|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
20.11.2008 12:39:33   
peugeot
Janja, pozdrav tudi z moje strani.

p.s.-klepetate pa res fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janjap)
Neposredna povezava do sporočila: 976
20.11.2008 12:49:52   
Grahec
janja dobrodošla!

Veliko potrpežljivosti ob selitvi, pa res se ne naprezat preveč!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu peugeot)
Neposredna povezava do sporočila: 977
20.11.2008 12:53:48   
Pupa7
Janajap - dobrodošla nosečka in dobrodošla v "zdomskem" klubu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehehe smo zdaj že kar 4 jupiiii. 2 francozinji, 1 italjijanka in 1 švicarka hehehe smo zbrale same romanske dežele user posted image

zdaj pa šibam jest jooook kako lepo diši ko moj lubi kuha user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 20.11.2008 12:54:56 >

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 978
20.11.2008 12:55:38   
Pupa7
kok enih napak v mojem postu, se vidi da tipkam z eno roko hahaha

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 979
20.11.2008 13:00:17   
yania
Ojla...en lep pozdravček še od mene...da ne bo katera rekla, da vas samo berem, samo nisem stalno pri računalniku, kot se gor vidi.. user posted image
imam ful dela z mojo malo , ko je še kar bolana, na AB, pa še vročina se ji je vrnila 37.8...ah, upam da bo kaj boljše...

Nič grem zdej dol pogledat, kako kaže s kosilom, danes se je moj oči ponudil....dela repo, žgance, krvavice in pečenice...no naša bo verjetno hrenovko zraven,,,trdi da repo je..me prav zanima, kako bo pol..pa žgance..spet cel fajt za mizo...haha..

nič, dober tek.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 980
20.11.2008 13:00:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Janjap

Najprej osnovne informacije:
PDP 20.3.2009
Starost: 25 let (decembra bo ze 26, tako da je najbolje napisati v seznam kar 26)
user posted image : 1.otrok

Pregledi: naslednji je 22.12.
Kraj: Tu je bolj komplicirano, sem iz Slovenske Bistrice...
Spol:  pricakujeva user posted image

Dobrodošla Janja!
Moram ti povedati, da imava isti PDP, obe sva rojeni decembra, obe pričakujeva prvega otroka,  in sicer obe user posted image ter obe sva iz Slov. Bistrice! user posted image To je prav neverjetno. Pa mislim, da te jaz vsaj navidez poznam, ker mi je tvoja zgodba o tvojem user posted image znana, saj če se ne motim tvoja mama in moj user posted image delata v isti firmi? Pa se čenče hitro širijo! Saj veš, kako se mame hvalijo o svojih otrocih.

Pa čimveč nam piši in želim ti čimbolj mirno selitev.

(odgovor članu Janjap)
Neposredna povezava do sporočila: 981
20.11.2008 13:09:59   
spps
kokica,a ti si iz bistrice?user posted image user posted image user posted image
sem skoz mislila,da si iz MBuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 982
20.11.2008 13:12:06   
helimaša
pa sej ste čist nore.....me 2 uri ni doma pa ste že 3 strani naklofotale....sm šla z našo "bodočo" tamlado poročne obleke probavat.....kva je luštn....se bi še enkrat ženila....k se spomn kok je blo fajn......
jst sm pa dons v mc donaldsu kuhalauser posted image user posted image ....tko da ne bo nč kosila....bo potem bolj pozno kosilo ko bo še mož pršu.....če bo kej hotu jest......
zdej pa se grem mal uležt k me je spet v križu zvil.....morm it pol po tamalo v vrtec....pa da ne bom k en kripluser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 983
20.11.2008 13:15:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

