|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
22.11.2008 20:51:37   
dolenjka
Ej ta črna, sej jaz umetnica sem tudi carico skipala iz vozička, ko je imela 5 mesecev in zato sem jezna nase, ker mi je v slabih 9m to že drugič uspelo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

LIllchy, kaj pa bi ti user posted image  Spet kak šnopc al kako user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.11.2008 20:53:23   
dolenjka
Janey user posted image  pa tašča te gledata user posted image  a me danes nismo dovolj dobra družba user posted image  Pa jaz bi se ga ravno danes mal nasekala na tvojem mestu, k si imela tak "fajn" dan user posted image  Dej no, častim user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.11.2008 20:57:07   
lillchy123
še en vic na temo blondink, ki pa to niti ni... user posted image
se spomnite, ko je bla enkrat tema o peresnikih? No, jst sem bla preprična, da vem kaj je to, dokler nisem bla zadnjič v štacuni. In sem prou gledala, na kteri škatli piše peresniki. no, ko sem po dolgem iskanju najdla, sem najprej sam debelo pogledala, pol se pa začela na glas režat....user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.11.2008 20:58:30   
Janey
blacky ja tale filmuser posted image user posted image dolenjka...ne da ve niste dobra družba, jaz nisem...bom raje tiho pred tv sedela. lubi je itak rekel da gre spat, tak da bom sama s sabo tečna in driskasta. zdaj grem pa malo za stanovanje pogledat, ker gremo najkasneje fenruarja, ker drugač bom jaz umrlauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.11.2008 20:59:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

blacky ja tale filmuser posted image user posted image dolenjka...ne da ve niste dobra družba, jaz nisem...bom raje tiho pred tv sedela. lubi je itak rekel da gre spat, tak da bom sama s sabo tečna in driskasta. zdaj grem pa malo za stanovanje pogledat, ker gremo najkasneje fenruarja, ker drugač bom jaz umrlauser posted image

ne boš umrla, to ni tko simpl user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.11.2008 20:59:58   
blaža
čer! Sem na hitro preletela, ma si bo treba v miru, ko bo kej časa bolj na drobno prebrat. Vidim, da ste pijuckale včeraj. Ella, jaz sem tudi za Bayli al pa en liker, ki mi ga je prinesel možev brat iz Španije. Jajčni liker.user posted image

Pina čestitke bom ob priliki poslilkala in jih bom pripopala. Lahko pa odtisneš rokico, lahko namažeš z lepilom in posuješ z bleščicami,... Mi smo letos kupili temnomoder papir, bleščice, bel flomaster in take zelo zanke plastične snežinke. So ble v paketu in jih je fulll notri, pa so ble 2e pa nekaj. V glavnem smo na zgornjo polovico zalepli pet snežink, spodaj sem nalepila bleščice, ki so ble kao sneg za snežaka, ki ga je Matija narisal z belim flomastrom. Bom poslikaka, ko gre mama proč, ki ne sme videtuser posted image .

Danes smo bli v Kp in smo pobrali še mojo mamo za par dni.

V ponedeljek pa imam sistematski za Blaža.

Drugače smo ok. Blaž špidira po vseh štirih. Zdej res hitrostno obvlada.

No zdej še malo pobrskam naokoli, pa grem delat mojim družbo.

P.S. za buške pomaga, če takoj daste gor maslo in ne rata buška. Tako vsaj pravi moja sestra, ki dela v vrtcu in oni takoj laufajo v kuhinjo po maslo, če pride do česa takega.user posted image  

Upam dolenjka, da je vaša buška že ok!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.11.2008 21:02:48   
srečka nosečka
janey - user posted image , res bo veliko bolje, ko boste na svojem user posted image

Jaz grem tudi pred TV, imam pilota samo zase user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
22.11.2008 21:05:34   
blaža
Janey, tudi pri nas velja pravilo za ostale ožje člane( mama in tašča) SVAKOG GOSTA TRI DANA DOSTA!!!user posted image user posted image

Tašča itak ne pride k nam za tolko dni, gremo mi k njej, da prespimo in da jo imamo zvečer za varuško, ko gremo venuser posted image

Moja mama je zdej tle, ma jaz ji itak povem, da SVAKOG,...., čeprav smo jo ful veseli in jo imamo radi, ampak toliko časa mi zdržimo skupajuser posted image user posted image user posted image

Mi dva z možem sva navajena, da se rihtava sama od zmeraj in tako nam je ok!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
22.11.2008 21:05:39   
jencili
čer,

sm glih po večerji, sm se šla pripravit za kako pivo, sam pa vidm da se je glih film začel na popu pa ga bom mal pogledala, k že lep čas nisem filma pogledala...

ve pa kr čvekajte, vas preberem med oglasiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
22.11.2008 21:06:57   
blaža
O sory, nisem vedla , da skupaj živiteuser posted image , pa sej se boste pol, ko se preselite, še bolj radi imeli. garantirano.

upam, da boste kmalu na svojem!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
22.11.2008 21:08:53   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Vam nisem povedala, da odkar delam, nimam med tednom časa jest. Potem me pa med vikendom napade, da sem kot mlinček, potem pa moram še priprave za ure naredit in seveda imajo v polovici razredov zdaj jedilnik na vrsti in ko prevajam samo dobre papice in slikice iščem, me popade, da mi hladilnik obrnila! Me spominja na nosečnost ... user posted image user posted image user posted image

oh Buči, jst pa nč ne prevajam, pa vseeno skoz na hrano mislimuser posted image user posted image user posted image

