yania
|
No pa imamo kar imamto...za našo malo je zdej takole...3 tedne kašlja, od ponedeljka vnetje ušes in antibiotik, no včeraj sva šle nazaj, ker je bila visoka temperatura, in izvem da je kao angina, pa gnojno vse, pa niti pogledal je ni...sem pa jaz opazila 3 pikice pri vratu,skoraj v laseh, pa sem mislila vprašat pri dr., kaj bi to bilo kaj drugega, ali je to od potenja, ko ima vročino...bla bla...pa me je tako šokiralo, ko je bil spet ta dr.ne vem, ko je ko kak klovn, ne vem zakaj ni bilo njene osebne zdr.....no in seveda, ker je rekel-nič ni hudega, pokvarjen vikend....to je to.. no in danes se zbudi in pika pri piki...gremo spet k dežurnemu, in ne boste verjele: ima NORICE...haloo...pa kako da ni niti malo posumil noben, pa trije različni zdravniki, no tale tretja je bila super.... No, zdaj vemo pri čem smo...imamo 3 vrste sirupov, katastrofa...upam da ji ne bo želodčka okol obrnilo, ampak še kar nekaj spravi vase...po malem...pa crkljamo se..dobili pa sva Zirtec (kao Claritine) proti srbenju, pa sodo bikarbono sem šla kupit ene 10 paketov, se mora vsak dan ene 10 minut namakat v banji, z dvema vrečkicama...jst sem se kar malo ustrašila, da ne bo moj jeni kaj fasal..no pa ni panike, ker sem jih že imela..samo a ni neki Herpes zoster, ki ga fašeš lahko, tudi če si imel že norice? ga je imela moja tašča kako leto nazaj, ful je bila boga...no tako.. grem kuhat naprej, vi pa lepo bodite...in se čuvajte... slikica bušija pride kmalu...mam tolk enga dela, da ne folgam vsega... papa pa dobertek, za tiste ki še niste imele kosila...
|