pa sej ste čist nore.....me 2 uri ni doma pa ste že 3 strani naklofotale....sm šla z našo "bodočo" tamlado poročne obleke probavat.....kva je luštn....se bi še enkrat ženila....k se spomn kok je blo fajn......
jst sm pa dons v mc donaldsu kuhalauser posted image user posted image ....tko da ne bo nč kosila....bo potem bolj pozno kosilo ko bo še mož pršu.....če bo kej hotu jest......
zdej pa se grem mal uležt k me je spet v križu zvil.....morm it pol po tamalo v vrtec....pa da ne bom k en kripluser posted image
tist si žeuser posted image user posted image user posted image sej je večina nas-kk se naj izrazim-v določenih zadevah omejenauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 984
20.11.2008 13:18:17   
Janjap
Joj, vsem hvala za dobrodoslico user posted image res ste zelo prijazne. Nic ne skrbite, bom pazila pri selitvi, sem ze rekla Damienu, v soboto nicesar ne dvignem ali nesem :)

felix7: Na zivljenje tukaj sem se privadila, sploh ne bi bilo tako tezko ce ne bi imela druzine in prijateljev tako dalec. Ampak zal jih ne moremo vzeti s sabo. Na kar se se vedno privajam tukaj je njihov nacin dela, ki traja cel dan, od jutra do vecera, tudi sole za otroke so po cel dan kar se meni zdi zelo dolgo za enega 6 ali 7 letnega malcka. Do pred 2 mesecev sem tudi aktivno iskala delo (zdaj do poroda ne iscem vec, ker bi mi samo vzelo cas, zaposlil pa me ne bo nihce nosece)  pa nisem nic nasla tako da ne vem, upam da bo kasneje se kaj naslo.
Drugace Damienova druzina me je ze sprejela dolgo nazaj, saj se poznava tako dolgo ampak je res da so vsi tako dalec, da se vidimo ponavadi enkrat na mesec. Drugace pa nimam nobenih novih prijateljev, tezko je navezat stike ker ljudje cez cel teden delajo, v soboto so pa z druzinami tako da niti ne spoznam dosti novih ljudi, zato sem si tudi zelela delati, ker na delovnem mestu srecas vec ljudi. Pa res je tudi da sva se do sedaj enkrat na leto selila (narava Damienovega dela, ker dela v gradbenistvu) in res ni bilo priloznosti navezovat nove stike. Zato upam da bo v novem kraju drugace ker je manjsi, pa se z vozickom in dojenckom noter je lazje zacet pogovor user posted image

KOKICA32: To pa je res neverjetno, da imava toliko skupnih stvari user posted image Verjetno me res poznas, ce pa ne sem ena izmed redkih rdecelask v Bistrici (tako zdaj pa sigurno ves kdo sem). Jaz ne vem za tebe, do mene cence ne pridejo tako hitro user posted image Je pa sigurno mozno da moja mami in tvoj delata v isti firmi ker polovica Bistrcanov dela tam user posted image Pisi mi (na ZS ce ti je ljubse) in povej kdo si :)

Tako, zdaj se mi je kroznik s segedinarjem skoraj popolnoma ohladil medtem ko pisem in vas berem (je pa za prvic super uspel).
Zdaj pa res moram nadaljevati s kartoni :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 985
20.11.2008 13:19:25   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

tist si žeuser posted image user posted image user posted image sej je večina nas-kk se naj izrazim-v določenih zadevah omejenauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ....jao kakšni izrazi.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 986
20.11.2008 13:23:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kokica,a ti si iz bistrice?user posted image user posted image user posted image
sem skoz mislila,da si iz MBuser posted image user posted image user posted image

Ja, tako je...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.11.2008 13:26:15   
mojčika
No punce, preden začnem brati za nazaj, ena prošnja. Ste načele temo okraševanje za Božička. Dajte prosim kak link gor, fotko za ideje, mislim pa na stvari, ki jih lahko narediš skupaj z otroki, prosim prosim....

