|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
20.11.2008 20:55:42   
Zala.

mumu kašni krasni čeveljci a maš vse v roza tako kot jaz no čeprav mal sem se že popravla, je bil moj že čisto nesrečen

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
20.11.2008 20:56:50   
mumu
Zdej pa moram it mojmu družbo pred TV delat, ker drugač bo meu spet pripombe (ko pa on na svojmu forumu visi je pa vse ok user posted image user posted image user posted image ).

Vsem želim eno čudovito noč.

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
20.11.2008 20:59:10   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

mumu kašni krasni čeveljci a maš vse v roza tako kot jaz no čeprav mal sem se že popravla, je bil moj že čisto nesrečen

Ne nimamo vse roza,ampak ti so mi bli pa res ušeč, preden sem rodila, nisem imela tut ene roza stvari doma, potem pa so prišli obiski in z njimi darila (oblačila) in je blo vse roza tko da se mi je kar mal že user posted image , zdej sem se pa sprjazenla, pač imamo punčko user posted image .

< Sporočilo je popravil mumu -- 20.11.2008 21:02:32 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
20.11.2008 21:06:45   
Ursi2
Živjo, punce!
Mi je šele sedaj uspelo na user posted image prit.  Je bil danes tak zlo leteči user posted image dan! Ma, sej je fajn, sam Luka je pa pomoje tud prav pošteno zmatran. Zjutraj smo šli k mojim, kjer smo delali, midva z Lukijem sva peljala še gume na bratovem avtu menjat in sma čas, ko sva čakala izkoristila še za en prijeten sprehoduser posted image in čvek. potem sma prišla nazaj, sem hitro user posted image za mojega user posted image  in brata pripravla, pa  za Lukija, potem pa smo šli domov, moj user posted image  je šel v user posted image , Luka pa je zaspal v avtu, pa sma šla kar naprej v Celje. (sem raje kar šla, brez, da bi kaj domov šla, kjer bi me tašča zahaklala, da bi šla zraven)user posted image user posted image user posted image  Tam pa v user posted image za miklavža in božička.
Je bil Luka FUUULLLLLLL priden.user posted image No, radoveden itak, tk, da je skor glavo odšravfal dol z vrata, pa vse trgovke so se zaluble v njega!user posted image
Sem dobila v bistvu vse, razen za 2 nečaka imam samo polovičko darila. Pa sem pustila spet kr neki evrčkov tam!user posted image  Sma prišla domov šele malo pred sedmo in je bil preveč user posted image pa vsega je bilo preveč. da sploh ni hotel jest. Sma se user posted image , zdej se pa crtla, jz pa sem user posted image  in pospravla user posted image  vse pa pripravla večerjouser posted image za dragega. Aja, pa Lukiju sem kupila 4 take luškane puloverčke, ker jih skor nima, pa vse mu uspe takoj umazat!user posted image
Sem pa videla v Pikapolonici, da imajo po novem tudi ene čeveljčke od 18 naprej št. Zgledajo mi fajni pa luškani Za punčke so kot eni škorenjčki, roza barve, za fante pa taki rjavkasi in so malo nižji. Res so mi všeč, ker držijo nogo, pa so taki, da lahko tudi zunaj hodi z njimi, pa so vseen veliko bolj mehki kot večina čeveljčkov. Sem jo pa vprašala, kako so kaj zadovoljni z njimi kupci, pa je rekla, da so čist na novo in da še ne vejo, kaki so odzivi. Morem mal premislit pa jih it vredu pogledat, pa bo!

Jedilnik:
Dojenje
zajtrk: vanilijev puding z rižolinom in koruzo ter jabolko
dojenje
kosilo:polenta z jabolko in cimetom
dojenje
malica: Hippova kašica (breskev, banana) pa riževi oblatni (oz stiropor, kot reče mumuuser posted image user posted image )
večerja: vanilijev puding+amarant+banana+maline+borovnice (pojedel par žličk, ostalo jaz. Sej je blo FUUUL dobro!)

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
20.11.2008 21:29:12   
terida

pa še ena prošnja zate: bi mi lahko tisti link za sling prilepla še enkrat saj vem da si ga že

Link za sling: http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/sling.html

IZVIRNO SPOROČILO: san

prišli so copatki 70.77 eur so stali plus carina in ostali stroški 26,06 eur kar znese 12,1 na glavo.

se mi zdi kar velik, sm mislila, da bo manj.

Bravo, san user posted image user posted image user posted image Ja, tudi jaz sem upala, da bodo manj, a sem jih tako težko čakala, da mi je zdaj važno samo to, da so končno prišli. Kako se zmenimo za dostavo in plačilo? Si ti z Ljubljane? Lahko se zmeniva tudi preko ZS, da ne bova tu smetili...

IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

kreditno, da bom lahka kej kupla.  Do spomladi si moramo nabavit en nahrbtnik, da bomo pol mal peške vandral po naši lepi Sloveniji. zdej sam gledam pa si pišem, kake cene dosegajo, pol bom pa šla v akcijo. Itak mam teto v Nemčiji, pa mi ga bo ona prnesla domov, da mi ne bo treba tulk poštnine plačat. Me pa neki zanima: kako dostavljajo, ker teta ni vsak dan doma, je tudi nekaj dni v SLO? A ti dajo listek pa greš iskat na pošto, al kako? A mogoče katera ve? Kako je to pri nas?

Enkrat smo tu že govorile o nahrbtnikih, pa ne vem če veš. No, v glavnem, Deuter Kid Comfort II (s strehco, ki se sicer kupi posebej) se da preko Boštjana dobit za 130 EUR. To je to - nič dodatnih stroškov poštnine, ker jih on dobi v Slovenijo. Toliko, da boš imela še to opicijo na "ceniku". Če te zanima, ti lahko sporočim njegov kontakt na ZS.

Marita, user posted image user posted image user posted image , da se koža čim prej zaceli in da ga neha srbet tam! A je možno, da gre za kakšno alergijo? Da ga zaradi tega koža bolj srbi?
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Prekorokerice zmorejo s svojimi fafljicami zamahniti več kot miljavženkrat med aerošopingom.

Bravo NČK, se vidi, da si slovenistka . Še zmeraj mi je od novih  besed najljubša fafljice

toliko napak, k jih js tle naredim ... spuščam, zamenjujem (mi leva hitreje tipka kot desna), izpuščam ali predoziram vejice  ....

Ja, NČK, stvar je taka. Jaz vse te napake beležim in jih bom konec meseca (ko se dela inventura) sporočila na "komisijo za slovenistke, ki ne znajo pravilno uporabljat slovenskega jezika na forumih in blogih". Potem pa ti lahko pomaga samo še Toporišič... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
20.11.2008 21:30:09   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Mi smo imeli danes super duper noč. Je zaspal malo pred 9. zvečer in se je 1. zbudil ob 5 h, sva se šla previti in se podojila, kmalu tudi zaspala in se zbudila skupaj malo pred 9. user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image za super noč, takih vam želim še nešteto!

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Kivi mam jaz doma domačega mi ga je mami iz primorske prinesla pa sem mislila da naj ga Taja nebi jedla do 1. leta. A niso une črne pikce kao full alergene? Tko k jagode? Ma jst res s to prehrano ne vem več kje sem . Ma kompliciram pa tut kaj lahko in kaj ne.

tako sem tudi jaz zasledila o kiviju, se ne spomnim več kje ....in zato sem spraševala če izločajo tiste črne pikice

Mi kivija še nismo probali, ampak kot vidim ga še nekaj cajta ne bomo. Sej se nikamor ne mudi.

IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Kaj pa mleko v pecivu - a to lahko je? Ali pa pecivo z jajci?
Pa sladko smetano- a je to ok?

Tega še nismo prakticirali, ampak bomo postopoma začeli- se mi zdi da to vedno rečem, pol pa kr odlašam user posted image .
Malo po malo pa bomo vidli kako bo- bom poročala.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

O kiviju sem danes izvedela sledeče: vse kar ima je C vitamin vse ostalo pa je en sam strup

Tolkle mi je ratalo, se Tia tuki zraven krega, jest pa spet noče, sam rokice pred usta namontira in to je to . Sam dans že tut malčke ni skor nč pojedla (5 žlic sadja, pa 100 mleka po pou ure kristusovih muk ).

user posted image Hmmm, to glede kivija pa nism vedla- groza. Upam, da bo Tia čimprej spet lepo papcala- mogoče so pa res zobki user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: marita

sam tolk, da se vam javim, da sem še med vami. Ste tolk načvekale, pa sploh ne morem vsega prebrat pa komentirat.

