|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
20.11.2008 10:35:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Ma nič nisem naredila, imam že po naravi bolj ohlapne ramenske vezi (odkar sem noseča se je to še malo stopnjevalo)  in sem si zaležala roko ponoči, popoldan pa sem se malo preveč nanjo naslonila in je nekaj zahrustalo in peklensko zabolelo to je to .... user posted image hvala za pikapoko user posted image
to zna bit zoprno,ker ne morejo naredit nič,da bi se stanje popravilo.
drži se in naj te čimmanj boliuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 951
20.11.2008 10:35:50   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Ma nič nisem naredila, imam že po naravi bolj ohlapne ramenske vezi (odkar sem noseča se je to še malo stopnjevalo)  in sem si zaležala roko ponoči, popoldan pa sem se malo preveč nanjo naslonila in je nekaj zahrustalo in peklensko zabolelo to je to .... user posted image hvala za pikapoko user posted image

Ni za kaj. Okrevaj čimprej. Danes pa torej ne boš mogla na balkonu ustvarjati, ne? Boš pa samo na sončku uživala, ne?

Saj ravno to mi gre na živce, ker ne morem štrikat hahahahah, pa čist sm not padla user posted image ah bom probala mogoč pa mi rata bolj počasi haahaha

spps - ja smo en na pol kripl bataljon ja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 952
20.11.2008 10:39:36   
tasa_m
pupa7- upam,da čimprej okrevaš..user posted image

Jaz pa sem zdaj že spanirala pa solato natrebla, pa malo sem skup pometala stvari, tolk da zgleda nekak pospravljeno .. tak da juhey sem spet fraj.. user posted image  za en čas.
Grem pol tud jaz do Hoferja pogledat,da vidim,če imajo kaj zame. Mogoče pa se me še loti kaka mrzlica okraševanja user posted image

hmm, pica to bo v sob. za kosilo, ko sva oba doma in ni potrebno ne vem kolko krat še pol pogrevat..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 953
20.11.2008 10:40:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sem zdaj že spanirala pa solato natrebla, pa malo sem skup pometala stvari, tolk da zgleda nekak pospravljeno .. tak da juhey sem spet fraj.. user posted image  za en čas.
Grem pol tud jaz do Hoferja pogledat,da vidim,če imajo kaj zame. Mogoče pa se me še loti kaka mrzlica okraševanja user posted image

hmm, pica to bo v sob. za kosilo, ko sva oba doma in ni potrebno ne vem kolko krat še pol pogrevat..
pol pa še do mene pridi,men še nič ni uspelo-se že spravljam pol ure stran od compauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 954
20.11.2008 10:49:17   
Najaa
Vidim, da je kar nekaj novih avatarjev! user posted image  Jaz sem tud razmišljala o spremembi. Sam so mi teli čeveljčki tak cortkani! user posted image  Če bomo imeli fantka, bo vse punčkasto odpadlo, pa si mal dajem duška. user posted image

Midva greva pa kasneje skupaj v hoferja, ker mi je avto odpeljal. user posted image  Pol pa direkt na pico. Če bom ful lačna, pa obratni vrstni red. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 955
20.11.2008 10:50:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vidim, da je kar nekaj novih avatarjev! user posted image  Jaz sem tud razmišljala o spremembi. Sam so mi teli čeveljčki tak cortkani! user posted image  Če bomo imeli fantka, bo vse punčkasto odpadlo, pa si mal dajem duška. user posted image

Midva greva pa kasneje skupaj v hoferja, ker mi je avto odpeljal. user posted image  Pol pa direkt na pico. Če bom ful lačna, pa obratni vrstni red. user posted image
jaz sem kr enmal zgubljena s temi novimi avatarji,moram pol prav študirat,katera je katerauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 956
20.11.2008 10:52:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pol pa še do mene pridi,men še nič ni uspelo-se že spravljam pol ure stran od compauser posted image user posted image

user posted image  sem ti ravnokar hotela predlagat,če bi lahko prišla do tebe, da ti malo pospravim. Če še imaš kaj za  user posted image inuser posted image   ni panike. Prihajam. Samo glej, da me pravočasno ustaviš,..verjetno bom hitra kot strela..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.11.2008 10:53:44 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 957
20.11.2008 10:56:35   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  sem ti ravnokar hotela predlagat,če bi lahko prišla do tebe, da ti malo pospravim. Če še imaš kaj za  user posted image inuser posted image   ni panike. Prihajam. Samo glej, da me pravočasno ustaviš,..verjetno bom hitra kot strela..user posted image
user posted image user posted image user posted image  vse našteto je pa še kaj zraven.grem zdaj jaz začet,če se boš slučajn preveč obiralauser posted image user posted image user posted image

