Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:24:37
|
|
|
|
mihaela01
|
Ojla Pri nas pa tako piha veter, da imam občutek kot, da bo vsak čas hišo odpihnilo. Včeraj sma z mojim bila v Lj v Baby centru in sma izbirala vozičke...ga bo treba počasi naročiti, ker je treba na določen model čakat tudi do 9 tednov . Odločava se med Quinny-BUZZ3 ali pa Mutsy-4rider... Opazila sem, da sem bila pred nosečnostjo ful bolj odločna, sedaj pa se kar ne znam več odločit kako je najbolje, a imate ve tudi takšne probleme...ful sem v glavnem postala neodločna. Ne vem no, upam, da bova izbrala dobro... Trezika, jaz sem imela včeraj pregled ob 10.30h pri Lukmanu. 17.12. pa ga imam ob 8h. Tako, da se mogoče vidima... . Ob kateri uri pa si ga imela včeraj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:42:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Mihaela01 midva imava Quinny Buzz3. Modro rdeče barve z košaro. sem vanj dala tudi od sestrične tamalo, katera je stara 16 mes. in se mi ni zdela, da bi bila utesnjena, zato sva ga kupila. Ker so nama vsi govorili, da bo otrok pri 1,5 letu utesnjen v tem vozičku. Tak, da voziček čaka, na svojo prvo uporabnico marca 09
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:44:38
|
|
|
|
pondelak
|
mi2 že mama voziček 1 mesec doma,pa ga vsak dan samo gledam ...komaj čakam da ga začnem vozit.sem že rekla da če nebo hitro marec bom začela mojega psa v njem vozit... saj je pekinezer pa je majhen...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:49:49
|
|
|
|
pondelak
|
morem pohvalit ker sem ga zadnjič tak "zašinfala" ,danes pa sem samo omenla sladoled pa mi je takoj šel po njega...njami njami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:51:31
|
|
|
|
pondelak
|
trezika-kaj mi lahko poveš točno iz katerega kraja si?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:52:44
|
|
|
|
pondelak
|
trezika-kaj mi lahko poveš točno iz katerega kraja si?pa mislim da poznaš tudi tatly...??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:53:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak mi2 že mama voziček 1 mesec doma,pa ga vsak dan samo gledam ...komaj čakam da ga začnem vozit.sem že rekla da če nebo hitro marec bom začela mojega psa v njem vozit... saj je pekinezer pa je majhen... jaz sem ga glih zaradi tega pospravla in dala pod posteljo. Ker če bi ga morala še 4 mesece gledat.. Verjetno bi ful razturala, ko bi psa vozla v njem, saj veš kak so te starejše gospe, vse pogledajo nazaj v voziček, kak je . Pol pa bi tvoj psiček začel lajat,.. .. verjetno bi si marsikdo mislil svoje..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:53:47
|
|
|
|
pondelak
|
ups zej pa že malo bedarije delam...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:54:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak trezika-kaj mi lahko poveš točno iz katerega kraja si? mislim da je iz Podgorce, če sem si prav zapomnila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 14:54:41
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pondelak mi2 že mama voziček 1 mesec doma,pa ga vsak dan samo gledam ...komaj čakam da ga začnem vozit.sem že rekla da če nebo hitro marec bom začela mojega psa v njem vozit... saj je pekinezer pa je majhen... jaz sem ga glih zaradi tega pospravla in dala pod posteljo. Ker če bi ga morala še 4 mesece gledat.. Verjetno bi ful razturala, ko bi psa vozla v njem, saj veš kak so te starejše gospe, vse pogledajo nazaj v voziček, kak je . Pol pa bi tvoj psiček začel lajat,.. .. verjetno bi si marsikdo mislil svoje.. najbrž bi res blo zelo zanimivo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 15:39:53
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! voziček jaz ga imam tud kar v škatli, sej vesela sem da ga imam že, sam je pač še kar prazen, no sej nam več veliko ne fali. Drugače pa sva midva kupila voziček v trgovin baby boom in je čista slovenska proizvodnja, dobra kvaliteta in pač po želji mojega . Aha pa danes je moj ljubi kupil mali previjalno.me je presenetil Zanima me,.če je katera vidla v hoferju kasetni koš za plenice in kaj sploh menite o njem???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 15:49:02
|
|
|
|
tasa_m
|
... kasetni koš za plenice in kaj sploh menite o njem??? Midva ga ne bova imela. Kaj pa vem. Itak vsak dan nosim smeti v kanto, tak da mi pol tistih par planic tud nebo težko nest.Saj bomo redno na sprehodih.. Pa če se ne motim,so kr drage tiste kasete ali ne? Sem pa ga jaz videla pri moji sestrični in ga je uporabčjala samo pri prvi, za ta drugo pa več ni imela tega. Je rekla da ji je brez veze. Tak da ne vem.. A vidva ga imasta namen kupit? Jaz pa sem si zdaj nardila čokoladni puding,..se mi je tak zaluštal. Moj pa je šel na fuzbal tak da sem spet sama..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 15:55:33
|
|
|
|
pondelak
|
kasetni koš za plenice-tudi mi2 ga ne nameravama kupit...se mi zdi nepotrebno.je veliko veliko drugih stvari ki so pomembnejše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 15:56:35
