Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 14:12:29
|
|
|
|
ella79
|
baje da če daš pivo v testo, potem kvasovke še bolj delajo in testo bolj naraste jaz še bolj simpl naredim pol kg moke, ena vrečka suheka kvasa, mal sladkorja, sol in cca 4 dcl mlačne vode. To kar z mikrerjem vse skupaj pregnetem, dam vzhajat za kok pač mam časa in je ful dobr in seveda za dvakrat pa po želji lahko dodaš kako žlico olivnega olja listek to pa res mata počitnice, mal delovne ampak vseeno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 14:42:48
|
|
|
|
nizy
|
tole vreme se danes kar neki zmišljuje pada pa spet nič , pa spet tko , da se tut ven ne mormo spravt .... sem imela namen v šoping v Kranj in je vse padlo v vodo , je šel v Ljubljano na eno srečanje,.... pica - podobno naredim kot ella , s tem da dam surovi kvas in nič ne merim , kar od oka , pa zmeraj dobr rata
< Sporočilo je popravil nizy -- 22.11.2008 14:43:46 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 14:45:22
|
|
|
|
nizy
|
uuffff, ko smo pri kvašenem testu , bo treba en dan buhteljne narest
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 15:23:29
|
|
|
|
jencili
|
dan, po dolgih dveh dneh, tudi z moje strani. Včeraj smo meli obiske, je pršla moja mami in njen in smo bli kr dolgo pokonci. Taj je včeraj spal čez dan 3 runde , res pa je da vsako le po pol urce. Tud dons spi trenutno že 2. in to že urco in pol skoraj . Ati se je ravnokar odpeljal na šiht, jst bom šla pa počasi kosilo delat... Vidm, da ste ga mal žingale včeraj - prvo mate
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 15:28:04
|
|
|
|
jencili
|
smo šli pa dons mal zaloge narest v Mullerja in smo zapravili 70€
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 17:04:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Midve sva bile opoldne zunaj na sprehodu, pa mi je veter skoraj Lano z vozičkom odnesel. Pihalao je kot 100 . Dajte mi povedat s čim mažete malim obrazek? Jaz imam stick od Mustele, pa mala cela pikasta postane po njem. Nekaj pa jo moram namazat.
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 22.11.2008 17:05:19 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 17:12:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Imam TV prižgan in so bila poročila. Začne Bush govorit in mali rečem - to je Bush, predsednik ZDA. Mala pa tak krohot. Pa ne, da jo že politika zanima.
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 22.11.2008 17:13:02 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 17:45:18
|
|
|
|
jencili
|
meni je pa tašča privoščila kako urco uživancije . Je vzela zdej Taja, da lahko jst malo v miru pospravim, dam perilo prat in si grem lase umit, pol se bom pa še malo stegnila pred tv, pa da vidim Bush-a
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 17:47:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili meni je pa tašča privoščila kako urco uživancije . Je vzela zdej Taja, da lahko jst malo v miru pospravim, dam perilo prat in si grem lase umit, pol se bom pa še malo stegnila pred tv, pa da vidim Bush-a za taščo, pa lepo energije naberi, da bomo zvečer kakšnega spile
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 17:54:34
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Dajte mi povedat s čim mažete malim obrazek? Jaz sicer z Bübchen kremo za obraz od ognjiča, pri Aljažu sem imela vetrovno kremo, lahko pa kar z jekodermom. Sicer vse smrdi, ampak sigurno ni v kremi nič takega, kar bi povzročalo reakcije.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 17:56:27
|
|
|
|
buči
|
Vam nisem povedala, da odkar delam, nimam med tednom časa jest. Potem me pa med vikendom napade, da sem kot mlinček, potem pa moram še priprave za ure naredit in seveda imajo v polovici razredov zdaj jedilnik na vrsti in ko prevajam samo dobre papice in slikice iščem, me popade, da mi hladilnik obrnila! Me spominja na nosečnost ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 18:36:21
