|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
20.11.2008 9:47:38   
pocka
čveeeekeeee, samo v trgovino sem šla, pa sta že dve strani za prebrat user posted image ,no bom kasneje,ko bodo že 4,ker zdaj nimam časa

najaa - ja saj sem ti hotela včeraj predalagat,če se dobiva na kafetku,ampak imam toliko stvari za naredit danes,da mi ne znese, mi cajta zmanjkuje,ker grem v službo naslednji tedenuser posted image

veste kaj grem zdaj delat...pečt grem tisto pecivo,ki ga je zadnjič piruri pripopalauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.11.2008 9:49:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro tudi od mene in s user posted image  v roki. Čakam na sonce, da nesem ven sušit Tijine copatke za v vrtec.

pocka, ja tud midve bi lahk šle na kafetek. Po dobrem nakupu. user posted image  Sam si me prehitela, vidim. Jaz še nisem nosa dala iz stanovanja. user posted image

spps, ti pošljem kar na mail? Mislim sliko z okraski? user posted image
aha,pol si bom pa izbrala,kaj mi pošlješ na domuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, si me zabetonirala. user posted image user posted image

pocka, si nabavla? Je ful gužva?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 927
20.11.2008 9:50:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

nekaj sem vam pozabioa povedati...Moje sanje to noč...

Sanjala sem, da sem rodila ....petorčke....1 user posted image in 4user posted image !!!!! user posted image Pa sploh nič nisem čutila, saj so me dali v popolno anestezijo, pa ni bil CR! user posted image Pa nič me niso šivali, pa zelo hitro je bilo mimo. user posted image Dol padeš..kakšne sanje.

to so pa ble sanjeuser posted image user posted image user posted image  še dobr,da si imela anestezijouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.11.2008 9:50:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

čveeeekeeee, samo v trgovino sem šla, pa sta že dve strani za prebrat user posted image ,no bom kasneje,ko bodo že 4,ker zdaj nimam časa

pocka, smo imele ure računalništva pol pa se hitro naberejo strani... Drugače pa kaj dosti nisi zamudila..

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.11.2008 9:51:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

najaa - ja saj sem ti hotela včeraj predalagat,če se dobiva na kafetku,ampak imam toliko stvari za naredit danes,da mi ne znese, mi cajta zmanjkuje,ker grem v službo naslednji tedenuser posted image

veste kaj grem zdaj delat...pečt grem tisto pecivo,ki ga je zadnjič piruri pripopalauser posted image
ni panike,da boš imela velik za prebrat,ker so večinoma samo slikce al pa prazni postiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.11.2008 9:54:38   
Najaa
Kaj boste kuhale danes?

Mene moj pelje na pico! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.11.2008 9:55:22   
spps

Kaj boste kuhale danes?

Mene moj pelje na pico! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image danes bo pa rižota in zelena solatauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.11.2008 9:55:47   
pocka
ma ni gužve,sem pa vse nabavila, no,še več kot sem imela v planu, me bo moj linčaluser posted image

grem delat pecivo...adijooooo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.11.2008 9:56:48   
KOKICA32

Kaj boste kuhale danes?

Goveji zrezki v zelenjavni omaki ter polenta.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.11.2008 9:58:05   
tasa_m
sj ni tak dosti praznih postov..user posted image user posted image
ja, mogla sem malo poskrbet za smehuser posted image

najaa - jaz bom danes nardila piščanca, pa solato zraven naredla za prilogo pa ne vem še kaj.. Jaz si bom verjetno privoščla riž z gobicami, moj pa je izrazil željo za široke testenine zraven,.. Sicer ne vem kak pašejo testenine zraven paniranega ampak ok..on že ve! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.11.2008 10:05:03   
felix7
tako zgodaj, pa toliko postov user posted image  same jutranje ptice. Jaz običajno oživim šele proti večeru. A pri vas danes tudi tako piha? Je sicer čudovit sonček, ampak okoli vogalov pa tako veter zavija.
Jutri bi morala iti na oddih v Čatež, pa se danes še vedno precej kilavo počutim in ne vem, če bo kaj iz tega... Pa tako sem se veselila. Z možem namreč praznujeva v nedeljo 10. obletnico (ja, že 10 let sva skupaj... user posted image ), poročena pa 2,5 let. Pa se bojim, da jo bova praznovala ob čaju na kavču user posted image

dana - meni je nevrolog rekel, da imam tak tip migrene, ki lahko z nosečnostjo izgine. No, zdaj v nosečnosti sem jo sicer imela že dvakrat, po porodu pa računam, da je ne bo več. Sem rekla, da tudi če celo nosečnost trpim z migrenami, samo da jih potem ne bi bilo več.

Lepo, da se vas toliko že pripravlja na praznike. Jaz bom z okraševanjem začela čez kakšen teden, mi ni bilo pa prav nič všeč, ko so trgovci svoje trgovine okrasili že takoj po 1. novembru. Do božiča že izgubiš občutek pričakovanja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.11.2008 10:07:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

tako zgodaj, pa toliko postov user posted image  same jutranje ptice. Jaz običajno oživim šele proti večeru. A pri vas danes tudi tako piha? Je sicer čudovit sonček, ampak okoli vogalov pa tako veter zavija.
Jutri bi morala iti na oddih v Čatež, pa se danes še vedno precej kilavo počutim in ne vem, če bo kaj iz tega... Pa tako sem se veselila. Z možem namreč praznujeva v nedeljo 10. obletnico (ja, že 10 let sva skupaj... user posted image ), poročena pa 2,5 let. Pa se bojim, da jo bova praznovala ob čaju na kavču user posted image

važno,da bosta skupajuser posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.11.2008 10:13:06   
mediuhec
Kaj boste kuhale danes?

