Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 12:39:33
|
|
|
|
peugeot
|
Janja, pozdrav tudi z moje strani. p.s.-klepetate pa res fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull velik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 12:49:52
|
|
|
|
Grahec
|
janja dobrodošla! Veliko potrpežljivosti ob selitvi, pa res se ne naprezat preveč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 12:53:48
|
|
|
|
Pupa7
|
Janajap - dobrodošla nosečka in dobrodošla v "zdomskem" klubu hehehe smo zdaj že kar 4 jupiiii. 2 francozinji, 1 italjijanka in 1 švicarka hehehe smo zbrale same romanske dežele zdaj pa šibam jest jooook kako lepo diši ko moj lubi kuha
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 20.11.2008 12:54:56 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 12:55:38
|
|
|
|
Pupa7
|
kok enih napak v mojem postu, se vidi da tipkam z eno roko hahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:00:17
|
|
|
|
yania
|
Ojla...en lep pozdravček še od mene...da ne bo katera rekla, da vas samo berem, samo nisem stalno pri računalniku, kot se gor vidi.. imam ful dela z mojo malo , ko je še kar bolana, na AB, pa še vročina se ji je vrnila 37.8...ah, upam da bo kaj boljše... Nič grem zdej dol pogledat, kako kaže s kosilom, danes se je moj oči ponudil....dela repo, žgance, krvavice in pečenice...no naša bo verjetno hrenovko zraven,,,trdi da repo je..me prav zanima, kako bo pol..pa žgance..spet cel fajt za mizo...haha.. nič, dober tek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:00:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janjap Najprej osnovne informacije: PDP 20.3.2009 Starost: 25 let (decembra bo ze 26, tako da je najbolje napisati v seznam kar 26) : 1.otrok Pregledi: naslednji je 22.12. Kraj: Tu je bolj komplicirano, sem iz Slovenske Bistrice... Spol: pricakujeva Dobrodošla Janja! Moram ti povedati, da imava isti PDP, obe sva rojeni decembra, obe pričakujeva prvega otroka, in sicer obe ter obe sva iz Slov. Bistrice! To je prav neverjetno. Pa mislim, da te jaz vsaj navidez poznam, ker mi je tvoja zgodba o tvojem znana, saj če se ne motim tvoja mama in moj delata v isti firmi? Pa se čenče hitro širijo! Saj veš, kako se mame hvalijo o svojih otrocih. Pa čimveč nam piši in želim ti čimbolj mirno selitev.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:09:59
|
|
|
|
spps
|
kokica,a ti si iz bistrice? sem skoz mislila,da si iz MB
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:12:06
|
|
|
|
helimaša
|
pa sej ste čist nore.....me 2 uri ni doma pa ste že 3 strani naklofotale....sm šla z našo "bodočo" tamlado poročne obleke probavat.....kva je luštn....se bi še enkrat ženila....k se spomn kok je blo fajn...... jst sm pa dons v mc donaldsu kuhala ....tko da ne bo nč kosila....bo potem bolj pozno kosilo ko bo še mož pršu.....če bo kej hotu jest...... zdej pa se grem mal uležt k me je spet v križu zvil.....morm it pol po tamalo v vrtec....pa da ne bom k en kripl
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:15:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa sej ste čist nore.....me 2 uri ni doma pa ste že 3 strani naklofotale....sm šla z našo "bodočo" tamlado poročne obleke probavat.....kva je luštn....se bi še enkrat ženila....k se spomn kok je blo fajn...... jst sm pa dons v mc donaldsu kuhala ....tko da ne bo nč kosila....bo potem bolj pozno kosilo ko bo še mož pršu.....če bo kej hotu jest...... zdej pa se grem mal uležt k me je spet v križu zvil.....morm it pol po tamalo v vrtec....pa da ne bom k en kripl tist si že sej je večina nas-kk se naj izrazim-v določenih zadevah omejena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:18:17
|
|
|
|
Janjap
|
Joj, vsem hvala za dobrodoslico res ste zelo prijazne. Nic ne skrbite, bom pazila pri selitvi, sem ze rekla Damienu, v soboto nicesar ne dvignem ali nesem :) felix7: Na zivljenje tukaj sem se privadila, sploh ne bi bilo tako tezko ce ne bi imela druzine in prijateljev tako dalec. Ampak zal jih ne moremo vzeti s sabo. Na kar se se vedno privajam tukaj je njihov nacin dela, ki traja cel dan, od jutra do vecera, tudi sole za otroke so po cel dan kar se meni zdi zelo dolgo za enega 6 ali 7 letnega malcka. Do pred 2 mesecev sem tudi aktivno iskala delo (zdaj do poroda ne iscem vec, ker bi mi samo vzelo cas, zaposlil pa me ne bo nihce nosece) pa nisem nic nasla tako da ne vem, upam da bo kasneje se kaj naslo. Drugace Damienova druzina me je ze sprejela dolgo nazaj, saj se poznava tako dolgo ampak je res da so vsi tako dalec, da se vidimo ponavadi enkrat na mesec. Drugace pa nimam nobenih novih prijateljev, tezko