|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
20.11.2008 1:06:08   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
pa ne samo, da si super mama, tudi najboljša bodoča tašča mojmu Lukanu si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi2 to si pa naredila račun brez krčmarja user posted image user posted image , Erika se je po mojem v Tita zagledala zadnjič in Tit v Eriko. Mislim, da zdaj tam iskrice skačejo...user posted image  Si bo moral tvoj Lukec drugo nevesto izbrati in posledično drugo taščo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.11.2008 1:08:22   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Končno sem uspela vse prebrat, ampak se opravičujem, nimam energije komentirat. Sem že drugi dan sama z otroci (še en dan pa pride ljubi domov). Moram reči, da je stanje bolj normalno (ubogajo in so pridni), če sem sama z otroci, ampak vse moram pa sama naredit. Me kar groza prime, ko pomislim, da moram spet tiste kufre pripravit za dopust. Držte se in ostanite zdravi.user posted image

O bogica, so te čist dodelali ti tvoji otroci.  user posted image   kdaj pa letite za Čatež??

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.11.2008 6:53:34   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Danes smo se imeli z otroci krasno v živalsekm vrtu. Sicer je bilo mrzlo k user posted image , ampak lušno. Tilen je full užival ker smo bili ravno ob 11 ko so hranili morskega leva in že cel dan razlaga kako je imel lev nastop user posted image . No jutri popoldne pa ga peljem še v cirkus. Tudi komaj čakava oba.

Super mamiuser posted image user posted image user posted image , ti se potrudiš, za te tvoje otročičke. Tilenu se pa še bolj dogaja kot pa v vrtcu

Amarat mislim da mi bo dal mož odpoved ker tukaj berem o raznih semenih in jaz bi to vse sprobala, moj dragi je pa za meso in krompir. Že ko sem ajdovo kašo skuhala za tajo je nos vihu user posted image

Pri nas je isto, mož bi mi kufre sam spakiral in jih postavil pred vrata.

Ursi2 jst tut nebi šla s taščo v shoping, sam da moj to ve, pa tut ne upa predlagat,

Moja tašča je pa odlična za šoping, vedno kaj pametnega najde, pa kakšne dodaten popuste zrihta,... Bolje da grem z njo, kot pa da gre ona sama, ker takrat pa sigurno kaj preveč kupi (kar že imamo oz. ne rabimo.)

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.11.2008 7:20:44   
mumu
Dobro jutro,

Ursi2, kej si s tojo jutranjo kavico, rabim trojno dozo??????????????

Tako ja, naša noč katastrofa od katastrofe, do enih zjutrej sem ustala miljavženkrat, od eni do treh smomel pa pižama partyuser posted image user posted image user posted image . Sem ji ful lepe čevlčke naročila, jih danes dobimo, pa glede na to kolk je bla pridna sploh ne vem če bi poštarju odprlauser posted image user posted image user posted image .

Zdej smo pa že skor prpravlene za v NM.

Lep dan vam želim

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.11.2008 7:49:23   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Naša noč je bila malo boljša... Tai je jokcal samo kakšnih trikrat, pa še to ga je čajček kar nazaj uspaval. user posted image  Upam, da imamo za nekaj časa (vsaj kakšno noč) mir s temi zobki!!!
Jaz imam spet čas spit jutranjo kavico z vami, ampak ve ste spet toliko načvekale, da ne verjamem, da mi bo uspelo vse prebrati... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
user posted image   da se plazi kot vojak po tleh ... to pomeni, da ima trebušček na tleh in se s fafljicami odriva. Si zdaj predstavljaš, zofy?

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Jaz jo tudi imam doma samo v bodiju in trenirki in nogavičkah.

Tako smo tudi mi oblečeni!

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
včeraj sem ga primla za rokice k je sedel v dnevni na podlagi in se je mali kr postavil na noge, sam je na prstkeh stal, pa ne vem, če je to vreduuser posted image  sem ga kregala, da se mora najprej plazit, pol bomo pa vsajali na nogice! lump!user posted image

Bravo Lan!!! user posted image  Drugače pa vsi otroci najprej stojijo na prstkih. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Imam pa eno vprašanje. A ve kaj mažete svoje sončke s kako kremico po ličkih preden grete ven ali ko pridete nazaj. Ker naš ima desno ličko kr precej suho, pa ne vem, s čim bi mu namazala!