PICA! testo kupljeno, obloge pa si bo vsaj sam naložil po trenutnih željah.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.11.2008 10:17:26   
Pupa7
Dobro jutro pupe,

madonca sej ste bill gatesa nadmudrile dans user posted image user posted image user posted image ste razturile s temi slikcami hahahaha

pri nas bo rižota s škampi in solatka

drugače pa sem slabo, sem si namreč na pol spahnila ramo in zdaj komaj premikam levo roko, vse je mravljinčasto... sm bla pri zdravniku včer in je neki kao naštelu, samo boli pa še zmeri user posted image ... ponoči sm mela full dela ker sm lahk spala sam na hrbtu in desnem boku... jao jao upam da mine čimprej... zdej sm pa kripl bataljon cela povita user posted image treniram enoročno tipkanje, hahaha

pozdravček

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.11.2008 10:18:34   
Lolita23
Dobro jutro!!!user posted image

Dana in felix jaz imam  tudi migrene, sicer jih imam od kar sem noseča bolj po redko.Po eni strani sem vesela, da ne smem zdravil jemat, ker sem bila po tistih zdravila, kot da bi bila predozirana.je pa res, da ko zagrabi bi pa najraj glavo dala stran.

Moj se je pa danes zbudil delovno in pravkar veselo barva otroško sobo, tak da pol sobe bo prebarvane.Rumeno morava pa še kupit.user posted image
Midva greva ven na kosilo hvalaboguuser posted image , ker se mi ne da danes kuhat.Grem pa še mali za miklavžka kupit kompletek za iz bolnice, ker vsaj to si bom privoščila, da mal pomirim šopingski nagon.

Okraševanje
midva letos prvič praznujeva božič skupaj, tako da nekaj bova kupila, predvsem jelko pa kake lučke, mal pa nabiram ideje za okraske.

Nič grem

caw!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.11.2008 10:20:37   
Najaa
Vidim, da bo danes za kosilo prevladovala rižota. user posted image  In pice. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.11.2008 10:21:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

drugače pa sem slabo, sem si namreč na pol spahnila ramo in zdaj komaj premikam levo roko, vse je mravljinčasto... sm bla pri zdravniku včer in je neki kao naštelu, samo boli pa še zmeri user posted image ... ponoči sm mela full dela ker sm lahk spala sam na hrbtu in desnem boku... jao jao upam da mine čimprej... zdej sm pa kripl bataljon cela povita user posted image treniram enoročno tipkanje, hahaha

pozdravček

Pupa upam, da bodo bolečine kmalu izvenele! Eno user posted image ti pošiljam. Kaj pa si storila, da si si ramo izpahnila? No, če ni skrivnost.user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.11.2008 10:21:58   
spps

Dobro jutro pupe,

madonca sej ste bill gatesa nadmudrile dans user posted image user posted image user posted image ste razturile s temi slikcami hahahaha

pri nas bo rižota s škampi in solatka

pozdravček

user posted image  pa čimprej okrevajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.11.2008 10:22:28   
dana
Kar se migren tiče sem jih imela v letu 2001, potem sem imela pa do letos, ko sem zanosila, mir. Sva ravno zadnjič z zdravnikom gledala po kartoteki. V prvi nosečnosti jih ni bilo. Opažam pa da dobim napad če nisem naspana, oz. da se mi dalj časa ne uspe naspati. Je rekel zdravnik da so se mogoče zdajle pojavile zaradi nosečnosti in hormonov. Tako da upam, da bom imela po porodu mir.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.11.2008 10:23:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

pozdravček

Pupa upam, da bodo bolečine kmalu izvenele! Eno user posted image ti pošiljam. Kaj pa si storila, da si si ramo izpahnila? No, če ni skrivnost.user posted image

mogoč pa ni za javnostuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.11.2008 10:24:15   
spps

Vidim, da bo danes za kosilo prevladovala rižota. user posted image  In pice. user posted image
mi bomo pico imeli danes za večerjouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.11.2008 10:24:50   
Pupa7
Ma nič nisem naredila, imam že po naravi bolj ohlapne ramenske vezi (odkar sem noseča se je to še malo stopnjevalo)  in sem si zaležala roko ponoči, popoldan pa sem se malo preveč nanjo naslonila in je nekaj zahrustalo in peklensko zabolelo to je to .... user posted image hvala za pikapoko user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.11.2008 10:26:37   
felix7
pupa, čim prej naj te neha bolet, to je pa res zoprna poškodba. Lahko te tolaži to, da ima praktično vsaka user posted image  na tej temi neke svoje težave user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.11.2008 10:28:46   
KOKICA32

Ma nič nisem naredila, imam že po naravi bolj ohlapne ramenske vezi (odkar sem noseča se je to še malo stopnjevalo)  in sem si zaležala roko ponoči, popoldan pa sem se malo preveč nanjo naslonila in je nekaj zahrustalo in peklensko zabolelo to je to .... user posted image hvala za pikapoko user posted image

Ni za kaj. Okrevaj čimprej. Danes pa torej ne boš mogla na balkonu ustvarjati, ne? Boš pa samo na sončku uživala, ne?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.11.2008 10:33:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

pupa, čim prej naj te neha bolet, to je pa res zoprna poškodba. Lahko te tolaži to, da ima praktično vsaka user posted image  na tej temi neke svoje težave user posted image
user posted image user posted image user posted image to je pa res,smo tak kot en klub deformiranih nosečnicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?