|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
18.11.2008 19:48:52   
srečka nosečka
Pa še to:
user posted image  babe ste, vse k nekim frizerjem, maserjem, in ne vem še kam hodite pred srečanjem. user posted image  Jaz pridem brez make-upa in v trenerki. user posted image  In valda brez neke frizure, te itak nikoli nimam, no v času porodniške. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
18.11.2008 20:10:08   
dolenjka
Čer user posted image

Torej predvidevam, da je srečanje v Supernovi od 9h naprej user posted image

Jaz sem bolj user posted image  neki mi je slabo, pa ne vem al od zrezkov, ki sem jih prej jedla user posted image  V glavnem je tkao, da se grem mal uležt, pa vas pol mal preberem user posted image

Pina, se moj narastek bolj vidi od tvojega, tko da ne skrbi user posted image

Janey in SN user posted image  user posted image  user posted image

Mesečnica, ti ziher prideš? Da vzamem meso user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1152
18.11.2008 20:18:21   
Februarka08
Čer.

Dolenjka, user posted image dolenjski, jaz mojmu vneto razlagam, da bo našo šefico spoznal, tebe pa od nikoderuser posted image user posted image user posted image user posted image

A že spijo vaši user posted image ? Naša se namreč še vneto igra, ampak mleko se že hladi za njo... takrat ko je treba spat, se bo itak vedno igrala.

Midve načrtujeva pridt okrog 10.30 oz. malo prej. Se vidimo,
lep večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
18.11.2008 20:18:22   
Janey
to naše dete je katastrofa. zaspan je ko mali jež pa noče spat. ko sem bla jaz z njim se je vsaj malo stiskal in bil tiho, zaj je šel pa moj tja pa kriči. ampak preprosto ne morem več...se bosta že zmenla. uf. rabim čik. pa lačna sem kouser posted image

SN jaz ne vidim tvojih slikuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
18.11.2008 20:19:10   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Pa še to:
user posted image  babe ste, vse k nekim frizerjem, maserjem, in ne vem še kam hodite pred srečanjem. user posted image  Jaz pridem brez make-upa in v trenerki. user posted image  In valda brez neke frizure, te itak nikoli nimam, no v času porodniške. user posted image

ja res kake so neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1155
18.11.2008 20:24:39   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Pa še to:

ja res kake so neuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi bo kar nerodno jutri, se bom kar v sosednjem kafiču usedla user posted image

A zdaj vidiš?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
18.11.2008 20:28:48   
larisa
Čer,

Nejčevo zdravje se je čez dan občutno slabšalo, do te mere, da je začel hlipat za zrakom in smo pospešeno odhiteli do P. Ima laringitis, posledično slabo saturacijo user posted image  Skos joka in zraven dela auauauau, kot da ga boli. Čaka nas pestra noč, ker baje v takem stanju ne bomo kaj dosti spali. Tako pravi P user posted image

Od skrbi je zdej še meni ful slabo in me boli želodec, ker sem ena maza, ki se takoj vsega ful ustraši user posted image

V glavnem, uživajte ju3...še za naju.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
18.11.2008 20:32:28   
srečka nosečka
larisa - škoda, da se jutri ne bomo spoznali user posted image , za tvojega Nejca pa en velik user posted image , da se čimprej pozdravi.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
18.11.2008 20:36:43   
mary_lou
LARISA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malega bolnika

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 1159
18.11.2008 20:40:41   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer,

Nejčevo zdravje se je čez dan občutno slabšalo, do te mere, da je začel hlipat za zrakom in smo pospešeno odhiteli do P. Ima laringitis, posledično slabo saturacijo user posted image  Skos joka in zraven dela auauauau, kot da ga boli. Čaka nas pestra noč, ker baje v takem stanju ne bomo kaj dosti spali. Tako pravi P user posted image

Od skrbi je zdej še meni ful slabo in me boli želodec, ker sem ena maza, ki se takoj vsega ful ustraši user posted image

V glavnem, uživajte ju3...še za naju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
18.11.2008 20:43:39   
nizy
larisa - kakšno zdravilo ste dobili  pri Puser posted image ,.... mi smo zadnjič dobili samo inhalacije za laringitis in je bilo Azri takoj boljše user posted image , .....

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
18.11.2008 20:50:05   
ella79
larisa user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jutri, pridem, če me Sava spotoma dokončno ne zamika user posted image user posted image Zoja danes spet ni vsega skupaj pojedla za en obrok, še zize noče, se kar stran obrača in dere user posted image HB da sem imela doma en mini aptamil, sem ji s težavo poturila 50 ml user posted image le kaj jo daje, k men se res že user posted image user posted image user posted image
to bo z moje strani vse za danes
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
18.11.2008 20:53:10   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

larisa - kakšno zdravilo ste dobili  pri Puser posted image ,.... mi smo zadnjič dobili samo inhalacije za laringitis in je bilo Azri takoj boljše user posted image , .....