Ja, imamo kremico od Mustele za mraz... drugače imam pa še eno v stiku (tudi od Mustele) in jo imam vedno v žepu na vozičku. user posted image

pol pa če vam je prov, bi pa kr postavle datum: 27.11. ob 10.00 uri??(tokrat dam pa jaz za kavo, ker mam pol v nedeljo rojstni dan)

Meni odgovarja!!! user posted image  Za kavo dam pa jaz, ker jaz imam pa jutri rojstni dan. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninaneja
LP vsem skupaj!!!Ima katera kakšno idejo kaj dat otroku jest zvečer za večerjo če noče jesti drugega mleka razn maminega??Ko ji hočem dat kakšen griz al pa mlečn riž al pa rižolino.... sploh noče jest,kaj dajete otrokom za večerjo.Stara pa je 8 mesecev.????

Probaj kakšne riževe kosmiče s svojim mlekom zmešat, mogoče ji pa to tekne... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meryy
pri nas stanje tako...lezemo vse povsod če kopalnico zaprem je hudo dretje kar tolče po vratihuser posted image  ruši že vse kar doseže pa po cele dneve pod mizo leze.. ga kar skoz  ven vlečem on se pa reži na ves glasuser posted image  Mamo pa že 6 zobkovuser posted image  in posledično hudo grizenje

Čestitke za lezenje in zobke!!! user posted image

lucalu, kje pa je ta trgovina?

Ta trgovina je pri tržnici... tam kjer je bila včasih ena trgovina s čevlji (se ne spomnim kako se je reklo). Je pa točno nasproti vhoda v Rimljanko... upam, da boš našla...

Anis, Jaka in Kaja vse najboljše za vaše obmesečnice!!! user posted image

No, toliko zaenkrat, moje dete čaka zajtrk (mleko)... pridem nazaj, ko poje in zaspi... user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 20.11.2008 7:50:37 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
20.11.2008 8:19:42   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: terida

user posted image user posted image Zdaj se pa počutim kot najslabša mama na svetu. No, ta druga najslabša, takoj za tisto ta prvo najslabšo, ki sem bila, ko mi je Erika padla po tleh... Pa kaj nobena res nikoli nič zamrznjenega ne pogreje?! Pa kako vam sploh uspe skuhat hrano samo za en obrok? Jaz pogosto naredim nekaj (npr. rižoto z mesom in zelenjavo) in je tega enostavno preveč za enkrat za njo. Pa dam potem v hladilnik za naslednji dan. In do zdaj nisem mislila, da je s tem kaj dosti narobe... Sploh ker včasih ne zaspi pred njenim kosilom in takrat nimam druge izbire kot nekaj na hitro pogret, ker z njo budno ne morem kuhat... Midva pa jeva dosti pozneje, tako da ne morem kuhat za vse naenkrat...

Terida, to ni druga najslabša mati, to je praktična mama. Jaz  občasno tudi kakšno stvar za naslednji dan shranim v hladilniku, ampak pri tem je potrebno paziti, da ko se jed shladi, da se jo takoj v hladilnik postavi in naslednji dan obvezno ponovno prekuhat (zavreti). Pri tem pazim, da ne dam v hladilnik že končane jedi, ampak na pol pripravljeno.V zmrzovalniku pa zmrznem za Tomaža prekuhano meso v kockah za led skupaj z juho od mesa (da se meso ne izsuši) in nato shranim v vrečko. Za odrasle pa tudi kakšno drugo končano hrano, predvsem enolončnice (golaž, jota, zelenjavno mineštro, segedin,..).Pri tem pa se izogibam krompirju, ker je zmrznjen zelo slab. O njegovem škodljivem učinku pa ne vemuser posted image .

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
20.11.2008 8:26:29   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

user posted image . Se mi res zdi, da non stop kuham.

in non stop ješ ostankeuser posted image user posted image user posted image

Saj pri meni je tako.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
20.11.2008 8:37:36   
jagoga
Dobro jutro,
za nami je obupna noč, celo noč ni nič spal, pa kašljal in smrkal.

