Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:21:40
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A zdaj vidiš? Yes!!!! Grem gledat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:24:15
|
|
|
|
bamby
|
SN, slike so super in Lana je ful zrasla . Ampak podobna ti je pa zelo, le bolj svetlolasa je od tebe.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:24:36
|
|
|
|
Janey
|
jaka še zdaj ne spi nazadnje je spal ob 17h celih 10 min ma sej to ni res. larisa da bi se čimprej izboljšalo in da ponoči ko je najhuje nebi blo še huje..februarčki so borci..nejc bo to vse lepo prenesel. SN še ne vidim tvojih slikic listek tut jaz se veselim da vas vidim....ampak zgledam za en drek, ker nisem spala že nevem kak dolgo ma to spanje bo nas ubilo...pozna se na najini vezi ZELO , na meni in na moji energiji, ki je je včasih blo za svije futrarat,. zdaj se pa vlečem kot megla, na moji teži, ki stoji (pa je še vsaj 15kg viška...ampak nimam volje in energije za gibanje pa edino s čokolado si je je malo naberem ), na mojem faksu, ko se mi ne da, ker sem preutrujena zdaj počakam, ker bo zgleda res zob počasi, potem pa ne vem...bomo šli k P. mislim da je jaka zdaj zaspal, upam samo da še moj ni z njim zaspal, ker zdaj pa res rabim da me malo objame in me pocarta in me vsaj malo nafila z energijo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:25:08
|
|
|
|
mala_pikica
|
Srečka in Janey super, da gresta. Meni je žal, da ne grem, ker ne vem, če bo še kakšno takšno srečanje . Saj me mož krega, zakaj nisem rekla, da ne morem čuvati male. Eh, jaz pač sem taka, vedno rada ustrežem, na sebe pa pozabim. Nič lepo se imejte jutri. Danes pa nisem mogla priti, ker sem imela z Lano zobozdravnika.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:26:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby SN, slike so super in Lana je ful zrasla . Ampak podobna ti je pa zelo, le bolj svetlolasa je od tebe.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:27:41
|
|
|
|
listek1
|
janey - te bomo mi jutr nafilale z energijo. boš kot nova, boš vidla zdej se pejt pa hitr stisnt pa mirno nočko, da se bosta mal spočila.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:28:08
|
|
|
|
Janey
|
SN zdaj pa vidm....itak lepa kot zmeraj, moja pikica ona slika je dobra ko s prstom kaže ja moj spi...grem poskusit če se bo zbudil
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:28:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - bomo jutri razturali mi 4, pa boš kuj boljše volje za naslednjih 14 dni, pol pa novo srečanje mala pikica - res škoda, da vaji z Lukcem ne bo. Da bi se štajerke res pokazale v popolni zasedbi. Koliko pa jaz poznam te naše čveke, to sigurno ne bo zadnje srečanje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:29:26
|
|
|
|
mesecnica
|
SN - full lepe slikce. Je pa frajerka Lana. Pa jaz bom isto brez make upa in nove frizure . Jaz vidim album . Dolenjka - ti kar vzemi meso. Če nas slučajno ne bo - bom pa Suzi* prosila, da prevzame - daj mi samo ceno sporoči, da ti dinarčke pripravim. Drugače pa ja, računamo, da pridemo. Bolj na hitro . Larisa - za Nejca. Bošček. Pri nas ponavadi v bolnico sprejmejo bolnike z laringitisom za dva dni - to mi je zadnjič v bolnici razložila zdravnica.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:30:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - full lepe slikce. Je pa frajerka Lana. Pa jaz bom isto brez make upa in nove frizure . Jaz vidim album . Upam, da se jutri sopoznamo. No jaz si grem zdaj vsaj lase umit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:30:57
|
|
|
|
Suzi*
|
na hitro...se vidimo jutri. vam bom plac šparala. nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:31:24
|
|
|
|
mala_pikica
|
Srečka nosečka, joj Lana je pravi cuker . Janey tebi pa res verjamem, da si utrujena in upam, da bo Jaka začel čimprej lepo spati.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:32:32