Imam en problem z Maksom in sicer, ko je zaspan, se čoha za ušeskom in posledično si ga tolk opraska, da je vse krvavo in opraskano. Pediatrinja mi je dala eno kremo za celjenje, pa nč ne nuca k si on to vsako noč praska. Zanč sem popenla, pa sem mu kr sred noči flajšter čez ušes napopala, da ne more z rokam tam zadaj šarit, ker se ranica sploh ne utegne zacelit. No, seveda kokoš kot sem, drugi dan nisem vedela, kako naj mu zdj to lepo dol potegnem. Sem lepo dol flajštr vlekla, mali je tulil, brcal in v tistem mu je flajšter dol posnel nekaj laskov, tko da je tm zdj kr plešast.  Katastrofa vam rečem. Sem bla tolk jezna sama nase. Pol sem pustla par dni na miru, sam sem kr živčna k ga vidim, da z rokami spet tm za ušesom šari. No dons sem šla v lekarno, pa se oborožila z gazicami, razkužilom za rane in tisti bel trak sem kupla. Tko da zdj sem mu to lepo gor namontirala, pa mu bom na 2 dneva menjala gazice, sej zaceli se hitro, sam ne sme tm ružit z rokami. Falotek majhen. Čez 3 tedne imava pa pregled pri pediatrinji, pa bom videla kaj mi bo povedala. Ne vem to dela z rokico tako kukr da bi si hotel uček mencati, se pa namesto tega grabi za ušesek. Sam zdj tolk smotan zgleda s tisto gazico in me pol vsak vpraša kaj mu je in kaj je narober. Jao.

Sem se mogla mal skašljat.

Upam, da se bo lepo zacelilo in ne bo več problemov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Zdaj pa morem mleko za Julijo pripravit, ker bom pustila flaško , ker grem ob 20h na tenis in pol seveda še na pivo .

Jedilnik pa je danes bil malenkost eksotičen:
zajtrk: mlečna quinoa z lanenim semenom, pretlačeno banano in naribano jabolko (ma je bilo tako dobro, da bom naslednjič naredila dvojno porcijo. Sem 1. jedla in pripravljala quinoo).
kosilo: kurja obara z grahom, korenčkom, stročjim fižolom, koruzo, cvetačo, brstičnim ohrovtom in čičeriko. Mnjam, je dobra čičerika, če ima katera še kak recept s čičeriko, se priporočam. Začinila pa sem s česnom, majaronom in šatrajem.
malica: kaki in cel lumpi vanilijev jogurt.

To je bilo tudi najino kosilo, samo dosolila sem si pol na krožniku, ker sem pač ljubitelj soli. Zdaj bom vsaj 1x na teden imela tak jedilnik, da mi ni treba posebej za Julijo kuhat. Je res ful boljše. Pa čimveč takih jedi bom delala za kosilo, ki bojo tudi za Julijo primerne.

Zdaj pa šibam...

Se opravičujem moji nevednosti user posted image , ampak me res zanima kaj je to mlečna quinoa in kje jo kupiš user posted image ??

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Jaz sem ji ga ravno dala včeraj za malico skupaj z jabolkom in banano ampak brez "pešk"
Zadnjič sem spraševala (zgleda,da nobena ni vidla ali pa nisem zasledila) kako naredite mango, avokado, ... otrokom, ker nisem še nikoli kupila in jedla?

Mango in avokado dam 10 min. nad paro in ga zmečkam. Sok, ki steče dol v vodo pa moj rad pije.

Pridna kuharica
Jaz sem včeraj naredial ričet in dala notri čičerko, koruzo, ričet, korenček, krompir, puranje meso, fižol in je tudi pojedla cel krožnik.

Zanima me, če jo ni nč napenjalo po fižolu ?user posted image ? Jst ga še ne dajem, k nočem da ga napenja pa da se matra.

No pa jih ni dalo gor  No bom pa link dala http://www.pediped.com/Product/ProductInfo.aspx?id=136&cid=52

Men so noro všeč, se vid da mam fetiš na čevle, včasih sem mogla skor vsak mesec vsaj en nov par imet, zdej bo pa očitno a privilegij imela naša frkljica .

user posted image user posted image user posted image Škorenčki so hudo dobri. Super so, če bi jst mela punčko bi hotla prav take za njo. user posted image user posted image

Preletela sm vas, prekomentirala tud, zdej se grem pa učit.
MIRNO NOČ VAM ŽELIM!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
20.11.2008 21:30:30   
Lona76

A katere so nove besede? Npr. v tem stavku jih nekaj: Prekorokerice zmorejo s svojimi fafljicami zamahniti več kot miljavženkrat med aerošopingom. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja NČK ti jih pa pogruntaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pohvale naše Tajke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MUMU

LONA76: Taja je prava krasotica, če bi mi imeli fantka bi te že klicala user posted image .

user posted image user posted image user posted image  mam še sina ta vašo Tio user posted image user posted image

Marita upam, da se vam ušesek hitro zaceli. In da se neha tako močno praskat.