Dobili smo Aerius. Baje je to antihistaminik, če bi šlo slučajno za alergični laringitis. Nam je P rekel, da se taka oblika L. ful poslabša med 11to zvečer in 2 ponoči in naj bomo pripravljeni, če bo treba na inahalacije. Jutri pa se pogovarjamo dalje. Moram ob 7h že poklicat. Koliko časa pa je trajalo pri vas in kolk časa je tko hudo, da so user posted image  čist preč?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
18.11.2008 20:55:53   
blaža
Za Nejca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 18.11.2008 20:57:14 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
18.11.2008 21:00:47   
blaža
Ej tolko vas je, da sem prejle dve zamenjala, ko masta podobni imeni. Je kdo videl moj kiks?user posted image  Upam, da ne, no pa dolenjka ga je sigurno! user posted image Ko me skos opazuje!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
18.11.2008 21:00:54   
listek1

Dobili smo Aerius. Baje je to antihistaminik, če bi šlo slučajno za alergični laringitis. Nam je P rekel, da se taka oblika L. ful poslabša med 11to zvečer in 2 ponoči in naj bomo pripravljeni, če bo treba na inahalacije. Jutri pa se pogovarjamo dalje. Moram ob 7h že poklicat. Koliko časa pa je trajalo pri vas in kolk časa je tko hudo, da so user posted image  čist preč?user posted image

larisa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se Nejc čimprej pozdravi.

dolenjka - ti ti ti, mi te pa čakamo, tebe pa ni user posted image  Pa pridna sem bla in je pecivo že varno v škatilici za jutri.
ella- dej vsaj še do jutri počaki s Savo user posted image .
Janey - zate sem pa prou vesela, da jutri prideš.
Sn - jest tud ne vidim tvojih slikic.

Mi pa že spančkamo. Se je spet napokal za večerjo in sam padu v posteljo. Upam, da se to noč ne bo zbujal tako kot danes ponoči. Priden bodite pa mirno nočko brez napakic.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
18.11.2008 21:08:22   
nizy

zgleda , da smo mi imeli drugo obliko laringitisa ,naša je imela tak lajajoč kašelj  in hripav glas ... mi smo dobili dopoldan samo inhalacije zdravilo deksa...pa še neki  nisem si točno zapomnila , je pa mogla bit pri miru in nič jokat , ker s tem še bolj utrudi glasilke ,.....naslednji dan smo šle   samo na kontrolo . Ponoči je normalno spala , samo čez dan je bila sitna user posted image

Upam , da preživite mirno noč user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
18.11.2008 21:10:15   
Februarka08
user posted image pol ure sva se drajsale da je končno zaspalauser posted image se je drla kot jesharuser posted image dudo namesto da bi cuzala jo grizeuser posted image calgel samo poliže dol in spet jokuser posted image user posted image upam da bo zdej spala...

Tud z moje strani lepo nočko, itak se vidimo jutriuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
18.11.2008 21:13:21   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

?? kako boste jutri zrihtale s hrano za user posted image ? boste s sabo vzele al kako???

Jaz bom vzela banano, pa kakšen jogurt ali skutke. Topel obrok bo jedla doma, ko se vrneva.

blaža, jaz pridem v Logatcu na avtocesto. Se lahko dobiva in greva skupaj dalje.

SN, jaz na žalost tvojih slikc tudi ne vidim user posted image

No, jaz sem že čisto v pričakovanju jutrišnjega dne. Malo mio je žal, da nekater ne moret priti, ker bo res super prilika veliko vas spoznati na enem kupu, ampak kaj hočeš. Bolezni in ostale neprilike ne počivajo.

Jaz sem urejala slike za razvijanje. Zadnje sem naredila, ko je bila Anaja stara 6 tednov, pol si pa lahko mislite, koliko jih je. 700 komadov jih bom po pošti dobila user posted image . Me bo na rit vrglo, ko bom mogla poštarčku 84 € dat user posted image . Sam je tako, da moram vse tete in babice založit z njimi.

nizy, do Supernove prideš tako, da iz AC obvoznice za Rudnik zaviješ ven, potem zaviješ desno, se pelješ čez most nad AC, pol pa takoj še enkrat desno. Tako greš mimo Rutarja, Lesnine-Merkurja in boš takoj pred sabo zagledalo veliko stavbo SUPERNOVA. Vhod imaš pa iz strani, ki se gleda z LeClercom, drugega imaš pa zadaj.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
18.11.2008 21:13:50   
srečka nosečka
ella - ne bit žalostna, če je Zoja danes manj ješča, saj bo nadoknadila - samo da je drugače OK user posted image
listek & bamby - sem vaju dodala v kontakt, zdaj mislim, da morata videt user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 18.11.2008 21:14:57 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
18.11.2008 21:18:13   
bamby
listek & bamby - sem vaju dodala v kontakt, zdaj mislim, da morata videt user posted image

Jaz vidim z zadnjim datumom ustvarjanja 16. julij user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
18.11.2008 21:18:30   
nizy
bamby - jaz se bom zihr zgubila user posted image med obvoznicami , sam do Rutarja bom zih znala prit , saj pol sem pa itak tam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
18.11.2008 21:20:16   
bamby

bamby - jaz se bom zihr zgubila user posted image med obvoznicami , sam do Rutarja bom zih znala prit , saj pol sem pa itak tam user posted image

Ti se samo smeri Novo Mesto - Zagreb drži in nimaš kaj falit. In kot si rekla, ko prideš do Rutarja, si tam user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
18.11.2008 21:20:37   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jaz vidim z zadnjim datumom ustvarjanja 16. julij user posted image

so mi čisto mimo ti novi albumi user posted image
A zdaj vidiš?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
18.11.2008 21:21:25   
listek1
sn - še vedno vidim, tako kot je napisala bamby user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......