TIMOTY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Mi smo imeli danes super duper noč. Je zaspal malo pred 9. zvečer in se je 1. zbudil ob 5 h, sva se šla previti in se podojila, kmalu tudi zaspala in se zbudila skupaj malo pred 9. . za super noč, takih vam želim še nešteto! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Kivi mam jaz doma domačega mi ga je mami iz primorske prinesla pa sem mislila da naj ga Taja nebi jedla do 1. leta. A niso une črne pikce kao full alergene? Tko k jagode? Ma jst res s to prehrano ne vem več kje sem . Ma kompliciram pa tut kaj lahko in kaj ne. tako sem tudi jaz zasledila o kiviju, se ne spomnim več kje ....in zato sem spraševala če izločajo tiste črne pikice Mi kivija še nismo probali, ampak kot vidim ga še nekaj cajta ne bomo. Sej se nikamor ne mudi. IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi Kaj pa mleko v pecivu - a to lahko je? Ali pa pecivo z jajci? Pa sladko smetano- a je to ok? Tega še nismo prakticirali, ampak bomo postopoma začeli- se mi zdi da to vedno rečem, pol pa kr odlašam . Malo po malo pa bomo vidli kako bo- bom poročala. IZVIRNO SPOROČILO: mumu O kiviju sem danes izvedela sledeče: vse kar ima je C vitamin vse ostalo pa je en sam strup Tolkle mi je ratalo, se Tia tuki zraven krega, jest pa spet noče, sam rokice pred usta namontira in to je to . Sam dans že tut malčke ni skor nč pojedla (5 žlic sadja, pa 100 mleka po pou ure kristusovih muk ). Hmmm, to glede kivija pa nism vedla- groza. Upam, da bo Tia čimprej spet lepo papcala- mogoče so pa res zobki . IZVIRNO SPOROČILO: marita sam tolk, da se vam javim, da sem še med vami. Ste tolk načvekale, pa sploh ne morem vsega prebrat pa komentirat. Imam en problem z Maksom in sicer, ko je zaspan, se čoha za ušeskom in posledično si ga tolk opraska, da je vse krvavo in opraskano. Pediatrinja mi je dala eno kremo za celjenje, pa nč ne nuca k si on to vsako noč praska. Zanč sem popenla, pa sem mu kr sred noči flajšter čez ušes napopala, da ne more z rokam tam zadaj šarit, ker se ranica sploh ne utegne zacelit. No, seveda kokoš kot sem, drugi dan nisem vedela, kako naj mu zdj to lepo dol potegnem. Sem lepo dol flajštr vlekla, mali je tulil, brcal in v tistem mu je flajšter dol posnel nekaj laskov, tko da je tm zdj kr plešast. Katastrofa vam rečem. Sem bla tolk jezna sama nase. Pol sem pustla par dni na miru, sam sem kr živčna k ga vidim, da z rokami spet tm za ušesom šari. No dons sem šla v lekarno, pa se oborožila z gazicami, razkužilom za rane in tisti bel trak sem kupla. Tko da zdj sem mu to lepo gor namontirala, pa mu bom na 2 dneva menjala gazice, sej zaceli se hitro, sam ne sme tm ružit z rokami. Falotek majhen. Čez 3 tedne imava pa pregled pri pediatrinji, pa bom videla kaj mi bo povedala. Ne vem to dela z rokico tako kukr da bi si hotel uček mencati, se pa namesto tega grabi za ušesek. Sam zdj tolk smotan zgleda s tisto gazico in me pol vsak vpraša kaj mu je in kaj je narober. Jao. Sem se mogla mal skašljat. Upam, da se bo lepo zacelilo in ne bo več problemov. IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Zdaj pa morem mleko za Julijo pripravit, ker bom pustila flaško , ker grem ob 20h na tenis in pol seveda še na pivo . Jedilnik pa je danes bil malenkost eksotičen: zajtrk: mlečna quinoa z lanenim semenom, pretlačeno banano in naribano jabolko (ma je bilo tako dobro, da bom naslednjič naredila dvojno porcijo. Sem 1. jedla in pripravljala quinoo). kosilo: kurja obara z grahom, korenčkom, stročjim fižolom, koruzo, cvetačo, brstičnim ohrovtom in čičeriko. Mnjam, je dobra čičerika, če ima katera še kak recept s čičeriko, se priporočam. Začinila pa sem s česnom, majaronom in šatrajem. malica: kaki in cel lumpi vanilijev jogurt. To je bilo tudi najino kosilo, samo dosolila sem si pol na krožniku, ker sem pač ljubitelj soli. Zdaj bom vsaj 1x na teden imela tak jedilnik, da mi ni treba posebej za Julijo kuhat. Je res ful boljše. Pa čimveč takih jedi bom delala za kosilo, ki bojo tudi za Julijo primerne. Zdaj pa šibam... Se opravičujem moji nevednosti , ampak me res zanima kaj je to mlečna quinoa in kje jo kupiš ?? IZVIRNO SPOROČILO: aleži Jaz sem ji ga ravno dala včeraj za malico skupaj z jabolkom in banano ampak brez "pešk" Zadnjič sem spraševala (zgleda,da nobena ni vidla ali pa nisem zasledila) kako naredite mango, avokado, ... otrokom, ker nisem še nikoli kupila in jedla? Mango in avokado dam 10 min. nad paro in ga zmečkam. Sok, ki steče dol v vodo pa moj rad pije. IZVIRNO SPOROČILO: aleži Pridna kuharica Jaz sem včeraj naredial ričet in dala notri čičerko, koruzo, ričet, korenček, krompir, puranje meso, fižol in je tudi pojedla cel krožnik. Zanima me, če jo ni nč napenjalo po fižolu ? ? Jst ga še ne dajem, k nočem da ga napenja pa da se matra. IZVIRNO SPOROČILO: mumu No pa jih ni dalo gor No bom pa link dala http://www.pediped.com/Product/ProductInfo.aspx?id=136&cid=52 Men so noro všeč, se vid da mam fetiš na čevle, včasih sem mogla skor vsak mesec vsaj en nov par imet, zdej bo pa očitno a privilegij imela naša frkljica . Škorenčki so hudo dobri. Super so, če bi jst mela punčko bi hotla prav take za njo. Preletela sm vas, prekomentirala tud, zdej se grem pa učit. MIRNO NOČ VAM ŽELIM!!!
|