|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
20.11.2008 12:16:07   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Kivi mam jaz doma domačega mi ga je mami iz primorske prinesla pa sem mislila da naj ga Taja nebi jedla do 1. leta. A niso une črne pikce kao full alergene? Tko k jagode? Ma jst res s to prehrano ne vem več kje sem user posted image . Ma kompliciram pa tut kaj lahko in kaj ne. user posted image

tako sem tudi jaz zasledila o kiviju, se ne spomnim več kje user posted image ....in zato sem spraševala če izločajo tiste črne pikice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida

user posted image user posted image Zdaj se pa počutim kot najslabša mama na svetu. No, ta druga najslabša, takoj za tisto ta prvo najslabšo, ki sem bila, ko mi je Erika padla po tleh... Pa kaj nobena res nikoli nič zamrznjenega ne pogreje?! Pa kako vam sploh uspe skuhat hrano samo za en obrok? Jaz pogosto naredim nekaj (npr. rižoto z mesom in zelenjavo) in je tega enostavno preveč za enkrat za njo. Pa dam potem v hladilnik za naslednji dan. In do zdaj nisem mislila, da je s tem kaj dosti narobe... Sploh ker včasih ne zaspi pred njenim kosilom in takrat nimam druge izbire kot nekaj na hitro pogret, ker z njo budno ne morem kuhat... Midva pa jeva dosti pozneje, tako da ne morem kuhat za vse naenkrat...

Ah Terida user posted image . kolikokrat skuhaš kaj frišnega za svojega user posted image  pa res ni merilo za dobro mamo. Ti si svoji Eriki ZAKON, njen SVET! Pač si bolj znajdljiva in manj kompliciraš. Jaz tudi za Tita kuham vsak dan...mam točno naštudirano koliko moram narediti, ker zmeraj uporabljam eno posodico zanj. Seveda je zmeraj za kake 2 žlici preveč. Izjemoma tudi nič ne ostane, če ne pa pač mami do konca poje user posted image . No, če se pa greva kam za cel dan potepat, mu pa dam tudi kupljeno kašico. kuham mu pa tudi zato, ker naredim vsak dan tudi za njegovega očija in zame kosilo.
No, pa kako lepo tu je Ursi2 vse napisala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
pa ne samo, da si super mama, tudi najboljša bodoča tašča mojmu Lukanu si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi2 to si pa naredila račun brez krčmarja user posted image user posted image , Erika se je po mojem v Tita zagledala zadnjič in Tit v Eriko. Mislim, da zdaj tam iskrice skačejo...user posted image  Si bo moral tvoj Lukec drugo nevesto izbrati in posledično drugo taščo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ti, ti Lukec!

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Sem ji ful lepe čevlčke naročila, jih danes dobimo, pa glede na to kolk je bla pridna sploh ne vem če bi poštarju odprlauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image
upam, da je bila ta noč le izjema user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.11.2008 12:24:05   
san
tko, zdej sm vas pa mislila še mal prebrat, ma nimam več časa, pa kasneje

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.11.2008 12:35:19   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Anis, Jaka in Kaja vse najboljše za vaše obmesečnice!!! user posted image

Vse najboljše tudi od Tita in mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite in izkoristite sonček!!! user posted image

a eni imate pa kar sonček? user posted image  pri nas pa tako piha, da me kar zazebe če samo čez oken pogledam.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

user posted image

user posted image

Pa da probam dati gor še najnovejše slikice od Taje

Evo je narejena da se zbudi ko mami vse zaključi user posted image

meni sta obe zelo simpatični user posted image user posted image user posted image ....Taja pa isti očka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Imamo pa spet eno novo besedo tlele: miljavženkratuser posted image

A katere so nove besede? Npr. v tem stavku jih nekaj: Prekorokerice zmorejo s svojimi fafljicami zamahniti več kot miljavženkrat med aerošopingom. user posted image

user posted image user posted image user posted image  joj NČK, ti jih pa res pihaš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

jaz bi vseeno naredila en seznam za srečanje, da se okvirno vidi!