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Končno sem uspela vse prebrat, ampak se opravičujem, nimam energije komentirat. Sem že drugi dan sama z otroci (še en dan pa pride ljubi domov). Moram reči, da je stanje bolj normalno (ubogajo in so pridni), če sem sama z otroci, ampak vse moram pa sama naredit. Me kar groza prime, ko pomislim, da moram spet tiste kufre pripravit za dopust. Držte se in ostanite zdravi.user posted image

O bogica, so te čist dodelali ti tvoji otroci.  user posted image   kdaj pa letite za Čatež??

V Čatež gremo v soboto dopoldan, ampak me zdaj skrbi naše zdravje. Upam, da je samo danes tako in da bo jutri že bolje. Otroci me niso čisto zdelali, ker sta bila res zelo pridna, ampak običajno je LAHKO delo razdeljeno na pol, zadaj je pa mene vse čakalo. Zdaj sem se samo na 2 jezila, če je pa mož doma se moram pa na 3.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
20.11.2008 8:50:10   
lucalu
tud pri nam je tako, sam, da jaz že pa od enga 4. meseca skoz čakam te zobe!

Pri nas je bilo točno tako... od četrtega meseca dalje, če je slučajno bil tečen brez (meni znanega) razloga, sem vedno rekla: zobek bo! user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Je k pradedku patronažna pršla in sem  jo prec izkoristla pa zarad učka prašala pa me debelo gleda ja sej s tem učkom ni nč narobe, tko da smo pol skor tekle vn user posted image user posted image user posted image .

Super, da je vse vredu!!! user posted image

a daste krompirjeve jedi v zamrzovalnik?

Krompirja ne... zmrznem pa sadje in zelenjavo, če je česa preveč. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
res me zanima a kej kompicirate pri kiviju al ga date normalno celega, torej tudi tiste črne pikice? user posted image

Jaz mu kivija še nisem dala... so mi rekle sestre pri P, da je alergen. user posted image

jaz sem pa zdej malo brala o špinači in sem naletela na to user posted image :
sej nisem to slišala prvič, a mi je drugače če gre za Titka. Me zanima vaše mnenje.

■  Nikoli ne uživamo postane ali/in pogrete špinače, kar velja tudi za druge jedi, ki jo vsebujejo! Špinačni listi vsebujejo nitrate, ki se med fermentacijo spreminjajo v škodljive nitrite. Ti so še posebej nevarni dojenčkom. Povečano koncentracijo nitritov najdemo v zamrznjeni špinači.
■  Zaradi zapisanih škodljivih sestavin špinačo odsvetujemo dojenčkom, nosečnicam, doječim materam, starejšim (osteoporoza) ter ljudem z revmatičnimi obolenji, z artritisom, s protinom in z ledvičnimi kamni.

Manj škodljivih sestavin, žal pa tudi manj izrazitega in polnega okusa, vsebuje špinača, posejana julija in avgusta.

Ker špinača vsebuje nitrate, naj kuhane ne bi dolgo pogrevali, saj se nitrati spremenijo v nitrite, ki pa so škodljivi našemu zdravju. Količino nitratov lahko zmanjšamo tako, da špinači odstranimo steblo in rebra listov.
Ko kupujemo špinačo, smo pozorni na to, da je rasla zunaj, saj tako vsebuje manj nitratov. Imeti mora lepo zeleno barvo, listi pa naj bodo čvrsti. Špinačo hranimo v hladilniku približno 2-3 dni.

Mi smo jo do zdaj jedli samo dvakrat pa itak ni bil preveč navdušen... no, zdaj jo še nekaj časa ne bomo. user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: san

mam še en link do copat iz slovenije prodaja - se mi zdi ugodno...

http://copatki.homeip.net/index.php?var=2

Krasni copatki... mislim, da bomo mi tudi tiste podložene naročili... user posted image

o, šmenta, saj res!! Sem to že vedela, pa sem pozabila! O, ti popaj nesrečni!

user posted image user posted image user posted image  

Današnji grafit za ženske:

*Ljubezen je kot šah. Vedno te zafrkne neki konj, medtem, ko osvajaš kralja.*

Danes je bilo eno čudno popoldne Tia od 12 pa do večerje ni nič jedla, ni marala, poglodala je sam pol koščka stiroporja (rižev vafelj). Zdej že spi, upam da še ne rabim zganjat kakšne panike.

