Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 20:41:22
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe moje, en lep večer in lepo nočko vam še zaželim in grem pančat, sm čist uničena .... papa do jutri
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 22.11.2008 20:57:14
|
|
|
|
Piruri
|
Spps...vročinski krči res niso lepo doživetje...jaz sploh nisem vedela kaj se dogaja z njo, ko je kar naenkrat pomodrela in nehala dihat...pa sem jo dala na boh in jo nato prijela za noge in dvignila v zrak...od panike nisem vedela več, kaj bi in sem jo nesla k tastu, kjer smo jo poškropili z vodo, da je prišla k sebi...ma to se je zgodilo pri 3. letih, ko naj bi že bili izven obdobja, ko se prvič pojavijo....tako, da me je na urgenci dežurna kar najprej nap...pip...dila...ker ji nisem takoj dala svečke... ...pa sej nisem vedela...no pol se mi je pa opravičila, ko sem povedala, da je bilo prvič...in zdaj jo tako pazimo ob vročini... Pupa...tudi jaz si ne predstavljam dneva brez pralnega stroja...mogoče bi mi pa bil to fajn izgovor, da nebi toliko prala... Pocka...obstaja tudi masa, ki je lažja...čaki, skočim pogledat, kako se kliče...LIGHT PLASTER od Gedeo...in mislim, da ga boš dobila v Unikatu v Luciji...je dosti lažji od keramase in je primeren tudi za razne gipsaste obeske...Drugače pa je tudi meni zelooo všeč ta svečnik in fajn ideja za darilo...mogoče jo bom kopirala Tako, mi smo bili danes po nakupih in sem si kupila nosečniške hlače (prve tokrat)...imajo v H&M neko akcijo za kavbojke, ki jih dobiš za 10 eur ceneje...in pol sem se malo pasla po oblekicah za dojenčke...in še vozičke sem šla pokukat...ma glede na cene, mislim, da bomo ostali kar še pri Miinem... Bodite fajn...jutri dobim moje na obisk...in moj dragi kuha....jupiiii...jaz pa imam celo goro cujn za peglat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 1:19:50
|
|
|
|
marec2009
|
No končno se malo javim, sem celi teden delala, vmes šla na vodno vadbo, v trebuhu pa mi ves čas brca No pa vozičke sem šla še gledat To je to, no zdaj grem pa spat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 7:41:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
a še spite? evo, mi smo že pred 7-mo bli pokonci, ko bi jaz spala, Žiga že ustane; kako ste? za lažji začetek dneva pa izvolite: in seveda Lep dan,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 8:50:28
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro! Piruri,naša je bila stara 2leti,pa je imela že parkrat okol 40 vročine,pa ni bilo o krčih ne duha ne sluha.zdaj je že bila stara 6let ,ko naj bi bila že izven tega-sama tud nisem niti pomislila na kakšen vročinski krč pri taki nizki temparaturi mene je tud ena doktarca napiz...,ko ji nisem znala povedat,kako dolgo je bila v krču.mater,kdo pa gleda na uro,ko vidiš,da se ti otrok duši?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 8:50:31
|
|
|
|
spps
|
BUŠIJI MARČEVK 2009 tasa_m =jasna= pupa7 spps piruri lejca Dali Lolita23
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 8:51:12
|
|
|
|
spps
|
Kar se pa bušijev tiče-kako ste lahk take šlankarce???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:19:57
|
|
|
|
Najaa
|
Hehe, sem hotla pogledat od trezike album in mi je vse ven vrglo. V glavnem, dobro jutro, mi smo se fajn nasapali, sam trtica me boli ko . Mali ima akrobacije dan in noč, mami pa je v . Sam če me ne bi Tijin prstek skrbel... pocka, super svečnik. Res lepo. SNEG = FUJ!!! Ne maram ga in upam, da mu pobegnemo, preden pobeli Lj. Sicer nič ne kaže, da bi padal, ker lep sonček sije, sam je napovedan. Mene tud zanima, kok vam rata tak šlank zgledat. Jaz sem se razlezla vsepovsod.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:25:38