SREČANJE ČETRTEK 27.11.2008 ob 10:00 v Planetu Tuš(na vrhu):

- lucalu
- Ursi2
-Tina50
- Zala.

tko bom rekla, 50% prideva tudi jaz in Tit. Če bodo ceste suhe in če ne bo kaj vmes prišlo. Če pridem še na vaš konc, potem bom pa res že vse marčevke poznala user posted image .
Tina50, upam, da bo ta noč mnogo boljša user posted image . Tako je kot sem rekla, si izmenjujejo nočna dežurstva.

Še današnji jedilnik GH:
zajtrk: gres s sadno kašico
kosilo: polenta z bučkami in še kako zelenjavico
večerja: milupina kašica jabolko+korenček

vmes pa dobi za grickat tudi kakšen piškotek.
Pa včeraj zvečer je z nama jedel mandarine, sem mu jih olupila, torej govorim o kožici, ne o lupini user posted image . Joj, se mu je zdelo, da jemo vsi trije isto stvar user posted image . aja, pa še to vam moram povedat, da se mu blazno dopade reklama od Kinder, tista:
ice, ice pingvin, jaz sem ice, ice pingvin, jea, jea...
zmeraj ko je na TV-ju se zabulji v TV in se smehlja user posted image user posted image

San, kljub temu, da nisem v vašem naročilu, te bom pohvalila, super si user posted image ....vem, da ni enostavno izpeljati take stvari.

no, zdej grem pa brisat po tleh user posted image ,
sem se razčvekala na dolgo in široko....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.11.2008 12:45:27   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

aja, pa še to vam moram povedat, da se mu blazno dopade reklama od Kinder, tista:
ice, ice pingvin, jaz sem ice, ice pingvin, jea, jea...
zmeraj ko je na TV-ju se zabulji v TV in se smehlja user posted image user posted image

Pri nas pa na to reklamo pali taveliki: mami, mami a lahko en kinder pingvi
Tomažu pa se dopade tista za pampers plenice, ko dojenčki spijo in melodija od Sveta noč, blažena noč. Tako da, če moramo kdaj prakticirati uspavanko mu moram Sveto noč zapet, pa se umiri.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.11.2008 13:35:25   
aleži
Anis, Jaka in Kaja vse naj naj
user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.11.2008 14:41:15   
Katiandi
Ojla Mamice!
Se moram pofočkat pa zahvalit za čestitke Jakatu za 8 mesecev.user posted image
Ste postale take čveke, da vas sploh ne folgam brat.
Mi imamo zdaj kr mirne noči, spimo od pol 9h pa do 6h zjutraj. Se zbudi malo pred budilko, ki jo ima ati za v službo, potam pa ne zaspi nazaj - se sam reži pa bi divjal. Pol ga pa že ob 9h vrže. Dopoldan še gre,  proti večeru je pa tak utrujen, pa noče spat ne jest. Sploh bol štrajka pri hrani, mu komi 3 obroke dam. Sem zadnjič vmes francosko delala, je tak počas jedu, da sem vse narezala in skuhala.
Ste ful pridne, kako pripravljate papico otročkom, men se včasih sploh ne da, a se potrudim. Sem mu zadnjič naredila cvetačni sir, pa je kr zmazu. Kr tak skuhano zelenjavo na vodi pa nima preveč rad.
Kaj pa mleko v pecivu - a to lahko je? Ali pa pecivo z jajci?
Pa sladko smetano- a je to ok?