Upam, da je vse ok, in da samo ni bila lačna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Zdaj se pa počutim kot najslabša mama na svetu. No, ta druga najslabša, takoj za tisto ta prvo najslabšo, ki sem bila, ko mi je Erika padla po tleh... Pa kaj nobena res nikoli nič zamrznjenega ne pogreje?! Pa kako vam sploh uspe skuhat hrano samo za en obrok? Jaz pogosto naredim nekaj (npr. rižoto z mesom in zelenjavo) in je tega enostavno preveč za enkrat za njo. Pa dam potem v hladilnik za naslednji dan. In do zdaj nisem mislila, da je s tem kaj dosti narobe... Sploh ker včasih ne zaspi pred njenim kosilom in takrat nimam druge izbire kot nekaj na hitro pogret, ker z njo budno ne morem kuhat... Midva pa jeva dosti pozneje, tako da ne morem kuhat za vse naenkrat...

terida, tudi jaz zmrznem zelenjavo in sadje (sem v paparici to prebrala). Nič očitat, za Eriko si NAJBOLJŠA mamica!!! user posted image

Tako ja, naša noč katastrofa od katastrofe, do enih zjutrej sem ustala miljavženkrat, od eni do treh smomel pa pižama partyuser posted image user posted image user posted image .

Držim pesti, da bo današnja noč boljša!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ji ful lepe čevlčke naročila, jih danes dobimo, pa glede na to kolk je bla pridna sploh ne vem če bi poštarju odprlauser posted image user posted image user posted image .

V Čatež gremo v soboto dopoldan, ampak me zdaj skrbi naše zdravje. Upam, da je samo danes tako in da bo jutri že bolje.

Tudi jaz upam, da bo jutri že vse vredu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, prebrala sem vas, detece spi, zdaj bo treba pa še kaj koristnega naredit!
Pridne bodite in izkoristite sonček!!! user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 20.11.2008 8:51:14 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
20.11.2008 9:04:45   
tina50
jutro!

noč oz. že večer je bil katastrofa!user posted image

prebrala vas nisem, ker je preveč, sem vas samo malo preletela, ne znese mi!
pa še slike morm naročit v big bangu, da jih bom lahko šla dvignit v četrtek, ko bo srečanje!

jaz bi vseeno naredila en seznam za srečanje, da se okvirno vidi!

SREČANJE ČETRTEK 27.11.2008 ob 10:00 v Planetu Tuš(na vrhu):

- lucalu
- Ursi2
-Tina50

Te sem zasledila, da se strinjajo, druge se pa vpišite prosim same!!!

evo je že alarm.....user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.11.2008 9:10:53   
tina50
Pa še to:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ANIS(medica), JAKA(katiandi), KAJA(klaudy) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse naj naj za vaših 8. mesecev, bodite pridni in veseli, zdravi,...........

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
20.11.2008 9:16:29   
Lona76
Dobro jutro!

Anis, Jaka in Kaja vse najboljše za obmesečnico. Pridni in  zdravi bodite!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč kot ponavadi, nič posebnega, ob enih zbujanje za flaško in ob šestih vstajanje. No zdaj pa princeska že spi prvo rundo.

Terida ne nisi slaba mama. Dobra mama si in sigurno najboljša za Eriko. Vsaka dela kot se ji zdi prav. Jaz za nas odrasle tudi kaj zmrznem. Golaž, zrezke v omaki,..... Za Tajo pa pač ne in posledično sem cel dan v kuhinji. Zjutraj zajtrk Taja, potem Tilen in že malica za Tajo in kosilo za Tajo in potem za Tilna in potem za moža skratka skos kuham. Je pa tko da sem sedaj začela tako delati da mi trije jemo prej, za moža pa pogrejem ko pride domov.Sedaj sem si malo olajšala in skušam skuhati kaj takega kar lahko je tudi Taja. Če ne gre pač za njo posebaj skuham čisto malo. Če pa slučajno kaj ostane pa jaz pojem, zato se pa obe tako lepo redivauser posted image .
Jagoga ja se skušam potruditi, gre pa Tilen drug teden v vrtec, me prav zanima kako bo  po tolikem času. On bi bil najraje doma. Pravi da je v vrtcu bedauser posted image  doma pa sem jaz sitna ker skos težim da mora na sprehoduser posted image

Mumu upam da bo današnja noč boljša in da ne bo naporen dan. Pri nas kadar je noč grozna je žal tudi dan ker je takooooo zaspana.