Tako, zdaj grem pa bratuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 988
20.11.2008 13:26:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Janjap

KOKICA32: To pa je res neverjetno, da imava toliko skupnih stvari user posted image Verjetno me res poznas, ce pa ne sem ena izmed redkih rdecelask v Bistrici (tako zdaj pa sigurno ves kdo sem). Jaz ne vem za tebe, do mene cence ne pridejo tako hitro user posted image Je pa sigurno mozno da moja mami in tvoj delata v isti firmi ker polovica Bistrcanov dela tam user posted image Pisi mi (na ZS ce ti je ljubse) in povej kdo si :)

Ja, sedaj pa sem prepričana, da vem katera si! user posted image Glede firme si pa tudi verjetno ugotovila!user posted image

(odgovor članu Janjap)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.11.2008 13:31:03   
trezika
joj, en dan me ni gor pa sn že cela zgubljenauser posted image  kako vam rata toliko strani napisatuser posted image  

Pr nas spet tako veter piha, da ni nikamor za it...no, saj trenutno niti nimam časa...zdaj glih čakam matejevo sestrično, da pride...je zadnjič pr angleščini dvojko pisala in me je prosla, če bi ji par stvari razložla...saj ne, da js to neki ful obvladam, ampak angleščino za 5. razred OŠ pa že vemuser posted image  mam srečo, da mi ta jezik nikol ni problemov povzročal...jih mam pa 3x več z nemščino, ki mi nikol ni šla v glavo in sn se je 5 let na faksu lahk izogibala...zdaj pa mi je dala mentorica za diplomo neke nemške revije, ki jih morn pregledat, poleg ostale literatureuser posted image  že razmišljam komu to nest, da bi mi prevedle sam kaj ko je to tako presneto dragouser posted image   

Pa cel cajt že razmišljam kako se začet na božične praznike pripravljat...nimam pojma, kako bi letos vse skupaj okrasila...se namreč trudim vsako leto malo drugače, čeprav mi že zmanjkuje idej... 

Mali pa je mel dans že prave borbe v mojem bušiju...kako kuluser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 990
20.11.2008 13:31:39   
KOKICA32
Janjap imaš ZS

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 991
20.11.2008 13:32:23   
mojčika
Zadnji mesec moram nosit tudi kompresijske nogavice ker imam kar velike zile na nogah in je boljse preprecit bolecine kot pa cakat da se pojavijo.

Joj punce, sem hotela ravno vprašat. mene gležnji ubijajo, eden sploh. Noga mi rahlo zateka od podkolena navzdol, žile mi izstopajo na nartu in visok je tudi, da še superge komaj nosim. A za to bi mi te nogavice pomagale. Jaz sem mislila, da imajo čist drugo funkcijo.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.11.2008 13:34:27   
trezika
aja, janjap iskrena dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image user posted image  js sn se samo 120 km stran od doma preselila pa mi je blo kr težko na začetku tako da vsaka ti častuser posted image  brez skrbi, da boš tam hitro sklenla nova prijateljstva...če ne prej pa potem ko se boš z malčkom okol sprehajalauser posted image ... sicer smo pa me tu gor vedno v pripravljenostiuser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 993
20.11.2008 13:34:37   
pondelak
živjo user posted image .
moj user posted image je lih šel v službo,tak da sem celo popoldne samauser posted image user posted image ...meni pa je skoraj vedno doma tak dogcajt ko ni mojega,komaj čakam da pride user posted image da mi zapolni to praznino.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 994
20.11.2008 13:35:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Zadnji mesec moram nosit tudi kompresijske nogavice ker imam kar velike zile na nogah in je boljse preprecit bolecine kot pa cakat da se pojavijo.

Joj punce, sem hotela ravno vprašat. mene gležnji ubijajo, eden sploh. Noga mi rahlo zateka od podkolena navzdol, žile mi izstopajo na nartu in visok je tudi, da še superge komaj nosim. A za to bi mi te nogavice pomagale. Jaz sem mislila, da imajo čist drugo funkcijo.

