aleži
|
Dober večer čvekice, toliko ste napisale,d asploh ne vem kje bi začela kaj komentirat: IZVIRNO SPOROČILO: jagoga V Čatež gremo v soboto dopoldan, ampak me zdaj skrbi naše zdravje. Upam, da je samo danes tako in da bo jutri že bolje. Otroci me niso čisto zdelali, ker sta bila res zelo pridna, ampak običajno je LAHKO delo razdeljeno na pol, zadaj je pa mene vse čakalo. Zdaj sem se samo na 2 jezila, če je pa mož doma se moram pa na 3. lepo se imejte v Čatežkih toplicah, naplavajte se, spočijte se kar dvomim ,..... UŽIVAJ!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu O kiviju sem danes izvedela sledeče: vse kar ima je C vitamin vse ostalo pa je en sam strup Jaz sem ji ga ravno dala včeraj za malico skupaj z jabolkom in banano ampak brez "pešk" Zadnjič sem spraševala (zgleda,da nobena ni vidla ali pa nisem zasledila) kako naredite mango, avokado, ... otrokom, ker nisem še nikoli kupila in jedla? IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Marita, Julija ima tudi čisto krvava ušeska. Tudi ona se čoha, ko je zaspana, samo ni tako hudo kot pri vas. Upam, da se bo Maks kmalu nehal tako močno čohat Tudi moja se čoha ko je zaspana, da pa bi imela krvavo pa še nikoli. Prav ubožec!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Zdaj pa morem mleko za Julijo pripravit, ker bom pustila flaško , ker grem ob 20h na tenis in pol seveda še na pivo . za športno aktivnost Jedilnik pa je danes bil malenkost eksotičen: zajtrk: mlečna quinoa z lanenim semenom, pretlačeno banano in naribano jabolko (ma je bilo tako dobro, da bom naslednjič naredila dvojno porcijo. Sem 1. jedla in pripravljala quinoo). kosilo: kurja obara z grahom, korenčkom, stročjim fižolom, koruzo, cvetačo, brstičnim ohrovtom in čičeriko. Mnjam, je dobra čičerika, če ima katera še kak recept s čičeriko, se priporočam. Začinila pa sem s česnom, majaronom in šatrajem. malica: kaki in cel lumpi vanilijev jogurt. To je bilo tudi najino kosilo, samo dosolila sem si pol na krožniku, ker sem pač ljubitelj soli. Zdaj bom vsaj 1x na teden imela tak jedilnik, da mi ni treba posebej za Julijo kuhat. Je res ful boljše. Pa čimveč takih jedi bom delala za kosilo, ki bojo tudi za Julijo primerne. Zdaj pa šibam... quinoa kaj bi lahko to bilo? Pridna kuharica Jaz sem včeraj naredial ričet in dala notri čičerko, koruzo, ričet, korenček, krompir, puranje meso, fižol in je tudi pojedla cel krožnik. Lona Taji. Če bi ga jaz kupila Sari, bi bil gor samo Žiga, ker nebi dovolil bi bilo preveč zanimivo za njega A ti imaš en del primorske krvi? Terida: nisi edina katera pogreva hrano. Jaz jo tudi, pa zato nisem najslabša mama, sem pa najboljša, ker je vsak dan kosilo narejeno za družino. Jaz delam kosilo ko gre Sara spat (nekje med 10-13uro), ker takrat me pusti pri miru, da lahko skuham. Odkar se plazi doma, me ne spusti iz pred oči in prihaja k meni v kuhinjo se že učit kuhat, če zamudim vlak v kuhariji. Srečanje: zelo težko, da prideva v Celje. Malo mi je dolga pot, ker ob 15h imam za it v vrtec. Pustim se presenetit!! lahko nočka
< Sporočilo je popravil aleži -- 20.11.2008 20:31:09 >
|