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro danes me je presenetil ta čudoviti sonček, samo mrzlo pa je... Midva danes torej praznujeva svojo 10. obletnico in k sreči sva tudi oba razmeroma zdrava glede na pretekle dni. Nisva se še čisto odločila, kaj bova počela, pa saj konec koncev niti ni važno. Se tekom dneva še javim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:27:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutrooo JAz pa sem danes tak slabo spala, vso noč sem jamrala nisem se znala prav naštimat tak da je ta noč bla obup. Pa glih danes, ko nebom mogla k popoldanskem počitku . Ob 12,30 greva k tašči na kosilo (tak kot vsako nedeljo) po kosilu pa po stvari za tamalo od bodoče svakinje pol pa se itak tak vse zavleče, da bo že večer, jaz pa verjetno umirajoča od bolečin.. Sem pa se včeraj spet zavedala zakaj sem na bolniški in ne delam Ah, ta moj križ.. IZVIRNO SPOROČILO: spps Kar se pa bušijev tiče-kako ste lahk take šlankarce??? IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mene tud zanima, kok vam rata tak šlank zgledat. Jaz sem se razlezla vsepovsod. Vidve pa me znata nasmejat že navsezgodaj Lepo bodite, se tipkamo še kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:38:33
|
|
|
|
Najaa
|
felix, čestitke, to je pa res lepa obletnica. Bosta kaj praznovala? tasa_m, zakaj se smeješ, če je pa res?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:44:49
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! spps še enkrat hvala za slikico. Jaz sem danes kot mesečniki.Moj je imel sinoč poker večer in so špilal do polnoči, jaz pa še ena pa sva lutale, da jim nisva bile v napoti.In med lutanjem sva šle v slaščičarno in tam neki stari ded začne, če bi se mu pridružile in neki nama težit, toliko da niso moji nos. hormoni popizdili, pa bi ga kar tam sesula. No sem pač potem preslišla nekako komaj. Drugače pa imamo mi danes kar pri njegovih kosilo, pa mislim da grem ležat še do takrat.Se vidi da nisem več navajena bedet do polnoči. Lep sončen dan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:45:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
felix, čestitke ob obletnici za lepše praznovanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:49:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, čestitke, to je pa res lepa obletnica. Bosta kaj praznovala? tasa_m, zakaj se smeješ, če je pa res? moj fotoaparat dela čudeže . Mene je tud največ v riti in na bokih pa se na tej slikici sploh ne vidi.. Če pa smo vse taaakkk lepee tak da najaa samo slikico pripopaj gor pa da vidimo še tvoj lep buši. Felix- čestitke. Uh 10 let pa je že res lepa doba. Vse najlepše še naprej.. punce a vam gre v album pogledat? Meni ne gre pa ne vem al je samo z mojim kaj narobe ali nasploh ne gre ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:50:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy felix, čestitke ob obletnici za lepše praznovanje se pridružujem,in želim vama še mnoooogo okroglih obletnic
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:50:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
No, tiste, ki ne boste šle k tašči oziroma mami na kosilo, kaj boste kuhale; jaz kuham juhico, svinjsko pečenko in pečen krompir, za desert pa bananina rolada; njami. moj sicer dela ampak bo prišel domov na kosilo tako da ne kosilava z Žigcem sama. Rolada je že narejena (sej, če sem ustala ob 6:30 ), juhica se tudi počasi kuha, mesek pa bom sedaj malo nasolila in pustila da odstoji preden ga dam v pečico. Njami, njami; Čeprav je danes nedelja je pri nas akcija in kaj čem, ko pa med tednom skoraj da ni doma; je treba pa danes vse za nazaj in naprej postorit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:52:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce a vam gre v album pogledat? Meni ne gre pa ne vem al je samo z mojim kaj narobe ali nasploh ne gre ? a od tezike?men tud ne odpre sem poskusla še svojega,pa tud ne gre
