi mi pa ni v nobeno pomoč, ker pravi, da naj kar jem. Najprej jem za user posted image  potem pa še za sebe, ko si mali vzame. user posted image  To je rekel včeraj, ko sem zvečer jedla kruh s pašteto, čez 20 minut pa še s tamalo čokolino. user posted image

hormoni vidim, da vam delajo 100 na uro. Nekateri tipi tule gor so res njami!! user posted image user posted image

mikroB, ti imaš pa iste rdeče hlače kot jaz! Vsaj kolikor se vidi, so iste. user posted image

SRCCEK, zimske pajace so imeli pred kratkim v hoferju res poceni. Pojdi pogledat, mogoče še kaj dobiš. Pa v Kiku se najde kaj.

spps, a tvoji hčerki je ime Larisa?? Joooj, meni je to taKOOO lepo ime! Res. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
22.11.2008 10:59:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps, a tvoji hčerki je ime Larisa?? Joooj, meni je to taKOOO lepo ime! Res. user posted image
jp.moja princess je Larisauser posted image user posted image user posted image za novega člana se bomo pa še morali pogovorit,kakšno ime bi mu daliuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
22.11.2008 11:01:52   
mama_milchy

bogica!! potem vstajaš sredi noči brrrrrrrr no ja pa saj nas vse to čaka ko bodo user posted image na svetu ane user posted image

ti pa pošiljam enga  user posted image da ti dela družbo poleg nas seveda user posted image

ustanem ob 04:30, zunaj pa piha, mrzlo; brrrr

sej mamaM bo preživela,ko nas lahk med službo čekira in je potem skoz na tekočemuser posted image user posted image

itak, da česa ne zamudimuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?