Lona user posted image user posted image user posted image user posted image  Taji. Če bi ga jaz kupila Sari, bi bil gor samo Žiga, ker nebi dovoliluser posted image user posted image  bi bilo preveč zanimivo za njegauser posted image user posted image user posted image
A ti imaš en del primorske krvi?

Konček ni naš. Smo bili na obisku. Tilen je pa imel medvedka Pu-ja pa je počil. In zdej vidim kaj bi lahko božiček Taji prinesel. Ji je bil full ušeč. Ne primorske krvi pa nimam. Verjetno sprašuješ zaradi kivija. Ne mamin partner ima primorsko kri in sem ga iz tiste linije dobila. Jaz sem en mešanček med gorencem in dolenko user posted image

Mumu čeveljčki so pa toooook lušni. Me je kr prijel da bi jih še Taji naročilauser posted image

Drugače pa sva s Tilnom danes bila v cirkusu. Ja znajo te natuser posted image  na vsakem vogalu. Bi lahko človek pustu dnarja notri user posted image . Mi je blo bl dolgočasno če sem iskrena,pa bl majhen cirkus je, sam Tilen je pa užival. Prav tako tudi bratova hčerka, je stara 2 leti in smo še njo peljali. Potem sem šla pa še v Super novo pogledat za bundico za Tilna punce moje nisem nobene najdla. Niti v H&M niti v C&A niti v Turbo limacu. Za punčke robe za popuser posted image  za fantke pa nič.user posted image  Morm it še v BTC pogledat če je tam kej bolj pametnega. Ma ima eno bundico od lani pa bi mu rada novo kupila za letos, sej rabi dve če je ena v pranju.

Pa full sem hotla povedat pa sem že vse povedala. Ja ko sva s Tilnom prišla domov se je Taja zbudila in ni hotla nazaj zaspat. Je bila kar nekaj časa budna, upam, da nam ne bo ponoči rogovilila.

Ma nič grem spat. Mirno noč nam vsem želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2257
20.11.2008 21:33:38   
Dinki

midve sva s sprehoda je pihalo ampak je bilo luštno...

tudi midva sva šla danes po kosilu na sprehod kljub vetru in je bilo Titu kar luštno ko se je veter igral z listi user posted image ....je pa to krivo, da ni nič zaspal.

Marita, tudi moj Tit se kdaj začne čohljati za ušeskom, ampak samo ko je orng zaspan in tečkan. je pa res, da se ni še nikoli do krvi. Moti pa tudi mene, pa je v veliko bolj blagi obliki. skratka, imata začaran krog user posted image ....upam, da vama uspe zaceliti ranico user posted image ...se pa tudi jaz sprašujem ali ga mogoče boli ušesek user posted image

Uf Zofy, danes je pa imela Julija pravo pojedino user posted image  in kaj za vraga je quinoa user posted image

Spet ni hotla nič jest, tko da ji je user posted image  ob 15.30 nardu čokolino z alpskim mlekom, ga je pa celo ene 100 pojedla. Zvečer smo meli pa tak način hranjenja da je joj, po flaški ni šlo, z žlico tut ne, pol sem se pa spomenla da je pr sirupu (Daleron) šprica zraven in sem ji s tem v usta špricala user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image  dobra si res, mislim iznajdljiva user posted image  user posted image
Reč Tii, da niso več v modi une orng shirane suhice. Itak je pa tako aktivna, da vse sproti skuri.

Tole da bi se naša za ušeskom praskala ker je zaspana ni možno , ker ona enostavno ni nikol zaspanauser posted image  (vsaj ona misel da je tako).
No moram pa še slikico Tiinih novih škorenčkov prlimat

user posted image user posted image  joj, mumu, mene tvoji posti prav nasmejijo, sploh odkar imam tebe in Tio pred očmi ko te berem user posted image
škorenjčki so pa res špica user posted image  in pa predvsem topli izgledajo user posted image