|
|
|
|
felix7
|
midva imava tudi že voziček, je parkiran pod stopnicami - tam bo tudi kasneje njegovo mesto. Pa lupinico in posteljico tudi. Kaj dosti več še nisem nakupovala, veliko uporabnega ti potem prinesejo obiskovalci, pa ne smeš vsega že imet, da lahko sploh kaj kupijo Me je ravno mami klicala, me pride malo pocrkljat, ker ležim v postelji in je rekla, če mi kaj skuha, jaz pa kot iz topa "jaaaaaa, polento" ne vem, zakaj me je v trenutku popadla takšna želja po polenti (z jajčkom in mlekom).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 16:02:14
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Me je ravno mami klicala, me pride malo pocrkljat, ker ležim v postelji in je rekla, če mi kaj skuha, jaz pa kot iz topa "jaaaaaa, polento" ne vem, zakaj me je v trenutku popadla takšna želja po polenti (z jajčkom in mlekom). te naše mame kajne??tak so zlate! dober tek ti želim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 16:30:15
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro hehe, me je zmanjkalo v tak spanec za dobre 2 ure da je joj... pa nič kaj boljše se ne počutim, nevem kaj bo to, se zgleda nekaj pripravlja... čeprav mam na sumu samo pritisko ki je 57/104... ste pridne čvekice sm kr rabla da sem vas spet prebrala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 16:32:01
|
|
|
|
Pupa7
|
aja koš za plenice, mi smo ga kupili, je praktična zadeva, do sedaj so mi ga še vsi svetovali, kajti sčasoma te pleničke lepe lušne tko smrdijo da je joj sred noči pa tud ne boste nosle smeti ven...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 16:34:08
|
|
|
|
Pupa7
|
joj kok sm pozabljiva... voziček vzeli smo High Treka, stal je oko z glave, zbral je moj lubi, jaz sem imela pravo glasanje samo za barvo ga pa dobimo baje do božiča enkrat drugače pa začetek januarja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 16:45:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 aja koš za plenice, mi smo ga kupili, je praktična zadeva, do sedaj so mi ga še vsi svetovali, kajti sčasoma te pleničke lepe lušne tko smrdijo da je joj sred noči pa tud ne boste nosle smeti ven... to j res ampak tačas bomo pa magari na balkon dali. Naj drugi tud vedo, da mamo dojenčka čist na vrhu.. Zdaj pa grem gledam CSI: Miami. Se tipkamo bolj pol ali pa jutri zjutraj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 17:04:29
|
|
|
|
pondelak
|
zdaj pa grem na eno .jo pijem zvečer namesto zjutraj .smo dobili obiske pa gremo malo kartat...se slišimo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 17:05:01
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pondelak trezika-kaj mi lahko poveš točno iz katerega kraja si? mislim da je iz Podgorce, če sem si prav zapomnila.. Ja iz Podgorcev sem ja vau tasa, dober spomin maš pondelak tatly poznam ja...na kavi smo se enkrat oz. dvakrat doble...iz kod si pa ti? Aja, moj je ta teden tut popoldan v službi tako da js tut cel popoldan samevam...tut komaj čakam na pikeca mihaela js sn bla pa včeraj ob 9 pr Lukmanu tk da sva se za malo zgrešile
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 17:07:33
|
|
|
|
Lolita23
|
Sej men je bilo tud brezeveze dat za koš 60€, potem pa še tiste kaeste so okol 20€.jaz bom kar navadnega za pokrit imela, pa noter vrečke za smeti pa je.Bomo pačvečkrat v smeti nosil pa je. Evo še slika najinega vozička, http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_domov.html Midva sva izbrala rdečega,dobiš pa zraven košaro pa športni del.otroški sedeže pa še morava kupit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 17:14:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo še slika najinega vozička, http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_domov.html Midva sva izbrala rdečega,dobiš pa zraven košaro pa športni del.otroški sedeže pa še morava kupit. Jaz sem tudi prvo hotela tega..samo zeleno/sivega. Ampak pol sva se odločla za Quinnya. Je bil skoraj enkrat dražji od babyboom-a So reklame, pa sem hitro priletela. Trezika- saj si nebi zapomnila, če nebi imela sorodnikov tam. No, zdaj so se že preselili nekam drugam (ne vem točno, kak se kraju reče, nismo nekaj dost krat tam). jeee, jutri pa greva bodoči svakinji in nama bo dala stvari do enega leta. Je rekla, da si mora plac naret v kleti tak da..jeeee grem, se je že začelo...cao bau
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 17:14:40
|
|
|
|
spps
|
dobro jutrooo si nisem mogla kaj ,da ne bi šla po kosilu mal v meževo kaj počnete?jaz počas prihajam k sebi-pa saj grem kmal nazaj spat Kokica a hodiš kaj po Konjicah?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 17:34:48
|
|
|
|
spps
|
a še je sploh katera(razen mene),ki še nič ni kupovala za novega člana? no,men je od male ostala le postelja,od oblačil nimam nič tk,da bom še dost po trgovinah (prej pa bo pobirala prostovoljne prispevke
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?