|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
21.11.2008 22:12:57   
dolenjka
tudi jaz sem totalka in grem spat user posted image  user posted image  user posted image

želim vam mirno in dolgo nočkooooo

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.11.2008 22:13:17   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

da nebo pol kera tak končala
http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej se pa še men vrti user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.11.2008 22:13:25   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

tudi jaz sem totalka in grem spat user posted image  user posted image  user posted image

se podpišem user posted image

nočko user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.11.2008 22:14:59   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

se podpišem user posted image

nočko user posted image

jaz sem se poscala od smeha zdaj grem pa tut jaz

papa

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.11.2008 22:27:59   
bamby
janey, jaz si mislim, da ima Jakec za večerjo prelahek obrok user posted image . Vidim, da tako kot Anaja pije zvečer le mleko. Jaz ji po novem dajem 3-4 žlice čokolinota v 130 ml AM, pol ji dam pa še kakšen deci mleka povrhu za spit in zdaj spet spi celo noč brez vmesnih zbujanj.

larisa, tole o jajcih v kruhu pa prvič slišim user posted image user posted image user posted image . Če bi omenila, da so jajca v potici ne bi nič rekla, tako je pa vse za lase privlečeno user posted image . V kruhu (navadnem sploh) ni jajc, morda ima kateri mleko (npr. mlečni kruh)!!! Ali pa če bi jajca bila noter, če otrok na jajca nima alergije, mu ne bo prav nič. Mi jemo rezance, makarone, gresove knedeljne... vse z celimi jajci.

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bo res treba spet začet doma kruh pečt user posted image

Jaz ga že pečem, pa brez jajc!

A zdaj boste pa vse šle spat, ko sem vam jaz hotela zaželet na zdravje user posted image user posted image user posted image user posted image !

februarka in jencili, obema hvala za fotke. Dobila sem vse user posted image !

Pri nas nič posebnega. Anaja je spala celo noč, ker se je tako napokala včeraj. Danes smo ponovili vajo user posted image . Čez dan smo bili pa delavni in zelo obiskani. Smo imeli dopoldne in popoldne obisk, zvečer smo pa še sami šli v goste user posted image . Jutri greva pa z gospodom bambijem v LJ Miklavža in Božička špilat user posted image . Tako idejo je zdaj dobil, ko se je vrnil iz šihta user posted image user posted image . Bo spet treba tošlne odpret user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.11.2008 23:04:11   
lillchy123
čer

dobra tema, ja user posted image

mene je pa prej tolk desc  user posted image , da sem že študirala, da si grem neki natočt, pa enga na teraso skadit user posted image user posted image user posted image
pa sem se vzdržala user posted image in sem raj psa na sprehod peljala. pol sem pa še mal macico pocrkljala, zdej grem pa jst tud spat.

sanja lilčy pijanko....user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.11.2008 23:05:42   
lillchy123
na zdravje z žajbeljevim likerjem user posted image  za zdravje, da ne bo pomote user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
22.11.2008 7:14:30   
buči
Jutro, ste ga pile včeraj, a ne?!? user posted image  Zvečer sem likala celo goro cunj in bila potem takoooo utrujena, da nisem bila sposobna še PC-ja vključit. Imate pa zadnje čase ful zanimive debate: nasilje v šoli (škoda, da nisem kaj pokomentirala iz prve roke), probiotiki ... No, zdaj vam ne bom težila.

Aljaž je že 1 uro pokonci, mu grem naredit zajtrk, potem pa še Tilna zrihtat, mu bom danes prvič poskusila dat kruh z nečim pač. Med tednom tako greva prej v službo, pa ne želi mami težit s takim zajtrkom, že itak je preveč utrujena, pa Tilen je tako zahteven ... user posted image user posted image user posted image user posted image  JA PIZ*******, KAJ SE JE PA POTEM PONUDILA PA ZAGREBLA, DA GA ČUVA 3X NA TEDEN!?! Včeraj je bil spet ves umazan - pokakan, body od drekca, neumit po obrazku. Fak! Saj ne vem, če bom zdržala takole do septembra. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1758
22.11.2008 7:19:16   
pina-1
Jutro

Kako fajn čtivo za ob jutranji kaviciuser posted image .
SN in vse ki mate rade domačo robo, lahko k meni pridete na domačo slivovco.
Pa sem vas že vabla, da pridete na martina na primorsko, da bomo nardili eno degustacijo vin in dobrot, pa se nobena ni odzvala, user posted image  februarski

Naša noč je bila kr neki. Ana se je zbudila že ob 1:30, pa sem ji fala ciciko in je spala do 6, ko je spet dobila ciciko in ob 6:30 je blo konec spanjauser posted image .
Smo pa že vsi pokonci, tako da se mi zdi da bo dan dolg.

Bamby kar v leclerka zavij, ker so tam igrače res poceni.