Ursi2, super za tako uspešen šoping user posted image . Pridna, jaz nisem kupila še nič, se pa nekako že malo pogovarjamo, da bi letos med najbližje domačimi to kar izpustili...recesija pa to user posted image ....no, edino Tita noče nihče izpustiti, vsi mu hočejo darilca prinest. Pa Lukec, da je bil tako priden user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
20.11.2008 21:35:12   
terida
Mi smo pa danes naredili en nov napredek (upam, da je ta eden tistih, ki bo potegnil še par drugih zraven user posted image ): prvič se je sama postavila iz ležečega v sedeči položaj. In to na en tak čuden način: ležala je na trebuhu, dala noge fejst narazen (naredila moško špago) in se potem z rokicami porinila do sedečega položaja. user posted image user posted image user posted image Sem bila res vesela, ker je (vsaj v primerjavi z vašimi user posted image ) bolj lene sorte zadnje čase. Se mi pa zmeraj bolj zdi, da se ne bo plazila. Ker ji niti na misel ne pride, da bi ritko dvignila, ko leži na trebuhu. No, bomo videli, lahko me še preseneti.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
20.11.2008 21:40:29   
terida
Uf, pa še to: zna bit, da tudi jaz pridem v Celje na srečanje. Tokrat bom pa eno kolegico poštopala user posted image Je tudi marčevka in nas bere, a nikoli nič ne napiše. Mogoče jo bomo zdaj spravile zraven tako kot je mene takrat Zofy. Evo, Zofy, če bi bila to piramidna igra, bi bila ti zdaj že bogata user posted image

No, v glavnem, ni še 100%, vam še sporočim.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
20.11.2008 21:46:56   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Mi smo pa danes naredili en nov napredek (upam, da je ta eden tistih, ki bo potegnil še par drugih zraven user posted image ): prvič se je sama postavila iz ležečega v sedeči položaj. In to na en tak čuden način: ležala je na trebuhu, dala noge fejst narazen (naredila moško špago) in se potem z rokicami porinila do sedečega položaja. user posted image user posted image user posted image Sem bila res vesela, ker je (vsaj v primerjavi z vašimi user posted image ) bolj lene sorte zadnje čase. Se mi pa zmeraj bolj zdi, da se ne bo plazila. Ker ji niti na misel ne pride, da bi ritko dvignila, ko leži na trebuhu. No, bomo videli, lahko me še preseneti.

Bravo Erika user posted image user posted image user posted image ...in posebne čestitke za moško špago user posted image  user posted image

terida, če ne, greš lahko tudi z nama, zdej imava že pogruntan način kako spraviti 2 vozička, 2 avtosedeža in 4 ljudi v cliota user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
20.11.2008 22:00:17   
Dinki
user posted image

Titek in njegova mami vam vsem skupaj želiva lahko nočko user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
20.11.2008 22:02:11   
san

IZVIRNO SPOROČILO: terida

prišli so copatki 70.77 eur so stali plus carina in ostali stroški 26,06 eur kar znese 12,1 na glavo.

se mi zdi kar velik, sm mislila, da bo manj.

Bravo, san user posted image user posted image user posted image Ja, tudi jaz sem upala, da bodo manj, a sem jih tako težko čakala, da mi je zdaj važno samo to, da so končno prišli. Kako se zmenimo za dostavo in plačilo? Si ti z Ljubljane? Lahko se zmeniva tudi preko ZS, da ne bova tu smetili...

ja sm iz lj...

jutri dopoldne se tudi z zofy meniva, ampak edino če uspe pred 11-to, ker ob 11-tih mam en sestanek.

oh, prav dragi da zdej končno dela moj rač. grem dol z laptopa, k to je za znort počas, pa pol naprej...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
20.11.2008 22:03:05   
Katy13
Pozdravljene!

Na hitro sem vas prišla amlo pozdravit, potem grem pa spat, ker ne vem kakšna bo noč, ker ima Taja Vročino. dobila jo je včeraj in ima jo tudi danes. Dragi jo je peljal k zdravniku in ni ničesar videla. jutri gre še na odvzem krvi in urina. Upam na najbolje. Sama sem sicer ciljala na zobke (enega je dobila v ponedeljek, enega danes), vendar je dr. Tanč iz medover.ner rekla, da vročina ni zaradi zobenja ampak je ravno obratno. Bomo videli jutri.

Lahko noč.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
20.11.2008 22:21:23   
Naša črtica koraka
Dinki, hvala za link! user posted image  in pa: user posted image  za titkovo spanje!user posted image  In za sedenje! user posted image  juhej, fant ga raste!

San: upam, da boš imela kamalu spet popravljen računalnik, ker tlele pa ne smeš manjkati! user posted image

URSI: user posted image  za uspešen šoping! Gotovo bo tebi miklavž kaj posebno lepega prinesel, ko si se tako potrudila z darili namesto njega!

MUMU: sem gledala slikice in je Tia taka user posted image user posted image !!! Sem imela kar solzne oči, kaj ti naši paglavci rastejo!

TIMOTY: pridna študentkauser posted image  BRavo za dobre ocene, predvsem pa za znanje, moraš imet kar veliko v glavi pri tem težkem in zahtevnem poklicu.