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili meni je pa tašča privoščila kako urco uživancije . Je vzela zdej Taja, da lahko jst malo v miru pospravim, dam perilo prat in si grem lase umit, pol se bom pa še malo stegnila pred tv, pa da vidim Bush-a za taščo, pa lepo energije naberi, da bomo zvečer kakšnega spile za to sm pa zmer Evo, lasje so umiti, perilo bo še malo počakalo, jst se grem pa pret tv mam vršt. Sploh ne gledam nč tv-ja, sem ugotovila. No razen zadnjič Trenja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 18:37:49
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Vam nisem povedala, da odkar delam, nimam med tednom časa jest. Potem me pa med vikendom napade, da sem kot mlinček, potem pa moram še priprave za ure naredit in seveda imajo v polovici razredov zdaj jedilnik na vrsti in ko prevajam samo dobre papice in slikice iščem, me popade, da mi hladilnik obrnila! Me spominja na nosečnost ... oh Buči, jst pa nč ne prevajam, pa vseeno skoz na hrano mislim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 18:56:25
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, pa je dan za nami... smo bli še na enem obisku in je ful hit minilo... zdej sem pa glih cune iz sušilca porovnala, 2 stroja pa še visita... 1 se bo pa še jutri opral se mi zdi, da cel vikend sam cune perem in zlagam no ja, je pa vsaj med tednom mir potem Jaz bom pa zdej večkrat lahko TV gledala, ker sva jo danes 1. stestirala še v kuhinji kva sva bla fensi - med kosilom sva gledala tv mal nama more bit pa tud fletno Zdej pa tamali večerjo naredim, potem kopanje in spančkat... komi čakam, da bojo spet malo ušesa počila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 19:30:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan En k***** dan Preden smo šli od doma, mi je Tara padla s kavča, direktiva na nos Na čelu rahla buška, v nosku pa mal krvi, ker ji je zgleda kaka kapilara počila Ima mal rdeč nosek in pod noskom in malo jo boli na otip, ker trzne, čese je dotaknem K zdravniku nismo šli, ker je drugače obnašanje čisto normalno HB Sam res se počutim kot najslabša mama Drugače pa smo preživeli lepo popoldne v družbi enega strica iz zahoda , Tara ga je očarala, pa mami ima seveda novo frizuro in zmanikirane roke Zdaj jo gremo pa pančkat spravit, pol pa mogoče še jaz kakega spijem z vami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 19:37:07
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midve sva bile opoldne zunaj na sprehodu, pa mi je veter skoraj Lano z vozičkom odnesel. Pihalao je kot 100 . Dajte mi povedat s čim mažete malim obrazek? Jaz imam stick od Mustele, pa mala cela pikasta postane po njem. Nekaj pa jo moram namazat. jaz mu dam kar ribje mazilo iz Lekarne. Mi je še ostalo in ga mam za porabit. Je pa dobro, ker je mastno in lepo ščiti kožo pred vetrom. Še jaz sem se parkrat namazala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 19:40:34
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan En k***** dan Preden smo šli od doma, mi je Tara padla s kavča, direktiva na nos Na čelu rahla buška, v nosku pa mal krvi, ker ji je zgleda kaka kapilara počila Ima mal rdeč nosek in pod noskom in malo jo boli na otip, ker trzne, čese je dotaknem K zdravniku nismo šli, ker je drugače obnašanje čisto normalno HB Sam res se počutim kot najslabša mama Drugače pa smo preživeli lepo popoldne v družbi enega strica iz zahoda , Tara ga je očarala, pa mami ima seveda novo frizuro in zmanikirane roke Zdaj jo gremo pa pančkat spravit, pol pa mogoče še jaz kakega spijem z vami ne se sekirat...veš kaj je meni rekla sestra po telefonu, ko sem jo vsa panična poklicala: "gospa, ne prva ne zadnja buška" Jah no, v tistem momentu je nisem mogla razumeti, kako je ona lahko tako brezbrižna, ker sem se jaz tresla kot šiba na vodi...potem sem pa razumela. Jokal in tulil je samo zaradi tega, ker se je ustrašil moje reakcije. Glavno je, da ne bruha in ni razdražljiva. Na buško pa obkladek in jaz sem kar z Bepantenom namazala. Sej ga lahko daš povso, še na kruh
