Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:47:38
|
|
|
|
pocka
|
čveeeekeeee, samo v trgovino sem šla, pa sta že dve strani za prebrat ,no bom kasneje,ko bodo že 4,ker zdaj nimam časa najaa - ja saj sem ti hotela včeraj predalagat,če se dobiva na kafetku,ampak imam toliko stvari za naredit danes,da mi ne znese, mi cajta zmanjkuje,ker grem v službo naslednji teden veste kaj grem zdaj delat...pečt grem tisto pecivo,ki ga je zadnjič piruri pripopala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:49:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro tudi od mene in s v roki. Čakam na sonce, da nesem ven sušit Tijine copatke za v vrtec. pocka, ja tud midve bi lahk šle na kafetek. Po dobrem nakupu. Sam si me prehitela, vidim. Jaz še nisem nosa dala iz stanovanja. spps, ti pošljem kar na mail? Mislim sliko z okraski? aha,pol si bom pa izbrala,kaj mi pošlješ na dom Ok, si me zabetonirala. pocka, si nabavla? Je ful gužva?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:50:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 nekaj sem vam pozabioa povedati...Moje sanje to noč... Sanjala sem, da sem rodila ....petorčke....1 in 4 !!!!! Pa sploh nič nisem čutila, saj so me dali v popolno anestezijo, pa ni bil CR! Pa nič me niso šivali, pa zelo hitro je bilo mimo. Dol padeš..kakšne sanje. to so pa ble sanje še dobr,da si imela anestezijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:50:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka čveeeekeeee, samo v trgovino sem šla, pa sta že dve strani za prebrat ,no bom kasneje,ko bodo že 4,ker zdaj nimam časa pocka, smo imele ure računalništva pol pa se hitro naberejo strani... Drugače pa kaj dosti nisi zamudila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:51:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka čveeeekeeee, samo v trgovino sem šla, pa sta že dve strani za prebrat ,no bom kasneje,ko bodo že 4,ker zdaj nimam časa najaa - ja saj sem ti hotela včeraj predalagat,če se dobiva na kafetku,ampak imam toliko stvari za naredit danes,da mi ne znese, mi cajta zmanjkuje,ker grem v službo naslednji teden veste kaj grem zdaj delat...pečt grem tisto pecivo,ki ga je zadnjič piruri pripopala ni panike,da boš imela velik za prebrat,ker so večinoma samo slikce al pa prazni posti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:54:38
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj boste kuhale danes? Mene moj pelje na pico!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:55:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj boste kuhale danes? Mene moj pelje na pico! danes bo pa rižota in zelena solata
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:55:47
|
|
|
|
pocka
|
ma ni gužve,sem pa vse nabavila, no,še več kot sem imela v planu, me bo moj linčal grem delat pecivo...adijooooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:56:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj boste kuhale danes? Goveji zrezki v zelenjavni omaki ter polenta.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 9:58:05
|
|
|
|
tasa_m
|
sj ni tak dosti praznih postov.. ja, mogla sem malo poskrbet za smeh najaa - jaz bom danes nardila piščanca, pa solato zraven naredla za prilogo pa ne vem še kaj.. Jaz si bom verjetno privoščla riž z gobicami, moj pa je izrazil željo za široke testenine zraven,.. Sicer ne vem kak pašejo testenine zraven paniranega ampak ok..on že ve!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:05:03
|
|
|
|
felix7
|
tako zgodaj, pa toliko postov same jutranje ptice. Jaz običajno oživim šele proti večeru. A pri vas danes tudi tako piha? Je sicer čudovit sonček, ampak okoli vogalov pa tako veter zavija. Jutri bi morala iti na oddih v Čatež, pa se danes še vedno precej kilavo počutim in ne vem, če bo kaj iz tega... Pa tako sem se veselila. Z možem namreč praznujeva v nedeljo 10. obletnico (ja, že 10 let sva skupaj... ), poročena pa 2,5 let. Pa se bojim, da jo bova praznovala ob čaju na kavču dana - meni je nevrolog rekel, da imam tak tip migrene, ki lahko z nosečnostjo izgine. No, zdaj v nosečnosti sem jo sicer imela že dvakrat, po porodu pa računam, da je ne bo več. Sem rekla, da tudi če celo nosečnost trpim z migrenami, samo da jih potem ne bi bilo več. Lepo, da se vas toliko že pripravlja na praznike. Jaz bom z okraševanjem začela čez kakšen teden, mi ni bilo pa prav nič všeč, ko so trgovci svoje trgovine okrasili že takoj po 1. novembru. Do božiča že izgubiš občutek pričakovanja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:07:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 tako zgodaj, pa toliko postov same jutranje ptice. Jaz običajno oživim šele proti večeru. A pri vas danes tudi tako piha? Je sicer čudovit sonček, ampak okoli vogalov pa tako veter zavija. Jutri bi morala iti na oddih v Čatež, pa se danes še vedno precej kilavo počutim in ne vem, če bo kaj iz tega... Pa tako sem se veselila. Z možem namreč praznujeva v nedeljo 10. obletnico (ja, že 10 let sva skupaj... ), poročena pa 2,5 let. Pa se bojim, da jo bova praznovala ob čaju na kavču važno,da bosta skupaj čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:13:06
|
|
|
|
mediuhec
|
Kaj boste kuhale danes? PICA! testo kupljeno, obloge pa si bo vsaj sam naložil po trenutnih željah.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:17:26
|
|
|
|
Pupa7
|