Me prav zanima, kaj so še ostale marčevke po poklicu /študiju ... če bi hotela kakšna povedat ... za ene pa že vemo user posted image , sploh za tiste, ki DDV-je računajo - user posted image  se ve da imamo: ddvjke, oz. ddvjko user posted image . Js sem 'čitl'ca ...

ZALA: roza je zakon! Ampak samo zato, ker  na naših princeskah tako dobro izgledauser posted image .

ZOFY: juhu za športiranje! Pa fino se nagaraj, da bo potem tisto pivce res sedlo!

TINA50: s me sppmnila, ko si zadnjič pravila da ste fafljice zunaj pekli ... da te vprašam ali ste jih v letni kuhinji pekli ... kako se obnese, plusi, minusi?
Saj ne, da bom v kratkem delala letno kuhinjo, a morda jo bo pa moja snaha, pa rabm vedt, da bom lohk pametna!user posted image

MARITA: to čojhanje za ušeskom ...  morda ga pa v resnici draži tekstil? Kašna deklaracija, šiv ali pa materjal ... morda je na tistem koncu alergičen na pralni prašek? Saj ušeska je pa P pogladala in so ok?
Katiandi: lepo, da si se oglasila. Jakec pa lepo raste. user posted image  za zobke! Pa kaj se lep smeje (slikica, ki se pokaže, ko greš z miško na avatar). Ahhhh, anja (in ostale marčevke) bo imela res LEPO izbiro, ko zraste user posted image  sami take lepotce bo domov vozilauser posted image

Jutri me ne bo na čvek, morda tudi ne čez vikend ... pa ne bi rada zamudila, zato zdaj pišem:
LUCALU:
Vse najboljše za jutrišnji rojstni dan!
Da bi še naprej uživala v svežih jutrih,
nas spodbujala s smajliji
in predvsem da bi bila zdrava
ti in tvoj zakladek Tai !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(to so samo tortice-kanapejčki, 
sm jih sama spekla ... zato ... 
če jih namočiš v kakav, se jih da celo pojestuser posted image ) 

LAhko nočko!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
20.11.2008 22:37:11   
san
nč, to vse skupaj tako počasi dela, da se mi bo kar zmešalo... nimam več živcev, nekaj mašina šteka...

v glavnem, terida, zofy ima št. mojega gsm, me lahko pokličeš pa se zmeniva. zs ti ne morm poslat, ker ga nočeuser posted image

upam da me zofy zjutraj pokliče, ker jaz zs-jev sploh ne morem pogledat zdele, skoz mi error napiše, pa nimam njene cifre zdej... joj

tko, še pokomentiram kar sem uspela na hitro prebrat

katy, za tajo, da vročina hitro mine in da so res zobki na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image

lucalu, bravo taiu za plazenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

terida, bravo eriki za moško špago in sedenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

nčk, bravo za take hude poste, vedno se nasmejem zravenuser posted image user posted image user posted image

mumu, ful hudi škorenjci... zdej bo tia še bolj navita v njih naokol ”skakala”, ker bo hotela, da jih vsi vidijouser posted image ... pa super si se spomnila za injekcijouser posted image

quinoa je žito, dobi se jo pa v trgovinah, biotop vem, da jo ma, pa dm tut. mlečna predvidevam, da jo je na mleku nardila. drugač se jo pa tut z zelenjavo nardi al pa kot prilogo.

mi smo dans bolj sitnaril ves dan. ne vem, jaz sem mal nahodna, pa je še urban mal smrkav in še zobki grejo ven, pa ni razpoložen. copati so mu sicer mal veliki, pa mi je žal, da nism manjše vzela, no ampak so se izkazal za super in mu nič dol ne lezejo.
zajtrk: gres narejen na kompotu iz jabolk in rozin
kosilo: zelenjavna rižota (bučke, korenček, grah, paprika) - ma je bolj malo pojedel, ker je bil tako zaspan in sem mu kasneje naredila potem krompirček, korenček in bučke s petršiljčkom in malo zabelila z maslom, kislo smetanco in kapljico olj. olja pa je vse zmazal
malica:piškot, ker drugega ni hotel, nobeno sadje mu ni pasalo, no malo je cuzal mandarine.
danes je bolj malo pojedel.

dodatek za v juho brez E-jev, o katerem je pisala nčk, imajo tudi v lj. zrno do zrna, sam jaz tega še nism kupila. a je ok?

no, zdej pa molim, da bo ta post poslanuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
20.11.2008 22:39:09   
Naša črtica koraka
 hmm

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 20.11.2008 22:40:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2267
20.11.2008 22:41:56   
Naša črtica koraka
user posted image

uspelo je!

