TIMOTY
|
IZVIRNO SPOROČILO: terida Zamrzovanje hrane: Ja, vem da je vse boljše, če je sveže, samo enostavno mi ne znese, da bi ji vsak dan kuhala svežo hrano in mi pride zelo prav, da imam nekaj na zalogi, kar lahko na hitro pripravim. Dobro, da ste povedale za špinačo (tega nisem vedela), za krompir pa še vedno ne vem kaj je smiselno, ker se mnoge jedi s kuhanim krompirjem brez problemov zamrzujejo (njoki ipd.). To je res, glede njokov ipd.. Pravijo pa, da se krompir ( surov ) doma pripravljen ( skuhan ) npr. v mineštri ne sme zamrzovat. Jst ga raje ne. Od mojga kolega je iz Amerike in tam tud 2 dni star pire jedo, sm v hladilnik ga dajo. Ampak to je Amerika. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Samo še tole sem hotela napisat, ZAČINJANJE HRANE: pri juhicah si tudi pomagam s kapljo balzamičnega kisa, krompir pa kuham v BIO kockah ( VITAM: Zelenjavne jušne kocke), ki so brez dodane soli in ejev. NČK: Prosila bi te, če mi lahko zaupaš kje se kupijo te zelenjavne jušne kocke brez dodane soli in ejev ??? v merkatoriju jih kupujem ... sem jih pa videla tudi v DM. Pojma nimam, kje so cenejše. HVALA za odgovor. Jih bom jutri kupila. IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Samo še tole sem hotela napisat, ZAČINJANJE HRANE: pri juhicah si tudi pomagam s kapljo balzamičnega kisa, krompir pa kuham v BIO kockah ( VITAM: Zelenjavne jušne kocke), ki so brez dodane soli in ejev. NČK: Prosila bi te, če mi lahko zaupaš kje se kupijo te zelenjavne jušne kocke brez dodane soli in ejev ??? Bio kocke imajo v DMu, ziher jih je tam kupila HVALA. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka je na mestu, da omenim še ČIČIRIKO, jao to pa obožujem, to je pa takoooo dobro v solati s česnom! Sem pa zadnjič anji to pripravila in sem vsako zrno posebej olupila (kuhane se z lahkoto), pa zmlela ... ampak sem verjetno premalo časa kuhala oz. namakala. Bom poskusila še 1x naredit, pomoje zna biti dobro. To mu bom pa probala nardit. Hvala za idejo, polna si jih. Super. Hvala IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Končno sem uspela vse prebrat, ampak se opravičujem, nimam energije komentirat. Sem že drugi dan sama z otroci (še en dan pa pride ljubi domov). Moram reči, da je stanje bolj normalno (ubogajo in so pridni), če sem sama z otroci, ampak vse moram pa sama naredit. Me kar groza prime, ko pomislim, da moram spet tiste kufre pripravit za dopust. Držte se in ostanite zdravi. Želim ti krasn dopust. Upam, da se boš spočila . IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Timoty Taja je postavila včeraj rekord v pitju. Ponavadi popije cca 70 ml. Midve imava še problem ker se ne dojiva Taja. IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY A mi lahko prosim katera razloži kako nardite te poste, k je gor izvirno sporočilo pol pa dol vaš odgovor- tako, da jih je več skupaj v enem postu??? Upam, da razumete kaj mislim, sm čudno napisala. Jst odgovarjam na vsak post posebej in vam grem s tem najbrž kr na živce. Se opravičujem, ampak mi ne rata Zdej ti lahko jaz pomagam, ker sem se pred enim mesecem naučila in sem važna . Lahko za vsak post ki ga hočeš pokomentirat daš citiraj in skopiraš in nalepiš na en post, ampak meni noče kopirati postov ki se pišejo zato moram napisati (quote) oklepaje moraš delati oglate in potem skopiram besedilo in prilepim in na koncu citata (/quote) spet oglati oklepaji. Upam, da zastopiš ker se mi zdi da sem čudno napisala. HVALA, rešila si me muk. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 JUPIII, uspelo, pa le nisem čisto blond po duši!!!!! Lona, hvala za razlago! ČESTITAM. Tudi meni je uspelo Lahko in mirno noč vam želim Wishing you a goodnight... A warm night, A cozy night, A peaceful night too... Wishing you good dreams, Sweet dreams, Nice dreams, And dreams that come true... These are my goodnight wishes for you!
< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 19.11.2008 23:18:10 >
|