misar
|
dobro jutro odlična noč. budnica 3x, s tem, da je hotela ob 5h že vstat, pa se nisem dala , sem jo fliknila med naju na sredino, je še ene 15 min razgrajala pa brcala, pa mojega za nos vlekla , mene ni mogla, ker sem ji pametno hrbet pokazala . no včeraj smo pa spet pohajkali, smo obiskali mojo mamico, ki se je seveda potrudila s pravim kmečkim kosilcem, ma smo se napokali danes bo menda sneg. upam, ima naša prinčipeska že sanke od strica Miklavža...greva pa danes mal pogledat v nakupovalni center za kakšne cunje za mamico, ki imamo 5. decembra službeni zaključek, pa nimam pri vragu, razen športnih ct in kavbojk prav kej oblečt , vse u iber preveliko , tko, da grem mal v izvidnico kaj bi blo pametno kupit. če bo princeska pri volji, morda še kaj pomerim , sicer pa kak popoldan mojemu pustim doma tamalo in gas uživat no sicer pa kar vidim, kako bo zgledalo to danes , bom sicer gledala zase cunje in potem prišla domov z enimi petimi cunjami za tamalo IZVIRNO SPOROČILO: jencili Me pa zanima, tiste, ki boste dale v privat varstvo. Koliko boste kej plačevale to in kako je s hrano. Plenice in robče daš načeloma kr vsaki ti, kako pa je s hrano pri vas? Sami kej prinesete oz. krijete al vse one krijejo? Hvala za odgovore... evo s prve ruke ...plačamo 150 €, plenice in robčke damo sami, hrana-3 obroki so vključeni v teh 150 €, tetka je rekla, da se tu in tam sploh ne brani, če tud mi kaj sabo prinesemo za papcat, načeloma pa je to že v ceni pa še MP je spraševala, če jih dajemo v kombinezonček? ja men je to skor najbolj praktično, ker sem ugotovila, da ima po določenem času ful mrzle nogice, če ma gor sam copatke, pa žabice...tko me pa sploh ne skrbi...oblečem bodi in jopico, spodaj žabice pa pajaca čez in to je to ter natančno vem, da je ne zebe. v soboto , ko je blo kar fejst mraz, je mela pod pajacem žabice, žametke in copatke, pa ji ni bilo čist nič vroče, sam je blo pa res pasje...okoli 0˙C grem zdaj princeski zajtrk dat mejte se