lahko nočko vam želita nčk in anja

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 20.11.2008 22:42:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2268
20.11.2008 22:52:39   
san
evo, mi ga ni hotu objavt, p sm na srečo prej skopirala tekstuser posted image user posted image

še dobr, ker sm par stvari pozabila in zdej pri nčk pošpegalauser posted image

marita, ja ubogi maks, a da bi ga ušesek bolu, pa ni možno? no, upam, da se hitro zaceliuser posted image

dinki, za titovo sedenje in spanje... naj bodo vse noči tako superuser posted image user posted image user posted image

timoty, čestitke za izpit, res bravouser posted image user posted image user posted image

katiandi, lepo te je vsake toliko slišatuser posted image

in alarm....
mogoče pa ta ne bo objavljen zdejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2269
20.11.2008 22:53:28   
san
ooo, nčk kakšna lepotičkauser posted image user posted image user posted image

lahko noč vsem

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
20.11.2008 23:22:17   
Zofy

quinoa je žito, dobi se jo pa v trgovinah, biotop vem, da jo ma, pa dm tut. mlečna predvidevam, da jo je na mleku nardila. drugač se jo pa tut z zelenjavo nardi al pa kot prilogo.

user posted image user posted image San, pa si jih že ti poučila. Ja, naredila sem na vodi in dodala AM. Res je dobro. Tudi jaz do predvčerajšnjim nisem vedla kaj je quinoa ali kvinoja, ma jo bom zdaj pogosteje uporabljala. naslednjič jo bom z zelenjavo naredila.
In NČK, ne nisem kupila poceni v DMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak je bilo skoraj 3€ v eni trgovini z zdravo prehrano. V DMu je ziher cenejše, bom naslednjič tam kupila. Tudi v Intersparu sem vidla, da jo imajo.

PA še da pokomentiram slikico od Dinki: Tit je že pravi korenjak z irokezo user posted image Je že pravi fant, nazadnje je še bil dojenček. Ma res tako hitro rastejo naši malčki. Julija se je danes kar spustila in stala naslonjena na steno. Jaz sem jo samo debelo gledala. No, pol jo je pa naprej fliknilo, ma ne hudo.

Pa vidim, da tudi naša Anja krasi 91. stran. Spi kot pravi angelček user posted image user posted image

Pa bravo Eriki za sedenjeuser posted image user posted image . Julija se je znala sama vsesti šele, ko je že kobacala in se dvigovala na noge. Ampak metode za posedanje pa nima tako originalne kot Erika user posted image
Terida, lahko greva jutri zjutraj skupaj z busom do centra, da se dobimo s San. Jaz bi rada še v Muellerja skočila. Kaj praviš? Se slišimo magari.

Aleži, avokado ji jaz naredim z banano (se mi zdi, da sem napisala). Dam pol avokada in pol banane in pretlačim. Samo je treba takoj pojest, ker ful grdo oksidira avokado in rata prav take nagravžne in neužitne barve. Sem 1x dodala tudi skuto, pa se Juliji skutna varianta ni preveč dopadla. Lahko pa ji probaš samo avokado dat, mogoče ji bo všeč.
Mango sem pa skuhala kot kompot, pretlačila in kombinirala z raznim sadjem in kosmiči ai pa skuto. To je to.

En recept za papice sem v MAMA Paparica vidla z mascarpone sirom. A ga je katera že uporabljala? Sem pogledala embalažo in ima najmanj 3 Eje.
Pa v tejle Paparici piše, da se lahko da tudi zamrznjena špinača v kašiceuser posted image

No, grem zdej, lahko noč!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.11.2008 23:23:04   
Zofy
Aja, pa copatki, so meni itak PEDIPED ZAKON! JAz bom Juliji spomladi ziher ene pedipedke kupilauser posted image Jih imam že nagledane, hehe. 

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.11.2008 23:54:08   
Ursi2
No, pa sem spet za rač. Je dragi prišel domov, pa sma malo čvekala pa se pomuckala!user posted image  Zdej je pa že koma na kavču. Sej je bogi, zdej pa res 2 šihta dela in ga res matra. Ampak sploh ne morem verjet, da ne jamra kaj pa niti ni pretirano siten!user posted image  user posted image user posted image user posted image  Še sreča!user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem malo pokomentirat.
Aja še to, kaj je kaj s Pomlad08. Da niso zagreznali zagreznali tam na tistmu vikendu vaj!user posted image user posted image
Kaj pa kaj Gaja in še druge?