čvekice moje ,lepo se imejte in čimbolj uživajteuser posted image user posted image user posted image
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 958
20.11.2008 11:01:03   
felix7
mhm, je bilo treba slikco dodat, ker si vas po slikicah bolj zapomnim, pa ne smem zaostajat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 959
20.11.2008 11:05:52   
tasa_m
..jaz tud grem zdaj malo pred user posted image ker opažam, da ima nekdo čago v meni..
Imam čas do 13h pol pride pa seka, da greva v Hofer..

bom jutri dalje pospravlauser posted image , danes mi ni več...
Očitno bomo danes marčevke Hoher okupirale..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 960
20.11.2008 11:14:57   
tasa_m
Jaz sem si tud menjala avatar, da nebom mela takega, da takoj vse veste da sem to jaz.. user posted image
Sem si dala me to you medvedka ker so mi taaakk lepi, da joj. Imam enega in ga šparam, da ga bomo imeli v posteljci..
Tak, zdaj pa si grem bušija slikat.
Mi je moj zadnjič rekel, da ko gleda druge nosečnice, ki jih poznava in imajo marca rok, da  imajo vse tako velike, jaz pa tak malega. Pa je videl, da je takoj naredil napako pa je dodal ampak ti imaš bolj sexy..user posted image user posted image . se je zbal, da bo kak dan brez kosila ostal.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 961
20.11.2008 11:22:01   
Pupa7
tasa_m zdaj si menjala slikco pa ne vem kera si user posted image user posted image user posted image hehe, si bla prej bolj razpoznavna s podpisom user posted image

men se tud zdi, da je moj buši že lep čas enak in tudi ko sem ga merla je že 14 dni na 107 cm, hmmm kaj pa vem, prijateljica tukaj (kubanka) je tudi noseča in ima začetek marca rok, pa je taka, da greš lažje čez njo kot okrog nje madonca pa tečna jao jao al sm žleht pa sej je sama izrekla ta stavek user posted image user posted image user posted image

čakam lubija da pride skuhat kosilo in jst sm že skor čist sestradana hahahahaha (se je za bat ja) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 962
20.11.2008 11:28:45   
Najaa
Mene še poznate? user posted image

Malo morskega pridiha.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 20.11.2008 11:29:00 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 963
20.11.2008 11:31:36   
tasa_m
že spet morjeee user posted image  
hjoj najaa, da mi delaš samo skomine na morje..user posted image
sem dala nazaj na svoj udarni avatar.. zdaj ko znam sem frajerka. Pa lahko menjavam kolko čem. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 964
20.11.2008 12:10:24   
Janjap
Lepo pozdravljene vse (bodoce) mamice!

Torej se vam pridruzujem tudi jaz (odkar me je na forumu opazila SPPS- oprosti, ne vem tvojega imena). Ze nekaj casa vas berem vendar nisem zbrala poguma da se vam pridruzim, nikoli se nisem sodelovala na nobenem forumu namrec user posted image Sedaj pa ste me opazile in je vljudno da se vam predstavim in pridruzim, saj ste super druscina user posted image
Tole bo bolj dolgo pisanje ...

Najprej osnovne informacije:
PDP 20.3.2009
Ime: Janja oziroma Janjap kot uporabnisko ime
Starost: 25 let (decembra bo ze 26, tako da je najbolje napisati v seznam kar 26)
user posted image : 1. nosecnost
user posted image : 1.otrok

Pregledi: naslednji je 22.12.
Kraj: Tu je bolj komplicirano, sem iz Slovenske Bistrice, vendar ze od marca zivim v Franciji, kamor sem se porocila; trenutno sem v Chartresu vendar se to soboto selim v Bernay (v Normandiji). Tako da napisimo v seznam le Francija.
Spol: glede na morfologijo, ki sem jo imela 17.11 pricakujeva user posted image
Kilogrami: do sedaj 0 (ravnokar sem prisla nazaj na svojo zacetno tezo)
Obseg busija: cca. 88 cm

Imam ravno nekaj casa, ker cakam da se skuha kosilo (prvic delam segedin golaz ker sem slucajno nasla paket kislega zelja v trgovini) tako da vam napisem kaj vec o sebi, saj se potem nekaj tednov ne bom mogla javit, saj kot sem ze omenila se v soboto selim, v novem stanovanju pa se niso priklopili interneta. Tako da sem povezana le se jutri dopoldan.
Selitev je bila potrebna, ker moz dela 110 km stran in sva se videla le za vikend, kar pomeni da sem bila cele tedne sama in z nosecnostjo to ni najboljsa situacija, saj tukaj ne poznam nikogar drugega (mozeva druzina zivi namrec 280 km stran na drugem koncu Francije). Od sobote dalje pa bova skoz skupaj tako da se ze veselim, edino selitev... komaj cakam da je mimo ker je to ze 3 selitev v zadnjih treh letih, sedaj pa sem poleg vsega se v 23. tednu tako da moram prav pazit da se ne naprezam ampak sem vseeno vsak vecer cisto izmucena.
Dobra stvar je, da sem trenutno brez dela in se lahko ulezem kadarkoli zacutim potrebo (ceprav kartonov ne bo nihce naredil namesto mene, tako da polezavat ravno ne morem kaj dosti).