Vidim da je tudi pri Tini noč katastrofalna.Tudi tebi želim isto kot mumu

Tko zdej grem pa kuhat.

Aha še jedilnik
Zajtrk mlečna kaša od milupe
malica jogurt z banano in piškotom
kosilo polenta, mesek in neka zelenjavna omakica
malica mleko
večerjo kašica milupa

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
20.11.2008 9:23:34   
Lona76
user posted image

user posted image

Pa da probam dati gor še najnovejše slikice od Taje

Evo je narejena da se zbudi ko mami vse zaključi user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.11.2008 10:11:13   
terida
Samo na hitro:
Anis, Jaka in Kaja, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za vzpodbudne besede user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.11.2008 10:41:28   
lucalu
Lona76 krasne slikice!!! user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.11.2008 10:52:30   
Zala.
dan...

še jaz na hitrco...

srečanje ja pridem

Terida nč sekirat super mama si pa saj si že slišala, ja pa nekateri krompir pogrevajo tudi naslednji dan to je stvar navade...
pa še ena prošnja zate: bi mi lahko tisti link za sling prilepla še enkrat saj vem da si ga že

Zala ni dobila zobka pa tudi virusa ne, vročina je pa bila 39user posted image

user posted image user posted image user posted image za obmesečnice, pridnost in vse druge napredke, super ste
no zdaj pa šibam čau

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.11.2008 10:55:22   
Zala.

Lona lušne slikce!

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.11.2008 11:02:38   
Naša črtica koraka

Dobro jutro,

Tako ja, naša noč katastrofa od katastrofe, do enih zjutrej sem ustala miljavženkrat, od eni do treh smomel pa pižama partyuser posted image user posted image user posted image .

user posted image
upam, da si potem poštarju odprla ... pa saj je bila priiiiiiidnaaaaa, nouser posted image !

Imamo pa spet eno novo besedo tlele: miljavženkratuser posted image

A katere so nove besede? Npr. v tem stavku jih nekaj: Prekorokerice zmorejo s svojimi fafljicami zamahniti več kot miljavženkrat med aerošopingom. user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.11.2008 11:05:59   
Zala.
katastrofalne noči tina in mumu pa še katera verjetno,  saj bo boljšeuser posted image

mleko sem ji že dala razredčenega z vodo pa kruhek notri ampak s tem ne mislim eno šalco mleka in kajlo kruha.user posted image Dajem ji drobtinice kruhka namočene v mleku prej sem pa namakala v čaj...

kremice
uporabljamo mustelo pa mislim da je tud nivea, bubchen...ok razen če nimajo user posted image kakšne alergije

špinača na vrtu imamo še blitvo

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.11.2008 11:08:18   
san
na hitro, mi ne dela računalnikuser posted image , pa m na sposojenem

prišli so copatki 70.77 eur so stali plus carina in ostali stroški 26,06 eur kar znese 12,1 na glavo.user posted image

se mi zdi kar velik, sm mislila, da bo manj.

no, tolk bani joka

< Sporočilo je popravil san -- 20.11.2008 11:13:04 >

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.11.2008 11:12:19   
Naša črtica koraka
Dan, gospe.

Anja spi. Kosilo se še ne kuha. Sedim tle na RR in berem. Tud jaz sem zaspana, ker smo tudi mi imeli pižama party.