Ja, o teh nogavičkah so že meni punce pisale, da pomagajo, saj tudi meni zateka le ena noga (pa ne vsak dan) v bližini gležnja. Nisem si jih še kupila, sedaj si otekline blažim z masažo in aloe vero.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 995
20.11.2008 13:37:41   
pondelak
grem zdaj nadaljevat z pripravami na božič ker se mi zdi da kar nemorem pričakat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 996
20.11.2008 14:00:04   
tasa_m
Pa vas je res vse prevzela predbožična mrzlica.. user posted image  jaz pa grem božičku pisat namesto okraševat stanovanje.user posted image

Sem bla v Hoferju pa je tu tak slabo založen, da kr brezveze. Ma kake škatle neki ali pa pisala..samo sanjam lahko..user posted image  mogoče bomo mi obili to čez kak teden al pa dva user posted image

Sem se najedla, sem prvič delala rižoto z gobami pa mi je bla ful dobra,..me prav zanima če jo bo moj hotel pojest, kolikor jo je ostalo..

zunaj pa je tako lepo vreme, tak lep sonček, ampak mislim, da sem jaz dovolj naredila danes z hojo, ker sem do doma komaj,komaj prišla. Me je že vsa leva stran bolela, da se mi je zdelo, da noge počasi nebom niti več čutla...user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 997
20.11.2008 14:07:01   
Pupa7
hoj pupe,

pri nas se je tko pooblačilo, nizek pritisk joj, kako se mi spi user posted image pa še najedla sm se ko pujsek zdaj ležim na kavču in mi oči čist skup vleče, zgleda ni druge ko da grem eno kitico oddremat...

pa dolgčas mi je, štrikat ne morem, pospravljat ne morem, vse kar lahko je tipkam pa vas berem... pišite pupe moje user posted image

tasa_m lepo da si zamenjala sliko na tisto k sm jo bla navajena user posted image

pondelak dobra si, men je pa to kranclanje čist odveč, pa čist prekmal začnejo s temi dreveščki pa lučkami povsod, še malo pa bo sred poletja čez kako stolpnico plezal božiček... ampak ti želim veeeeeliiiiikooooooooooo užitka ob delanju okraskov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 998
20.11.2008 14:13:45   
tasa_m

..men je pa to kranclanje čist odveč, pa čist prekmal začnejo s temi dreveščki pa lučkami povsod, še malo pa bo sred poletja čez kako stolpnico plezal božiček...

Sva že dve. Saj decembra ne moreš imeti občutka, da se bliža Božič, če pa že takoj po 1. novembru okrasijo vse trgovine. Malo prehitro.
Sicer pa saj nekateri si pustijo lučke čez vso leto gor, tako da počakaj še malo pa bo tud kak božiček poleti plezal kam..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 999
20.11.2008 14:21:12   
Janjap
Kompresijske nogavice: meni jih je sam ginekolog omenil ze v tretjem mesecu na pregledu, ko je videl, da imam kar velike opazne zile na nogah in je rekel da se zna z nosecnostjo to poslabsat, zatekat in bolet, zato mi je dal en par nogavic na recept. Tako da preden jih kupite se pozanimajte pri zdravnikih ce se da dobit na recept (ker drugace tukaj v Franciji en par stane med 50 in 60 evri in mislim da je pri nas podobno), sicer sem se vseeno morala doplacat ampak vec kot polovico manj. Zdaj imam ze drugi recept, ker mi pripada samo en par na mesec. Tako da moram ful pazit, da jih kje ne raztrgam.
Najbolj neprijetno jih je gor dobit, potrebno jih je nataknit se preden se vstane iz postelje, da kri ne svigne v noge. Pomaga pa ful ker tiste dni, ko jih ne nosim (kadar jih operem) imam zvecer spodnji del nog zatecen, drugace pa niti malo. Edino prvic in drugic je bilo ful neprijetno jih imet oblecene potem pa sem se navadila in sedaj nimam vec problemov, edino kar je fajn je, da je zunaj zima in mraz, ker si ne predstavljam tega nosit poleti, saj so ful tople.

Grem dalje pakirat kartone. Ne morem verjet, koliko stvari se lahko nabere v enem malem stanovanju...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?