Kuhanje: tudi meni se zdi, da kr naprej samo piskre prestavlam po štedilniku. Je pa res, da poskusim čimveč zjutri nardit, ko vstanem pa Luka še spi. Si vso zelenjavo pripravim, tako, da potem samo skuham ali popečem. Pa poskušam tudi, da večinoma kuham take stvari, da jih vsi jemo. Ok, ko delam pico pa itak za naju kaj drugega nardim. Tudi ričet nardim za vse, samo da za naju prej vstran vzamem, preden dam fižol not, pa povojeno meso kuham posebej pa dam še zraven za možeka. Pač res poskušam čimmanj komplicirat.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
21.11.2008 0:21:08   
Ursi2
LUCALU, VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJ NAAAAAAAAJJJJJJJJBOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLJJJJJJŠŠŠŠŠEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ursi2 to si pa naredila račun brez krčmarja user posted image user posted image , Erika se je po mojem v Tita zagledala zadnjič in Tit v Eriko. Mislim, da zdaj tam iskrice skačejo...user posted image  Si bo moral tvoj Lukec drugo nevesto izbrati in posledično drugo taščo. user posted image user posted image user posted image

A da tk?A Erika pada na take velke korenjake? Ja, pol pa bo moral naš še velko polente pojest, da bo lahko Titu konkuriral. user posted image Sicer pa je tolko lušnih marčevk, da je lahko itak vesel, ko bo med samimi lepoticami izbiral!

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Amarat mislim da mi bo dal mož odpoved ker tukaj berem o raznih semenih in jaz bi to vse sprobala, moj dragi je pa za meso in krompir. Že ko sem ajdovo kašo skuhala za tajo je nos vihu user posted image

Pri nas je isto, mož bi mi kufre sam spakiral in jih postavil pred vrata.

Tudi pri nas ni moj niti najmanj navdušen nad temi jedmi, ki jih jema(riževo, ovseno mleko, riževi kosmiči, prosena kaša, ajdova amarant,.........), ampak mu vsakič rečem, da naj poskusi, pa se potrudi in včasih še celo reče, da niti ni tk napačno. Mu pa ne pustim, da bi se zmrdoval nad hrano, ker kaj veš, kdaj bo otrok pobral to od nas in bo na koncu sam pomfri pa pohano jedel. Pa HB kr uboga!user posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Dobro jutro,

Ursi2, kej si s tojo jutranjo kavico, rabim trojno dozo??????????????

Tako ja, naša noč katastrofa od katastrofe, do enih zjutrej sem ustala miljavženkrat, od eni do treh smomel pa pižama partyuser posted image user posted image user posted image . Sem ji ful lepe čevlčke naročila, jih danes dobimo, pa glede na to kolk je bla pridna sploh ne vem če bi poštarju odprlauser posted image user posted image user posted image .

Zdej smo pa že skor prpravlene za v NM.

Lep dan vam želim

Oprosti, ker ni bilo kavice!!! Vam pa želim, da bi bila današnja noč kaj boljša in da bi se naspali!!!!!!!user posted image user posted image
Čevelčki so pa fullllllllllllllllll noro lušni!!!!

No, morem rečt, da bom pri copatkih pa čevelčkih najbrž diplomirala zraven. Sploh se ne morem odločit kaj in kake naj mu kupim. Hodim okrog in gledam pa se mi ne sanja sploh. Rada bi mu ene vredu kupila, da jih bo rad nosil in da bojo d+fajn za hodit, da ne bojo štorasti in da bojo za nogico fajni. Problam mam tudi, ker ima res visok o nart in kakih kao supergic sploh ne spravim gor.
Dejte mi povedat za te copatke, ali vašim v njih kaj drsi. Mi imamo parket in  ima obute nogavičke z ABS-ki, pa mu skoz drsiin bi rad se postavil na noge, pa mu kr narazen potegne noge in ne gre, potem pač je na kolenih . Pol je pa jezen!!!!!user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
21.11.2008 0:30:42   
Ursi2

ANIS(medica), JAKA(katiandi), KAJA(klaudy) VSE NAJ NAJ!!!!!!
user posted image
LUCALU, čestitke za kr fajn prespano noč!!!!!!!user posted image user posted image

sREČANJE: Samo razmišljala sem, če bi mogoče prestavili rsečanje na torek 25 ali petek 28.11. Sicer meni je vseeno, kdaj je, samo zato sem mislila, ker Timoty v Čet ne more, pa sem mislila, če je drugim vseeno. Če ne bomo pa naslednjo srečanje hiter v njenih konch naredle!!!!!!

Lona76 Taja je pa tak cukrček! Prava damica mala je!!!!!!!!!!!!!!!

Nič, jz spim zraven, sploh ne vem več, kaj sem napisala! Bom jutri še kaj komentirala!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?