Današnje kosilo:
zelenjavna kašica iz juh

alarm!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.11.2008 11:37:16   
san
tko, zdej je bani zaspal, oči pa mi je odstopil računalnik, sam morm kuhat it

no, sam prepišem podatke iz računa carinske uprave:
90,42 usd
70,77 eur

obračun dajatev:
8% od osnove 5,63 eur
20% ddv 15,21 eur

na kuverti piše:
skupaj 20,84 eur
položnica uvozne dajatve 4,26 eur
pol pa piše spodaj 26,06 eur

v glavnem , men se zdi, da mi je 0.96 preveč računal, pa je rekel, da ne.

kako se zmenimo za dostavo? če je naslednji teden v ce srečanje, lahko tini in zali tudi kakšna tja iz lj dostavi, če meni ne bo uspelo. al pa po pošti. če bi želele prej, sam pol pride še poštnine mal.

Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.11.2008 11:37:50   
mumu

Dobro jutro,

user posted image
upam, da si potem poštarju odprla ... pa saj je bila priiiiiiidnaaaaa, nouser posted image !

Poštarju nisem odprlauser posted image , ker naju ni bilo doma, tko da moram zdej do treh čakat, da jih grem lahko iskatuser posted image

Imamo pa spet eno novo besedo tlele: miljavženkratuser posted image

A katere so nove besede? Npr. v tem stavku jih nekaj: Prekorokerice zmorejo s svojimi fafljicami zamahniti več kot miljavženkrat med aerošopingom. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta stavek je fenomenalen!

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.11.2008 12:01:17   
Dinki
dober dan mamice!
moj titek je ravno zaspal, jaz pa hop za računalnik namesto, da bi malo po tleh pobrisala...no, tudi to sledi takoj za tem ko vas malo preberem in pokomentiram, ker če ne bom spet v zaostanku.
Mi smo imeli danes super duper noč. Je zaspal malo pred 9. zvečer in se je 1. zbudil ob 5 h, sva se šla previti in se podojila, kmalu tudi zaspala in se zbudila skupaj malo pred 9. user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Nazadnje ko sva bila ni še skoraj nič sedel, zdej pa že ful lepo čiča user posted image .

Bravo Tit!!! user posted image

oooo, hvala Lucalu user posted image .

Kivi: danes sem ji za dopoldansko malico prvič dala kivi z banano in potem mi je cel dan kakala njegove peške user posted image Sem pa šele potem prebrala, da naj bi se kivi (tako kot npr. jagode) dajal šele po 12. mesecu. No, zgleda, da ni imela nobene reakcije nanj (razen pospešene prebave), tako da upam, da bo ok. Imamo pa domačega in je res dober! Dinki, na tvojem mestu (ko imate alergijo na kivi v družini) pa bi še malo počakala.

ja, bom res še malo raje počakala, sej se nikamor ne mudi. Hvala.

Evo, še blitva.....skoraj enako kot špinača user posted image :

SESTAVINE
Blitva ima malo kalorij, vsebuje pa veliko kalija, kalcija, magnezija, železa, folne kisline, vitaminov B1, B2, beta karotina in veliko vitamina C. Poleg tega vsebuje blitva številne bioaktivne snovi, ki jim pripisujejo različne zdravilne učinke. Blitva vsebuje tudi oksalno kislino, podobno kot špinača in rabarbara. Hranilna vrednost: 100 g blitve ima 14 kalorij.

NASVETI ZA ZDRAVJE
Žal lahko blitva v določenih okoliščinah (podobno kot špinača in rdeča pesa) vsebuje tudi veliko nitrata, ki se lahko razvije v zdravju škodljiv nitrit. Zato blitve ne smemo pogrevati, jedem z blitvo pa moramo dodajati velike količine vitamina C. Zelo priporočljivo je na primer, da k jedi pijemo napitek, ki je bogat z vitaminom C.