je navezat stike ker ljudje cez cel teden delajo, v soboto so pa z druzinami tako da niti ne spoznam dosti novih ljudi, zato sem si tudi zelela delati, ker na delovnem mestu srecas vec ljudi. Pa res je tudi da sva se do sedaj enkrat na leto selila (narava Damienovega dela, ker dela v gradbenistvu) in res ni bilo priloznosti navezovat nove stike. Zato upam da bo v novem kraju drugace ker je manjsi, pa se z vozickom in dojenckom noter je lazje zacet pogovor KOKICA32: To pa je res neverjetno, da imava toliko skupnih stvari Verjetno me res poznas, ce pa ne sem ena izmed redkih rdecelask v Bistrici (tako zdaj pa sigurno ves kdo sem). Jaz ne vem za tebe, do mene cence ne pridejo tako hitro Je pa sigurno mozno da moja mami in tvoj delata v isti firmi ker polovica Bistrcanov dela tam Pisi mi (na ZS ce ti je ljubse) in povej kdo si :) Tako, zdaj se mi je kroznik s segedinarjem skoraj popolnoma ohladil medtem ko pisem in vas berem (je pa za prvic super uspel). Zdaj pa res moram nadaljevati s kartoni :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:19:25
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa sej ste čist nore.....me 2 uri ni doma pa ste že 3 strani naklofotale....sm šla z našo "bodočo" tamlado poročne obleke probavat.....kva je luštn....se bi še enkrat ženila....k se spomn kok je blo fajn...... jst sm pa dons v mc donaldsu kuhala ....tko da ne bo nč kosila....bo potem bolj pozno kosilo ko bo še mož pršu.....če bo kej hotu jest...... zdej pa se grem mal uležt k me je spet v križu zvil.....morm it pol po tamalo v vrtec....pa da ne bom k en kripl tist si že sej je večina nas-kk se naj izrazim-v določenih zadevah omejena ....jao kakšni izrazi.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:23:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kokica,a ti si iz bistrice? sem skoz mislila,da si iz MB Ja, tako je...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:26:15
|
|
|
|
mojčika
|
No punce, preden začnem brati za nazaj, ena prošnja. Ste načele temo okraševanje za Božička. Dajte prosim kak link gor, fotko za ideje, mislim pa na stvari, ki jih lahko narediš skupaj z otroki, prosim prosim.... Tako, zdaj grem pa brat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:26:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janjap KOKICA32: To pa je res neverjetno, da imava toliko skupnih stvari Verjetno me res poznas, ce pa ne sem ena izmed redkih rdecelask v Bistrici (tako zdaj pa sigurno ves kdo sem). Jaz ne vem za tebe, do mene cence ne pridejo tako hitro Je pa sigurno mozno da moja mami in tvoj delata v isti firmi ker polovica Bistrcanov dela tam Pisi mi (na ZS ce ti je ljubse) in povej kdo si :) Ja, sedaj pa sem prepričana, da vem katera si! Glede firme si pa tudi verjetno ugotovila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:31:03
|
|
|
|
trezika
|
joj, en dan me ni gor pa sn že cela zgubljena kako vam rata toliko strani napisat Pr nas spet tako veter piha, da ni nikamor za it...no, saj trenutno niti nimam časa...zdaj glih čakam matejevo sestrično, da pride...je zadnjič pr angleščini dvojko pisala in me je prosla, če bi ji par stvari razložla...saj ne, da js to neki ful obvladam, ampak angleščino za 5. razred OŠ pa že vem mam srečo, da mi ta jezik nikol ni problemov povzročal...jih mam pa 3x več z nemščino, ki mi nikol ni šla v glavo in sn se je 5 let na faksu lahk izogibala...zdaj pa mi je dala mentorica za diplomo neke nemške revije, ki jih morn pregledat, poleg ostale literature že razmišljam komu to nest, da bi mi prevedle sam kaj ko je to tako presneto drago Pa cel cajt že razmišljam kako se začet na božične praznike pripravljat...nimam pojma, kako bi letos vse skupaj okrasila...se namreč trudim vsako leto malo drugače, čeprav mi že zmanjkuje idej... Mali pa je mel dans že prave borbe v mojem bušiju...kako kul
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:31:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Janjap imaš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:32:23
|
|
|
|
mojčika
|
Zadnji mesec moram nosit tudi kompresijske nogavice ker imam kar velike zile na nogah in je boljse preprecit bolecine kot pa cakat da se pojavijo. Joj punce, sem hotela ravno vprašat. mene gležnji ubijajo, eden sploh. Noga mi rahlo zateka od podkolena navzdol, žile mi izstopajo na nartu in visok je tudi, da še superge komaj nosim. A za to bi mi te nogavice pomagale. Jaz sem mislila, da imajo čist drugo funkcijo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:34:27
|
|
|
|
trezika
|