Najin fantek vsak dan brca ze sedaj nekaj tednov.  Od opreme nisva se nic kupila, saj sva vedela da se bova slej ko prej selila, tako da bom zacela sele decembra ali januarja z nakupi. Glede imena se tudi nisva prilezla dalec, ker jaz zelim da se ime dobro slisi in izgovori tudi v slovenscini in da crkovanje ni zakomplicirano ter obratno, ce bi nasla slovensko ime da je sprejemljivo tudi tukaj v Franciji, kar pomeni da nama odpade vecina imen in ostane bore malo, sama taksna ki nama niso prevec vsec user posted image . Verjamem, da se bo pravo ze pojavilo do marca :)
Drugace nosecnost prenasam zelo v redu, nisem imela slabosti ali podobnega, le zelo utrujena sem bila na zacetku. Zadnji mesec moram nosit tudi kompresijske nogavice ker imam kar velike zile na nogah in je boljse preprecit bolecine kot pa cakat da se pojavijo.

Drugace ne jem vsega ker sledim eni dieti, saj sem bila lani diagnosticirana s kronicno vnetno crevesno boleznijo (ne morejo se zeediniti ali imam Crohna ali ulcerozni kolitis ker imam za oba netipicne simptome) in do sedaj moram reci, da ceprav je dieta ful drasticna, mi je uspelo popolnoma izbrisati bolezenske simptome, prenehati z vsemi zdravili, pridobiti nazaj na izgubljeni tezi, zanositi takoj ko sva se odlocila (ja, dojencka sva nacrtovala takoj ko sva videla da se mi je stanje popravilo) ter tudi sedaj v nosecnosti dieta zaenkrat ni problem, dojencek je pri 23 tednih na morfologiji 17.11. tehtal 600 gramov in je velik kar 30 centimetrov tako da mu nic ne manjka user posted image
Je pa res, da ogromno casa prezivim v kuhinji ker si moram vse pripraviti iz nule, nic kar je ze pripravljenega ne morem dati v usta. Ampak od nekdaj sem rada kuhala tako da to ni prevelik problem, le casa mi ogromno vzame user posted image
Kaj se vam lahko povem? Mislim da bo zaenkrat dovolj.

Aja, srecanje z mojim mozem :) POznava se od daljnega leta 1999, ko sva se spoznala na internetu preko irca user posted image In od takrat so se stvari zacele poglabljati, obiski so bili vedno pogostejsi, vmes sem se morala nauciti se francoscine in tako sva se danes skupaj, vedno bolj povezana, in oba navdusena da bova kmalu postala druzinica user posted image Zgodba je tako neverjetna da bi se dobro brala tudi kot roman.

Nic, zdaj pa res koncujem. Imejte se cudovito, skoda da se do marca nic ne vrnem v Slo ker bi z veseljem sla z vami na en klepet. Bomo pa na vezi tukaj na forumu :)

Dober tek vsem skupaj

Janja

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 965
20.11.2008 12:16:15   
spps
janja doobrodošla user posted image user posted image jaz sem pa iz Sl.Konjic,tk,da če bi ostala doma,bi lahk šle kdaj na kavouser posted image user posted image user posted image

bom kasnej vnesla podatke v tabelo,in upam,da čimprej potem zrihtaš internetuser posted image ,da se nam pridružiš na klepetuser posted image user posted image user posted image user posted image

te pa mormo označit,da te ne "vržemo" iz listeuser posted image user posted image user posted image ,ker nekatere so se javile le enkrat,potem pa o njih ne duha ne sluha.

sašauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Janjap)
Neposredna povezava do sporočila: 966
20.11.2008 12:17:56   
tasa_m
janjap dobrodošla med marčevkami user posted image user posted image ,

user posted image

(odgovor članu Janjap)
Neposredna povezava do sporočila: 967
20.11.2008 12:20:48   
tasa_m
ups..user posted image  mogla bi mal slikico zmanjšat..sorry! saj bomo počasi na drugi strani pa se tega nebo več vidlo..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 968
20.11.2008 12:24:09   
spps

ups..user posted image  mogla bi mal slikico zmanjšat..sorry! saj bomo počasi na drugi strani pa se tega nebo več vidlo..user posted image
vaja dela mojstrauser posted image user posted image user posted image user posted image

moram se pohvalit,neki mi pa je le že uspelo naredituser posted image user posted image user posted image user posted image
perilo sem zložla,stanovanje posesala,riž se kuha,hm...porkiš zdaj je pa že zmanjkalouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma bolje išta,nego ništauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 969
20.11.2008 12:27:23   
spps
eno vprašanje,če mogoče od vas ven katera.
Kolk časa traja,da ti na sodišču odobravajo predlog za ukinitev preživnine?
pred dobrim mesecem sem jim predlog poslala,od njih pa ne bu ne muuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej sem rekla,ko me zamenjajo na sodniji,dobim takoj prif,ko bi pa jaz kaj rada od njih,pa nič od ničuser posted image user posted image
mogoč je pa un zdaj v LJ dobil pošto namest meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 970
20.11.2008 12:27:43   
Grahec
Ojla, čveke in klepetonke user posted image , sem skoraj obupala s tem branjem, pa čeprav sem že včeraj  tudi prebrala vse...

aha, jjasna85 user posted image se večkrat spomnim nate, oglasi se kaj, ko boš pri volji. Saj ti ni treba vsega za nazaj prebrat, samo napiši kaj, pa pojamrat ti je tudi dovoljeno user posted image .

Vidim, da ste vse nekako nakupovalno razpoložene. Midva sva pa lani prvič skupaj praznovala božič in sva lani več zapravljala za dekoracijo... letos bomo bolj šparali. Tistih darilnih škatel pa tudi ne bom kupovala in bova kar v papir zavijala darila, ker mi je še veliko darilnega papirja ostalo od lani, ko sem kupila 5 rol v kompletu. Potem pa gor malo okrancam s kako pentlico... Sem pa malo razmišljala, če bi v leclercu kupila ene krožnike in za vsako družino napekla kaj in gor naložila... bomo še videli ali se mi bo ljubilo. Sicer pa greva z možem popoldne po miklavževih nakupih in jaz moram še dvignit stvari v čistilnici...

pupa7 tebi tudi  en polovični user posted image , samo čez tisto ramo, ki te ne boli! user posted image  Vem kako je grozno, saj sem imela sama težave in to par let kar naprej... sem se potem sama naučila naštelat ramo, samo kaj ko vsakič takoo boli... No, k sreči sem upoštevala zdravnike in dve leti zelo, zelo čuvala ramo, da se je utrdila in je zdaj bolje. 

Moram pa napisat eno res smešno ampak tud bolečo novoletno prigodo.

Je tata odpiral penino za novo leto 2000, tako malo večjo steklenico in ker je bila steklenica pretresena je izstrelilo pokrovček preden ga je uspel zadržat v roki. Potem je pa pokrovček zadel strop in začel letet proti moji rami, jaz sem se malo ustrašla in mignila pa je bil sklep zunaj. auuu Tako mi je pokrovček od penine izpahnil ramo.  Sem si potem sklep sama naštelala bi bilo pa zanimivo, če bi to napisali na zapisnik na urgenci user posted image .

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 971
20.11.2008 12:31:53   
mediuhec
MalaCebelica,

MŠ v MB bolnica se začne 2.12. kot tudi piše na internetu (po mejlu so se mi zmotili!).

lp in se vidiva tam!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 972
20.11.2008 12:34:22   
PERSIDA
Janjap - dobrodošla.Pa čimprejšnjo vselitev v novi domek.Da ti le mine brez težav.Pa eno za user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 973
20.11.2008 12:36:40   
pikapoka12345
Živjo user posted image ,

lepo vas pozdravjam. Noro ste pridne s tem čvekanjem in deljenjem informacij... ne dolgo nazaj smo ravno začele z drugim delom, sedaj pa smo že na 40...jaz pa vas nimam časa niti prebrati. Služba me je čisto prevzela- časovno mislim. Pridem domov in sem kot cunja.

Tako, da boste vedele, da sem še med vami, da se pridno redim... buši raste in da vas v prvi priliki preberem....

Lepo čvekajte še naprej...

pozdravček,

prezaposlenauser posted image

(odgovor članu Janjap)
Neposredna povezava do sporočila: 974
20.11.2008 12:39:23   
felix7
janjap, dobrodošla user posted image
si nisem mislila, da se nam bo tako "pozno" pridružila še kakšna marčevka. Tvoja zgodba je pa res kot v kakšnem romanu user posted image  In kako ti ustreza življenje v Franciji, so te lepo sprejeli?

(odgovor članu Janjap)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?