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 19:52:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Naša bejba že spi . Se pa je najdel en pameten sosed in začer vrtat ravno ko sva se odpravljale spat. Sem 2x poružla po radiatorju, pa mu je zgleda canknilo koliko je ura in da je v bloku polno malčkov. Hvala za info glede kremic za obraz. dolenjka - samo, da je carica OK. Bušk pa bo še kar nekaj. A se spomniš Lane, ko je bila v CE s plavo ličko? februarka - za TV . Ti ne bo golgčas, ko boš kuhala. Mi imamo pa kuhinjo, jedilnico in dnevno vse v enem, tako, da vem da TV paše.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 20:07:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, pančka, sam ziz pa ni hotla do konca zmazat Mogoče zato ker je pred dobro uro pojedla 1 cel hippov borovničev jogurt Sem kar mal jezna, ker nismo šli v štacuno in nimam ne kruha doma, nobene skute, jogurta 00000000000000 Bom šla verjetno ju3 namesto zajtrka v nabavo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 20:15:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Kva je dej? Bo ktera za rundo dala al bom žejna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 20:25:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kva je dej? Bo ktera za rundo dala al bom žejna Jaz ravno večerjam, da bom imela podlago, ker je Ella rekla da da danes za rundo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 20:44:50
|
|
|
|
Janey
|
čer danes ni bil moj dan...pridemo na faks...stari neki bolan,pove da bo samo pol ure predaval...a sem nora, da se vozim za pol ure v lj? da ne govorim, da nismo NIČ spali in itak sem se mogla zgodaj vstat ker sem malega spokala in k mami peljala ker je moj preveč bogi...še vedno ima revež ful vneto grlo in vročino. no pol sem prišla do jakca in sma se imela ful lušno dokler nisem prišla domov in valda je bil moj pri tašči in sma mogla ostat doli...že 10 dan zapored...jaz je ne morem več videt sej tut mame 10 dni zaporedoma nebi mogla gledat pa jo mam najraje na svetu. pol pa ima še neke pripombe, pa vse kar sem mojga vprašala mi ona odgovarja in pol za piko na i, me vpraša če bomo jutri jedli skup kosilo in ker nisem mogla rečt da ne, ker je ne morem nekaj dni gledat, ker rabim malo pauze sem rekla da ne vem, amapk če bo lepe vreme ziher nebomo doma in ona reče da ima nejc(lubek) vročino in da on itak nikamor ne sme pa sej ni 5 star....joj...nakar mi še moj reče zakaj mečem drekce in pesek iz micinega wc v naš wc pa sem tak vedla da to ni zraslo na njegovem zelniku in valda mu je ona rekla, da sem jaz rekla da mečem to wc. pa sej nisem nora, da nebi vedela kaj lahko in kaj ne...ne glede na to da sem v bloku živela take stvari pač vem. ko da ga hujska al kaj....ne vem...ma mogoče se mi pa samo zdi, ker je mam že dost..res ej vsak dan smo bli doli zdaj menda 2 tedna je pa pol vzela jakca v roke in je začel tulit in htel k meni(jaka tega ne dela, ne joka za mano al pa kaj) in se mi je prav fino zdelo...ja malo sem zlobna, pa kaj no prej sem se pa mici nasmejala ko se tak lepo igra in carta. pa vse sem ji lepo porihtala, ker je lubi cel dan spal in je bla cela štala. je pa pridna je danes cel dan lulala in kakala samo v wc bravo mici nebom vas brala, ker grem ob 21 gledat film
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 20:45:22
|
|
|
|
Blacky*
|