aja, janjap iskrena dobrodošlica js sn se samo 120 km stran od doma preselila pa mi je blo kr težko na začetku tako da vsaka ti čast brez skrbi, da boš tam hitro sklenla nova prijateljstva...če ne prej pa potem ko se boš z malčkom okol sprehajala ... sicer smo pa me tu gor vedno v pripravljenosti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:34:37
|
|
|
|
pondelak
|
živjo . moj je lih šel v službo,tak da sem celo popoldne sama ...meni pa je skoraj vedno doma tak dogcajt ko ni mojega,komaj čakam da pride da mi zapolni to praznino.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:35:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika Zadnji mesec moram nosit tudi kompresijske nogavice ker imam kar velike zile na nogah in je boljse preprecit bolecine kot pa cakat da se pojavijo. Joj punce, sem hotela ravno vprašat. mene gležnji ubijajo, eden sploh. Noga mi rahlo zateka od podkolena navzdol, žile mi izstopajo na nartu in visok je tudi, da še superge komaj nosim. A za to bi mi te nogavice pomagale. Jaz sem mislila, da imajo čist drugo funkcijo. Ja, o teh nogavičkah so že meni punce pisale, da pomagajo, saj tudi meni zateka le ena noga (pa ne vsak dan) v bližini gležnja. Nisem si jih še kupila, sedaj si otekline blažim z masažo in aloe vero.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 13:37:41
|
|
|
|
pondelak
|
grem zdaj nadaljevat z pripravami na božič ker se mi zdi da kar nemorem pričakat...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:00:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa vas je res vse prevzela predbožična mrzlica.. jaz pa grem božičku pisat namesto okraševat stanovanje. Sem bla v Hoferju pa je tu tak slabo založen, da kr brezveze. Ma kake škatle neki ali pa pisala..samo sanjam lahko.. mogoče bomo mi obili to čez kak teden al pa dva Sem se najedla, sem prvič delala rižoto z gobami pa mi je bla ful dobra,..me prav zanima če jo bo moj hotel pojest, kolikor jo je ostalo.. zunaj pa je tako lepo vreme, tak lep sonček, ampak mislim, da sem jaz dovolj naredila danes z hojo, ker sem do doma komaj,komaj prišla. Me je že vsa leva stran bolela, da se mi je zdelo, da noge počasi nebom niti več čutla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:07:01
|
|
|
|
Pupa7
|
hoj pupe, pri nas se je tko pooblačilo, nizek pritisk joj, kako se mi spi pa še najedla sm se ko pujsek zdaj ležim na kavču in mi oči čist skup vleče, zgleda ni druge ko da grem eno kitico oddremat... pa dolgčas mi je, štrikat ne morem, pospravljat ne morem, vse kar lahko je tipkam pa vas berem... pišite pupe moje tasa_m lepo da si zamenjala sliko na tisto k sm jo bla navajena pondelak dobra si, men je pa to kranclanje čist odveč, pa čist prekmal začnejo s temi dreveščki pa lučkami povsod, še malo pa bo sred poletja čez kako stolpnico plezal božiček... ampak ti želim veeeeeliiiiikooooooooooo užitka ob delanju okraskov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:13:45
|
|
|
|
tasa_m
|
..men je pa to kranclanje čist odveč, pa čist prekmal začnejo s temi dreveščki pa lučkami povsod, še malo pa bo sred poletja čez kako stolpnico plezal božiček... Sva že dve. Saj decembra ne moreš imeti občutka, da se bliža Božič, če pa že takoj po 1. novembru okrasijo vse trgovine. Malo prehitro. Sicer pa saj nekateri si pustijo lučke čez vso leto gor, tako da počakaj še malo pa bo tud kak božiček poleti plezal kam..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:21:12
|
|
|
|
Janjap
|
Kompresijske nogavice: meni jih je sam ginekolog omenil ze v tretjem mesecu na pregledu, ko je videl, da imam kar velike opazne zile na nogah in je rekel da se zna z nosecnostjo to poslabsat, zatekat in bolet, zato mi je dal en par nogavic na recept. Tako da preden jih kupite se pozanimajte pri zdravnikih ce se da dobit na recept (ker drugace tukaj v Franciji en par stane med 50 in 60 evri in mislim da je pri nas podobno), sicer sem se vseeno morala doplacat ampak vec kot polovico manj. Zdaj imam ze drugi recept, ker mi pripada samo en par na mesec. Tako da moram ful pazit, da jih kje ne raztrgam. Najbolj neprijetno jih je gor dobit, potrebno jih je nataknit se preden se vstane iz postelje, da kri ne svigne v noge. Pomaga pa ful ker tiste dni, ko jih ne nosim (kadar jih operem) imam zvecer spodnji del nog zatecen, drugace pa niti malo. Edino prvic in drugic je bilo ful neprijetno jih imet oblecene potem pa sem se navadila in sedaj nimam vec problemov, edino kar je fajn je, da je zunaj zima in mraz, ker si ne predstavljam tega nosit poleti, saj so ful tople. Grem dalje pakirat kartone. Ne morem verjet, koliko stvari se lahko nabere v enem malem stanovanju...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?