< Sporočilo je popravil spps -- 23.11.2008 9:53:25 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:54:30
|
|
|
|
čebeica maja
|
DAN! Pupa-Čestitke za avto in srečno. Koliko ćasa pa rabiš do slo. Pocka,spps,Piruri-hvala za sočutje jz bi tud kej ustvarjala pa ležečki nič ne morem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:54:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce a vam gre v album pogledat? Meni ne gre pa ne vem al je samo z mojim kaj narobe ali nasploh ne gre ? a od tezike?men tud ne odpre sem poskusla še svojega,pa tud ne gre aha, očitno nekaj delajo na RR.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 9:54:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy No, tiste, ki ne boste šle k tašči oziroma mami na kosilo, kaj boste kuhale; jaz kuham juhico, svinjsko pečenko in pečen krompir, za desert pa bananina rolada; njami. moj sicer dela ampak bo prišel domov na kosilo tako da ne kosilava z Žigcem sama. Rolada je že narejena (sej, če sem ustala ob 6:30 ), juhica se tudi počasi kuha, mesek pa bom sedaj malo nasolila in pustila da odstoji preden ga dam v pečico. Njami, njami; Čeprav je danes nedelja je pri nas akcija in kaj čem, ko pa med tednom skoraj da ni doma; je treba pa danes vse za nazaj in naprej postorit. potem pa si že pridna jaz bom danes spekla piščanca in krompi,zraven,pa bom naredila solato-sam ne vem še,al bo zelena al zeljna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 10:08:17
|
|
|
|
čebeica maja
|
Felix-tud jaz vama čestitam,uživajta. RR- PA res nekaj steka Moj buši je tud v albmu spps ko bo RR delal še mojga pripopaj-prosim hvala Kosilo pa bo prinas mož kuhal meso,krompir in solata verjetno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 10:26:36
|
|
|
|
Pupa7
|
Dober dan pupe moje, ste že na polno v akciji vidim, o jaz sem oprala že 4 stroje jeiiii samo še en pa sm fertik (no ja potem je treba še vsse zložit... IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN! Pupa-Čestitke za avto in srečno. Koliko ćasa pa rabiš do slo. Pocka,spps,Piruri-hvala za sočutje jz bi tud kej ustvarjala pa ležečki nič ne morem. Hvala čebeica Do Ljubljane rabim nekako 5 ur, če na itl avtocestah ni kolon (to pa je izredno redko), tako da cca 6 urc pa saj kar hitro mine, ko veš da te pri mami čaka najljubše kosilo ali večerja Ti pa bodi pridna in leži čeprav čist verjamem kok mora bit to zoprno... ampak je vredno !!! Mislim nate, da ti bo vsaj malo lažje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 10:35:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy No, tiste, ki ne boste šle k tašči oziroma mami na kosilo, kaj boste kuhale; jaz kuham juhico, svinjsko pečenko in pečen krompir, za desert pa bananina rolada; njami. moj sicer dela ampak bo prišel domov na kosilo tako da ne kosilava z Žigcem sama. Rolada je že narejena (sej, če sem ustala ob 6:30 ), juhica se tudi počasi kuha, mesek pa bom sedaj malo nasolila in pustila da odstoji preden ga dam v pečico. Njami, njami; Čeprav je danes nedelja je pri nas akcija in kaj čem, ko pa med tednom skoraj da ni doma; je treba pa danes vse za nazaj in naprej postorit. potem pa si že pridna jaz bom danes spekla piščanca in krompi,zraven,pa bom naredila solato-sam ne vem še,al bo zelena al zeljna ko bom imela veliko €€€€€€€, bo to zadovoljstvo prepustila komu drugemu do takrat pa moram sama, kaj češ. sej do kosila bo vse tipi-topi in pol bom popoldan uživala z Žigcem, mogoče pa kam skočiva, ker moj dela do 19-ih.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?