Evo mene. Val spi, na rojstnem dnevu je bilo super. Veliko otrok, igrali smo se, malo poklepetali. Dala sem mu tudi torto za jest, ker je doživel živčen zlom, ko je videl ostale da so jedli on pa ne. Dolenjka... vem kakšen občutek je, ko doživiš kaj takega. Mene je skor kap, ko sem našega iz vozička stresla, ker sem koza, dala torbo na ročaje, pa ga je prevagalo nazaj. Bil je pa star 3 mesece. Tresla sem se kot šiba na vodi še par ur. Pediatrinja mi je rekla, da so bolj trpežni kot si mi mislimo. Današnji jedilinik: Z: kašica M: skuta s sadjem K: goveja juhica z rezanci, korenček in govedina M: 2 manjša kakija z banano in žlico keksolina V: 150 ml mleka Vmes pa še malo kruha, pizza (samo skorjica in malo sira), tortica... Zdaj pa šibam, ker je moj prevrnil lončnici in je treba pospravit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 20:46:51
|
|
|
|
lillchy123
|
čer, solenjka, jst sem tuki. ti daš za rundo, jst ti pa v sredo kosilo plačam, ker zdej pa že kar lep čas pijem na tvoj račun Luku so se začeli delat mozoljčki po obrazu, in se mi zdi, da od kremice. ko sva bla pri mamici, sva mela od nivee za veter, pa je koj ratu čist flekast, zdaj je pa spet, ampak bolj malo. bom probala še ognjičevo kremo. a je možno, da ma šele zdej kake reakcije na kremo, ki mu je februarja oz. prejšnjo zimo še čisto odgovarjala? ja, pa tašča mi je dala eurčke, naj grem kupit oblačila za miklavžka in sem ugotovila, da majo v H&M čist pomešaane številke. št. 68,74,in 80 so ble vse enako velike? je rekla prodajalka, da se včasih mal zmotjo. no, sej pol sem zbrskala eno jopičko 80, ki je bla tud tolk velika. čist huda od medvedka Puja. sem bla pa pol mal firbčna, in sem ugotovila, da mam doma eno majčko št.62, k mu moram še vedno zavihat rokave...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 22.11.2008 20:51:37
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey čer danes ni bil moj dan...pridemo na faks...stari neki bolan,pove da bo samo pol ure predaval...a sem nora, da se vozim za pol ure v lj? da ne govorim, da nismo NIČ spali in itak sem se mogla zgodaj vstat ker sem malega spokala in k mami peljala ker je moj preveč bogi...še vedno ima revež ful vneto grlo in vročino. no pol sem prišla do jakca in sma se imela ful lušno dokler nisem prišla domov in valda je bil moj pri tašči in sma mogla ostat doli...že 10 dan zapored...jaz je ne morem več videt sej tut mame 10 dni zaporedoma nebi mogla gledat pa jo mam najraje na svetu. pol pa ima še neke pripombe, pa vse kar sem mojga vprašala mi ona odgovarja in pol za piko na i, me vpraša če bomo jutri jedli skup kosilo in ker nisem mogla rečt da ne, ker je ne morem nekaj dni gledat, ker rabim malo pauze sem rekla da ne vem, amapk če bo lepe vreme ziher nebomo doma in ona reče da ima nejc(lubek) vročino in da on itak nikamor ne sme pa sej ni 5 star....joj...nakar mi še moj reče zakaj mečem drekce in pesek iz micinega wc v naš wc pa sem tak vedla da to ni zraslo na njegovem zelniku in valda mu je ona rekla, da sem jaz rekla da mečem to wc. pa sej nisem nora, da nebi vedela kaj lahko in kaj ne...ne glede na to da sem v bloku živela take stvari pač vem. ko da ga hujska al kaj....ne vem...ma mogoče se mi pa samo zdi, ker je mam že dost..res ej vsak dan smo bli doli zdaj menda 2 tedna je pa pol vzela jakca v roke in je začel tulit in htel k meni(jaka tega ne dela, ne joka za mano al pa kaj) in se mi je prav fino zdelo...ja malo sem zlobna, pa kaj no prej sem se pa mici nasmejala ko se tak lepo igra in carta. pa vse sem ji lepo porihtala, ker je lubi cel dan spal in je bla cela štala. je pa pridna je danes cel dan lulala in kakala samo v wc bravo mici nebom vas brala, ker grem ob 21 gledat film Upam, da se tvoj lubek kar se da hitro pozdravi, ker vem kako je to ko so m. bolani.... katastrofa... Film? Matthew McConaughey? Matr je fejstn... pravi moški...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......