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.11.2008 14:53:32   
mumu
ANIS
user posted image

JAKA

user posted image

KAJA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.11.2008 14:56:31   
TIMOTY
 Kaja, Jaka in Anis vse naj naj, pa da boste vsi zdravi in veseli.

user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
20.11.2008 15:03:09   
Katiandi
Drugače je pa naš mišek priden, spoh ga ne motijo zobki. Bo vsak čas dobil zgornjo enko, že skoraj kuka ven, pa ni nč tečn (ta bo že peti). Sem ful vesela, da mu ne delajo težav, sploh ko berem, kakšne težave imajo nekateri vaši zakladki. Držim pesti, da bo kmalu bolje.user posted image
Smo se pa pozdravili, malo še sicer smrka, pa z fiziološko očistimo nosek in je ok.
Hvala za link od copatkov, bom tudi jaz ene naročila.
Drugače pa malo več na ebayu visim, in spremljam nahrbtnike za nošenje otroka. Lubija sem že nagovorila, da si je šou delat kreditno, da bom lahka kej kupla.user posted image  Do spomladi si moramo nabavit en nahrbtnik, da bomo pol mal peške vandral po naši lepi Sloveniji. zdej sam gledam pa si pišem, kake cene dosegajo, pol bom pa šla v akcijo. Itak mam teto v Nemčiji, pa mi ga bo ona prnesla domov, da mi ne bo treba tulk poštnine plačat. Me pa neki zanima: kako dostavljajo, ker teta ni vsak dan doma, je tudi nekaj dni v SLO? A ti dajo listek pa greš iskat na pošto, al kako? A mogoče katera ve? Kako je to pri nas?

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
20.11.2008 15:05:16   
san
Anis, jaka in Kaja VSE NAJBOLJŠE!!! NAJ VAM O VEDNO LEPO IN POKAJTE OD ZDRAVJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
20.11.2008 15:08:28   
mumu
DINKI: take copatke k si ti prlimala gor so tut men zelo všeč, take bi jst še zase imela.

LONA76: Taja je prava krasotica, če bi mi imeli fantka bi te že klicala user posted image .

LUCALU:Mi smo imeli zlo lep sonček zjutrej sedaj pa tut tukaj piha ko, tko da tut na pošto ne moremo z vozičkom user posted image

O kiviju sem danes izvedela sledeče: vse kar ima je C vitamin vse ostalo pa je en sam strup user posted image

Tolkle mi je ratalo, se Tia tuki zraven krega, jest pa spet noče, sam rokice pred usta namontira in to je to user posted image user posted image user posted image . Sam dans že tut malčke ni skor nč pojedla (5 žlic sadja, pa 100 mleka po pou ure kristusovih mukuser posted image ).

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
20.11.2008 15:25:22   
lucalu
Tolkle mi je ratalo, se Tia tuki zraven krega, jest pa spet noče, sam rokice pred usta namontira in to je to user posted image user posted image user posted image . Sam dans že tut malčke ni skor nč pojedla (5 žlic sadja, pa 100 mleka po pou ure kristusovih mukuser posted image ).

mumu mogoče jo pa res zobki mučijo... Tai dva dni preden je pokukal prvi zobek, ni hotel jesti skoraj nič... kar naprej si je rokico tlačil v usta in vlekel ven hrano. user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.11.2008 15:40:42   
lucalu
Prekorokerice zmorejo s svojimi fafljicami zamahniti več kot miljavženkrat med aerošopingom. user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
user posted image   Tai. Želim vam, da zobki čimprej pokukajo ven.

Hvala! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Pridne bodite in izkoristite sonček!!! user posted image

a eni imate pa kar sonček? user posted image  pri nas pa tako piha, da me kar zazebe če samo čez oken pogledam.

Smo ga imeli, ja... zdaj je pa tudi pri nas začelo tako pihat, da smo pobegnili nazaj domov. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi
Drugače je pa naš mišek priden, spoh ga ne motijo zobki. Bo vsak čas dobil zgornjo enko, že skoraj kuka ven, pa ni nč tečn (ta bo že peti).

Bravo Jaka, priden fantek!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.11.2008 16:13:38   
Zala.

midve sva s sprehoda je pihalo ampak je bilo luštno...

San pridna pridna pridnauser posted image . Boš povedala kako naprej a po pošti al na srečanju?

me kliče, pridem nazaj

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.11.2008 18:09:09   
marita
sam tolk, da se vam javim, da sem še med vami. Ste tolk načvekale, pa sploh ne morem vsega prebrat pa komentirat.