Ja, ti lahko, ampak si pozabila da je med nama razlika kakih 40 kg! user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
22.11.2008 21:13:03   
Blacky*
Zemlja posesana, jo je lubek user posted image

Samo za info, ker šibam film gledat... da se mal sprostim in upam da naš ne bo tak... pri 35 še doma user posted image user posted image user posted image user posted image

A veste, da ima baje Matthew Mcconaughey tak naravni vonj, da ne rabi parfumov... baje seksi diši... vonj po pravem moškem... user posted image

Meni ni bil nikoli vauuu...vsaj vse do reklame za Dolce gabbana, tam je pa res vaaaauuuu user posted image

Drugač pa... meni naj drink je gin schweppes... čin čin... sem se pa enkrat v Bakusu zastrupila s flying lamborghini... neka goreča pizd.... sem jih popila kar nekaj... moj je bil s frendom za mizo, jaz pa z bejbo od frenda za šankom... pa se sam na enkrat sliši skandiranje mojega lepega imena, on se obrne in vidi nekaj gorečega pa mene s slamco v akciji... no akcija je bila tudi nekaj ur kasneje na WCju... sem v službo klicala, da sem nekaj pojedla - ne morem glih rečt, da sem se z alkotom zastrupla user posted image user posted image ... se nisem sestavila cel dan... fuj bjak

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
22.11.2008 21:17:24   
buči
Dolenjka, samo da ne bruha, to je bistveno, ostalo mine in izgine. Aljaž je enkrat zaplužil po klančini pred garažo in se seveda ustavil v garažnih vratih. Kilo peska v obrazu, koža visela posmojena stran, buška čez celo čelo, kričal, midva sva se samo gledala, ker itak ni noben pravočasno odreagiral, kaj šele trznil, da bi ga ujel ali pa kaj podobnega. Se pač zgodi, pa zato nisemo slabi starši.

Tudi mi imamo težke dneve, Tilen se je začel dvigovat, naredil danes prava 2 koraka ob opori. Pa se spusti in maha z eno roko in seceda pade, ker še ni dovolj stabilen. Bo že, samo upam, da ga bodo med tednom dovolj pazili.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
22.11.2008 21:20:07   
buči
lilči, si že doma? A je kuhinja postavljena? Klima bp?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
22.11.2008 21:21:08   
buči
No, grem gledat lepotce po TV, pa k mojmu  mlekarnarju se stisnit, da me mal pogreje, če je zunaj tak mraz. Nočka.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
22.11.2008 21:28:58   
blaža
Pina greš na kulinarično slovenijo in na portalu ima š rubriko novoletne čestitke in pogledaš fotke. Mogoče, ti bo kakšna ideja padla.

Drugače pa grem tdui jaz pred tv. zdej pa resno.user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
22.11.2008 21:29:25   
blaža
Aja , pa lahko nočko!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
22.11.2008 21:32:26   
mala_pikica
Dober večer punce!

Dolenjka user posted image  samo, da Tari ni nič hujšega. Se pa take stvari ful hitro zgodijo, mislim, da ima že skoraj vsaka kakšno podobno izkušnjo s padci.

Janey tudi tebi en user posted image . Bo boljše, ko se boste odselili, takrat se boš še celo tašče kdaj razveselilauser posted image . Pa upam, da se bo lubek kmalu pozdravil. Pa moram te pohvaliti, da tako pridno hodiš na predavanja. Ko sem jaz hodila še izredno v Kranj, sem ponavdi videla prvič profesorje na izpituuser posted image . Pa zs sem ti poslala.

Srečka jaz sem tudi sama, moj je šel na Pohorje, imajo neko srečanje. Jaz pa še razmišljam ali naj gledam film, ali z vami klepetam ali naj grem raje likati. Ne vem, kaj predlagate ve?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.11.2008 21:34:42   
dolenjka
MP, jaz predlagam, da mi poveš kaj veš o probiotikih, ki jih imaš za Luko user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
22.11.2008 21:35:38   
mala_pikica
Kaj zdaj pa ni nobene, nič te pa grem peglatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.11.2008 21:36:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

a jaz sem nobena user posted image  user posted image  štajerski user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1821
22.11.2008 21:39:59   
mala_pikica
Dolenjka jaz imam probiotike od 4life, so čisto naravni. To so kapsule in sicer dajem po eno kapsulo vsak drugi dan. Kapsulo vzamem na razen in prah dam ponavadi s tekočino po žlički. Notri je 100 kapsul stanejo pa 20€. Imajo pa podobne v lekarni od Prolife, ne vem pa, če so tudi za tako male user posted image  kot so naši.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
22.11.2008 21:41:38   
mala_pikica
a jaz sem nobena štajerski
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

a jaz sem nobena user posted image  user posted image  štajerski user posted image

Bila je pomota, sem te zadnji čas uzrlauser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.11.2008 21:42:44   
dolenjka
http://transfer-factor.finechance.com/upload/TF%20advanced-plus.pdf

tole?

Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.11.2008 21:49:44   
mala_pikica

tole?
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

tole?

Ne, jaz nimam teh. Jaz imam samo 100 % probiotike, brez vseh drugih vitaminov. Na škatlici piše AC- Zymes.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

rojstni dan
josephine27

Ste kdaj najeli fotografa, da bi poslikal otroško rojstno-dnevno zabavo?

DA in bi ga še kdaj (4%)

DA sem ga, vendar ga ne bi več nikoli (1%)

NE (84%)

NE ga še nisem ampak sem že razmišljala o tem (10%)

Število vseh glasov: 134

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!