Dinki, lahko napopaš link teh nasvetov? Rada bi to malo prečitala ...  

http://www.gurman.eu/leksikon.php?S=7&Article=208
http://spar.si.spar.at/spar/prehranadanes/sadjeinzelenjava/zelenjava/blitva.htm

IZVIRNO SPOROČILO: san

mam še en link do copat iz slovenije prodaja - se mi zdi ugodno...

http://copatki.homeip.net/index.php?var=2

iiiiiii, jaz bom pa verjetno Titku kupila ene podložene za miklavžka al pa božička, da mu bo toplo v nogice user posted image . Škoda ker ima le dva modela. Ima zdaj skoz obute te iz eBaya in si jih začuda ne sezuva....edino malo jih da v usta vsake toliko časa user posted image .

user posted image

oh, kako so krasni, taki toooopli so videt! Take bi pa še jaz nosila.
Titek mora bit prav srčkan v teh copatkihuser posted image . Praviš, da si jih ne sezuva ... a zato, ker si jih ne more al ker so mu tolk všeč? user posted image

user posted image  ja normalno, da zato ker so mu všeč user posted image
ma Tit si je do sedaj vse živo zbrcal dol iz nogic, te copatki so pa taki mehki in lahki in ga za čuda sploh ne motijo.

Danes smo se imeli z otroci krasno v živalsekm vrtu. Sicer je bilo mrzlo k user posted image , ampak lušno. Tilen je full užival ker smo bili ravno ob 11 ko so hranili morskega leva in že cel dan razlaga kako je imel lev nastop user posted image . No jutri popoldne pa ga peljem še v cirkus. Tudi komaj čakava oba.

pridna mami user posted image
a si prepričana, da bo Tilen sploh še hotel iti nazaj v vrtec? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.11.2008 12:13:03   
TIMOTY

Dobro jutro,

Tako ja, naša noč katastrofa od katastrofe, do enih zjutrej sem ustala miljavženkrat, od eni do treh smomel pa pižama partyuser posted image user posted image user posted image . Sem ji ful lepe čevlčke naročila, jih danes dobimo, pa glede na to kolk je bla pridna sploh ne vem če bi poštarju odprlauser posted image user posted image user posted image .

Zdej smo pa že skor prpravlene za v NM.

Lep dan vam želim

Navijam, da bo današnja noč boljša! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Naša noč je bila malo boljša... Tai je jokcal samo kakšnih trikrat, pa še to ga je čajček kar nazaj uspaval. user posted image  Upam, da imamo za nekaj časa (vsaj kakšno noč) mir s temi zobki!!!
Jaz imam spet čas spit jutranjo kavico z vami, ampak ve ste spet toliko načvekale, da ne verjamem, da mi bo uspelo vse prebrati... user posted image

user posted image   Tai. Želim vam, da zobki čimprej pokukajo ven.

Dobro jutro,
za nami je obupna noč, celo noč ni nič spal, pa kašljal in smrkal.

Tudi vam želim, da bo današnja noč bolj mirna.  user posted image

jutro!

noč oz. že večer je bil katastrofa!

prebrala vas nisem, ker je preveč, sem vas samo malo preletela, ne znese mi!
pa še slike morm naročit v big bangu, da jih bom lahko šla dvignit v četrtek, ko bo srečanje!

jaz bi vseeno naredila en seznam za srečanje, da se okvirno vidi!

SREČANJE ČETRTEK 27.11.2008 ob 10:00 v Planetu Tuš(na vrhu):

- lucalu
- Ursi2
-Tina50

Te sem zasledila, da se strinjajo, druge se pa vpišite prosim same!!!

evo je že alarm.....

Najprej vam želim, da bi bila današnja noč enkratna.

Jst bi ful šla na srečanje, ampak mam pa glih v četrtek obvezno predavanje pri kliničnih vajah in ne morem user posted image . Bi pa šla katerikoli drug dan- itak sm pa še sveža tle, pa je mogoče bolje tako. Nočem se vsiljevat, bi vas pa rada enkrat spoznala in vaše otročke. Pa kdaj drugič. Upam, da boste uživale in se imele fantastično   user posted image .

Lna76:  Odlične slikice!! user posted image user posted image user posted image   . Prava lepotička!

A katere so nove besede? Npr. v tem stavku jih nekaj: Prekorokerice zmorejo s svojimi fafljicami zamahniti več kot miljavženkrat med aerošopingom.

user posted image user posted image user posted image user posted image , tle sm se pa res do solz narežala.

Kremica: Kupila sm jo, ko je bilo prvič bolj hladno- Penaten, moram rečt da se ne spomnim vsakič namazat user posted image .

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 20.11.2008 12:16:57 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?