Imam en problem z Maksom in sicer, ko je zaspan, se čoha za ušeskom in posledično si ga tolk opraska, da je vse krvavo in opraskano. Pediatrinja mi je dala eno kremo za celjenje, pa nč ne nuca k si on to vsako noč praska. Zanč sem popenla, pa sem mu kr sred noči flajšter čez ušes napopala, da ne more z rokam tam zadaj šarit, ker se ranica sploh ne utegne zacelit. No, seveda kokoš kot sem, drugi dan nisem vedela, kako naj mu zdj to lepo dol potegnem. Sem lepo dol flajštr vlekla, mali je tulil, brcal in v tistem mu je flajšter dol posnel nekaj laskov, tko da je tm zdj kr plešast.user posted image user posted image user posted image  Katastrofa vam rečem. Sem bla tolk jezna sama nase. Pol sem pustla par dni na miru, sam sem kr živčna k ga vidim, da z rokami spet tm za ušesom šari. No dons sem šla v lekarno, pa se oborožila z gazicami, razkužilom za rane in tisti bel trak sem kupla. Tko da zdj sem mu to lepo gor namontirala, pa mu bom na 2 dneva menjala gazice, sej zaceli se hitro, sam ne sme tm ružit z rokami. Falotek majhen. Čez 3 tedne imava pa pregled pri pediatrinji, pa bom videla kaj mi bo povedala. Ne vem to dela z rokico tako kukr da bi si hotel uček mencati, se pa namesto tega grabi za ušesek. Sam zdj tolk smotan zgleda s tisto gazico in me pol vsak vpraša kaj mu je in kaj je narober. Jao.

Sem se mogla mal skašljat.user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.11.2008 18:44:15   
Zofy

Prekorokerice zmorejo s svojimi fafljicami zamahniti več kot miljavženkrat med aerošopingom. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo NČK, se vidi, da si slovenistka user posted image . Še zmeraj mi je od novih  besed najljubša fafljice user posted image user posted image user posted image

Pa VSE NAJNAJ KAJI; LUKI IN ANISU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa morem mleko za Julijo pripravit, ker bom pustila flaško user posted image , ker grem ob 20h na tenis in pol seveda še na pivouser posted image .

Jedilnik pa je danes bil malenkost eksotičen:
zajtrk: mlečna quinoa z lanenim semenom, pretlačeno banano in naribano jabolko (ma je bilo tako dobro, da bom naslednjič naredila dvojno porcijo. Sem 1. jedla in pripravljala quinoo).
kosilo: kurja obara z grahom, korenčkom, stročjim fižolom, koruzo, cvetačo, brstičnim ohrovtom in čičeriko. Mnjam, je dobra čičerika, če ima katera še kak recept s čičeriko, se priporočam. Začinila pa sem s česnom, majaronom in šatrajem.
malica: kaki in cel lumpi vanilijev jogurt.

To je bilo tudi najino kosilo, samo dosolila sem si pol na krožniku, ker sem pač ljubitelj soli. Zdaj bom vsaj 1x na teden imela tak jedilnik, da mi ni treba posebej za Julijo kuhat. Je res ful boljše. Pa čimveč takih jedi bom delala za kosilo, ki bojo tudi za Julijo primerne.

Zdaj pa šibam...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.11.2008 18:46:13   
Zofy
Marita, Julija ima tudi čisto krvava ušeska. Tudi ona se čoha, ko je zaspana, samo ni tako hudo kot pri vas. Upam, da se bo Maks kmalu nehal tako močno čohat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.11.2008 20:19:23   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: marita

flajšter pa lahko lepo dol potegneš tako, da ga z oljem nakapaš, gor in zadaj.