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - full lepe slikce. Je pa frajerka Lana. Pa jaz bom isto brez make upa in nove frizure . Jaz vidim album . Upam, da se jutri sopoznamo. No jaz si grem zdaj vsaj lase umit. hehe jaz tut, pa še čupo si nardim, ker imam nove krtače..take kot majo frizerji, sem dobila od moje zlate frizerke (seke od mojga ) po dobavni ceni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:33:20
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Srečka nosečka, joj Lana je pravi cuker . Janey tebi pa res verjamem, da si utrujena in upam, da bo Jaka začel čimprej lepo spati. hvala pikica...jaz tudi ker je res že (beri:nimam besed)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:36:28
|
|
|
|
listek1
|
sn - kakšna cukrčka maš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:36:42
|
|
|
|
mala_pikica
|
Janey ti jih pa jutri lepo poslikaj, da vas bom vsaj na slikah videla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:37:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - full lepe slikce. Je pa frajerka Lana. Pa jaz bom isto brez make upa in nove frizure . Jaz vidim album . Upam, da se jutri sopoznamo. No jaz si grem zdaj vsaj lase umit. hehe jaz tut, pa še čupo si nardim, ker imam nove krtače..take kot majo frizerji, sem dobila od moje zlate frizerke (seke od mojga ) po dobavni ceni A jo še prideš meni naredit? Jaz če dam krtačo v lase, lahko samo še škarje vzamem in vse postržem-tako sem spretna z njo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:38:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Zdaj pa res grem pod tuš. Upam, da bo še katera pol tukaj, da mi ne bo dolgčas.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 21:53:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Že umila lase in telo, pa nisem imela nič za prebrat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 22:06:34
|
|
|
|
lillchy123
|
MP, a da bi še frajlo s sabo pripeljala pa ne gre. kolk je pa stara? ker majo zraven eno luštno igralnico pa če se ne motim z varuško? punce, moj fant ma pa mal rdečo ritko. mava kremo od bubchena, pa je blo zdej skoz ok, zdaj pa.. larisa, držite se, kmalu bo mimo, pa bo še eno srečanje. za vse, ki zdaj ne morete. jst mu bom vzela kar kakšn frutek. mava pa ob 9.30 okulista, pol naju pa pripelje. sej on bo spoku, da ne bo pomote. smo bli pa dons v leclerku, pa kupili ala 4 in 1 poganjalčka. pa eno tablo za našo madam. jutri pa dalje v shoping zdej greva pa mal v banjo, da bom vsaj umita jutri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 22:11:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
odhajam na kavč, da bom jutri ready za čvek nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 22:14:38
|
|
|
|
Janey
|
kak se reče kafiču kjer se dobimo?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 22:17:14
|
|
|
|
mala_pikica
|
lillchy Gaja je moja nečakinja stara pa je bila 15m. To, da bi jo pa zraven pripejla pa je ne mogoče, je pa kar zahteven otrok. Me je že za jutri malo strah, kako bom rihtala oba, pa še navajena me ni nevem kako, jo bom jutri prvič pazila. Paziti pa jo moram do približno 13h, saj, če bi bilo to bližje bi še mogoče kakšno čveko ulovila. Srečka, jaz pa sem že včeraj bila pri frizerju, zdaj pa ne bom mogla pokazati frizure . Pa vabilo na kavico še zmeraj velja, mogoče v petek, če vama z Janey odgovarja.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 18.11.2008 22:18:37 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 22:17:24
|
|
|
|
bamby
|
Piazza del Pappa (nekaj takega). Z liftom se zapelješ gor in točno pred tabo je ta lokal,
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 18.11.2008 22:19:36
|
|
|
|
Janey
|
bamby hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......