Dobro jutro pupe, madonca sej ste bill gatesa nadmudrile dans ste razturile s temi slikcami hahahaha pri nas bo rižota s škampi in solatka drugače pa sem slabo, sem si namreč na pol spahnila ramo in zdaj komaj premikam levo roko, vse je mravljinčasto... sm bla pri zdravniku včer in je neki kao naštelu, samo boli pa še zmeri ... ponoči sm mela full dela ker sm lahk spala sam na hrbtu in desnem boku... jao jao upam da mine čimprej... zdej sm pa kripl bataljon cela povita treniram enoročno tipkanje, hahaha pozdravček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:18:34
|
|
|
|
Lolita23
|
Dobro jutro!!! Dana in felix jaz imam tudi migrene, sicer jih imam od kar sem noseča bolj po redko.Po eni strani sem vesela, da ne smem zdravil jemat, ker sem bila po tistih zdravila, kot da bi bila predozirana.je pa res, da ko zagrabi bi pa najraj glavo dala stran. Moj se je pa danes zbudil delovno in pravkar veselo barva otroško sobo, tak da pol sobe bo prebarvane.Rumeno morava pa še kupit. Midva greva ven na kosilo hvalabogu , ker se mi ne da danes kuhat.Grem pa še mali za miklavžka kupit kompletek za iz bolnice, ker vsaj to si bom privoščila, da mal pomirim šopingski nagon. Okraševanje midva letos prvič praznujeva božič skupaj, tako da nekaj bova kupila, predvsem jelko pa kake lučke, mal pa nabiram ideje za okraske. Nič grem caw!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:20:37
|
|
|
|
Najaa
|
Vidim, da bo danes za kosilo prevladovala rižota. In pice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:21:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 drugače pa sem slabo, sem si namreč na pol spahnila ramo in zdaj komaj premikam levo roko, vse je mravljinčasto... sm bla pri zdravniku včer in je neki kao naštelu, samo boli pa še zmeri ... ponoči sm mela full dela ker sm lahk spala sam na hrbtu in desnem boku... jao jao upam da mine čimprej... zdej sm pa kripl bataljon cela povita treniram enoročno tipkanje, hahaha pozdravček Pupa upam, da bodo bolečine kmalu izvenele! Eno ti pošiljam. Kaj pa si storila, da si si ramo izpahnila? No, če ni skrivnost.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:21:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Dobro jutro pupe, madonca sej ste bill gatesa nadmudrile dans ste razturile s temi slikcami hahahaha pri nas bo rižota s škampi in solatka drugače pa sem slabo, sem si namreč na pol spahnila ramo in zdaj komaj premikam levo roko, vse je mravljinčasto... sm bla pri zdravniku včer in je neki kao naštelu, samo boli pa še zmeri ... ponoči sm mela full dela ker sm lahk spala sam na hrbtu in desnem boku... jao jao upam da mine čimprej... zdej sm pa kripl bataljon cela povita treniram enoročno tipkanje, hahaha pozdravček pa čimprej okrevaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:22:28
|
|
|
|
dana
|
Kar se migren tiče sem jih imela v letu 2001, potem sem imela pa do letos, ko sem zanosila, mir. Sva ravno zadnjič z zdravnikom gledala po kartoteki. V prvi nosečnosti jih ni bilo. Opažam pa da dobim napad če nisem naspana, oz. da se mi dalj časa ne uspe naspati. Je rekel zdravnik da so se mogoče zdajle pojavile zaradi nosečnosti in hormonov. Tako da upam, da bom imela po porodu mir.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:23:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 drugače pa sem slabo, sem si namreč na pol spahnila ramo in zdaj komaj premikam levo roko, vse je mravljinčasto... sm bla pri zdravniku včer in je neki kao naštelu, samo boli pa še zmeri ... ponoči sm mela full dela ker sm lahk spala sam na hrbtu in desnem boku... jao jao upam da mine čimprej... zdej sm pa kripl bataljon cela povita treniram enoročno tipkanje, hahaha pozdravček Pupa upam, da bodo bolečine kmalu izvenele! Eno ti pošiljam. Kaj pa si storila, da si si ramo izpahnila? No, če ni skrivnost. mogoč pa ni za javnost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:24:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vidim, da bo danes za kosilo prevladovala rižota. In pice. mi bomo pico imeli danes za večerjo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:24:50
|
|
|
|
Pupa7
|
Ma nič nisem naredila, imam že po naravi bolj ohlapne ramenske vezi (odkar sem noseča se je to še malo stopnjevalo) in sem si zaležala roko ponoči, popoldan pa sem se malo preveč nanjo naslonila in je nekaj zahrustalo in peklensko zabolelo to je to .... hvala za pikapoko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:26:37
|
|
|
|
felix7
|
pupa, čim prej naj te neha bolet, to je pa res zoprna poškodba. Lahko te tolaži to, da ima praktično vsaka na tej temi neke svoje težave
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:28:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Ma nič nisem naredila, imam že po naravi bolj ohlapne ramenske vezi (odkar sem noseča se je to še malo stopnjevalo) in sem si zaležala roko ponoči, popoldan pa sem se malo preveč nanjo naslonila in je nekaj zahrustalo in peklensko zabolelo to je to .... hvala za pikapoko Ni za kaj. Okrevaj čimprej. Danes pa torej ne boš mogla na balkonu ustvarjati, ne? Boš pa samo na sončku uživala, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 10:33:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pupa, čim prej naj te neha bolet, to je pa res zoprna poškodba. Lahko te tolaži to, da ima praktično vsaka na tej temi neke svoje težave to je pa res,smo tak kot en klub deformiranih nosečnic
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?