Sori za citiranje ... se mi je zbrisalo po pomoti, pa me tolk lenoritis grabi v križu, pa potem čez celo telooo, da se mi ni dal še 1x klikat

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
20.11.2008 20:28:15   
aleži
Dober večer čvekice,

toliko ste napisale,d asploh ne vem kje bi začela kaj komentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
V Čatež gremo v soboto dopoldan, ampak me zdaj skrbi naše zdravje. Upam, da je samo danes tako in da bo jutri že bolje. Otroci me niso čisto zdelali, ker sta bila res zelo pridna, ampak običajno je LAHKO delo razdeljeno na pol, zadaj je pa mene vse čakalo. Zdaj sem se samo na 2 jezila, če je pa mož doma se moram pa na 3.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo se imejte v Čatežkih toplicah, naplavajte se, spočijte se kar dvomim user posted image ,..... UŽIVAJ!!!!!!!!!

O kiviju sem danes izvedela sledeče: vse kar ima je C vitamin vse ostalo pa je en sam strup user posted image

Jaz sem ji ga ravno dala včeraj za malico skupaj z jabolkom in banano ampak brez "pešk"
Zadnjič sem spraševala (zgleda,da nobena ni vidla ali pa nisem zasledila) kako naredite mango, avokado, ... otrokom, ker nisem še nikoli kupila in jedla?

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Marita, Julija ima tudi čisto krvava ušeska. Tudi ona se čoha, ko je zaspana, samo ni tako hudo kot pri vas. Upam, da se bo Maks kmalu nehal tako močno čohat user posted image user posted image user posted image

Tudi moja se čoha ko je zaspana, da pa bi imela krvavo pa še nikoli. Prav ubožec!!!! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa morem mleko za Julijo pripravit, ker bom pustila flaško user posted image , ker grem ob 20h na tenis in pol seveda še na pivouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za športno aktivnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jedilnik pa je danes bil malenkost eksotičen:
zajtrk: mlečna quinoa z lanenim semenom, pretlačeno banano in naribano jabolko (ma je bilo tako dobro, da bom naslednjič naredila dvojno porcijo. Sem 1. jedla in pripravljala quinoo).
kosilo: kurja obara z grahom, korenčkom, stročjim fižolom, koruzo, cvetačo, brstičnim ohrovtom in čičeriko. Mnjam, je dobra čičerika, če ima katera še kak recept s čičeriko, se priporočam. Začinila pa sem s česnom, majaronom in šatrajem.
malica: kaki in cel lumpi vanilijev jogurt.

To je bilo tudi najino kosilo, samo dosolila sem si pol na krožniku, ker sem pač ljubitelj soli. Zdaj bom vsaj 1x na teden imela tak jedilnik, da mi ni treba posebej za Julijo kuhat. Je res ful boljše. Pa čimveč takih jedi bom delala za kosilo, ki bojo tudi za Julijo primerne.

Zdaj pa šibam...

quinoa user posted image  kaj bi lahko to bilo?user posted image user posted image user posted image

Pridna kuharicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem včeraj naredial ričet in dala notri čičerko, koruzo, ričet, korenček, krompir, puranje meso, fižol in je tudi pojedla cel krožnik.user posted image

Lona user posted image user posted image user posted image user posted image  Taji. Če bi ga jaz kupila Sari, bi bil gor samo Žiga, ker nebi dovoliluser posted image user posted image  bi bilo preveč zanimivo za njegauser posted image user posted image user posted image
A ti imaš en del primorske krvi?

Terida: nisi edina katera pogreva hrano. Jaz jo tudi, pa zato nisem najslabša mama, sem pa najboljša, ker je vsak dan kosilo narejeno za družino. Jaz delam kosilo ko gre Sara spat (nekje med 10-13uro), ker takrat me pusti pri miru, da lahko skuham. Odkar se plazi doma, me ne spusti iz pred oči in prihaja k meni v kuhinjo se že učit kuhat, če zamudim vlak v kuhariji.

Srečanje: zelo težko, da prideva v Celje. Malo mi je dolga pot, ker ob 15h imam za it v vrtec. Pustim se presenetit!!user posted image

lahko nočka

< Sporočilo je popravil aleži -- 20.11.2008 20:31:09 >

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
20.11.2008 20:31:40   
Zala.
čer

marita naša Zala se tudi praska in vleče samo ne takoo hudo, a da bi ga ušeska bolela je izključeno?