Blaža,d ej pripopaj kako voščilnico. Rabim idejo za novoletne čestitke.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1759
22.11.2008 8:21:24   
misar
dobro jutro

ampak zares dobro jutro...user posted image user posted image user posted image user posted image ..ne boste uganile, sem spala celo noč..od 23-7h na kavču v dnevni, tko, da nisem nič slišala user posted image user posted image user posted image user posted image ...no saj naša princeska ni spala, so jo zobki matraluser posted image , sam danes je pa ati po 9.5 mesecih prvič dežural celo noč. no saj menda ni blo prevelike krize, sam je rekel, da ga je vsak šum zmotil user posted image user posted image user posted image ah bejž no user posted image user posted image user posted image jaz sem pa ko nova...oz, se popravljam jaz SEM NOVA user posted image

danes gremo k svakinji na kosilo, tko, da niti kuhat ne bo treba, pa še vse sem pospravila včeraj, no kopalnica me še čaka, pa gora cunj, ampak načeloma smo cel vikend frej.

pravite, da bi se ga mal nacedile...ne govort, jaz bi šla tud mal ven, pa se naplesala, pa zažurala. preden je prišla princeska, z dragim nisva bila doma niti enenga vikenda, še ko sem bila noseča sva ful pohajkala, če ne drugače sva šla v kino, pa na drink. pol pa kar čez noč nikamor user posted image user posted image ...ja v začetku sva ene par mesecev mela kar orenk krizo, sploh jaz, ker on je šel tu in tam na drink s frendi, jaz pa ko neka nončka durh doma user posted image ...no mal sem se že navadila, čeprav že komaj čakam prednovoletno fešto s firmo, da se spet mal uštimam, pa najvišje petke obujem, pa spijem kak kozarček vinčka, zaplešem user posted image user posted image user posted image ...hvala moji prezlati mamici.

grem zdaj eno alelujo odpet, pa mleko si moram sčrpat, ker mi bo joške razneslo, ker princesa ponoč ni nič gor visela user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
22.11.2008 9:20:21   
dolenjka
Jutro user posted image

Super noč, jedli ob 6.15 in spali do 7.45 user posted image

Carica je ravno zmalicala banano in hruško, zdaj pa letimo v LJ user posted image  Mami k frizerju, tati in Tara pa na sončka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.11.2008 9:20:53   
Februarka08
Jutro.

Odkar se nisem javila, ste naklofale 10 straniuser posted image nimam časa prebratuser posted image včer sem mela obiske do 22.30user posted image TV je ven vrglo in nisem mogla nič gledatuser posted image računalnik sta pa moj in kolega okupirala tako da sem bla mrzlauser posted image drugega mi ni preostalo, kot da sem čepela pri njima in poslušala moške čenčeuser posted image pol je bla pa itak ura skor 00.00 ko sva šla spatuser posted image sem totalno neprespanauser posted image

Zdej pa trenutno Larisa v arestu risanke gledauser posted image no, naj bi jih, jaz grem pa hit še testo zamesit za pico, potem pa ven na sončka. Je ful lepo zunaj, samo gotovo je pa tudi mrazuser posted image

Pridne bodite, lepo soboto, uživajte s svojimiuser posted image

Aja, še to - glede tistih zakrivljenih žličk - me zanima, a ste jih potem kje dobileuser posted image nimam časa nazaj brat, pa bi jih jaz tudi kupila... thxuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.11.2008 10:12:03   
Blacky*
Dan,

jaz pa ne vem več kaj se pri nas dogaja. Zaspal je hitro, že ob 18:30 ker popoldan ni nič. Seveda se je nato zbudil ob 22 in bil pokonci skoraj do 24. Že jaz sem zraven spala, on pa še vedno v akcij. No, pa sem si mislila,  ok pišek mišek, boš pa zjutraj malo dalj pospal (malo dalj je mišljeno tudi samo 30 min user posted image ). Jok brate odpade... zbudili smo se ob 6:00, pa sva se igrala. Zdaj sva že pomalicala (on malica, mami zajtrk) in se potrudila, da je v deželi palčkov.

Jaz se grem pa zdaj mal zrihtat, če bo čaš mal za diplomo literature prebrat, potem pa na zrak.

Aja, ste mi pa obudile spomine na čas žurov z včerajšnjo "žurko". A mi je malo lažje, ko se spomnim, da se dobim decembra s frendicami in gremo žurat user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.11.2008 10:46:03   
Februarka08
Midve sva odvozičkale rundo in ne boste verjele kaj naju je pregnalo na toplo...... SNEG!! user posted image Kar naenkrat je začelo ful pihat in sva jo hitro mahnile po hribu gor do naše bajte... in ker sem tako gonila tale najin oklepnikuser posted image me notri vse boliuser posted image dobro, važn da se Larisa ne prehladi, jaz bom že preživela... Sem se mogla čist preoblečt tako sem zašvicalauser posted image pa kmal bo treba najdt ta dolge gate ne pa tele tangice da mam celo rit zmrznjenouser posted image

Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.11.2008 11:01:15   
nizy
pri nas pa  SNEEEŽŽIIIIIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.11.2008 11:02:25   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem se mogla čist preoblečt tako sem zašvicalauser posted image pa kmal bo treba najdt ta dolge gate ne pa tele tangice da mam celo rit zmrznjenouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.11.2008 11:41:52   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

daj še k nam pošlji snegec user posted image
sicer je pa že Pohorje belo user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.11.2008 11:42:47   
srečka nosečka
Pa dobro jutro seveda, oz. dober dan user posted image

Sem gnile volje, tako, da ne bom preveč tukaj smetila. user posted image

Uživajte user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.11.2008 11:46:01   
ella79
dan user posted image
ste sneg omenile in sem skozi okno pogledala... pri nas tudi par snežink, sam se vidi da ga je iz hribov prineslo, ker piha, drugače pa ful sonček user posted image Zoja ravno odspala dve uri, jaz pa vmes tok naredila, da zdej pa en teden sam še noge v luft user posted image user posted image user posted image

glede probiotikov... aptamil 3 jih vsebuje, prav tako železo in vitamine, tako da naša bo zagotovo do drugega leta na tem mleku, ne pa na KM user posted image

user posted image user posted image user posted image vsem za super noče, je še Zoja danes potegnila do 7:30 user posted image
lep vikend

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.11.2008 12:24:10   
buči
Dan, mi smo zmrznili na sprehodu - no, vsaj jaz, ker nisem imela rokavic. Sonce, snega še ni, ga pa Aljaž ful komaj čaka. Dajte mi naredit eno Zusammenfassung (povzetek) o teh probiotikih, ker nimam časa vsega od včeraj brat. Hvala! user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.11.2008 12:43:37   
Februarka08

a veš da sem se prejle prav nate spomnila in si rekla, gori na Jesenicah sigurno snežiuser posted image evo, pa še res jeuser posted image pri nas je prejle kar mal padalo, zdej je pa spet tak lep sonček da bi šla kar ven...
Larisa spi, pica je v pečici, jaz grem pa cune obest, potem pa mal zasluženega počitkauser posted image

Ella, pridna tvoja Zoja da ti je pustila delatuser posted image hecam seuser posted image samo da je pospravljeno, a neuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.11.2008 13:04:07   
listek1
dan,
mah ste naklofale. Nisem mela časa niti pc prklopt. Včeri vse spakirta in it nazaj domov user posted image user posted image  Smo šele zvečer pršli domov, pol se je pa mulo do 22h drl ko utrgan. Sploh ne vem kaj mu je blo. Res, da kašlja, pa mal je še nosek zamašen, sva mu zmerla vročino in jo ni imel. No sej pol je zaspal, in se samo 2x zbudil od tega je enkrat jedel in smo spali do 8:30 user posted image  Zdej je šel pa k dediju in babi na počitnice. Ati in mami mata pa vikend zase. user posted image user posted image  Sva pa danes dobila nove omare v hodniku in končno lahko zložimo notiri čevlje in obesimo jakne .
Pa včeri ste ga pile brez mene user posted image user posted image

Želim vam lep vikend, in velik crkljanja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.11.2008 13:07:12   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

a veš da sem se prejle prav nate spomnila in si rekla, gori na Jesenicah sigurno snežiuser posted image evo, pa še res jeuser posted image pri nas je prejle kar mal padalo, zdej je pa spet tak lep sonček da bi šla kar ven...
Larisa spi, pica je v pečici, jaz grem pa cune obest, potem pa mal zasluženega počitkauser posted image

Ella, pridna tvoja Zoja da ti je pustila delatuser posted image hecam seuser posted image samo da je pospravljeno, a neuser posted image

ja, prej je snežilo , zdaj pa nič več user posted image , je pa včeraj v Kranjski Gori  vorng  snežilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.11.2008 13:08:40   
listek1
Februarka, a bi ti men zaupala recept o testu za pico user posted image  
Meti, nisem pozabla ti napisat recepta, sam mi še ni uspel. Ga boš dobila obljubim user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.11.2008 13:59:06   
Februarka08
Listek, a kar cel vikend bosta brez Davidauser posted image uf, to bojo pa res prave počitniceuser posted image user posted image
Glede testa za pico je pa čist simpluser posted image dam kvas, mal soli, mal sladkorja, par kapljic olja, s toplo vodo zalijem mal in pustim da se to vse skup zmehča - kakšnih 40 min. Potem pa dodam samo moko in oblikujem testo... To testo pustim potem spet vzhajat... danes sem ga kar 2 uri ker sva šli ven... potem sem ga mal pregnetla in dala na polovico - polovica je šla v pekač, polovica pa v skrinjo in je že pripravljeno za naslednjo pico.user posted image Aja, pa danes sem dala malo piva v vodo (mami prav, da testo potem bolj narasteuser posted image - no, bomo videli kakšno bo... je pa res, da je ful narastu in ga je blo too muchuser posted image ). Upam da sem ti pomagalauser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 22.11.2008 14:00:21 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......