Zofy super eksotičen jedilnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
20.11.2008 20:35:59   
Zala.

...NČKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lenoritis al kaj ti že manjka...user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
20.11.2008 20:36:07   
Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo NČK, se vidi, da si slovenistka user posted image . Še zmeraj mi je od novih  besed najljubša fafljice user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  toliko napak, k jih js tle naredim ... spuščam, zamenjujem (mi leva hitreje tipka kot desna), izpuščam ali predoziram vejice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

Zaradi hudega lenoritisa js že nekaj časa kuham tako hrano, da je za anjo primerna. Mi itak jemo vse, poleg tega ima prednost pri izbiri jedilnika najlažji član. user posted image

Zofy, seveda moraš zdaj povedati kaj je to quona ... sliši se albansko user posted image  in ali se POCENI kupi v DM? user posted image user posted image user posted image

Današnja južna in večerja: zajčkova obara, kaki
malica in zajtrk: kruh z maslom in biskvit in jabolko in korenček (v kosu, ni hotela naribanegauser posted image )
sicer pa dojenje, 4x

Danes je en tako naporen dan ... vse je bilo ok, do popoldanskega spanca (po kosilu), ko sem jo dala v voziček in sva šli po matijata v vrtec. Sem mislila, da bo v vozičku zaspala, ker je bila že tako zaspana ... pa ni in se je potem matrala do 18h, potem sem ji ponujala kašico iz riževega mleka, ni hotela, vedela pa sem,  da je lačna in sem ji pogrela še malo obare ... pojedla z navdušenjem. Potem sem jo pa na finto metala, da je pojedla še nekaj žlic kakija.

no, zdaj pa morem končat, me matija rabi. 

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
20.11.2008 20:45:56   
mumu
Tia že spi, upam da bo tako ostalo vasj do 2 zjutraj, nato hranjenje in potem do sedmih mir (sem pa optimist user posted image ). Spet ni hotla nič jest, tko da ji je user posted image  ob 15.30 nardu čokolino z alpskim mlekom, ga je pa celo ene 100 pojedla. Zvečer smo meli pa tak način hranjenja da je joj, po flaški ni šlo, z žlico tut ne, pol sem se pa spomenla da je pr sirupu (Daleron) šprica zraven in sem ji s tem v usta špricala user posted image user posted image user posted image .

Tole da bi se naša za ušeskom praskala ker je zaspana ni možno , ker ona enostavno ni nikol zaspanauser posted image  (vsaj ona misel da je tako). Je tut v razvojni danes rekla da je pa nadpovprečno aktiven otrok. Je pa vse uredu znjo, razen rok ne zna uporablat (da bi se z njimi kam oprla) in "naučit" jo moram kako naj se sama usede. Napisala mi bo še izvid da ga bom lahko priložila k vlogi za podaljšanje porodniške, če bo kaj pomagalo.

Avokado in marakuja jst sem tut to zdaj prvič kupila. Dala sem pol avokada in banano, pretlačla pa še 2 žlice navadnega jogurta včeraj je to z veseljem pojedla.

Zofy lepo da se greš rekreirat user posted image , meni to še na kraj pameti ne pride, sem čist preveč lena user posted image .

No moram pa še slikico Tiinih novih škorenčkov prlimat

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
20.11.2008 20:49:08   
mumu
No pa jih ni dalo gor user posted image  No bom pa link dala http://www.pediped.com/Product/ProductInfo.aspx?id=136&cid=52

Men so noro všeč, se vid da mam fetiš na čevle, včasih sem mogla skor vsak mesec vsaj en nov par imet, zdej bo pa očitno a privilegij imela naša frkljica user posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
20.11.2008 20:53:04   
mumu

mumu mogoče jo pa res zobki mučijo... Tai dva dni preden je pokukal prvi zobek, ni hotel jesti skoraj nič... kar naprej si je rokico tlačil v usta in vlekel ven hrano. user posted image

Upam da res, ker drugač mi bo pokrovko z glave odneslo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?